| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:35
- Nahlásit
Psíček
hele a sexuální průpovídky týhle
ne. za a) sraní mi neevokuje sex za b) poznámky se sexuálním podtextem mi vadí jen od mužů,a jen od těch, které jsem k tomu nijak nevyzvala. A to se týká i poznámek k jiným lidem, třeba Vlčáčkové. Třeba je to divný, už se mi za to smála Makrela, ale já to prostě tak mám. prostě jakákoli taková poznámka od muže, který není zrovna objektem mého intimního zájmu se mi strašlivě hnusí. Toť moje diagnoza
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
Psíček
zuzanarosakova
vy dementi..jděte si dát tuhý španělský ptáčky a mokrou buchtu...(to bylo v prostřenu,to neni lascivní)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:40
- Nahlásit
Psíček
Nerouháš se? Jsi si tím jista
já nevim, rouhání mi opět neevokuje sex, pokud je to kricí název pro nějakou sexuální praktiku, tak to neznám a jsem na to vděčná..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:41
- Nahlásit
Marush
jděte si dát tuhý španělský ptáčky a mokrou buchtu...(to bylo v prostřenu,to neni lascivní)
a nějakýho ptáka tam nadívali eště
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
tak ptáčky beru :-D
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:44
- Nahlásit
Psíček
Maruš neruš
se vomlouvám!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:14
- Nahlásit
Biluše, ty už sis vobjednala toho velkýho uřvanýho ptáka?
http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/pav-z-vysok e-libne-odjel-na-kamionu20110822.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:18
- Nahlásit
Crysa
Biluše, ty už sis vobjednala toho velkýho uřvanýho ptáka
obávám se,že biluše vobjednala asi vomylem úpa jinýho fogla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:21
- Nahlásit
davidkova renataasi vomylem úpa jinýho fogla
toho nevobjednala, sám se pozval..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
Crysa
tak neobjednala, ale když už se to tak sešlo tak ať ho přivezou no . Mě uš je dneska fšechno jedno . Po celé tabulce čokolády (velké ) a asi litru džinu s tonikem uš nic neřeším. Ani ptáky I když bych věděla o jednom, kterému bych s chutí zakroutila krkem Nebo hlavičkou, nebo vůbec čímkolif
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:24
- Nahlásit
Biluška
I když bych věděla o jednom, kterému bych s chutí zakroutila krkem Nebo hlavičkou, nebo vůbec čímkolif
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:29
- Nahlásit
holky vy jste teda nemravy kam se hrabe psíček
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
Brý večer
Opakuji dnešní dotaz ze sedmnácté hodiny jedné minuty:
Je zde někdo kompetentní, kdo by mi mohl osvětlit problematiku příbuzenské plemenitby, případně její vliv na povahu psa?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
Přijedou k nám těžkooděncííííí
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
Je zde někdo kompetentní
nikdy nebyl ))
ale něco určitě bude někdo vědět..nějakej množitel ,třá biluna nebo ympaktík by mohly cosi sepsat
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
z příbuzenské plemenitby, stejně jako u lidí lezou debylní, či jinak postižení jedinci. Stačí takhle, nebo to chceš podat vědecky?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:35
- Nahlásit
jasně že to chci věděcky ... jsou postižený fyzicky nebo i mentálně? pokud mentálně tak mi jde právje vo to, jako esi s tim má někdo zkušenost - jak se to projevuje ...
šiš, zrovna si mě tady někdo všim a já zrovna musím vypadnout na lupulínek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:40
- Nahlásit
Tinta76
obojí je možné. Je taky možné, že se nějakou šťastnou náhodou narodí zdravý jedinec. Ze svého okolí osobně znám fenku ze spojení matka x syn, která byla postižená fyzicky (nějaká anomálie trávící soustavy) a ve dvou měsících na to uhynula.
Mentálně postižených psů znám víc, dalo by se říct, že každý je jiný. Projevuje se to víceméně stejně jako u lidí. Poznáš mentálně postiženého člověka? Dokážeš popsat v čem se liší od "normálního" ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
Biluška
Poznáš mentálně postiženého člověka
no já to na tobě poznala hned
děcka špym a špym...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
no já to na tobě poznala hned
no to je jasný, páč to jsou prostě ty na první pohled viditelné vady, dyť to říkám
Třá cukrofku, nebo rakovinu můžeš před okolím tajit, ale tohleto ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:52
- Nahlásit
Tinta76
Biluška
hele vono taky záleží jak moc blízká ta příbuzenská je žejo, každopádně se některá dělá cíleně a buď jsou z toho supr zvířata, nebo "odpad", protože ty vady se znásobí. Třá u pudlů se dost často praktikuje, speciálně u těch mrňavejch, protože je jich prostě málo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:56 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jednovaječná dvojčata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:10
- Nahlásit
Alexa
aplikuje se to hodně často i u jiných plemen. Třá u Pum. Na rovinu, neznám z takového spojení žádnou alespoň průměrnou Všechno těžký podprůměr jak exteriérově tak povahově Asi jenom ten odpad.
Po zkušenostech s nima a s Hessi (ta není z úzké příbuzenské, má "jenom" dvakrát stejnýho dědečka a její babička je svoje vlastní teta) bych si zvíře z takového spojení nevzala ani kdyby k němu někdo přihodil balík akcií čékádé
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:15
- Nahlásit
Biluška
no hele asi takle, třeba u vrčáků se dělá liniová plemenitba a byli z toho špičkový zvířata, ale to není až tak úzká příbuzenská, u tý úzký příbuzenský se prostě musí počítat s tím, že buď tam bude špička bo odpad, řekla bych ale že od tý se dneska už dost ustupuje, a rozhodně je třeba občas přimíchat noivou kref, prostě jak to dělala šlechta vobčas měla hraběnka synáčka podobnýho komorníkovi žejo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:20
- Nahlásit
Alexa
si myslím, že mentálně postižených psů je poměrně vysoké procento. Jenže když je ten pes jenom uvázaný někde na řetěze, nebo voděný na jojošňůrce a tak podobně (prostě žije jako minimálně 70% psů ) tak se to prostě neprojeví. Vzhledem k tomu, že většina pudlíků je na těch jojošňůrkách a většina takových vrčáků třá hlídá autobazary tak ten "odpad" prostě není vidět...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:21
- Nahlásit
sem přišla zvenku a jsem jak hovado.Sestupujem s kámoškou k řece a šup,ujely mi nohy a já ve svých už zaprasených bílých pláťákách jedu po bahnovém tobogánu k Bečvě.No geniální.Nicméně!!!Odměnou mi za to bylo,že připlavala krabička z Tupperware!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:22
- Nahlásit
Biluška
u pudlů asi jo, ale u vrčáků asi spíš né, páč ty musej makat a bejt taky krásný, ale jo já tomu nakonec moc nerozumim, a ve vrčácích se teď už moc neorientuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
datli
Odměnou mi za to bylo,že připlavala krabička z Tupperware!
Z čeho?
Alexa
ale u vrčáků asi spíš né, páč ty musej makat a bejt taky krásný, ale jo já tomu nakonec moc nerozumim, a ve vrčácích se teď už moc neorientuju
Vím o vrčácích akorát to, že vypadají jako Reks, nebo jako Nána . Ale mám takový pocit, že špičkové štěňata si kupují většinou "špičkoví lidé" a ti, pokud štěně v půl roce neovládá malou násobilku a v sedmi měsících neumí odmocniny trojmístných čísel ho odvrhnou jako "blbé" a prodají na gauč, či do bazaru. No a tam se to momentální zaostání už nemůže projevit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:42
- Nahlásit
BiluškaAle mám takový pocit, že špičkové štěňata si kupují většinou "špičkoví lidé" a ti, pokud štěně v půl roce neovládá malou násobilku a v sedmi měsících neumí odmocniny trojmístných čísel ho odvrhnou jako "blbé" a prodají na gauč, či do bazaru. No a tam se to momentální zaostání už nemůže projevit.
to je bohužel pravda, ale retardu poznáš už na půl roce, ale nepoznáš retardu jako genetickou od třá přidušenýho..
ale je to něco jinýho než to, co je označováno jako odpad těma "špičkovejma", pže takoví by si nevzali už na dvou měsících něco, co nemá zájem o malou kořist a balonek nebo je to štajf z hluku nebo z kontaktu s lidma a tak.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Tupperware jsou moc príma plastové misky,které skutečně těsní.Jsou pekelně drahé a tak je kupuju zásadně jen v akcich.
Jednu mi holky odrovnali na soustředku-pekli v ní v mikrovlnce kukuřici.Plast se roztavil a dno je rázem ďolíkaté od kukuřice.A tak se v tom jídlo zadržuje a blbě se to meje.A já zrovna ty misky vozím na stanování,jsou objemově dostatečné pro celou bandu.A tak mi jedna nečekaně připlavala po vodě.
Mig je hajzlík.
Po úžasném venčení se smečkou psů celýho Přerova mi doma vyrejpnul a rozžvýkal orchidej.Zatrest bude spát u děcek!Hajzlik!
|