Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8694 . 8695 . 8696 . 8697 . 8698 . 8699 . 8700 . 8701 . 8702 . 8703 . 8704 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 17:53
- Nahlásit

davidkova renata

děkuju za info, to je smutný

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:04
- Nahlásit

Biluška
pani ste drzá abyste věděla jo?! sem na chvilku přiběhnu sčíhnout co kde jak, a ty hned perlíš na dt fóru máte štěstí že sem se aspoň zasmála

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:16
- Nahlásit

bonc
máte štěstí že sem se aspoň zasmála
tak to je dobře

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:20
- Nahlásit

Monty
jo, už je líp, mam zase odměřenejch pár vteřin na yntronétu, tak lítam všude gde co potřebuju, tak nemam čas moc přemejšlet.. ale myslim že už to bude ok, nesmim prohlížet fotky a dělat podobný kraviny, ale zdaleka to nejni taková darda jak to obvykle bejvá, čas je fakt zvláští věc a rok je dlouhá doba.
a Biluše je strašná výzvědná a ukecaná tlama

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:22
- Nahlásit

bonc
a Biluše je strašná výzvědná a ukecaná tlama

Tak když Hanz to tak hezky napsal, tomu nešlo odolat prostě

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:29
- Nahlásit

Biluška
a Viktorek aby se nepřidal
ale že mě to u tebe vůůůbec nepřekvapuje - je fakt že tejkat se to někoho jinýho tak asi taky neodolam
(akurát že si "nenápadně" přijela s "hanz řikal" a najednou prej řikala )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:39
- Nahlásit

Biluška
hele přestante tu vrkat laskavě ! hele jakej projef může mít to MDR např.?kámoška ted měla strašnou reakci na očkování ,ale je divný že obou psů teda i když trošku rozdílnou,jeden je ale pudl trp.z útulku a druhá kříženka možná taky púdla a kníra nebo tak nějak to vypadá,taky z útulku,to asi bude něo jinýhožejo..jen mě to tak napadlo že sme s bajkofkou o tom mluvily ted

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

Zdar děcka,
poslední měsíc ani nebudu dočítat, dneska mi začala škola, takže jsem oslavila pondělí deseti hodinama vzdělávání. Takže se tu zase neukážu minimálně další měsíc, budeme s Trixou jezdit pracovně na Slovensko, sbírat nakažený klíšťata (a doufat, že ten zmetek si ke kulhání nepořídí ještě babesiozu). Jo a uvidíme se nejspíš teda v Heřmaňáku, mám ještě Gerdičky misku....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:46
- Nahlásit

bonc
akurát že si "nenápadně" přijela s "hanz řikal" a najednou prej řikala
no původně říkal on, teda vlastně psal, ale to se mi tam nehodilo, sem to musela lehce poupravit

davidkova renata
má to takový projef, že se psem to šlahne a už se většinou neprobere. V podstatě, hodně zjednodušeně řečeno, na něho ty léčivé látky působí přesně opačně, jako jed. Ale pokud vím tak očkovací látky na seznamu nejsou a pudl není plemeno, které by na MDR trpělo. V tom jedou jenom šeltky, golije, borderky a býrdetky. Myslím teda. Spíš to bude normoš reakce po očkování, ale přijde mi divné, že obě čuby najednou . Já takovou reakci zažila jednou s Hesinkou - po leptospiře dané dohromady se vzteklinou (bych toho veta zabila, gdyby to zkusil ještě teď, ale tehdá jsem byla mladá a blbá ) a jednou s kámoščiným kavalírem po prvním štěněcím očkování - parva, psinka a tak dál, v té kombinaci. Na obojí zabraly kalciovky.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:47
- Nahlásit

davidkova renata
hele přestante tu vrkat laskavě
se vomluvuju no, dyk víš že si má jediná, drahá ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 18:57
- Nahlásit

Maky a Trix
ahoooooooooj ty vjetkyně)))
Biluška
to vim vo těch plemenech..eště přihod BŠO ...akorát že sou to v zásadě vořešííí,tak esi se tam cosi nepřipletlo.ale stejně myslim,že to byla prostě jakási sračka bo minule vočkoval klasicky a pudlovi se prý po tom očkování rozjel jakýsi kloubní sráč,sem to zapomněla,prostě je trvale na prednisonu bo by nechodil už asi..tak že prej dá jinou látku..proč oboum nevim asi aby se mu to dobře psalo..čuba je bílá,tim spíš to bylo vidět,úpa ale úpa nateklý rudý oční víčka, měla to nafocený,nikdy sem nic takovýho neviděla..a strašný svědění asi bo se třela úpa všude a drbala se jak šílená.Pes až k večeru začal,svědění téř,zalejzal na divný místa,úpa neadekvátně se choval a strašně mu tlouklo srdce,ale děsně..poradila sem jí zaditen,to zabralo celkem rychle..psovi se to ale opakovalo druhej den zas,myslela že snad zdechne,čubě už ne..ted je to snad už cajk
bonc
dyk víš že si má jediná, drahá ...
jen aby!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
ahooooj už máte sbaleno?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:16
- Nahlásit

Maky a Trix
už máte sbaleno?
já nejedu..v pátek večer eště makám a vůbec..a zrovna do Mrdic

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:18
- Nahlásit

jablunka
Jen ty,co jsem kdysi poznala já
byl k tomu takovej návod a já jsem ho někam zašantročila.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
hm, Pan Cicin vyřizuje tedy svůj nejvilnější pozdrav paní Nandě a doufá, že jí co nejdřív bude moct oblažit svou nadrženou přítmností

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
tak to netuchám co by to mohlo být. Ten kámoščin kavalír krutě otekl, ale fakt krutě. Hesinka neotekla, ta si prostě lehla a řekla mi, že umírá, že dál už nelze Ale když to měli oba zaráz tak tipuju nějakou sračku ve vakcíně. MDR je u vořechů celkem nepravděpodobné, postižený jedinec musí mít obě vadné alely. I kdyby v nich byla nakřížená šeltka, nebo něco tak by měli jenom jednu vadnou alelu, byli by přenašeči, ale neonemocněli by.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:27
- Nahlásit

Maky a Trix
Pan Cicin vyřizuje tedy svůj nejvilnější pozdrav paní Nandě a doufá, že jí co nejdřív bude moct oblažit svou nadrženou přítmností
pani Nanda pozdraf přijímá a přidává pozvání k náfštěvě a fskazuje,že ho ihnet kousne do hlavy
vostatně mohla bny ses nějak dogestit na nějakou ekšn dyš si nebyla ani v mlíkožerech!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:29
- Nahlásit

Biluška
když to měli oba zaráz tak tipuju nějakou sračku ve vakcíně
nj.sem jí řekla at aspon koukne do očkováku jaxe to menovalo
a kavaláři sou taky predisponovaný?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
ne, kavaláři MDR určitě nemají, zato mají tři miliony jiných chorůbek

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:42
- Nahlásit

čus, děcka víte už jak je Mařka vyndanaá a že semka nepřijde do středy??

bonc
upřímnou soustrast

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:44
- Nahlásit

Adiddaska
jo víme, že je odpojená a chcíplá ze smradu vetamyksího

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:46
- Nahlásit

makrel
cooo ??? já to nevim!!!! co se děje???? právě čekám že příde a chci jí nabídnout zaměstnání, mohla by třá jezdit s kamyjounem a kejtlin by jí dělala závozníka co v Budějicích řekne Budějky)))))))))))))

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:49
- Nahlásit

makrel

Adiddaska

přesně, dementka vyndanáááááááááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:51
- Nahlásit

Adiddaska
přesně, dementka vyndanáááááááááááááá
já to nevim!!!!! chci raport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
právě čekám že příde a chci jí nabídnout zaměstnání, mohla by třá jezdit s kamyjounem a kejtlin by jí dělala závozníka co v Budějicích řekne Budějky
Si bubá . Staly by se postrachem silnic a zejména dopravního oddělení policije čéer

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
já to nevim!!!!! chci raport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty woe, neobtěžovala se nastavit si platby elektřiny, takže ta se jaksi sama od sebe neplatila a tudíž Mařenu odstřihli

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
co v Budějicích řekne Budějky
Zítra to udělám, Mám cestovací týden, dneska Louny, odpoledne Lotoměřice a zítra služebně Budějovice. Já, která se ještě před pár lety bála odřítit to dál než do Kralup

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata

ta idiotka si myslela, že to co platí správcovský firmě za byt, že v tom je elektrika (vono to tak je chvíli, když si koupíš novej byt, tak než to všechno přepíšou na tebe) no ale nebyla, takže jí odpojili a jak byla tejden na dovče, tak se jí tam roztekl všechen vetamix v mražáku, držky praskly, prej strašnej smard, apokalypsa strašlivá. Už to zaplatila, ale na zapnutí maj dva pracovní dny, tak má černou hodinku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 20:00
- Nahlásit

Baico
zítra služebně Budějovice
jo jedeš na moravu jo? .-))))))
Adiddaska
idiotka si myslela, že to co platí správcovský firmě za byt, že v tom je elektrika (vono to tak je chvíli, když si koupíš novej byt, tak než to všechno přepíšou na tebe) no ale nebyla, takže jí odpojili a jak byla tejden na dovče, tak se jí tam roztekl všechen vetamix v mražáku, držky praskly, prej strašnej smard, apokalypsa strašlivá
áááááááááááááááá tak to je armagedon přímo.-))))) původně sme jí chtěli pověsit vemeno z vetamyksu na kliku..jako fantomas chápeš..ale asi je to zbytečný.-)))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 20:02
- Nahlásit

Adiddaska
jezis, chudak Marush, to musi bejt prisernej smrad. A to ji nejdriv neposlali nejake upominky a vyhruzky? Vopravdu hruuuuza!

<< 1 ... 8694 . 8695 . 8696 . 8697 . 8698 . 8699 . 8700 . 8701 . 8702 . 8703 . 8704 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání