| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:04
- Nahlásit
jablunka
no mě to napadlo taky co jsi psala davídkoví
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:05 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
davidkova renata
no a to jdu koupit jenom hobliny,žrádlo pro morčata a potkany a to mám tak za 300 a kde je ovoce a zelenina pro morčata a želvě nějaké to masíčko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:06
- Nahlásit
jablunka
Pani a pak gdo je tady blpka!!!!
fšicííí ,proto se tu tak pjekně sneseme
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
jako vodní želvě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:08
- Nahlásit
davidkova renata
fšicííí
Tak to potom jó,to je logycký vysvjetlení!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:08
- Nahlásit
jo a včera a dneska už nosím kratasy a melody mi řekla že jsem prý zhubla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:15
- Nahlásit
želva
A jak se má Melody - kdy se s ní uvidíme? Přijde někdy na nějakou vycházku?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
janika
ona už viděla mýho psa a já jí néé
no to víš čert a melody nikdy nespí a všechno vidí. čert teda hlavně vidí ty háravky ale zato všechny
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:40
- Nahlásit
Jo, a děcka, chudák Emma jde odpoledne vrtat zub!
Tak jí držte zuby
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
Mucholabka
Emma jde odpoledne vrtat zub!
A co s ním chuděra má???
Benda s ní bude určitě trpjet!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
Mucholabka
Komu? Ona už je taky můůůdr?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:47
- Nahlásit
Gerda
No veterinářovi přece, a bude mu to dělat v narkóze.
jablunka
No ona jak mi aportuje zlatý déšť prudkým švihem i s kořeny ze země, tak se jí asi přitom zlomil a začal se kazit.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:50
- Nahlásit
Mucholabka
palce jí držet budu ale určitě mě tím nedojmeš už máš připravenej zmrzlej špenát na chladění ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:51
- Nahlásit
Mucholabka
A bude mít plombu? Nech jí udělat bílou, aby nevypadala blbě . Víš jak, pubertu a taneční má teprve před sebou, ať nemá nějaký komplex
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:53
- Nahlásit
Benda
Co? Zmrzlej špenát???
Biluška
Já panu dochtorovi řyklaa, že ju chcu uchovnit, tak ať si dá záležet. Tak poudal, že porcelánový zub, tak jsme se asi 5 minut chlamali jen tak sem mu řykala, ať udělá rovnou kyčle a jak to bude zlé, ať jí vyrve zuby všecky a bude klid, akorát nový rtg kupuje až v dubnu a ten co má k dispozici je na takovou sfiňu velkou slabý.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:59
- Nahlásit
Gerda
Akurát jsem chtěla napsat o fotečku a jako správná poradkyně chovu jste se již projevila. Já bych navrhovala aby se jmenoval dál Fidél mě se to tak líby. On jak je tak ostřihány tak úplně vypadá jak Maltezák. Paní a jak je zbarven Fidél? No a aby jste ho nezašláply a nepřivřeli tak alou mu běžte koupit hned rolničku, ale hned.
Biluška
Paní kdepak jsou stránečky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 10:59
- Nahlásit
Mucholabka
No veterinářovi přece, a bude mu to dělat v narkóze.
Ty jo, to je dobrým, tak to Marii nepošlu pracovat do Číny, ale na stáž do Motola, třá z ní bude neurochirurg, když Emma už vrtá zuby v tak nízkym věku...asi máš chytrý psy! A co Drak, Buca a Diana? Studujou teprve?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:01
- Nahlásit
Gerda
No Emma už má tři roky. Drak ne, ten je blbej, oficiálně uznanej za blba. Diana má věk, a to víš, starého psa novým kouskům nenaučíš. Buca, ta se bude používat na množení, neměla by čas na študyjum, někdo prachy vydělávat muši.
Ta Emma, to bylo fakt terno, tohle pořízení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:02
- Nahlásit
Darina1
Paní a jak je zbarven Fidél?
No je takovej asi dost bílej, ono to teď neni moc vidět, bo je špinavej. Necháme ho sttřihnout eště víc, srst má divnou, nepěknou a nehebkou, má děsně nemocný ušiska, tak ho tu budem trochu operovat - to mě napadá, že když budeme operovat ušiska, mohla by to sfouknout Emma, až se vrátí z vrtání veterináře - rolničku mu zatim nedáme, pokreslíme ho zvýrazňovačem, tim, co sem dostala od Můdr dárkem. Mohla by přijít mamka a nakreslit mu na zádíčka ty kosočtverce, co má doma na stěně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:03
- Nahlásit
Mucholabka
, oficiálně uznanej za blba
tak proto von mě je tak povědomej..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:03
- Nahlásit
Mucholabka
Diana má věk, a to víš, starého psa novým kouskům nenaučíš.
Mohla bejt aspoň docent, to se na starýho psa dost hodí.
Je teda fakt, že Emma se ti vopravdu povedla, je to výhra takovej chytrej pes - umí operovat uši bišonům?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
oficiálně uznanej za blba
tak proto von mě je tak povědomej..
A sympatickej, že?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:05
- Nahlásit
Gerda
Operovat uši umí Bucanka, ale je samouk, pokud to nevadí-zato ale šikovný samouk, operovala ucho Emmě a hojilo se to pak měsíc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:06
- Nahlásit
Mucholabka
A sympatickej, že
Moc
Emmě držíme palce bo s ní cejtim
Mohla by přijít mamka a nakreslit mu na zádíčka ty kosočtverce, co má doma na stěně.
klidně,co bych pro ty čokly neudělala
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:15
- Nahlásit
Gerda
Tak to jo chudák. Prvně mu odoperujte uší a pak se hne vrhněte ho vykoupat. Paní to ho ani nepoznáte a jak bude heboučkéj pak ho budete mít stále na klíně. Si pak na mě s pomeňte.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:16
- Nahlásit
Gerda
Jsem mimo mísu, co to je za Fidela? Ste ho našli? Nebo vypreparovali nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
Mucholabka
Fidel je nalezenej havanáček, teď je čerstvě umístěnej u mojí kolegyně z práce, má ho tu první den, už ho týráme, trápíme, budem ho operovat, až se vzpamatuje, bude drajvovej obranář, už má obojek s ostnatym drátem.
Jinak co se Bucky týká, jesi na ty voperace nemá dyplom, tak já toho bišona taky ňák vodoperuju, mám aspoň dyplom z pijonýrskýho tábora za střelbu ze vzduchofky, to se může při voperaci hodit.
Darina1
jak bude heboučkéj pak ho budete mít stále na klíně
No to ne, ten pes bude mít tvrdej policejní výcvik, žádný chování a mazlení, hned bude muset hlídat předměty, zadržovat pachatele a tak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
Gerda
A tak to prrr, Bucka má diplom ze sranda závodu, kdy skákala přes překážky a já měla na lžičce balónek, jako, a vyhrály jsme i nad borderama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:29
- Nahlásit
Mucholabka
V tom případě je prostě dyplomovaná, tak nevim, co to mohlo bejt za divnou komplikaci, že se to emmě hojio tak dlouho....možná nějakej tropickej vir se jí tam dostal...težko říct, kolikrát ani odborník neví .-)))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2008 11:30
- Nahlásit
Gerda
Asi ptačí křipka.
|