| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
čus bus
jbat
čus, simtě, počítáš furt s tim, že mi 12.6 v Kunraticích případně vystavíš čokla? Dik
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
takjá koupím velkej lickej a budem to žrát oba. budu skákat jak laňka. ))))
myslíš, že v lékárně maj i pro čokle...?
pak uvidíme co ty byliny až se nám povede někoho vokrást.-)))
jasný. asi okradem Gerdu, ne? ta má málo nebezpečnýho psa a známe její taktiku boje. )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
Tak je to dobrý, pán čokla sice očkovanýho na psinčák nemá, ale prý ho dnes naočkuje. To by mohlo být v pondělí už ok. Řekla jsem mu ať ho hlídá a kdyžtak, že to o týden, dva posuneme.
Pán ani moc neprotestoval. Sice většina jeho slov byla - "hm, no tak teda... no dobře no ..." ale nakonec asi v pohodě
Jinak prej na něj vrči, když ho chce vytáhnout z kotce, nebo když mu chce něco vzít Chce se mi říct - klasika
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
čus, simtě, počítáš furt s tim, že mi 12.6 v Kunraticích případně vystavíš čokla? Dik
no jelikoš jsem s nim eště nepobyla ani minutu, tak nevim, essi je to dobrej nápad...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
jbat
myslíš, že v lékárně maj i pro čokle...?
netuchám ale na tom druhým linku to je v lický ne? jinak se dyštak voptej esi to vobjednaj..tady to většinou do druhýho dne dovalej
jasný. asi okradem Gerdu, ne? ta má málo nebezpečnýho psa a známe její taktiku boje.
klidně,mě je to fuk
du k rybíčku debylové pááá
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
tak už se hlásila akyháková a na výstavu do Kundratic jede též, i když teda pindala něco vo tom že musí mít zkoušku a tu zatím nemá čico
Eldoguero
že prý začíná u nás řádit psincovej kašel opět
no zrovna sem o tom mluvila s vetkou že je nechám taky rači navočkovat páč kdo má furt kupovat ten jitrocelák a med žejo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
jasný. asi okradem Gerdu, ne? ta má málo nebezpečnýho psa a známe její taktiku boje.
klidně,mě je to fuk
ok. )))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:37
- Nahlásit
Eldoguero
zlatý psy, i když se mnou nesouhlasej, tak se nenaserou jen proto, že mám jinej názor než oni a opačně
no Sophyje se někdy nasere, když mám jiný nároz než ona
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
je tu kejtlin????
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4351-q-hledam-domo v-pro-2-trpaslici-jezevciky
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Tak já je očkovaný mám, ale jen dospělý, po pravdě ani nevím od kdy se to může očkovat štěňatům, takže bych nerada riskovala a rozhodně je teď na rychlo nepovezu na očkování kvůli čoklovi na výcvik. To ho radši o pár dnů posunu.
Jinak doufám, že to nebude jako loni na jaře a na podzim znovu v několika vlnách
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:38
- Nahlásit
Eldoguero
Ty, mám takovou laickou poznámku. Když na něj vrčí teď tak, jak píšeš, tak ho prostě nerespektuje, ne? Takže Ty ho vycvičíš, Tebe bude respektovat, nebude na Tebe vrčet, ale když ho vrátíš neschopnýmu pánečkovi, začne na něj vrčet opět. Neměla bys spíš cvičit pánečka než psa? Zvláště, pokud by páneček vypadal k světu!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
Monty
to oni taky, ale jen na chvíli a zas se mnou mluvěj a nechovaj se jak ředitelé zeměkoule
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
fole, to už by měla kterýho??? a ještě rovnou dva
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
Eldoguero
to oni taky, ale jen na chvíli a zas se mnou mluvěj a nechovaj se jak ředitelé zeměkoule
tag to potom jo, v tom jsou o hodně lepší
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:45 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Vlčáčková
Joooo, tak tohle je věčnej problém. Vždycky těm lidem říkám, že je to v podstatě k ničemu, že je třeba, aby se psem dělali oni (třeba na chvíli ho dát sem, pak ale si pro něj jezdit a dělat s ním a nakonec si ho vzít domů a dojíždět sem a zase si s ním dělat atd.) ale těch keců jak nemaj čas a tohle a támhleto - opravdu nechápu proč si lidi pořizujou psi, když na ně jakože "nemaj čas" (kecy samozřejmě, jen se jim nechce), ve finále ho zkurví a jsou pak ochotný dát prachy za to, že jim ho někdo dá do kupy.
Co třeba mám zkušenosti se psema co jsme tu měli, tak většina vůbec agresivní nebyla. Byli to různě sebevědomí psi, nebo i třá celkem v povaze "sračky", který měli nervy v háji a zkoušeli to na toho, kdo se nechal. U těch stačí ukázat jim, že tohle se prostě nedělá a náležitě to vysvětlit páníčkovi. Tam většinou problém dál nebývá. On je ten pes nějaký čas v pohodě, lidi jsou spokojený a pak následujou telefony, že začal dělat to a to a co s ním
Shrnuto - u hodně lidí je to k hounu jen pár jich pochopí, že musí změnit svůj přístup a skutečně to udělá - tam je pak spokojenost na všech frontách
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
jbat
no musíme jít venčiiit někdy. kdy můžeš? napiš mi kdyžtak do zprávy na fcb, nic nestíhám opět dííík
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Vlčáčková
jinak teda pokud bych narazila na pánečka k světu, zkusila bych ho přesvědčit, že ideální by bylo dojíždět ale většinou jsou to buďto paní, nebo ženáči s manželkama a dětma a vnoučatama takže nic moc bernýho materiálu nevím jak je to možný, asi mám blbou klientelu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
Dítě bude asi pracovat v recyklačním průmyslu, páč si vyházela z tašky pet lahve, sedí mezi nima a přerovnává je. V ruce drží smetáček a kolem sebe zametá (překlad - dělá větší bordel ) ale zase se mi neplete do luxování a vytírání a úklidu v obýváku vůbec. Horší to bude až se půjdu vrhnout na kuchyň ta vypadá opět jak po výbuchu atomovky nevíte kdo mi tam furt dělá ten strašnej bugr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
Eldoguero
nevíte kdo mi tam furt dělá ten strašnej bugr
když vás je tam jako myší, my zatím máme se Sophyji pořádek, ale až přibude další můra, tak se asi s pořádkem budu muset na nějakou dobu rozloučit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
Monty
No jo no, ale mohly by se naučit po sobě uklízet
všichni
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
No. Nezvládnutejch čoklů mám tady po vsi pár přímo na očích. Mohla bych brát jednoho vedle druhýho. A to včetně psíka mých kamarádů, který je tedy suverénně nejlepší, ale taky by ještě potřebovat kapky. Ovšem je nalezenej a týranej, tak mu to toleruju. Na jezoše je ještě dost v klidu. Mám to s Vlčáčkem taky tak nějak, ačkoliv o dost víc mě poslechne, tak toho psíka bych vynechala. Pak je tu jezoš, kterého páneček moc nechce a přitom je to pejsek docela dobrej.
No, pak jezevčice původně z blbých podmínek, ale absolutně nevychovaná, uřvaná, hloupá. NO fenka - mladá, temperamentní, inteligent, nicméně těžce zanedbávaná fyzicky (výcvik, procházky prakticky žádné) i psychicky (stále zavřená v kotci nebo na zahradě).
Další fena NO, která pokouše člověka, pokud jí přijde PŘED "její" zahradu do okruhu 10 metrů, nebo psa, ať ho potká kdekoliv. Také dokázala prořvat celý den a noc, než jsem jí dvěma hody sněhové koule a šutru vysvětlila, že si to takhle nepředstavuju. Teď je více méně skoro pořád klid.
Dál ridgeback, který občas vříská u plotu, ale málokdy a jinak je doma, tak ten mi tedy nevadí.
Dál vořech, jen a jen na zahradě. Jeho kvílení mi nevadí, protože ho prakticky neslyším. Ale on zase tak moc nekvílí, smířil se se zahradou. Když je bouřka, tak však pokouše i pánečka, pokud ho chce dostat zpod auta. No a tak bych mohla pokračovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:31
- Nahlásit
davidkova renata
nééé já už nemůžu mít další 2 psy navíc
Baico
já taky přijedu v neděli do zlofsi, tagže žádný plejtvání jídlem.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdybych obešla vesnici, nebude to jiný a nemusela bych chodit daleko. Ale už dávno jsem vzdala nabídky kamarádům a známým, páč jsem zjistila, že to fakt nemá význam. Poslední kapka byl kříženec - notorický útěkář, se kterým bylo celkem těžký se domluvit (odmítal komunikovat), nakonec jsme se nějak dohodli a začali se vzájemně tolerovat. Já jezdila jednou týdně k nim, oni dvakrát týdně ke mně (v rámci vesnice v pohodě). Panička poslouchala a všechno se začalo lepšit. Nakonec i ona mohla psa pustit a chvíli ho nechat pobíhat po louce aniž by ihned vzal čáru.
Pak jsem tam ovšem jednou přišla a pes nikde - byla jsem nasraná, páč jsem si myslela, že ho zas nechali utéct (dva měsíce práce k prdu), ale realita byla taková, že psa darovali jedné své kamarádce do města, k baráku na zahradu, že s ním budou chodit noví páníčci jen na vodítku, že prej na něj už nemají nervy
To jsem se naštvala a definitivně se zařekla, že nikomu už nic podobnýho nenabídnu a žádný milosti dělat nebudu. Bohužel mám totiž pocit, že jakmile za něco lidi nemusí zaplatit, tak si toho naprosto neváží. Ona ta kamarádka totiž vůbec nepochopila kolik práce dalo přimět psa vůbec chtít komunikovat se mnou a ve finále i s ní
(pro úplnost, od té doby měli jezevčíka, který se jim ztratil, pak dva, kteří utíkali společně, tak jednoho darovali zase někomu, aby byl sám, psa zatím mají, ale utíká stále - chyba bude zřejmě v těch psech, že )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Eldoguero
chyba bude zřejmě v těch psech, že )
Samo, že jo. Chyba je vždy ve psech. Já zase u nás na vsi furt poslouchám,že se mi to cvičí, když mám chytrý psy. Ale ten jejich je blbej, takže nezvládne ani přivolání.
Ale už dávno jsem vzdala nabídky kamarádům a známým
Já taky, ale já je posílám k nám na cvičák do kurzu. Tam je to sice taky na nerva, ale alespoň z toho má klub prachy.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
co se děje? Máte zprávy o tom,že každýho nakonec zabije jeho NO?! Že se mění po 12tý v Godzilu, že v 7mi zblbne(mimochodem už ti nezbejvá moc času)a zakousne mě?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:07
- Nahlásit
Baico
Já taky, ale já je posílám k nám na cvičák do kurzu. Tam je to sice taky na nerva, ale alespoň z toho má klub prachy.
Přesně tak to dělám i já
Marush
Jooo pani v šesti nebo kolika mu rupne v bedně a je konec, tak si to užívej, dokud můžeš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:08
- Nahlásit
Eldoguero
No jo. Každý to vidí tak: já mám smůlu, že můj pes je ... a dělá ...., zato ty máš kliku, že zrovna tvůj pes je tak hodnej, chytrej, poslušnej...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
Jooo pani v šesti nebo kolika mu rupne v bedně a je konec, tak si to užívej, dokud můžeš
pohoda,to je až za dlouho..to se ani nedožiju..takže jsem vyzývaná nejvíc....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Asi tak nějak
Marush
Jasný v poho, hele na některý to očividně neplatí, je jich i dost, kterým nekřáplo nevím teda jak je to možná ale
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
Eldoguero
Jasný v poho, hele na některý to očividně neplatí, je jich i dost, kterým nekřáplo nevím teda jak je to možná ale
hlavně jim neřikej debilní vlkošedi..se spiknou a uvidíš
|