Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7650 . 7651 . 7652 . 7653 . 7654 . 7655 . 7656 . 7657 . 7658 . 7659 . 7660 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:17
- Nahlásit

Biluška
Jabloň teda dneska dopo nemusí, má volno, aby mohla ovlivňovat soudce velkýma těma...no kozama přece . Ještě bych jí mohla poradit ať se vyspí s komisí,ale to u soudu beztak asi nezabere
Na to eště musím reagovat.....si nejvíc blbá!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:24
- Nahlásit

jablunka
Na to eště musím reagovat.....si nejvíc blbá!!!!
Ne, sem protřelá životem . A učím se ze zkušeností jiných, podívej kam až se s touhle metodou dostala Pawlinka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:26
- Nahlásit

Čau, jsem zase děsně nevyspaná. Připadala jsem si ráno, jak kdybych byla v kómatu a nemohla se vzbudit. Měla jsem převelikou chuť se tomu poddat a dělat, že jsem opravdu v kómatu.

Včera večer tady byla na skok danajasa s malopsem. Malopes je naprosto boží. Má ocásek zakroucený jak prasátko a má boží mimiku. Jo, a taky parádně vrčánkuje na všechno živé, co se na ni podívá. Je to dobrý pes.
A co je nejlepší - jsem mega dlužníkem, pač mi bylo přivezeno parádní víno. Bohužel, než jsem ho stihla schovat, tak se dogestil muš a už už se po něm natahoval. Prý ho do toho sklepa do archíívu půjde schovat, abych nemusela po schodech. Co na to říct???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:28
- Nahlásit

Biluška
učím se ze zkušeností jiných, podívej kam až se s touhle metodou dostala Pawlinka

Jo, v práci mě hned po zkušební době ředitel třá oznámil, že budu vedoucí. Hádejte proč.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:32
- Nahlásit

čus cambus, držíme kolektivně všecko co máme jabloni, soudy a pokuty sou moc ee.
Zároveň taky držim palce sobě, aby ten ošklivej fén co sem potkala v Budějkách za cedulí vypliv jenom 70-tku a měla sem to "jenom" za 2. Body i litry.
Varuju pawlinku, páč sem včera byla mooc čikovná a právě jí du poslat fazoly s matkou, znovu upozorňuju že to sama chtěla!
Prosim všechny přítomné, aby přestali lízt k zubařům a dělat si cokoliv v tlamách, nebo o tom aspoň nereferovali, snažim se urputně zapomenout že du za 14 dní na vrtání a pak na něco čemu ten můj vyslanec pekla řiká - "vyndáme osmičky"

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:32 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

bré ránko,
ještě 43 dní
a mooooc myslíme a držíme vše co máme, aby to dneska jablunce dobře dopadlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:43
- Nahlásit

bonc
Zároveň taky držim palce sobě, aby ten ošklivej fén co sem potkala v Budějkách za cedulí vypliv jenom 70-tku a měla sem to "jenom" za 2. Body i litry.
proč se nervuješ? VŽDYCKY řídí osoba blízká, pak ti můžou pomáhači tak akorát políbit pr... (nemyslím Přerov )

A se zubama bych se taky nenervovala. Dělají ti ty osmičky nějaký problém? Pokud nedělají tak bych je nechala na pokoji a zubaře poslala rovněž do pr... (do Přerova sem samozřejmě chtěla říct ) . Přijde mi uvalené nechat si schválně trhat zdravé zuby.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:50
- Nahlásit

Biluška
právě že mi vůbec problém nedělaj, jsou zdravý, ale mam moc malou hubu na tolik zubůch, takže se mi křivěj, jaxe tam snažej vejít... vůůbec se mi do toho nechce, ale asi mi nic jinýho nezbyde.

VŽDYCKY řídí osoba blízká
na to já asi nemam nerva, je mi jasný že esli dorazí fotečka tak to poslušně naklušu zaplatit... asi teda. myslim.

pawlince odletěla sova, prosim o info jestli nebyla moc vyžraná a doletěla.

cilka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit

Biluška
Nelinka - labradorka odjela už do nového domova ! Díky za fajn lidičky !! Píšu to i sem páč tě tu vidim - už sem to psala i do darovacích ale nevím jestli si to četla .
Takže poděkování velké i od paničky Nelči !!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit

bonc
Sova doletěla. Jsem se lekla, co po mně chce gdo zaplatit, jak jsem viděla OSSZ.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:56
- Nahlásit

bonc
Máte parádní hnusnokočku Kočku, pani.

Jsem si uvědomila, že v kompu v práci nemám rajče, tak musím nějak vykoumat, jak to udělám, abych ty fotky někam nahrála. Ale já to vymyslím, neboj.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 07:57
- Nahlásit

bonc
vyndáme osmičky
bych to videla jako Biluška, sama jsem svymu zubari skocila na tenhle spek, ze pry mam v osmicce maly kaz, ale ze se k tomu spatne dostane, ze se mi to pod plombou bude kazit dal, atd atd.
Zkratka katastroficky scenare o utrpenich do konce zivota, nejlepsi reseni vytrhnout. A rovnou pry obe spodni a pak nekdy i ty horni. Ze jsou stejne na nic a spatne se osetruji.
Jsem souhlasila s jednou osmickou na zkousku vytrhnout, pac jsem videla, ze se mu do vrtani a plombovani nechce. Samotny zakrok teda nebolel, to je pravda, pokud pominu napichovani anestezika. Ovsem pak to bolelo strasne, mela jsem oteklou pulku hlavy, obrovskou diru v puse, do ktery mi porad padaly kusy jidla a musela jsem je nekdy dost bolestive vydloubavat. Takze zustalo u te zkousky a dalsi osmicky si necham. Takze jestli nemas nejaky strasny problemy, tak bych ho taky poslala do Prerova.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:03 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

leyenda
Takze jestli nemas nejaky strasny problemy, tak bych ho taky poslala do Prerova.

já právě nemam vůbec žádný problémy, nekazej se (ťuk, ťuk), celkově mam zuby zdravý, ale už se mi křivěj stoličky a celkově mam těch zubůch prostě moc, se tam už nechtěj vejít.... ale ten můj zubař je fakt kretén, takovej ambiciózní namyšlenej mladej pekelník, a "vyndavání" osmiček je jeho hoby - se mi fakt líbí jak používaj termínus technikus vyndáme, ono vyrveme už nezní tak hezky

pawLINka
Máte parádní hnusnokočku Kočk
VIĎ??
Jsem se lekla, co po mně chce gdo zaplatit, jak jsem viděla OSSZ
já takhle ráda děsim lidi

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:04
- Nahlásit

cilka
Tak to je super Je u té rodiny jak má mejl Rodina? Ti se mi dost líbili . Do darovacích psů už vůbec nechodím, vždycky mě hrozně vynervuje jakých psů se lidi zbavujou

bonc
na to já asi nemam nerva, je mi jasný že esli dorazí fotečka tak to poslušně naklušu zaplatit... asi teda. myslim.
Na to celkem žádný nervy nepotřebuješ. Mě se to zatím stalo dvakrát (jednou za rychlost a podruhé za blbý parkování). Prostě přijdu, řeknu "jsem majitelka auta, vím kdo tehdy a tehdy řídil (to vědět ze zákona musíš, nesmíš říct, že to nevíš) a neřeknu vám to, protože se jedná o osobu blízkou. Takže podle paragrafu xy (nevím přesně, tuším 63, dá se to vygůglit) nebudu vypovídat". Pak tam hodinu sedíš než oni to nadatlují do počítače a zase jdeš. A případ je odložen páč pachatel neznámý...

ale mam moc malou hubu na tolik zubůch, takže se mi křivěj, jaxe tam snažej vejít... vůůbec se mi do toho nechce, ale asi mi nic jinýho nezbyde.
No to asi jo, páč jinak ti zkřiví fšechny zuby. Z křivých zubů se pak zase ráda dělá paradentóza...to bysem do toho asi šla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:05
- Nahlásit

Upozorňujeme, že následující záběry jsou drastické
Tady je boncové kočka Kočka s malokočkou:

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:08
- Nahlásit

fuj kočka Kočka vypadá jako kdyby zdrhla z pekla. Du radši do práce, nemám zapotřebí se na tohle koukat

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:10
- Nahlásit

k fotkám si přimyslete příšernej smrad a neustálé KKKKCHCHCHCHCHRRRRRGGGGGCHCHCHCH s každym nadechnutím.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:11
- Nahlásit

pawLINka
bonc
No kočka je typicky ošklivá želvinka. Taky máme takovou, jen má ještě obě oči. Kotě je velmi napapaný jedináček A je to kočička, neb je taky želvovinová

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit

pawLINka
bonc
fuj, to jsem se lekla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit

Baico A je to kočička, neb je taky želvovinová
To boncové říkám furt.

kočka je typicky ošklivá želvinka.
Jj, taky jsme měli. A u babičky jsem měla před moc lety úplně stejnou. Kočka Kočka ale vypadá velmi děsivě ještě tím, že nemá žuby a oko. Je boží.

Boncové doporučuju si kotě Kotě ponechat, protože bude z dobré lýnyje.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit

bonc
Nevim kolik ti je, ale mozna bys to mohla poresit rovnatkama. Sikovnej ortodontista ti muze celist "roztahnout", i kdyz to trva 2 - 3 roky a je to podstatne drazsi.
Kocka je fakt husta

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:14
- Nahlásit

Baico
Kotě je velmi napapaný jedináček
jo jo, už se nestresuju, zbytek těla už začíná k břichu dorůstat, jsem netušila že se z kotěte narodí jenom obrofský panděro ke kterýmu postupně dorůstaj ostatní části těla

A od včerejška fazole kouká!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit

leyenda mozna bys to mohla poresit rovnatkama.

Jak jsem to zahlídla, tak jsem myslela, že u té kočky Kočky.

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:18
- Nahlásit

pawLINka
Boncové doporučuju si kotě Kotě ponechat, protože bude z dobré lýnyje.
to je dobrý, už máme jedno, mazánek Jofrének za měsíc oslaví 3 roky. Poměr panděra k tělu má stejnej jako kotě. A páč je Kočka mladice, je jí teprve 21, tak rodit hodlá ještě dlouho

leyenda
je mi 26, rovnátka mi taky nabízel, ale jednak to stojí majlant, nechci to nosit a tohle ortodontista ti muze celist "roztahnout" taky nezní nic moc

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit

pawLINka
Jak jsem to zahlídla, tak jsem myslela, že u té kočky Kočky.
no to nevim..., tam bych to spis videla na implantaty

jdu se pinozit, zajdu se kolem poledne kouknout, jak dopadla Jablon

bonc
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:20
- Nahlásit

Baico
pawLINka
A je to kočička, neb je taky želvovinová
To boncové říkám furt.
a dyk já se s váma nehádam, je mi poměrně jedno esli je to ta fazol nebo ten fazol, podstatný je aby si to někdo dobrovolně vzal.

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:23
- Nahlásit

bonc
je mi 26, rovnátka mi taky nabízel, ale jednak to stojí majlant, nechci to nosit a tohle ortodontista ti muze celist "roztahnout" taky nezní nic moc
ja nosila rovnatka ve triceti, 3 roky, mela jsem dva upiri zuby, z podobneho duvodu - moc mala celist, krasne se to srovnalo. Holky mam taky orovnatkovany vsechny, rikam si, at si to odbydou v mladi a je fakt, ze financne je to narocny
a uz jdu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:28
- Nahlásit

Ženy hospodyňky

Sic má být v sobotu ultramegahnusně, ale i tak máme naplánovanou velkogrilovačku. Bém grilovat kuřata. Lukáš má zítra dovolenou, aby ty chudáčky nebohé mohl zardousit, oškubat a připravit.

Já je zítra chci naložit, aby aspoň den ležely v marinádě. Máte nějaký ověřený tip z čeho marinádu udělat nebo to nemám řešit? Dala bych tam grilovací koření, česnek, nějaký bylinky ze zahrádky, olej, pivo. Strčím to do kýblů a nechám marinovat (netuchám, kam ty kýble dám).

impact
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

pawLINka
(netuchám, kam ty kýble dám)
Do kotců.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit

impact
Do kotců.
Každýmu čoklovi jeden, co?

Stačí, že Delina udělala už škody a škody tím, že vyžírá vajíčka. Už od Lukáše několikrát dostala. Ona ta kráva klidně vyhodí kačenu z hnízda a ty vajca jí sežere. Kráva. Myslím, že uděláme na grilu ji.

Ale na druhou stranu je děsně zlatá, protože jsem nedávno byla v šoku z toho, jak chudina žere. Vždycky jí to dám do misky a jdu pryč. Teď jsem ale ještě pro něco šla a málem mi vypadly oči z důlků. Delina stála uprostřed kotce, misku u mříže a vrtěla ocasem. Kolem mříže bylo nasádlených asi 10 slepic, hlavy strčený v kotci a soutěžily, která jí toho z misky vyžere víc. Delina má můj velký obdiv, ptž já bych jim ty hlavy ukousla.

<< 1 ... 7650 . 7651 . 7652 . 7653 . 7654 . 7655 . 7656 . 7657 . 7658 . 7659 . 7660 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání