Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8604 . 8605 . 8606 . 8607 . 8608 . 8609 . 8610 . 8611 . 8612 . 8613 . 8614 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:14
- Nahlásit

all

samomluva je skoro jako samohana,nezdá se vám?

Eninka
Člen
- Nahlásit

Psíček
Tlačenka

děcka, vy kujóni, že vy se máte dobře oba dva

makrel
Člen
- Nahlásit

Marush
já četla samonoha

datli
Člen
- Nahlásit

Biluno-vždyť si mi říkala-že emocionálně opatrně.Tak mu nadávám po tvojem-ty blbej pse,fuj to se nedělá.
Ruda je hustější,ten mu řekne i debile.Ale bez účinku a taky má strach na něj zařvat,abychom mu nepokřivili ego-bo četl chytrou knížku.

Mimochodem,když jsem doma a vidím,že mladej se vzbudil,hned ženu děcka ven,nebo jej samalapnu do náruče-vypustí to venku.
Ale stane se,že otevřem dveře,Mig vyběhne před dveře,vyčůrá se.Rychle setřem,hup do výtahu a tam je další pokračování.Prostě nás přechcal.

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:15
- Nahlásit

makrel
já četla samonoha

samonoha ty seš retardant

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:17
- Nahlásit

Marushmakrel

samonoha

to je vůbec to nejhorší!

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

datli
Reklamovat?

rozhodně

no a bude hůř páč ten pes až bé dospoělej a čupka bé hárat tak ti bé vochcávat doma rohy
A pak je vždycky den problém,učurkává.Je to chcandalena od mala,nepochopila,že stačí si u dveří štěknout a můžem ven.
Nevím,jak jí to dát najevo,aby nám dala znát,že chce ven.

hele zkus tu feňuli důkladně sledovat páč mě třeba čupka dává najevo že chce čůrat tím že si sedne na prách Mates běží ke dveřím a ke mně a ke dveřím ale neštěkaj ani jeden

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:19 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

datli
nehraje si třeba venku s ostatníma psema nebo s raslicí, že to prostě v zápalu hry nestihne, tak se vyvenčí doma v klidu když nespěchá? To mi dělal Bůch, zkusil to tak 3x. Proto pak chodil na zahrádku sám...

edit: I když ten mi spíš čůral v pokoji natruc když měl třeba počkat než si odskočím tak byl velmi naštván, že nemůže jít a omezuju ho zavíráním do místnosti... tak nic no

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:20
- Nahlásit

Alexa
čupka bé hárat
No čupka nebé hárat, protože jaxi nemá čím.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Marush
ty si nedáš pokoj viď dneska?! ¨
gdyš já si nemůžu pomoct

Alexa
Člen
- Nahlásit

Marush
makrel
Adiddaska
samonoha

to je vůbec to nejhorší!

no a co teprf samohonka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

datli
tak ho vynášej v ruce, nepouštěj ho na zem se ti nevyčůrá když ho budeš mít v náručí a je lepší seběhnout schody než čekat na výtah

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:23
- Nahlásit

Alexa
datli

hele zkus tu feňuli důkladně sledovat páč mě třeba čupka dává najevo že chce čůrat tím že si sedne na prách Mates běží ke dveřím a ke mně a ke dveřím ale neštěkaj ani jeden

jak jo, to je fakt, třá to ukazuje a ty to nepoznáš. Kokyn třá když má průjem, sedne nebo lehne si ke mě a hrozně rychle dejchá a čumí na mě, mi to trvalo, než jsem to pochopila..

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:36
- Nahlásit

datli
šiš nemůžeš ho pustit na chodbě a ve výtahu, to je jasný, že to udělá tam. Musíš ho držet až ven, v náručí se ti nepočůrá.

Emocionálně opatrně jo, ale zase ne tak, aby vás měl na háku. Musíš najít tu správnou rovnováhu. Evidentně je hloupý pes a debil málo, přejdi víc do fyzična . Použij traverzu bejby mini.

datli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:36
- Nahlásit

tak Sára je vykastrovaná a jak mi dává najevo,že chce čůrat?Prostě najednou není.Žádné čučení,nervozní dýchání,poběhávání,sezeni na prahu,nic.Zdejchne se.Mě o docvakne,že kdosi chybí,proběhnu byt a je mi jasný.Zase!V tiché skromnosti zase.
Předchozí jezevčice byly chytřejší.Kňučely,pištěly,dupaly,nervózně běhaly...no nedalo se to je ignorovat,držely a pustily až venku.

Pokud mám na očích Miga a nelezou po mě PZ,či chlap-beru štěně do náruče a mastím s ním ven,hned jak vidím změnu chování.Ale ostatním členům rodiny to zaboha nevysvětlím,že si maj pohnout,jeden má držet štěně a druhej se rychle vobuje.

Zítra nachystám kýbl s octem a hlasivky.Uvidíme kdo z koho!

datli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:37
- Nahlásit

BiluškaPoužij traverzu bejby mini.
v který tašce s výbavou je schovanej?

impact
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:38
- Nahlásit

Biluška
Musíš ho držet až ven, v náručí se ti nepočůrá.
No...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:42
- Nahlásit

Du spát vy hovada. dejte si tlačenku s cibulí a oddávejte se samohaně, samonoze, nebo klidně samohonce si vás přijdu zejtra zkontrolovat
Dobrou

datli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:42
- Nahlásit

Biluška
Musíš ho držet až ven, v náručí se ti nepočůrá.
No...

říkám,já to dělám-jen zbytek smečky ne.
Našla jsem ocet,jdu rychle stáhnout podlahy a nakutě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 22:50
- Nahlásit

mám ty pitomé učebnice konečně obalené Vysvětlete mi něgdo proč se FŠECHNY dělají v nestandartních velikostech, ve kterých se pro změnu nedělají obaly? Od obou děcek se mi tři, slovy tři knížky vešly do normálních obalů. Všechno ostatní je nestandart a celej večer si hraju s tím, že je motám do balícího papíru Navíc jsou všechny v papírových deskách, asi proto, aby se rychleji zničili a na konci roku mě škola mohla zkásnout o prachy za ohnuté rohy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

jdu taky, zejtra na druhou denní do hokny

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

špym a špym a nic nesyším

datli
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 23:07
- Nahlásit

Biluška jojo,učebnice o cenťák větší,než je A4 a pod.Úžasné.Nakoupila jsem univerzální obaly-kus igelitu,kterej má naznačené množství ohybů a v rozík lepící kousky.Rovněž mi nejde do hlavy,proč mají formát klasická A4 otočený o 90st.Fakt super na obalování.
A notovej sešit,taky ňamka!

Vytřeno octem,Mig mezitím dostal naprdel.Cvrnknul si zas,když byl před 20 minutama venku a s úspěchem.
Tak sem si ulevila s malou traverzou a on si cvrnknul vedle
Tak jsem to alespoň naoctovala.A jdu!
Zítra budou mít svině za odplatu rybu s řepou!

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 00:50
- Nahlásit

To už tady nikdo není??

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 06:41
- Nahlásit

fstávat a makat

datli
Zítra budou mít svině za odplatu rybu s řepou!
ti to nebudou žrát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 06:53
- Nahlásit

brý ráno všem z hokny

datli
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 07:16
- Nahlásit

brý ráno.Spát jen 6 hodin je hnusný!PřerušovAný spánek příchodem manžela z noční,no to je horší jak přerušovaný sex!

BBiluška okamýitě mi namejluj plakát,jinak do 12 nestihnem noviny.
!!!!!!

A žerou řepo rybo rýži.Zalila jsem to olejem a maj po ftákách,tomu nemohou odolat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 07:22
- Nahlásit

datli
už ho majluju

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 07:24
- Nahlásit

bré ráno, už je pátek? ne? jakto?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 07:26
- Nahlásit

Fstávat a makat jelyta

<< 1 ... 8604 . 8605 . 8606 . 8607 . 8608 . 8609 . 8610 . 8611 . 8612 . 8613 . 8614 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání