Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8730 . 8731 . 8732 . 8733 . 8734 . 8735 . 8736 . 8737 . 8738 . 8739 . 8740 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:01
- Nahlásit

kejtlin
no možná bych musela otevřít hubu abych slyšela .
seš naprostej debil,páč já už to stihla použít na holku a ta to vůbec nedala.
Zdarééééééééééc lide žumpáckýýýýýýýý
Mrdice byly neskutečně luxusní,z bojovky sme se vrátili fšichni a já jsem po koupeli a du spát!

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:09
- Nahlásit

Já už sem doma a najedená jdu do koupele spát. Věci mám stále v autě. Nemám sílu je teď vyndat.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:11
- Nahlásit

čus bus, Mrdice nejvíc!! Psi chcíplý totálně a já taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:14
- Nahlásit

Brého dne lidé, už sme taky domki, pěkná cesta, velký dík patří fšem zůčastněným a ten speciální Adidaskám za fakt dobrou bojofku, velmi že podařené to bylo. Mrdice sou pěkný, maj moc pěkný chatky, fajnou klubovnu, hezkých několik placů a velmi nejlepší lesopark s rybnikem, kde vůbec nechoděj žádný lidi. A je dost velkej aji se zámkem a pávama. Já nevim, jak to děláme, že si umíme dycky tak pěkně užít vejkent....samozřejmě až na dnešní noc, kdy bůšek poblil chatku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:16
- Nahlásit

Adiddaska
cestou domu mě napadlo, že dám do tvý mycí taštičky kokajn a pošlu to grinový do vip zpráf.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:21
- Nahlásit

Gerda
že dám do tvý mycí taštičky kokajn
jéžiš to se kolemdoucí zas poserou)))

jináš vítám výletnícííí a těšim se na podrobnej popys fšeho.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

nazdááááááár
uš sem domááááá
souhlas s ostatrníma Mrdice byly bezvááááááááááááá, hlavně se mi nikdo nikde nepoblil ani neposral
bojofka byla dobrá a hádejte gdo vyhrál????????????
tým Aleksa, Jimmi a Grin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zajímavé bylo že tým Gerda s Atuší obsadily 5. a 7. místo, pravděpodobně Gerda skovala před Atuší nějaký otásky, aby byla až za ní

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:28
- Nahlásit

Gerda

cestou domu mě napadlo, že dám do tvý mycí taštičky kokajn a pošlu to grinový do vip zpráf.

šmarjáá s tou taštičkou nic nedělej, hned zejtra si jí musim někde vyzvednout, mám tam krémy proti vráskám, chápeš, je v tom celá moje síla! Něco jako když bys ustřihla Kostěji Nesmrtelnému vlasy! Budu zas splihlá, musim bejt hezká, dokud to deee!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:32
- Nahlásit

Adiddaska
Něco jako když bys ustřihla Kostěji Nesmrtelnému vlasy! Budu zas splihlá, musim bejt hezká, dokud to deee!!!

no hele a až to nepude,tak si koupíš EO a přihlásíš se do menzy..na vobědy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:36
- Nahlásit

davidkova renata

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:43
- Nahlásit

davidkova renata

jojo, až jednou po pohledu do zrcadla zkamením, budu vědět, že je čas si to zanalyzovat...

Venta
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 16:48
- Nahlásit

Adiddaska

No a staneš se elektroanalytikem a budeš hrozně moc chytrá, protože ty jsou hnusný, takže ti nic jinýho nezbyde

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:05
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Již jsem též doma. Víkend byl velmi vydařený. Nevím, jak my to děláme, že se vždy a všude pobavíme Jestli to nebude tím, že jsme nový a ještě lepší cz-pes
Povedlo se mi uvolnit trošku místa na disku, takže fotečky budou již dnes.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:24
- Nahlásit

čus trupky

víkend byl super nejvíc, mocinky dík grinový za odvoz, taky chci poděkovat vyšším silám, že sarax nevypadlo kindervejce, jabluši neprdla céfka, alexe, že uměla většinu votázek při bojofce a tak vůbec fšem vostatním, že sme byli pěkně vyndaná partička

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:26
- Nahlásit

peru, vyložila jsem auto, nažrala se-jablunko vynikající naprosto směsněcojakoguláš, šla bych chrápat, ale fakt nepudu v půl šestý spát, ještě pokrmit psy,ale mám trichu obavy že se shýbnu k misce a přežraný žaludek vyvomituje obsah a to by byla děsná škoda............

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:27
- Nahlásit

kejtlin
ale mám trichu obavy že se shýbnu k misce a přežraný žaludek vyvomituje obsah a to by byla děsná škoda............

tak vomituj přímo do tý misky a máš hnedle nakrmeno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:38
- Nahlásit

Adiddaska
tak vomituj přímo do tý misky a máš hnedle nakrmeno

to je fakt, ale zase bych byla hlady já
a ke granclím se maso s kolínkama nehodí, leda že bych zejtra až budou mít syrový bo dneska by nerozmrzlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:40
- Nahlásit

Taky už dopírám pračku, letmo sem uklidila, konečně na svym vlastnim záchodě, maryje musí odpočívat, bo de zas ven s filátkem. Ale až večer. A taky se těšim, že mi nebude v noci vedro, neboť mi bylo vedro. Ale maj to tam pěkný, to jo, to nejsou Mrdice, to je zahrátka. Je dobré, že jsou všechny posátky v pořátku na základně. Račme si naplánovat něco podzimního ještě. Nějaký domek s pokojíčky. Nemá někdo moc velkou chatu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:41
- Nahlásit

Gerda
Račme si naplánovat něco podzimního ještě. Nějaký domek s pokojíčky. Nemá někdo moc velkou chatu?

tagle velkou chatu se slušnou kotcovou základnou asi nikdo paní

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:41
- Nahlásit

Jsem ty kurzy stihla tip ťop. Za 3 minuty 9 jsem parkovala u vrat cvičáku. Doufám, že jsem ráno svým brzkým odjezdem nikoho nevzbudila. Procházím těch 690 fotek, ale hlabně kvůlivá Jabloni slibuju, že je ještě dnes bude mít na rajčeti, aby se mohla kochat kousajícími boxéry.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:44
- Nahlásit

Baico
měla jsi chatku vedle me a nevzbudila, jen když jsi nastartovala auto, ale já spím fakt hodně lehce, mě vzbudí fakt cokoliv třeba přes dveře když někdo ze psů vstane a oklepe se a jde se třeba napít, tak jak t´uká drápkama po lině, takže jsi byla opravdu velmi velmi tichá.

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:46
- Nahlásit

Nazdar zdar, byla sem ještě u tchyně na tý kachně, vzala sem to v jednom zátahu teď sem nažraná a du se rozvalit, pes je mrtvej jaxviňa, vůbec nechtěl vstávat a jet od tchyně dom, a pak seřval na chodníku nějaký lidi, tak si ho povinně hladili, ale bylo na nich vidět že sou posraný a pokaždý gdyš ten blb štěknul, dali ruce pryč a nadskočili halt žádná žumpa.
Jináč jako fšm moc děkuju za krásnej víkend, Jimmiofce že to s náma f chatě vydržela, Kejtlin za zpestření cesty tam , Bajkofce akyháky že mi pomohly s výcvikem, Alexe s Jimmijovou za vydatnou pomoc při bojofce a fšem za to že sou děsně fajn a za to jak mi krásně mučili psa. Heskej víkend to byl!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:49
- Nahlásit

Jimmi
taky chci poděkovat vyšším silám, že sarax nevypadlo kindervejce, jabluši neprdla céfka, alexe, že uměla většinu votázek při bojofce a tak vůbec fšem vostatním, že sme byli pěkně vyndaná partička
Hele,mám pocit ,že prdla páč tahám vobě nohy.
kejtlin
-jablunko vynikající naprosto směsněcojakoguláš
fakt sem ráda,že ti chutná a že sem ho nevezla zpátky.
šla bych chrápat, ale fakt nepudu v půl šestý spát
Já si i lehla,ale prostě spát přes den neumím,tak piju další kafe a počkám na večer.
Gerda
Ale maj to tam pěkný, to jo, to nejsou Mrdice, to je zahrátka.
Mě se tam taky velmi líbilo,ale sem fakt ráda,že hlavně vám,když už sem na ty Mrdice upozornila.
Baico
. Procházím těch 690 fotek, ale hlabně kvůlivá Jabloni slibuju, že je ještě dnes bude mít na rajčeti, aby se mohla kochat kousajícími boxéry.

Joooooooooooooooooooooo,budeš prohlášena za svatou,páč Jezevec už to hledal!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:52
- Nahlásit

Grin
pak seřval na chodníku nějaký lidi, tak si ho povinně hladili, ale bylo na nich vidět že sou posraný a pokaždý gdyš ten blb štěknul, dali ruce pryč a nadskočili halt žádná žumpa.
Myslím,že Grineček bude jednou vyhlazen do dokonalosti,ale je třeba se více setkávat.

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:54
- Nahlásit

jablunka
páč Jezevec už to hledal!
No asi si myslel, že v sedm ráno odjíždím stahovat dom fotky Tak mu řekni, že do dvou hodin to tam bude

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:54
- Nahlásit

čus bus, jsem doma a Nyxlo zdechlo a vypadá jak zajíc...

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:56
- Nahlásit

jablunka
bude jednou vyhlazen do dokonalosti,ale je třeba se více setkávat

Mám podobný pocit ale za mě jen houšť, čím víc žumpoakcí tím líp

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 18:17
- Nahlásit

ach jo,
du zas vařit

hladofci si vokusujou prstíčky, tak je asi budu ještě hodinu mučit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 18:21
- Nahlásit

vybičovala jsem se k nakrmení kachen, králíků, kachňat, koček, psů, slepic, dal k pověšení prádla a ostříhání drápů malým psům+sindě, takže ted´ jsi du dát nášup tý směsi co dělala jablunka, pak dolezu do vany , ale pak už nebudu schopná vůbec ničeho a psi koukám taky ne

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2011 18:36
- Nahlásit

uuuuuuuuuž se stahuje těch pár fotek z vnitřku a aji Maruš video

<< 1 ... 8730 . 8731 . 8732 . 8733 . 8734 . 8735 . 8736 . 8737 . 8738 . 8739 . 8740 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání