| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:15
- Nahlásit
šici vstávejte, já jsem vyvenčila a jdu ještě spát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:18
- Nahlásit
nazdar seksisti
ty vogo tady byla lesby šou v noci jo a já se namísto toho budila v noci hrůzou páč mě večer Gerda upozornila že nemáme žáden dárek pro taťku Magiona. Tak koukejte honem honem něco vymyslet neb mě prdne céfka, budu tahat nohu a budete se vo mě a mý čokle střídavě starat
Monty má lostomikloušký malý knírače, ale ta čerejší s tou votevřenou tlamou u hračky neměla chypku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:25
- Nahlásit
Alexa
jo ta byla božíííííí, úplně takový překvapený výraz, že co to jako je???????????????????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
Alexa
Tak koukejte honem honem něco vymyslet
No tak to ať poraděj holky Rosákovic, ne? I když možná Gerdě zbylo ještě nějaké červené žumpa tílko. Myslím, že by taťkovi Magiounovi dost slušelo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:36
- Nahlásit
Baico
bylo ještě nějaké červené žumpa tílko. Myslím, že by taťkovi Magiounovi dost slušelo
nojo ale to je z loňska, kdyby se rychle ostatní ozvaly tak můžu zkusit nechat udělat triko s letošním logem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:40
- Nahlásit
Alexa
kdyby se rychle ostatní ozvaly tak můžu zkusit nechat udělat triko s letošním logem
To neni vůbec špatnej nápad. On dost hraje tenis, tak myslím, že by to tričko i užil.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
Baico
To neni vůbec špatnej nápad. On dost hraje tenis, tak myslím, že by to tričko i užil.
no a myslíš že by ho nosil??? kuwa kde sou ty rosákojc?????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:42
- Nahlásit
Dobré ráno! Proč mě Mates celou noc nutil aportovat přes áčko?????? Proč??? Co to je za kabaret?!
Alexa
hlavně by byla super kadibudka, nemáš ještě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:43
- Nahlásit
Nazdar pipky, někde jedno tílko zbylo, ale to je pro Bajšu, páč si řekla dříf. Potřebujem hrnek, ten termo, nebo mu uděláme tryko s logem, ale musí to Aleksa zařídit dnes - černý triko s žumpem. Zvládneš to? Logo ti pošlu, to mám hotofson.
Holky nám furt nepřišla výplata, sem totál bez, dnes nemohu ani na poštu poslat balíček, přísahám, že nemám než těch 13,90 )))) Tenhle měsíc byl hustoměsíc, bo sem platila povinko a koupila sem si ty dvoje gatě, abych měla co nosit, tož tak sem o spoustu peněs pozadu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:43
- Nahlásit
jbat
no já jí právě chtěla nechat udělat velkou, ale nějak sem na to zapomněla, du se zeptat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:44
- Nahlásit
hele mě něco napadlo, kdyš mi bejvalej nabízí výlet a já nevím co všechno, oběd nebo večeři bo tak něco, jako omluvu jak se ke mě choval-ten idiot si myslí, že když se bude přetvařovat 3 hodiny, že mi konečně dojde, jak čistý má charakter , tak bych mohla říct že dobře výlet ano a mohl by mě odvézt do jílového.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
jbat
joooooo kdyby byla kadibouda! To je super nápad!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:46
- Nahlásit
Gerda
já mám 250kč do 15.6. a zh toho o 100 přijdu v pondělí, budu muset nechat ověřit podpis u nás a to stojí 100 takže mě vejplata nepřišla a ještě dlouho nepřijde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:50
- Nahlásit
Gerda
jbat
tak kadibouda asik bude, ale bude menší než sem původně myslela a triko černý???? a velikost?????????????????????
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
tak bych mohla říct že dobře výlet ano a mohl by mě odvézt do jílového.....
normálně mu řekni, že pokud chce pro tebe udělat něco hezkýho, něco fajn, co by tě opravdu potěšilo, ať tě vezme do Jílovýho a pak zase domu, že tim by se jako karakter ukázal a mohli byste smáznout, jak se choval jako blb. Pak že klidně můžete bejt přátelé
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
tak bych mohla říct že dobře výlet ano a mohl by mě odvézt do jílového.....
velmi dobrý nápad, vem Kyrušku.
Alexa
zkus, to by bylo super. )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:51
- Nahlásit
Alexa
tak kadibouda asik bude, ale bude menší než sem původně myslela a triko černý???? a velikost?????????????????????
no supééér, triko tak XXL? On je vysokej hodně ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Alexa
a velikost?????????????????????
XXL? Taťka je docela velkej muš...ať řeknou prominentní spraťule
kejtlin
já mám 250kč do 15.6.
no některejm z kolegů už vejplata cinkla, takže bychom měli bejt pořešený nějak slušně, do 15/6 je to mizérie, to ti povim, že jako jo.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
čáááááááááááááu,joooooooo žumpa perníková by byla super...já bych jí pak tátovi mohla sežrat nenápadně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:54
- Nahlásit
Gerda
a kdy jsi měla mít peníze na úču???
kejtlin
ty jsi pořád na těch 250 kč od včerejška??? to jsi dobrá, já už nemám ani 100 do 15.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:54
- Nahlásit
Gerda
XXL? Taťka je docela velkej muš...ať řeknou prominentní spraťule
jo,jo má XXl je vlekej má hlavu i velkou tu mám po ňom! hele musim jít,dejte mu cokoli,všechno žumpí je pěkný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:55
- Nahlásit
jbat
Proč mě Mates celou noc nutil aportovat přes áčko??????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:57
- Nahlásit
Marush
hele a černý bo bílý???????????????
Gerda
pošli logo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:58
- Nahlásit
Gerda
hele on mě využíval 4 měsíce, to myslíš, že to smaže jeden vejlet...
jbat
do jeho super čistého auta Kyru-hmm není to špatný nápat, ale bude vedro a jí je líp doma v chladné garáži, kdyš je vedro
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:58
- Nahlásit
děckáá co je to tu za strýtový nápady zas? zejména lezbyckej seks pumpa rozvedla gůt ...ale asi nehraju
dárek pro tatku magyjona samo mít musíme ,vůbec nic mne nenapadá,snad jen,škoda že nejsme eskymáááácííí nebo nějaký tahyťanííííí páč ty to řešej poměrně levně a nabídnou nezávazný seks..marušrdžhubu to nebé komentovat,zas by mi řekla,že sem seksuálně aktívní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
Monty
a kdy jsi měla mít peníze na úču???
máme je mít do 10 na účtě, ale všichni sme tu dost zoufalci na konci měsíce, tak nám dáva prachy hned na začátku, páč pak furt žebráme ve finančnim o info, kdy už konečně přijdou prachy, navzájem si tu půjčujeme a zvem se na obědy, kupujem si rohlíky a dojídáme zbytky z meetingů )))))
Marush
je vlekej má hlavu i velkou tu mám po ňom!
no prosim, takže ses přece jen potatila )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
Gerda
po pondělku budu mít 150kč, hele můj plat je 50 kč na hodinu, to není tím, že bych byla rozhazovačná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Monty
ty jsi pořád na těch 250 kč od včerejška??? to jsi dobrá, já už nemám ani 100 do 15.
no jasně za víkend nasmím utratit ani korunu a po pondělku taky ne, se musím nějak dosrtávat do práce po dovolený. Když už máš 4 roky mizernej plat tak se naučíš vyjít s málem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:04
- Nahlásit
Gerda
no ještě,že o víkendech chodík k našim na obědy
tak snad ti je ještě dneska pošlou
já se taky minulý měsíc dsila, kdy dostanu výplatu, protože můj nový šéf je proslavený, že místo 15. posílá výplatu následující měsíc kolem 3., ale naštěstí mi přišla 16.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
zdar dyskomfortí, už se nám to sobotí!
gdo chtěl ten seks??? hele, todle je výhodný, dvě hodiny seksu a štěňo jorka navrch http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10416240/Stene-yor ksirskeho-teriera.php
|