Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8496 . 8497 . 8498 . 8499 . 8500 . 8501 . 8502 . 8503 . 8504 . 8505 . 8506 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:55
- Nahlásit

Zítra přijde druhý kolo čištění koberců-huž opravili čerpadlo,tak hurá na repete.
Jdu sestěhovat zbytek nábytku,dobytku a tak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:01
- Nahlásit

datli
Po úžasném venčení se smečkou psů celýho Přerova mi doma vyrejpnul a rozžvýkal orchidej.Zatrest bude spát u děcek!Hajzlik!
Má estetické cítění, ta orchydeja byla určitě hnusná a smrděla

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:15
- Nahlásit

Já měla kytky umístěné na letnění na balkoně.Udělala jsem zátaras.Tam se dostal a zpět mu to nešlo.Až jednou...šel i s orchdkou.Kurec krásně mi tam rostou.Bo tam na ně zapomínáma to jim svědčí.Milujou déšť a džungli,což u nás je ve velké míře.
Jsme zas vyřízená a definitivně říjnem nastupuju na plný úvazek.Jak to zvládnu?Poví mi to někdo?

datli
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:17
- Nahlásit

Biluškaa co tu oxyduješ?Mazej chrnět,ať ti není ráno extra šoufl a nemáš hlavybol!

Tinta76
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:25
- Nahlásit

huš jsem zpátky, ale asi si radši počtu až ráno

Alexa
hele vono taky záleží jak moc blízká ta příbuzenská je žejo, každopádně se některá dělá cíleně a buď jsou z toho supr zvířata, nebo "odpad", protože ty vady se znásobí. Třá u pudlů se dost často praktikuje, speciálně u těch mrňavejch, protože je jich prostě málo.
supr zvířata nebo "odpad" ve smyslu exteriéru nebo jak? jde mi hlavně o povahu a o praktický zkušenosti s tím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:50
- Nahlásit

Pište něco, ať mám aspoň co číst když už nebudu stejně další noc spát.

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

Tinta76supr zvířata nebo "odpad" ve smyslu exteriéru nebo jak?
hele, znám maliňačku (i dost lidí odsud) co je z příbuzenský, tý nejtěsnější ale ještě povolený, dělaný na práci. Vyšlo to super stran práce, fakt magoři, dělalo by to až by to brečelo a dělá to, ale dělá to POŘÁD něco, takže i když nechceš, je tam takovej proud energie toho zvířete, že dát je do Austrálie do dolu, tak na oběd jsou doma krz zeměguli. Takže stran práce to vyšlo dobře, chování u zvířat co jsem viděla a slyšela tak sociální, v pohodě. Bohužel tam byla zároveň dispozice nebo vloha bo co to bylo k nějaký zdravotní vadě oka, která se znásobením jednoho zvířete v rodokmenu projevila postižením minimálně jednoho potomka a hrozí tedy že to může postihnout další, či že budou přenašeči (ty štěpný vzorce genetický, bo jaxe to jmenuje s těma červenejma a bílejma fazolema fakt jdou mimo mě stran přesných názvů).
Takže na jednu stranu to vyšlo super ale i odpad, podle toho na co se zaměříš, stran práce super, ale pro lidi, co maj ty zvířata jako plnej úvazek, jinak je to na pevný úvaz ze stromu dolů majitele toho zvířete. A zároveň za cenu nadstandratního pracovního odhodlání vyletí zdraví..

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

Mám doma 2 psy s velmi vysokým koeficientem příbuznosti. Člověk se až diví, že mají ještě vůbec všechny nohy a že jim nepřebývá nějaký očičko navíc...
Z genetického hlediska těm liniím nerozumím, tak nevím...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

sem došla z obchůzky a bolí mě zub

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:06
- Nahlásit

Tinta76
no projevit se to může jak v exterieru tak v povaze, hele já mám pudle kde je u otce ve 3. generaci a u matky ve 2 generaci stejnej pes, čuba supr povaha i exterier, pak mám jejího syna kde ten samej pes je i u otce v 4. generaci a ve 3. generaci je fena pes je exterierově ekscelentní, povahově je posera, ale to může bejt i blbou socializací páč se postupně zlepšuje, a teď mám jeho sestru která má toho samýho psa ve 4. generaci od otce a ve 3. generaci má stejnou fenu ta fena je eksterierově výborná a povahově naprosto úžasná, to samý její brácha. Takže tak a teď si to přeber

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:07
- Nahlásit

sem tu, ale vůbec se mi nechce nic dělat. Nechce se mi ani spát. Chce se mi být ponorkou, lehnout na dno a přestat vysílat volací kód

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:08
- Nahlásit

Alexa
ta fena je eksterierově výborná a povahově naprosto úžasná, to samý její brácha
jako essi myslíš Sisinu tak si ti dovolím odporovat, ta je naprostý, příšerný, prťavý skřet

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:10
- Nahlásit

Biluška
ta je naprostý, příšerný, prťavý skřet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:10 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Alexa
Biluška
jako essi myslíš Sisinu tak si ti dovolím odporovat, ta je naprostý, příšerný, prťavý skřet

sisina je úžasná, ale přijde mi křehká hrozně moc, třeba i víc než krysy a čivy.....

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:14
- Nahlásit

BiluškaChce se mi být ponorkou, lehnout na dno a přestat vysílat volací kód
hele ono musí bejt špatně a pak ještě hůř, aby si pak člověk uvědomil, kdy je líp a kdy je všechno fajn Takže musíš bejt ponorkou a sahnout na dno, aby ses mohla odrazit
Drž se!

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:16
- Nahlásit

kejtlin
sisina je úžasná,

no a naprosto stejnýho má i bráchu

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:16
- Nahlásit

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:17
- Nahlásit

Já jdu prdět do peří, chvíli jsem si teda pohrávala s myšlenkou, že si půjdu lehnout se spacákem ven na opalovací lehátko a že budu koukat na hvjezďyčky, páč jsem ještě neviděla letos žádnou padací.. ale asi jdu sebou seknout do pelechu klasickýho
Brou noc děckáá
http://www.youtube.com/watch?v=6wPjzR0Z8f4

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:19
- Nahlásit

jdu taky dělat špym a špym,ale nebudu špát, budu slyšat četníka ze sajntropé co říká "sem se mi dívejte"

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:21
- Nahlásit

kejtlin
mě jezdí trpopudl na Gulak a křehký teda není ani trošičku. Je to ztělesněný ďábel Kdyby se nemuseli tak šíleně česat tak si nějakého pudla pořídím, nejspíš královského. Jenže já bych z něho měla do měsíce komondora

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:23
- Nahlásit

Začíná mi třeštit lebka du se něčím nadopovat,pokud bé vo půlnoci náký příspěvek nasmysl tak to zabralo.Pápa lala dinky vinky a po.Hele nechbí mi jeden třá genzer?

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Biluška
Kdyby se nemuseli tak šíleně česat tak si nějakého pudla pořídím, nejspíš královského. Jenže já bych z něho měla do měsíce komondora
hele to taky neplatí vždycky, třeba sisna má šíleně jemnou srst, jak jí dva dny neučešu má okamžitě pucky, ale matese česu třá jednou za tejden, i m íň a v poho a Dženyna je ostřáhaná na krátko a tu stačí jednou za čas projet kartáčem. Takovej zájem o aport jakej má Dženyna bych chtěla mít u vrčáků

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 23:25
- Nahlásit

Biluška
mě jezdí trpopudl na Gulak a křehký teda není ani trošičku. Je to ztělesněný ďábel Kdyby se nemuseli tak šíleně česat tak si nějakého pudla pořídím, nejspíš královského. Jenže já bych z něho měla do měsíce komondora

nj ale sisina alexiná je i taková lehoučká, páteř jí nahmatáš, fakt bych se bála..... já když pudla tak jen šňůrovýho, ale to je na úpravu ještě náročnější než normální pudlí srst

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 06:26
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=gnlmL9GH0LQ&feature =related

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 06:41
- Nahlásit

Musím hnedka za tepla pochválit Kamínka, dneska už byl velkej kluk!!!!
v deset večer jsem ho zavřela s večeří do kotce, už tam přes den po chvílích bejvá na zvykandu a je tam v poho, a od desíti večer jsem měla okna dokořán, že až začne sténat, tak ho okřiknu a za následný ticho pustím dom ať se vyspíme oba i zbytek vsi (hlavně ten ***** ze sousedství, stěžovatel veliký).
No a bylo ticho, každej vlak mě podvědomě přinutil se zaposlouchat, ale Kamínek začal volat o pomoc až v šest ráno, což je i doma jeho běžná venčící hodina
Takže velkej kluk to zvládl bez ječení a sténání v noci a s čistým kotcem Tak snad mu to vydrží bejt v noci potichu a né prase do rána zesranej

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 07:28
- Nahlásit

bré ráno jakpak se máte? já zatím dobře, ale to přejde

datli
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 07:35
- Nahlásit

je tu přijatelně.Venku pofukuje,psi zlobí,děti rebelují a já se duševně připravuju kávou do práce.Má li být dnes vrchol teplot...zdechám už teď preventivně.A jedu na mopedovi na motořce raději v sukni,abych se neupekla.Doufám,že mi neufrnkne do ksichtu.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 07:37
- Nahlásit

Bré ráno, tak ani dneska to nepůjde bez prášků, bolí to a bolí a nepřestává...

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 07:38
- Nahlásit

dneska jsm spala 4 hodiny, asi tady usnu!!!

jbat
bude líp neboj já jsem taky teď poslední dobou na dně a hlavně se biju do hlavy, protože jsem trupka největší

datli
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 07:40
- Nahlásit

no tak večer jsem sáhla po ibalgáči pro Klárčí a ráno Fildovi.Žene se změna počasí-Sem zvědavá,jestli mě to dostihne taky,paá jak su nedospaná...

<< 1 ... 8496 . 8497 . 8498 . 8499 . 8500 . 8501 . 8502 . 8503 . 8504 . 8505 . 8506 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání