| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:28
- Nahlásit
datli
neboj vono ho to přejde
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:33
- Nahlásit
datli hele, tak spolu kupte jako náhradu od Člověka v plísni, teda Člověka v tísni třá kozu do afriky a ukážeš mu, že jedna koza v africe udělá více šťastných lidí, jak jedna bankovka žebrajícímu. Nebo může našetřit sám na dvacet slepic..
http://www.skutecnydarek.cz/c/vsechny-darky/
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:34
- Nahlásit
Adiddaskano exot to už je teď i jindy.I Biluše ti řekne,jak na táboře spolu se ségrou vegetili.
Spočítali si že když se spojí v celek ,budou na tom dobře a šance na nákup vysněných věcí tím zvýší.A vůbec.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:34
- Nahlásit
Alexa
tak co s těma pohárama kruci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:37
- Nahlásit
Alexa
neboj vono ho to přejde
Bych se divila, ten kluk vůbec není kluk, je děsnej cíťa.
Spočítali si že když se spojí v celek ,budou na tom dobře a šance na nákup vysněných věcí tím zvýší.A vůbec.
Jo a když se Filda dostal do obchodu zatímco Klára byla v táboře tak jí sám od sebe koupil jakési bombóny . Sem úplně hleděla. To se fakt vidí málokdy.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:38
- Nahlásit
Crysa díky za tip-to je zajímavé.
My jsme ho spíš směřovali na fyzickou pomoc hendikepovaným,dárcovské sms na Kuře,nákupem zboží z chráněných dílen a vůbec podporou českého trhu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:39
- Nahlásit
Biluška
[i]Jo a když se Filda dostal do obchodu zatímco
Klára byla v táboře tak jí sám od sebe koupil jakési bombóny
[/i]
to je super, takovýho bych chtěla manžela..
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:39
- Nahlásit
Crysa
třá kozu do afriky
může našetřit sám na dvacet slepic
Jo a pak dojde k nákýmu dědickýmu řízení a co budu dělat s kozou a dvaceti chcíplýma slípkama z afriky na vlakáči v bedně ha?Pai já huž jednou f takovým průseru byla doted se modlím aby mi to neposlali dom )
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:40
- Nahlásit
Biluškaa víš,že Klára mi vždycky hlásí ... a ještě i pro Fildu!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:40
- Nahlásit
Crysa
ele, tak spolu kupte jako náhradu od Člověka v plísni, teda Člověka v tísni třá kozu do afriky a ukážeš mu, že jedna koza v africe udělá více šťastných lidí, jak jedna bankovka žebrajícímu. Nebo může našetřit sám na dvacet slepic..
http://www.skutecnydarek.cz/c/vsechny-darky/
jj, ty kozy jsou dobrý, to jsme kupovali celá rodina nedávno
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:42
- Nahlásit
my jsme podporovali zase holčičku dva roky v Áfrice. Zajnab.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:46
- Nahlásit
datli
my jsme podporovali zase holčičku dva roky v Áfrice. Zajnab.
rodiče zas maj nějakýho Inda, furt píše dopisy a kreslí vobrázky
|
datli
Člen |
- Nahlásit
pak přišly u nás povodně a začla jsem podporovat lidi z ústavu v Raspenavě,protože mám na ně jistou citovou vazbu.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Adiddaskajj, ty kozy jsou dobrý, to jsme kupovali celá rodina nedávno
já jí dala nevděčný segře k vánocům loni čuměla jak puk, když neměla nad čím lamentovat, že ta velikost jí nesedí a že ta barva není úpa ta její a .. jak umí a je jejím dobrým zvykem Letos dostane buď druhou kozu, tedy certifikát kozí a nebo třá certifikát na děckou výživu, což by jako matka mohla pochopit ( i když mám pocit, že ten svůj mozek někde vykojila).
PakunobecnyJo a pak dojde k nákýmu dědickýmu řízení a co budu dělat s kozou a dvaceti chcíplýma slípkama z afriky na vlakáči v bedně ha?Pai já huž jednou f takovým průseru byla doted se modlím aby mi to neposlali dom)
tohle je dar, navíc ani nevědí že je to od tebe, je to prostřednictvím nadace. Takže žádná vydojená koza ani polomrtvá slípka tě u vrat vítat nebé
datli hodné děti máš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:48
- Nahlásit
špym a špym a ňyc nesyším
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
Biluškašpym a špym a ňyc nesyším
já už taky asi půjdu, už to na mě padá.. nebo se to rozsedim a budu zas frčet do jedný.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:50
- Nahlásit
Crysa
tohle je dar
pani až béte na fb já vám to nahlásím podrobně
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:50
- Nahlásit
Crysa
jojo, nám taky máma dala ty kozy prvně k vánocům
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:51
- Nahlásit
naše školka taky podporovala nějakého chlapečka.Bylo to moc pěkné,jak maloval obrázky pro děti v naší školce a ony mu zas malovaly na oplátku a psali si navzájem o své zemi.Byla tomu věnovaná celá nástěnka,bylo to príma.Kdo chtěl,mohl přispět jakkoliv vysokou částkou.Takové príma to bylo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 21:54
- Nahlásit
datlipak přišly u nás povodně a začla jsem podporovat lidi z ústavu v Raspenavě,protože mám na ně jistou citovou vazbu.
já zas mám ráda Člověka v tísni, bo to byli první, kdo k nám po povodních přišli. Tenkrát jsme to v rámci černého humoru, co tu u nás v tý době vládl, překřtili na člověka v plísni, bo tu plísní kvetlo všechno a na půlce věcí co jsme před vánoci měli, byly nálepky právě od nich. Ale oni pomohli nám a tak prostě když můžu, tak zas prostřednictvím jich, chci něco poslat dál. Příjdou mi důvěryhodní.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:14
- Nahlásit
a huž jdu fakt spát.
Brou noc strýčku Fídooo, dobrou noc děti
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:26
- Nahlásit
Na dvojce jede Valčík s Bašírem .
Animovaný je to lepší jak hraný .....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:29
- Nahlásit
agáta12
ono to existuje i hraný? Mám to na dvd a nevim, jestli si to mám pustit. Nenasere mě to? Jsem hodně propalestinská...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:32
- Nahlásit
ty woe tady s váma plkám a zapomněla sem sisinu přihlásit do letňan tak sem jí teď přihlásila ale prachy samože vodejdou až v pindělí tak sem zvědavá essi mi vemou ještě tu první uzávěrku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:33
- Nahlásit
Alexa
update: co s těma pohárama tedy, mám je vzít do zlovsi?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:34
- Nahlásit
8888-zajímavý číslo.
U nás jede HP.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:35
- Nahlásit
kejtlin
co s těma pohárama tedy, mám je vzít do zlovsi?
co já??? já do zlofse nejedu a Gerda se bééé vymlouvat že má malý autí. Hele a nemůžeš je nechat na půdě???? tam se jim snad nic nestane ne????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:36
- Nahlásit
datli
U nás jede HP.
u nás taky, ale sere mě co 10 minut reklamy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:38
- Nahlásit
Alexa
twe tak já je tam dám spátky, ale do mrdic je nevezu bych je asi nikam nevecpala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 22:46
- Nahlásit
Lidi, tady byl ted opravdicky ohnostroj , snad 15 minut to trvalo, jsem se zrovna vracela z koloprojizdky, jsem nevidela ohnostroj uz strasne moc let.
Co je HP?
|