Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:25
- Nahlásit

davidkova renatavsak pani,asi jim predvedu hajana,ktery dlabe na haravy feny pred i po kastraci,ukazat jim jak pesa posloucha,asi je muj pes martan,ze si haravek nevsima,asi,ne?sem to cetla a uz tak dlouho jsem se nenasmala,ha,ha!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:27
- Nahlásit

nemethova5
njn...holt máte tu autorituKDy si cinknem,jdu za chvíli makat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:29
- Nahlásit

davidkova renatapani,cinknem si zejtra jo,jak je u vas,u nas hnus fialovy a ten vitr me teda pekne sere.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:42
- Nahlásit

Gerda
improvizovat a nacházet si mladé a výkonné milence, nebo-li koloušky.

no tak to je samozřejmý,ale vobčas jsi líná improvizovat,zvlášť po dvou frťanech.Domácí nástroje by měly fungovat a když ne,tak by se měly vyhodit,že jo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:45
- Nahlásit

Neessi

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:45
- Nahlásit

davidkova renata
Hajzl

jo
ale už ho právě přestala bolet hlava,zato mu louplo f kříži
začíná být nepoužitelný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Neessi
ale už ho právě přestala bolet hlava,zato mu louplo f kříži
ty voe,vyhod ho bo je stejně rozbitej
nemethova5
jak je u vas
celkem to de,ale chytla mě taková průtrž že pes bude mokrej eště ráno

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:48
- Nahlásit

nemethova5

čemu se smějete,pani?Zmydlit ho nepomůže,to moh mít strachovou erektilní dysfunkci.To chce motivaci a páč funguje na žrádlo(aportky ignoruje:lol,tak dostane POTOM nažrat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:48
- Nahlásit

davidkova renataty vo.e tady leje,no chudak nyny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:50
- Nahlásit

Neessi
Zmydlit ho nepomůže,to moh mít strachovou erektilní dysfunkci
todleje problém nás dochtorů,ste moc vzdělaný a fšude vidíte problém,máš ho normoš proplesknout a hotovo
dostane POTOM nažrat
bych jídelníček přímo úměrně přizpůsobila výkonu

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:51
- Nahlásit

davidkova renata
taková průtrž že pes bude mokrej eště ráno

nápodobně-z čubek kape bahno a voda,dneska budou chrápat v kotci,leda bych je vzala do myčky a sušičky u pumpy.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:52
- Nahlásit

davidkova renata
bych jídelníček přímo úměrně přizpůsobila výkonu

tak to budu muset vymyslet neviditelný žrádlo:mado tom,co předvedl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:56
- Nahlásit

Neessia nebo hladovku za nulovej vykon,hele hajan uz je v poho,raduju se jak male decko,neessi,mu nesedi polevky, z toho to mel furt mekky,maso a ryze,to vubec ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:56
- Nahlásit

Neessi
tom,co předvedl
jo to jako už jo???? Tak to navrhuju suchej rejžovej chlebíček..jeden

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:01
- Nahlásit

davidkova renata
jo to jako už jo????

tsssssssss,taková rychlofka......no comment
suchej rejžovej chlebíček..jeden

nic nebude

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:04
- Nahlásit

nemethova5
hajan uz je v poho,

no to je skvělý
mu nesedi polevky, z toho to mel furt mekky,maso a ryze,to vubec ne.

to je divný.Mje čuby jsou na syrovým mase,občas rýži a vařený maso,jinak vejce,tvaroh,mrkev,jablka....a bobky mají formovaný,žádná srajda.Sem tam dávám trochu granulí po ránu(jako Renča) CaninRoyale Mobiliti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:12
- Nahlásit

Neessi
Můdr, ale jak to tak kontroluju podle času příspěfků, vycházejí mi čisté DVĚ minuty výkonu - to bych mu teda nedala nažrat ani omylem a znovu bych se nad tou erektilní dysfunkcí zamyslela, teda nad tim kolouchem, bo tohle je spíš jako když dáš psu čuchnout ke granuli a vzápětí mu jí odebereš...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:12
- Nahlásit

Neessitssss,to se nekdo ma,on po te operaci a zasitych strevech,uz to lepsi nebude,ale aspon,ze mu sedi ty granule,dojel chicopee,jehne s ryzi a ted jsem zacala s tim holistickym PRO-PACEM a fakt bomba.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:20
- Nahlásit

Jdu se stříhat, tak nazdar lidi zlatý, pěknej večír, nezapomeňte zamknout.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:22
- Nahlásit

Gerda
vycházejí mi čisté DVĚ minuty výkonu

ne ne ...16.05 až 16.42 ,ale máš recht,žvanec nebude

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:24
- Nahlásit

nemethova5
on po te operaci a zasitych strevech

no jo,to se fakt musí opatrně,ale hlavně že je OK.
Jinak včera dávali reportáž ve zprávách z Grabštejna-mají tam chlupáče,nádhernýho-jen je světlejší než Hajan

Triniti
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:43
- Nahlásit

Zdarec lidi, dyby vám náhodou bylo tak ňák blbje, tak si skuste todle:
http://clovekonline.cz/kalkulator-veku/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:47
- Nahlásit

Neessijj,divala jsem se,nejaka afera prave s pavlem onodim,nooo chlupacek byl k ponunani,az jsem si cvrnkla do trioly,jinak ja tu polivku podarovala sousedce,hned mi chtela za to vsemozny strkat,to by zas byla skoda vylit,at se to spotrebuje,ne?hajan bude na granulich a hotovo,je videt fakt znacny rozdil a ja blbka bych mu dala jeste hovezi,na vet mi rekl,ze to by bylo jeste horsi,cebrene maso je pry tezky na zaloudek.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:51
- Nahlásit

nemethova5
hovezi,na vet mi rekl,ze to by bylo jeste horsi,cebrene maso je pry tezky na zaloudek.

kecá,protože psi mají k tomu přizpůsobený žaludek,aby zpracovali svalovinu.Si vzpomeň,co žrali před 30 lety-jenom hovězí a ryby.A jací to byli psi!!

želva
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:54
- Nahlásit

co je nového?
BENDA - ten hokej je zajímavej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:36
- Nahlásit

Emma už je doma i s vyvrtaným a zaplombovaným zubem, má to krááásně udělané, doktor říkal, že by ho nejradši vyškub, ale že si s tím teda pohrál, když je to ta Emma, a nechal ho tam. Když jsme si pro ni přišli, tak měla ještě křeče z narkózy a vypadalo to dost drsně, ale něco jí připíchnul a zklidnilo se to, ale fakt jako mazec. Už se probírá a je trochu paf, ale ocasem začíná mlátit, tak je to dobrý.
S Buckou jsme na Emmu čekaly v hospě, vybírala jsem nějakou, kde mě s ní pustí, tak jsem vlezla do jakéhosik pajzlu a ptám se servírky, jestli jako můžu s PEJSKEM. Tak se ptala, jaký pejsek, tož říkám, že taková hodná pitbulka. Tak mi řekla, že teda můžu, ale budu sedět úplně v rohu a pes bude mít koš. Sedla jsem si do roku, psa odložila, poručila jsem si Hospodoooo, pivo a halušky. Venku luchalo a blýskalo se na časy (a Dianu jsem zapomněla venku před barákem, ale naštěstí není blbá a schovala se). V hospě seděli štamgasti a jak viděli psa, nastalo šou, bo se začali ptát, jestli je to ten bojový, a jestli je to ten úplně nejdrsnější, co nemá mozek, nezná bolest a je nebezpečný aji pro majitele. Pak podezřívavě řekli, že má nějakou malou hlavu, bo má mít věči hlavu, ale nakonec uznali, že je to samička od nebezpečného psa a tak je to v poho. Mezitím mi řekli, ať si sednu k nim, tož jsem sbalila pivo a žrádlo a šla se bavit jeden týpek řek, že dělal psovoda na vojně a na důkaz odvahy se zeptal, jestli může Bucu pohladit. Tak si na ni sáhl a řekl "ty vole, poprvé si hladím pitbula a úplně se mi potí ruka vogo". Pak se s ní teda jakž takž zkamarádil, čímž si u spoluštamgastů vzbudil obdiv a úctu a jeden říkal, že má vlčáka, tak psum rozumi. Pak jsem řekla, Hoši už musim, čau, a oni byli smutnííí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:02
- Nahlásit

Mucholabka
nezná bolest
Ty voe,to je jak v Rockym 1 - 5
ale nakonec uznali, že je to samička od nebezpečného psa a tak je to v poho.
tak to je vidět,že to byli vodbornícíííí

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:05
- Nahlásit

mam takovej pocit, ze za chvili na tomhle serveru zustane jen jedno tema..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:13
- Nahlásit

Mucholabkanedelej,bo jsem si zacintala monitor,smichy,jaci se najdou fakt vodbornici,nejhorsi je,ze to dela televize,noviny atd.hajan je magor,kdyby prisel do cizi hospy,tak by tam udelal vitr,,bo jsme byli na policej.zavodech a tam byla likvidace vitrznosti v mistnosti a nejak se mu to v te palicce zamichalo,jinak,kde to v hospodach dobre zna,tak je v klidku,jinak uz je v poho,se ale chudak vysr.l z podoby,kdo ji delal ten zub?

Neessija vim pani,sak jsem jezdila s krosnou na nuceny vysek a tahla jsem tricet kilo masa smarja,jak si na ty casy vzpomenu,tak se mi chce becet,jooo to byli fajn casy,mela jsem psi,o nic jsem se nemusela starat,chodila jsem na ucnak,jo,jo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:21
- Nahlásit

nemethova5
Dolanský.

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání