| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 13:34
- Nahlásit
Psíček
Tak co Psíčku, už jsi někde vysvětlil, proč ses ptal Eire, jestli se jei muž zabil kvůli ní, protože jí měl plný brejle?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 14:58
- Nahlásit
Děcka Mrdice!!! Bude ta noční bojovka??? Měly bysme to už plánovat, dyk je to za chvíli už!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
Děcka Mrdice!!! Bude ta noční bojovka??? Měly bysme to už plánovat, dyk je to za chvíli už!!!
měly by jsme vymyslet nějakej plán. Prekérka je že ten hřbitof je daleko a určitě by se nevrátilo tolik lidí, kolik jich vyšlo, tak musíme vymyslet něco jinšího dělejte dávejte návrhy!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo a vstupák na rybníky již dorazil!!!!!!!!!!!!!!!!! už víme kdo má žumpa stan?????????????,
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Alexa
já bojofku nejdu, malý by mě nedovedly spátky a že bych si zapamatovala cestu nehrozí ani v nejmenším a s velkejma nemužu to by potmě nedopadlo dobře pro kolemjdoucí...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:09
- Nahlásit
kejtlin
já bojofku nejdu, malý by mě nedovedly spátky a že bych si zapamatovala cestu nehrozí ani v nejmenším a s velkejma nemužu to by potmě nedopadlo dobře pro kolemjdoucí...
nééé pudeš s malejma a cestou si budeš sypat drobečky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:11
- Nahlásit
Alexa
nééé pudeš s malejma a cestou si budeš sypat drobečky
jak je asi uvidim ty drobečky navíc mám čokle vysavače mi je vyžerou a budu tam kde na začátku , mě je to jedno já klidně pudu, ale opak budete mít bojofku kdo mě najde a nééé že se na mě vyserete
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:14
- Nahlásit
kejtlin
jak je asi uvidim ty drobečky navíc mám čokle vysavače mi je vyžerou
šiš pnebudeš je sypat před sebe, ale za sebe a na zpáteční cestě tě psi povedou po těch drobečkách nee??? akorát budeš mít blbý když je vyzobou třá holubi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:18
- Nahlásit
Alexa
potmě holubi nelítaj a sovy dropky nežerou, ale žerou malý psy, kuwa nemužu s malejma , ale jezefce by sova slovit neměla. klidně pudu ale dyš se stratim coš je skoro jistý, tak mě najdete!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:19
- Nahlásit
kejtlin
ale žerou malý psy
ty si debyyyyyyyyyyyyyyyyl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:21
- Nahlásit
Alexa
ty woe sova čivu v poho sloví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:24
- Nahlásit
Doktorka mi zakázala jet do Rybníků Tak to teda ne, abyste věděli vezmu si postýlku, peřinku a polštářek a pojedu . Válet se můžu stejně tady jako tam
A abyste se nenudili tak pro vás budu vymýšlet program . Třá bysme mohli hrát "ano,ne,jo", to je boží hra Sem ji chtěla dát už v Mlíkoších, ale tam byli fšichni v jednom kuse tak společensky unavení, že by byli hned ze hry tak to nemělo význam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:25
- Nahlásit
kejtlin
kdo mě najde a nééé že se na mě vyserete
Nechají tě na náměstí, já nevím, že jim na to ještě podruhé skočíš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:30
- Nahlásit
Biluška
Doktorka mi zakázala jet do Rybníků
jak jako???? nějaká drzá dochtor ne????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:31
- Nahlásit
Biluška
dyš vyrukujou s náměstím tak hned dostanou po hubě to je jistý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 15:40
- Nahlásit
Alexa
jak jako???? nějaká drzá dochtor ne????
No úplně Kašlu na ni, Datli mi slíbila poslat nějaké homeo, se s tím nějak porvu a bude. Nejhorší na tom zase bude, že budem fstávat ve tři ráno a v autě nemůžu spát bo jak v autě usnu tak se pobleju Loni jsem usla cestou na plavání. Pak Mášenek přibrzdil kdesi na kruháči (ani nevím v jakém městě), já se probudila, otevřela dveře, přímo na tom kruháči jsem se poblila k nohám jakési starší, pohoršené dámy,zavřela jsem dveře,Mášen šlápnul na plyn a odjel. Následně jsme pak stáli asi stodvacetkrát a málem jsme přijeli pozdě Uš nikdy nesmím usnout v autě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:26
- Nahlásit
Napište mi někdo co se děje nového ale stručně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:29
- Nahlásit
makrel
Stručně jo? Po dobu mé služby se nic zvláštního nestalo, akorát kluci z roty zlomili násadu od lopaty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:30
- Nahlásit
Biluška
tak nějak jsem si to představovala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:34 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
Napište mi někdo co se děje nového ale stručně
plánujem rybníky a mrdice, ale tam ty nejedeš tagže pro tebe nic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:41
- Nahlásit
je v mrdicích i nějaká klubovna? Essi jo tak můžem dát upíry, to je taky dost hustý Stokrát lepší než hřbitof
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:43 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
je v mrdicích i nějaká klubovna? Essi jo tak můžem dát upíry, to je taky dost hustý Stokrát lepší než hřbitof
budu držet stráš v klubovně, stokrát lepčí než bych se stratila po cestě při bojofce a sovy by mi sežraly malopsy, třáá i s upírama ty mi neva
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:44 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
jasně a jsou tam i nějaký sezení na terase pod střechou tam by se taky dalo
kejtlin
než bych se stratila po cestě při bojofce a sovy by mi sežraly malopsy,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:46
- Nahlásit
Alexa
a jsou tam i nějaký sezení na terase pod střechou tam by se taky dalo
ne ne, na to musí být apsolutní tma. Takže to hrajem v klubovně a ještě spacákama zakrýváme okna, aby nesvítil dovnitř měsíc a jiní elementálové. Jak není tma jak f pérdeli tak to nemá význam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:51
- Nahlásit
Alexa
se nesměj to je vážná věc..................
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
se nesměj to je vážná věc..................
no a přectaf si ty tytulky: při noční bojové hře v Mrdicích zaútočila agresivní sova na čivavu jedné soutěžící. Ta s nasazením vlastního života dvoukilového psíka vytrhla agresivní sově z drápů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:55
- Nahlásit
Alexa
Okamžitě se do nás pustí fšichni kolemjdoucí bo sovy sou chráněné
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 16:58 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Alexa
no a přectaf si ty tytulky: při noční bojové hře v Mrdicích zaútočila agresivní sova na čivavu jedné soutěžící. Ta s nasazením vlastního života dvoukilového psíka vytrhla agresivní sově z drápů
tak ona by ji třá pustila kdyby zjistila že je na ni velká ale asi by jí zranila-sova čivu, ne obráceně
edit: a hlavně sova útočí tiše, takže já jak jsem nahluchlá bych tam stála s otevřenou hubou, protože to slyším líp, ještě jak dlouho a mezitím by mi sovy odtahaly všechny malopsy....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 17:30
- Nahlásit
tak jak uš ste se dohodly gdo všechno mě pude hledat aš se stratim při bojofce?
na náměstí vám seru říkám předem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
děcka ta bojofka bejt musí! Bude s baterkama a po značkách, tak to se nikdo neztratí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 17:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
děcka ta bojofka bejt musí! Bude s baterkama a po značkách, tak to se nikdo neztratí.
já sem schopná všeho, tagže ty jako první mě pudeš hledat, gdo dál???
|