| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:25
- Nahlásit
davidkova renatavsak pani,asi jim predvedu hajana,ktery dlabe na haravy feny pred i po kastraci,ukazat jim jak pesa posloucha,asi je muj pes martan,ze si haravek nevsima,asi,ne?sem to cetla a uz tak dlouho jsem se nenasmala,ha,ha!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:27
- Nahlásit
nemethova5
njn... holt máte tu autoritu KDy si cinknem,jdu za chvíli makat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:29
- Nahlásit
davidkova renatapani,cinknem si zejtra jo,jak je u vas,u nas hnus fialovy a ten vitr me teda pekne sere.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:42
- Nahlásit
Gerda
improvizovat a nacházet si mladé a výkonné milence, nebo-li koloušky.
no tak to je samozřejmý,ale vobčas jsi líná improvizovat,zvlášť po dvou frťanech.Domácí nástroje by měly fungovat a když ne,tak by se měly vyhodit,že jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:45
- Nahlásit
Neessi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:45
- Nahlásit
davidkova renata
Hajzl
jo
ale už ho právě přestala bolet hlava ,zato mu louplo f kříži
začíná být nepoužitelný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
ale už ho právě přestala bolet hlava,zato mu louplo f kříži
ty voe,vyhod ho bo je stejně rozbitej
nemethova5
jak je u vas
celkem to de,ale chytla mě taková průtrž že pes bude mokrej eště ráno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
nemethova5
čemu se smějete,pani?Zmydlit ho nepomůže,to moh mít strachovou erektilní dysfunkci.To chce motivaci a páč funguje na žrádlo(aportky ignoruje:lol ,tak dostane POTOM nažrat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
davidkova renataty vo.e tady leje,no chudak nyny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:50
- Nahlásit
Neessi
Zmydlit ho nepomůže,to moh mít strachovou erektilní dysfunkci
todleje problém nás dochtorů ,ste moc vzdělaný a fšude vidíte problém,máš ho normoš proplesknout a hotovo
dostane POTOM nažrat
bych jídelníček přímo úměrně přizpůsobila výkonu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
taková průtrž že pes bude mokrej eště ráno
nápodobně-z čubek kape bahno a voda,dneska budou chrápat v kotci,leda bych je vzala do myčky a sušičky u pumpy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:52
- Nahlásit
davidkova renata
bych jídelníček přímo úměrně přizpůsobila výkonu
tak to budu muset vymyslet neviditelný žrádlo:mad o tom,co předvedl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:56
- Nahlásit
Neessia nebo hladovku za nulovej vykon,hele hajan uz je v poho,raduju se jak male decko,neessi,mu nesedi polevky, z toho to mel furt mekky,maso a ryze,to vubec ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 16:56
- Nahlásit
Neessi
tom,co předvedl
jo to jako už jo???? Tak to navrhuju suchej rejžovej chlebíček..jeden
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:01
- Nahlásit
davidkova renata
jo to jako už jo????
tsssssssss,taková rychlofka......no comment
suchej rejžovej chlebíček..jeden
nic nebude
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:04
- Nahlásit
nemethova5
hajan uz je v poho,
no to je skvělý
mu nesedi polevky, z toho to mel furt mekky,maso a ryze,to vubec ne.
to je divný.Mje čuby jsou na syrovým mase,občas rýži a vařený maso,jinak vejce,tvaroh,mrkev,jablka....a bobky mají formovaný,žádná srajda.Sem tam dávám trochu granulí po ránu(jako Renča) CaninRoyale Mobiliti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:12
- Nahlásit
Neessi
Můdr, ale jak to tak kontroluju podle času příspěfků, vycházejí mi čisté DVĚ minuty výkonu - to bych mu teda nedala nažrat ani omylem a znovu bych se nad tou erektilní dysfunkcí zamyslela, teda nad tim kolouchem, bo tohle je spíš jako když dáš psu čuchnout ke granuli a vzápětí mu jí odebereš...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:12
- Nahlásit
Neessitssss,to se nekdo ma,on po te operaci a zasitych strevech,uz to lepsi nebude,ale aspon,ze mu sedi ty granule,dojel chicopee,jehne s ryzi a ted jsem zacala s tim holistickym PRO-PACEM a fakt bomba.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:20
- Nahlásit
Jdu se stříhat, tak nazdar lidi zlatý, pěknej večír, nezapomeňte zamknout.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:22
- Nahlásit
Gerda
vycházejí mi čisté DVĚ minuty výkonu
ne ne ...16.05 až 16.42 ,ale máš recht,žvanec nebude
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:24
- Nahlásit
nemethova5
on po te operaci a zasitych strevech
no jo,to se fakt musí opatrně,ale hlavně že je OK.
Jinak včera dávali reportáž ve zprávách z Grabštejna-mají tam chlupáče,nádhernýho-jen je světlejší než Hajan
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:43
- Nahlásit
Zdarec lidi, dyby vám náhodou bylo tak ňák blbje, tak si skuste todle:
http://clovekonline.cz/kalkulator-veku/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:47
- Nahlásit
Neessijj,divala jsem se,nejaka afera prave s pavlem onodim,nooo chlupacek byl k ponunani,az jsem si cvrnkla do trioly,jinak ja tu polivku podarovala sousedce,hned mi chtela za to vsemozny strkat,to by zas byla skoda vylit,at se to spotrebuje,ne?hajan bude na granulich a hotovo,je videt fakt znacny rozdil a ja blbka bych mu dala jeste hovezi,na vet mi rekl,ze to by bylo jeste horsi,cebrene maso je pry tezky na zaloudek.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:51
- Nahlásit
nemethova5
hovezi,na vet mi rekl,ze to by bylo jeste horsi,cebrene maso je pry tezky na zaloudek.
kecá,protože psi mají k tomu přizpůsobený žaludek,aby zpracovali svalovinu.Si vzpomeň,co žrali před 30 lety-jenom hovězí a ryby.A jací to byli psi!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 17:54
- Nahlásit
co je nového?
BENDA - ten hokej je zajímavej
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 18:36
- Nahlásit
Emma už je doma i s vyvrtaným a zaplombovaným zubem, má to krááásně udělané, doktor říkal, že by ho nejradši vyškub, ale že si s tím teda pohrál, když je to ta Emma, a nechal ho tam. Když jsme si pro ni přišli, tak měla ještě křeče z narkózy a vypadalo to dost drsně, ale něco jí připíchnul a zklidnilo se to, ale fakt jako mazec. Už se probírá a je trochu paf, ale ocasem začíná mlátit, tak je to dobrý.
S Buckou jsme na Emmu čekaly v hospě, vybírala jsem nějakou, kde mě s ní pustí, tak jsem vlezla do jakéhosik pajzlu a ptám se servírky, jestli jako můžu s PEJSKEM. Tak se ptala, jaký pejsek, tož říkám, že taková hodná pitbulka. Tak mi řekla, že teda můžu, ale budu sedět úplně v rohu a pes bude mít koš. Sedla jsem si do roku, psa odložila, poručila jsem si Hospodoooo, pivo a halušky. Venku luchalo a blýskalo se na časy (a Dianu jsem zapomněla venku před barákem, ale naštěstí není blbá a schovala se). V hospě seděli štamgasti a jak viděli psa, nastalo šou, bo se začali ptát, jestli je to ten bojový, a jestli je to ten úplně nejdrsnější, co nemá mozek, nezná bolest a je nebezpečný aji pro majitele. Pak podezřívavě řekli, že má nějakou malou hlavu, bo má mít věči hlavu, ale nakonec uznali, že je to samička od nebezpečného psa a tak je to v poho. Mezitím mi řekli, ať si sednu k nim, tož jsem sbalila pivo a žrádlo a šla se bavit jeden týpek řek, že dělal psovoda na vojně a na důkaz odvahy se zeptal, jestli může Bucu pohladit. Tak si na ni sáhl a řekl "ty vole, poprvé si hladím pitbula a úplně se mi potí ruka vogo". Pak se s ní teda jakž takž zkamarádil, čímž si u spoluštamgastů vzbudil obdiv a úctu a jeden říkal, že má vlčáka, tak psum rozumi. Pak jsem řekla, Hoši už musim, čau, a oni byli smutnííí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:02
- Nahlásit
Mucholabka
nezná bolest
Ty voe,to je jak v Rockym 1 - 5
ale nakonec uznali, že je to samička od nebezpečného psa a tak je to v poho.
tak to je vidět,že to byli vodbornícíííí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:05
- Nahlásit
mam takovej pocit, ze za chvili na tomhle serveru zustane jen jedno tema..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:13
- Nahlásit
Mucholabkanedelej,bo jsem si zacintala monitor,smichy,jaci se najdou fakt vodbornici,nejhorsi je,ze to dela televize,noviny atd.hajan je magor,kdyby prisel do cizi hospy,tak by tam udelal vitr,,bo jsme byli na policej.zavodech a tam byla likvidace vitrznosti v mistnosti a nejak se mu to v te palicce zamichalo,jinak,kde to v hospodach dobre zna,tak je v klidku,jinak uz je v poho,se ale chudak vysr.l z podoby,kdo ji delal ten zub?
Neessija vim pani,sak jsem jezdila s krosnou na nuceny vysek a tahla jsem tricet kilo masa smarja,jak si na ty casy vzpomenu,tak se mi chce becet,jooo to byli fajn casy,mela jsem psi,o nic jsem se nemusela starat,chodila jsem na ucnak,jo,jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 19:21
- Nahlásit
nemethova5
Dolanský.
|