| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit
pawLINka
To příjde, neboj. To dělaj krokodýlové, ne? Že otevřou hubu a rozvalí se na pláž a až jsou ptáci zblblí a myslej si, že to není krokodýl, tak mu naskáčou do huby a vyzobávaj zbytky, co má mezi zubama. A pak stačí klap a je po večeři.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit
bonc
ty woe takhle po ránu??? Já jsem na jedný z těch fotek nemohla s ještě zalepenejma očima identifikovat co je kočka a co už je kotě... měla jsem pak perný chvilky z toho ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit
čus fšicííí co jedou nebo někoho pošlou do Přerova.-))))
opjet nestíhám,nicméně jsem zahlédla boncovu Kočku ..was ist das,mein Gott??!!
jablůůůnka
držim co můžu fčetně moči a stolice,ale ty dvě poslední věci spíš ze soukromejch důvodů se teda přiznám..
Kinta
nazdar lani )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit
zduřtě lidijové, dám kafe a pojedu pro upravenou CT dešku po Lily, essi to ten idiot skazil tak nebude rát, až přijedu....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:22
- Nahlásit
impactmyslej si, že to není krokodýl, tak mu naskáčou do huby a vyzobávaj zbytky, co má mezi zubama. A pak stačí klap a je po večeři.
Tak to jsem o krokodýlech nevěděla. A nevím teda, kdo to řekl Delině.
Ona ale udržuje se slípkama docela mírové styky. Slepice jí rády chodí do boudy, když má otevřenej kotec a občas jí tam i snesou její milované vajíčko. Už xkrát jsem s ní do kotce zavřela slepici a Delina ji nechala vždycky sedět na křesle a ležela na zemi pod ní. Je úplně blbá totiž.
Už jsem to ale vymyslela, máme někde takovou betonovou kostku, do které se dává miska. Tak jí nebude ujíždět a slepice se do ní nedostanou. Jen tu kostku musí přestěhovat někdo k ní do kotce. To je ten největší problém samozřejmě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:27
- Nahlásit
Dobré ránko,raníčko dezoláti!
pawLINka
vynikající bojová kočka Pytypačka!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:28 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
davidkova renata
..was ist das
psí vocas!
Včera mi rodiče unesli nyxátorka a jeli ho vokázat dědoj do Pardubic, dědovi se velmi líbila,ikdyž teda neni uplně jako prapes Tref,co vypadal jak tužka . Tak prej se dědoj vysrala do obýváku...což byla nějaká zvláštní rebélie opět,jelikož už samozřejmě doma nekaká
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit
Grin
davidkova renata
já vás varovala, že to nejni nic pro slapčí povahy... Das ist meine schöne Katze, meine Liebe, nebo jaxe to píše volové.
davidkova renata
fčetně moči a stolice,ale ty dvě poslední věci spíš ze soukromejch důvodů se teda přiznám.
řikat ti že si hroznej debil už asi nemá význam, ale vopakování je matka moudrosti, že.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
čus bus!
Marush
vole se tam vysrala vasilisa jo?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
bonc
já vás varovala, že to nejni nic pro slapčí povahy... Das ist meine schöne Katze, meine Liebe, nebo jaxe to píše volové.
jo to je tvoje kočkááááááááááá,jo?Je pěkně drsná jak Žofrej de Pejrak
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Gdo jede do Přerova a proč?
pawLINka
Jo tááák! To neni bubej picbum. Ona si ty slépky uplácí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
vole se tam vysrala vasilisa jo?
Jo vasilisa byla velmi hodná,jen se dědkoj vysrala na koberec no...stane se
zapni si skypec hnedle!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit
já vám řikám já potřebuje eště jednoho velkopsa,například pana Landseera z této chovky,se mi líbí jak to maj udělaný,jak ty ščeňata furt fotěj a popisujou...takový baculáče nejhezčí
http://www.landseer-stenata.cz/vrh-c.htm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
Crysa
Gerda zdarec paní od Marušky, paní pokladní prý nedohledala platbu za Maryji na voříškyjádu, je možné? Má to přijít složenkem na méno, bo oučtem s varyjabýlním symbolem tvým tydlifouním číslem? Bo jak Kolumbus vodovodem?
Pani zlatá, já se právě po mailu ptala, jestli je možné, abych zaplatila na místě i s tím, že to bude o kilo víc, ale prostě pořád ještě nemám ty eletronický údaje a na poštu se mi nechce, bo to stojí o 30 kč víc na složence. Mám teda možnost zaplatit v sobotu na místě?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:45
- Nahlásit
Marush
debile, už žádnýho psa mít nebéš!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
hubu drž...zapni si ten skype a neser mě!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty jo, takovou ségru bych nechtěla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
Monty
Já myslím, že si nemají co vyčítat. Viz: hubu drž a neser mě!
all
Děcka, jak je to s cenama nemovitostí - o kolik může být tak jiná cena (zcela orientačně, velmi hrubý odhad) než před 10 lety?
Dozvěděla jsem se, že před cca těmi 10 lety byl na ten barák odhadce a za polovinu, která patří tetičce, chtěla tehdy prý 300 tisíc.
Jak moc se ta cena mohla změnit?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit
Monty
vona potřebuje pevnou ruku Mařka!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit
pawLINka
hubu drž a neser mě!
na to jsem zvyklá, ale kdyby mi někdo zakazoval psa, tak to bych byla nepříčetná
zuzanarosakova
vona potřebuje pevnou ruku Mařka!
vy obě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit
Monty
ty jo, takovou ségru bych nechtěla
já jí taky nechci,byla mi přidělena
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit
Monty
na to jsem zvyklá, ale kdyby mi někdo zakazoval psa, tak to bych byla nepříčetná
jenže tvůj pes u nás na zahradě nemasakroval jezírko, takže měj klidně sto psů, ale Mařce prostě musí stačit tendle jeden!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit
Marush
ty woe ty znáš pitevní kočku Pytypačku, To znáš teda potom i Karfijólka a mastnou Pyfku?????
bonc
taky mám malou hubu a somičky všechny založený, leži na rentgeno pěkně naležato. Až začnou růst tak prej půjdu do celkové narkóze je vysekat. Doufám, že se toho nedožiju.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
Marush
jí taky nechci,byla mi přidělena
drž hubu a buď ráda, že nemáš Gulju nebo obludu Dyšódu!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
Marush
já jí taky nechci,byla mi přidělena
no jo, ten osud
zuzanarosakova
jo můj pes to nemohl udělat, protože tam nebyl, ale kdyby byla, tak by vám třeba do pár minut udělala z koberce indiánský koberec a nebo třeba můj úplně první pes, udělal strejdovi do čerstvě vybetonovaný podlahy tlapy atd.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
Tak prej se dědoj vysrala do obýváku
asi tam chtěla zanechat DNA jako farmář Patrikčijaxetendebilmenoval.-)))))
impact
Gdo jede do Přerova a proč?
vůbec netušim! ale jaxem letmo pročítala z5,tak biluše někomu radila aby tam někoho poslal,víc nevim ((((
all co bráněj znova!!!!
můžete mi vy debilové odpovědět na otásku co položila zlatovláska a to gdo by případně jel v neděli na 10 do prokopáku'?????????
du k rybničku,nepyšte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:09
- Nahlásit
impakt
Přerov je asi synonýmum pro prdel ode dneška
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
makrel
Přerov je asi synonýmum pro prdel ode dneška
jo je
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
impact
davidkova renata
do Přerova mam poslat já policajty krze pokutu a zubaře krze rozřezání mě na kousky. Bude tam narváno.
makrel
Doufám, že se toho nedožiju
já mam posledních půl roku života, sem věděla že nemá cenu se snažit studovat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
makrel
platí ten dnešek? nebo kdy to budeš vědět?
|