Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7353 . 7354 . 7355 . 7356 . 7357 . 7358 . 7359 . 7360 . 7361 . 7362 . 7363 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

Crysa
JInak Hledá se tata a mama opakujou teď od desíti na Príma Láf

a ne jak farmář hledá ženu?? Tak já už tomu nerozumim temdletěm reality šou!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:56
- Nahlásit

makrel
stejně nechápu co na nich máš

to víš, kerá jednou zkusí, už nechce jinak

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Ahoj, lidi co nového krom divnejch bejvalejch co tu půlka přítomnejch má, teda spíš měla
jestli jako můžu soudit tak o první místo se dělí davidkova renata s imitací smrti a zuzanarosakova s úchylným hopsafrakem

hancaw
Člen
- Nahlásit

sebevraždy taky znám dobře kvůlivá mě se taky debil sebevraždil bo jsem se nechtěla snoubit jsem mu rovnou řekla že jedu do Afriky a na pitomostě nemám časa
Biluška no vidíš jak je Mija zajímavá! a tou se nepochlubíš. Žuf se urodil dyš jsem byla nepřítomná proto ho neznám a jinak jsem ti poslala sovu již fčera z večera

Gerda ahá! A f kolik se mám dostavit? Můžu vzít kamarádku ona by taky chtěla s čubou kousat nevadilo by to?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Crysa
vůbec nevim že egzystuje pryma láf a ani jí nemám samosebou!!!
zuzanarosakova
Tak já už tomu nerozumim temdletěm reality šou!
to nigdo,proto na to furt čumíme)))
táta a máma byli předchúdci farmáře...jako výživný jaxvině tě upozornuju

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
at se okamžitě vypne adydaska

jsem pro

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:02
- Nahlásit

davidkova renatacoto???????????? jako ty díly s maminkou Bárou a tatkou Pétou??????????????
Jo!

kejtlinve čtvrtek se stav a udělej si čas na kafe

esli nebé už vedro, páč budu plně naložená zvěrstvem a po 24ce..a na odpolko zas huž mám domluvený tréninkové, tak uvidím jak to bé vycházet časově. Ale pokud to půjde, taxe stavím i na kávo

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:02
- Nahlásit

hancaw
no vidíš jak je Mija zajímavá! a tou se nepochlubíš
So kesáš, sem tu onehdá psala jak se snažila propadnout pod zbyteček tenoulinkého ledu na rybníce, páč pod ním byla zdechlá ryba A ta kráva nejenže tam vlezla,ale ještě na tom ledu hrabala, aby se k té rybě prohrabala Sem tu psala velmi barvitě jak jsem jí nadávala tak děsně až se z baráku pod rybníkem vylezla podívat stará Janečková vo co gou

Žuf se urodil dyš jsem byla nepřítomná
Asi jo. Nebo těsně předtím. Je Silvestrovskej prostě. S ním přišla ještě novoroční Black Sabbat,ale ta už je dávno pryč.

a jinak jsem ti poslala sovu již fčera z večera
jj, je tu v sovinci, ale nemůže letět zpátky neboť je velmi vyčerpaná. Musí se napřed pořádně nažrat a odpočinout si

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:03
- Nahlásit

Marush
davidkova renata

at se okamžitě vypne adydaska

jsem pro

nevim co furt máte, můžu za to, co nosil muj bejvalej na doma a že byl málo domestikovanej?

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

davidkova renata tak esli máš settopbox, tak domluv Neonce aby tam dala tu funkci znovavyhledání a naběhne to tam. Esli máš kabelofku, tak nevím, asi béš muset jít koukat xousedům.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:08
- Nahlásit

Čauky drásalice!!
Koukám na fotky ze speciálky bílejch a objevila jsem tam Fandova brách Flashe. Jsou si dost podobný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:11
- Nahlásit

Crysa
zvěrstvo můžeš dát do mýho kotce, blechy ani nic jinýho nemají, nemusíš se bát
davídková renata
mě tam prima láf sama naskočila, teda myslim, je možný že ji tam dal muš

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:11
- Nahlásit

Baico

Fanda je heščí,tendle je pěknej ale nemá takovou tu hřívičku jakoby kolem krku,nebo to tak aspon na tý fotce vypadá...

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:13
- Nahlásit

Marush
tendle je pěknej ale nemá takovou tu hřívičku jakoby kolem krku
Tak Fanda už jí taky skoro nemá. Začal línat. Uvidíme v Praze na výstavě, tam to bude bratrovražednej boj

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:15 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

No tak ze předu je Flešík jasně hezčí než Fanda.

Za to tady jsou si hodně podobní.

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:15
- Nahlásit

Biluška no jó tak to jsem asik byla opjet nepřítomna nebo stále nepřítomna Na Nový rok jsem se akorát vzdalovala No hlavně že dolítla

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Baico
Uvidíme v Praze na výstavě

Krasomil latentgej musí zvítězit!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:19
- Nahlásit

Jo dnes jsme dělali canisterapii s kanárkem a malodítětem, malodítě chudák to dvakrát odneslo pořádným kopancem kanárkovým, páč Happunka se válel na zádech a ona se k němu naklonila, on ji neviděl a prudce zrovna vykopl zadní nohou jako chudák dítě letělo kousek vzduchem, ale chytla jsem ji, páč jsem naštěstí stála za ní.
Ale je to odvážné dítě, nabrečela a šla znova. Happu ji znovu odkopl, tak se na něj rozeřvala a několikrát ho flákla balonkem na provázku
Pak to nakonec Happu došlo a tak se přestal válet na zádech a už se jen mazlil s malou, byli velmi roztomilí.
V jednu chvíli se mi váleli oba v klíně malá ještě dobrý má 12 kilo, ale Happu už dávno ne ...

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:20
- Nahlásit

Baico
Za to tady jsou si hodně podobní

jako je pěknej no fakt...taky takovej metrouš...princátko!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:24
- Nahlásit

Marush
ako je pěknej no fakt...taky takovej metrouš...princátko!

No nesmím holt před výstavou podcenit přípravu. Takže si beru den předtím dovolenou a budeme česat a koupat a šlechtit. Taky si musim zjistit jestli nás posuzuje chlap, tak si to asi i pojistím svým výstřihem

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:24
- Nahlásit

Baico mě teda příjdou fakt jak bratři, se nezapřou, rozdílů moc nevidím, možná ve stupni bělosti a nesení ucha když se zrovna na nic nesoustředí, ale předvedení dělá hodně, snad to nedaj tomu nebohýmu vychrtlýmu děcku na druhym konci špagátu z lítosti, aby jí doma zas nezavřeli vo hladu do kommory

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:25
- Nahlásit

Eldoguero mlátíš děti balonkem na šňurce?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:25
- Nahlásit

nazdar zeny ruzeny,
vubec nic nestiham ani vas docitat. Zmagoril mi pes, uplne, jak haraj feny tak nakrejva uplne vsechno. Dnes dopoledne si oblibil jenoho kocoura a lital za nim po byte a ze jako budou to. Kocour si nejdriv myslel, ze si hrajou tak s nim lital, pak mu to asi doslo vo co jde a skuby za chvilku prisel a s pod oka mu kapala krev. Debil jeste prijde vo oci. Je uplne nadrzenej i venku leze i po psech. Furt kontroluju jestli u nemodra jazyk krz to srdce, ale zatim se drzi. Doufam, ze nez zacnou vedra prestanou harat feny bo fakt nevim.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:27
- Nahlásit

Crysa
možná ve stupni bělosti
Fanda je špinavej
nesení ucha
To máš pravdu, ten muj blbštajn je nese dost na široko. Ale už zase pomalu začnu s tréninkem výstavního postoje a budeme se učit špicovat

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:28
- Nahlásit

Baico
Taky si musim zjistit jestli nás posuzuje chlap, tak si to asi i pojistím svým výstřihem

tak to se nebojim,ty to máš podchycený už se všim všudy...to bé úspěch

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:30
- Nahlásit

simvas, když je v přihlášce na výstavu kolonka chovatel, tak co tam mám vyplnit??? jako toho chovatele od kterýho ho mám?

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:32
- Nahlásit

zuzanarosakovakdyž je v přihlášce na výstavu kolonka chovatel, tak co tam mám vyplnit??? jako toho chovatele od kterýho ho mám?

jo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:34
- Nahlásit

Crysa
a co je to zkratka plemenné knihy?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:34
- Nahlásit

Baico
Taky si musim zjistit jestli nás posuzuje chlap, tak si to asi i pojistím svým výstřihem
cha chá, já si na jednu letní výstavu dokonce koupila i nové letní šaty a botičky v pátek, výstava byla v neděli a co myslíte - v sobotu sluníčko,krása a v neděli hnus, déšť a kosa
Crysa
šmarjá néééé navopak dítě mlátilo balonkem kanárka přece

<< 1 ... 7353 . 7354 . 7355 . 7356 . 7357 . 7358 . 7359 . 7360 . 7361 . 7362 . 7363 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání