Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7695 . 7696 . 7697 . 7698 . 7699 . 7700 . 7701 . 7702 . 7703 . 7704 . 7705 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

Vyžaduje bígl hodně pohybu?

Dospělý bígl by vám určitě odpověděl že nikoli. Krátká venčící procházka, dlouhé ležení na gauči a dostatek jídla – to je to pravé…

tak já nevim, gde se stala chybka....

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

bonc
tak já nevim, gde se stala chybka....

ve chvíli, kdy ste domů přivedla Ovec, pani.
jinak u bíglů se stala chyba už při zakládání vemene, neb jim zapomněli do těch roztomilejch hlaf vložit mozky.
vy ste si bígla koupila dobrovolně?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit

jbat
nejdeme měnit volej, chci na Lhotu nejlíp na nudistickou pláž už jsem mu to navrhla, teda ne tu nudistickou pláž to jsem napsala že mi je jedno na kterou půjdem bo plavky stejně nevlastním

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit

bonc
Dospělý bígl by vám určitě odpověděl že nikoli. Krátká venčící procházka, dlouhé ležení na gauči a dostatek jídla – to je to pravé…
to je dobrý. Já zase slyšela, že retrívři nemusej mít moc pohybu, protože jak trpěj na klouby, tak je lepší, když moc nechoděj

Gerda
Ale už tam psát nechci, už se to netejká témy bílé.
Témy bílé se tam netýká skoro nic. Ale už tam taky nebudu psát. Odhlásim se a zase zapomenu heslo

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:11
- Nahlásit

kejtlin
nejdeme měnit volej, chci na Lhotu nejlíp na nudistickou pláž už jsem mu to navrhla, teda ne tu nudistickou pláž to jsem napsala že mi je jedno na kterou půjdem bo plavky stejně nevlastním

jééé, ve Lhotě jsem tak ybyla, super koupáníčko.

běžte na nudárnu a vem si foťák prosím tě, ano?

ste ranař, pani.

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit

jbat
ve chvíli, kdy ste domů přivedla Ovec, pani.
to ale vůbec neni ftipný, víme? (tatík včera hlásil 2x zdrhnutí zpět domu před tou ošklivou hnusnou trávou, pak už ovec nepustil z vodítka)

no.... zcela naprosto dobrovolně no..... na to nejni co říct

Venta
to rozhodně neni poprvý co jsem na to narazila, v podstatě všude, u všech popisů plemene je uvedený - nenáročný na pohyb. Si furt řikam že to prostě někdo zapomněl Bonici říct, nebo fakt už nevim gde soudruzi z NDR udělali chybu

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit

kejtlin
nejlíp na nudistickou pláž
tyjo, dobrý Ale bacha, maj bejt dneska nějaký bouřky a nebo aspoň deště, tak vymysli i náhradní program.

agáta12
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Baicojbat

Teda pani, koukla jsem na odkaziště a tam se se hovoří cizími jazyky a ještě k tomu fázujou , ani tomu nerozumim. Nebylo by lepčejší s těma vořechama prostě cvičit a vesele a radostně je diskomfortovat ?
A proč by růže nemohla mňoukat,
kejtlin
velmi čikovná, protože donutit muže, aby se po prvním randeti plazil u nohou a ještě lez pod auto, to je sen, jen tak na něj.
Je vidět, že kynologické zkušenost pozitivní komunikace psí, se dají použít i v jiných sférách

Crysa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Ventaejlíp na nudistickou pláž
tyjo, dobrý Ale bacha, maj bejt dneska nějaký bouřky

tak aspoň vozkouší, jakej má chlapec hromosvod

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

Baico
Růže k lásce schůdeček, s úctou Béda Hudeček

jbat
děláme si z toho jen srandičky a přejeme úspěchy těm, co si je zaslouží.
já držim palce všem, v jejichž stínu se mohu zviditelnit )))))))

kejtlin
to už ho chceš slíkat?????

Venta
Pani, jedete v sobotu na dementy?

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:16
- Nahlásit

bonc
v podstatě všude, u všech popisů plemene je uvedený - nenáročný na pohyb.
Tak ty, co znám, jsou náročný až až. No a sem tam potkám nějakýho bígla, co je hrozně tlustej a v klidu se courá bez vodítka, nezdrhá ani neposlouchá...takovej ten sídlištní prototyp bígla, co asi četl tyhle informace

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:18 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Crysa
tak aspoň vozkouší, jakej má chlapec hromosvod

panebože ty seš fakt debýýýýl. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
agáta12
Teda pani, koukla jsem na odkaziště a tam se se hovoří cizími jazyky a ještě k tomu fázujou , ani tomu nerozumim.

oni taky ne, pani, nevadí.

bonc
(tatík včera hlásil 2x zdrhnutí zpět domu před tou ošklivou hnusnou trávou, pak už ovec nepustil z vodítka)

ach jo, on je na tom fakt špatně, je na něm vidět, že fakt není oukej... je hrozný vidět tagle zvíře...

no.... zcela naprosto dobrovolně no..... na to nejni co říct

hmmmm... DOBŘE TI TAK!!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

Gerda
Pani, jedete v sobotu na dementy?
Nevim, co to je. Ale v sobotu jedu na Králickej sněžník, tak třeba tam budou ňáký dementi

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

Venta
a to nevíš, že labrador může procházkovat jen na vodítku, do půl roka 3x denně 50 m, do roka MAXIMÁLNĚ 200 m???? a chovatel ZÁSADNĚ NESMÍ nechávat prcky hrát spolu, do výběhu je musí vypouštět po jednom, aby nelítali a neměli dysplázku, přece!

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:20 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Venta
etrívři nemusej mít moc pohybu, protože jak trpěj na klouby, tak je lepší, když moc nechoděj
bíglové se prej taky do 16-týho měs. nesmí hejbat, aby si nenamohli nožičky. Škoda že jsem to nevěděla dřív, už jsem to mohla mít za sebou - pěkně v bílym pokojíčku houpat nohama ve svěrací kazajce...

Takže uvedu na pravou míru:
Dospělý bígl by vám určitě odpověděl že nikoli. Krátká, 6-ti hodinová venčící procházka, dlouhé, 20-ti minutové ležení na gauči a obrovská hromada jídla, to vše 3x denně – to je to pravé…

a du

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

jj prej to zní dobře, Gerda je to na něm jako vybere-tu pláž, na nůd´u se koupu normál nahá na obyč normál nahoře bez.....coš nevím že jo....
jbat
ne fot´ák brát nebudu přecejen bych chtěla se s ním ještě někdy sejít.......

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

Gratuluju Vám k mužům, Kejtlin teda závidím Lhotu, je to tam mooooc fajné.

Jinak jsem Bůškovi napustila velkovanu a on je velmi velmi šťasten, Ziro naopak nešťasten, protože do ní nevidí. Ten blboun velkej nejdřív nevěděl co s ní a jen co sem mu ukázala, že tam smí vlézt tak nechce ven, už ho půl hoďky doluju ven, došlo to tak daleko, že sem si vzala noťas ven aby se tu sám neutopil. Brix jí mohl mít na zahradě furt a šel tam jen když byl pod dozorem, tento magor tam je pořád neustále

Nahraju Vám fotky

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:27
- Nahlásit

kejtlin
ne fot´ák brát nebudu přecejen bych chtěla se s ním ještě někdy sejít

chm, oukej no.

Atusch
Nahraju Vám fotky

ukááááž Bůška.

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

Baysha
a to nevíš, že labrador může procházkovat jen na vodítku, do půl roka 3x denně 50 m, do roka MAXIMÁLNĚ 200 m????
Tak to máš asi informace z podobnýho zdroje.
I když mně taky veterinář kdysi řekl, že můj pes, co má DLK prej "horší čtyřky", má chodit jen na vodítku a nelítat. No už je to asi 9 let, co mi to řekli a pes za tu dobu naběhal soustu kilometrů a kulhá jen málokdy

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:30
- Nahlásit

Venta
mě nejvíc dostalo to, jak si prcci od pěti týdnů nesmějí spolu hrát...

Atusch
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

jbat
no chci to dát na rajče tak nevím jestli si to prohlídneš...
Picasu vidíš?

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

Atusch
Picasu vidíš?

myslím, že jo, kdyžtak se mrknu z domu.

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit

Baysha
jak si prcci od pěti týdnů nesmějí spolu hrát
Hm, to je taky pěkný, hlavně dobrá socializace. Tady v baráku maj lidi něco jako krysaříka a toho zas kvůli zimě a kvůli očkování nebrali asi do 3 měsíců vůbec ven... no a je z toho taková nepříjemná napadací fenka, který vůbec nevěřim, útočí na psy ze strachu zezadu, panička neví, co s ní. Tak jí to asi taky někdo předtim poradil nebo co

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:34
- Nahlásit

Atusch
naval Bůška plujícího vanou jako Mýdlový princ )))

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

vy jste ale drásalistky, človjek toho má na chvíli strašně hodně a vy tu nadrásáte min. 5 stránek

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Gerda
Kde sou jaký dementi? Někam jedete?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

jo an ještě něco, mluví sprostě, ne nijak hnusně vulgárně ale normálně sprostě, není to prostě kravat´ák

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

DĚCKA, AKUTNÍ PROSBA - KDO VÍTE O NĚKOM, KDO UMÍ OTRIMOVAT KRÁSNĚ FILÁTKO AKA GRIFONKA? Filátko je již velmi zarostlé, jako výrostek a potřebuje upravit fazonku na léto. Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ Volám JABLOŇ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

ste hovada nenormalny a dočítat vás nebudu!!
co je poctatnýho????????????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

Nazdar paka,
už mám hotovou první zkoušku. Kamarádce prej ochrnula čubka. Jsem velice nasraná na lidi, kteří podceňují veterinární péči a proto nikdy nebudu veterinář. Musela bych ty lidi umlátit.

<< 1 ... 7695 . 7696 . 7697 . 7698 . 7699 . 7700 . 7701 . 7702 . 7703 . 7704 . 7705 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání