| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
leyenda
plavat moc nemusim, nebavi me to. Nekdy se do toho nutim, ze je to zdrave.
Hele, to není pravda. Například v mém případě je to velmi nezdravé. Páč se hned utopím.
Jeste min me bavi se opalovat
Tak to tedy na dovolenou pojedu místo Davídkové s Tebou.
Klidne bych radsi pozorovala ty hvezdy
No vida! Jedině s Tebou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:12
- Nahlásit
Crysa
ty jo tak že bych se na to vybodla?????????????? zlevněnej mám taky, ale parkovný je za kilo a hlavně sem chtěla skouknout ty přepravky jsou tam nějaký??????,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
davidkova renata
to si nemyslim
To si teda nemyslíš úplně špatně
Úplně nejlepší bylo jak před Lilátkem zastavilo to vládní vozidlo s modrým majáčkem a dalo jí přednost na přechodu
Zato ten trapnej chlápek s párkama v rohlíku byl úplně blbej
Si tam klidně s Lagunou bagrujem papů (mimochodem bylo hnusný, ale hlad je hlad), on přijde, začne se vykecávat, přesvědčuje nás, že sme sestry a pak povídá "ale máte moc krásné pejsky" (zdůrazňuju, že řekl pejsky, tedy množné číslo). Sem ho okamžitě požádala essi by mi to dal písemně, on se zarazil, kouknul na Lilátko a pravil "ježišmarja, to sem si ani nevšiml" Debyl Laguna pak měla středně velký cik a záchvat smíchu, nemohla jsem ji dostat do metra
Ta ženská co si rukou zakrývala pusu a říkala ježišmarjá mě taky dost nakrkala A ten policajt před americkou ambasádou se po nás taky hnusně díval, Lilátko mu za trest plivlo na nohavici
Ale úplně nejhorší ze fšech byla ta Japonka ve vlaku, která si málem vykopla spodní zuby jak rychle zvedla nohy, pak celou cestu seděla s nohama pod bradou a začala pištět gdykolif se Lolitka podívala jejím směrem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:15
- Nahlásit
Biluška
sou blbí, že tam vůbec lezeš, když ho neumí ocenit. To jen já fšude Lilátko chválím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:20
- Nahlásit
makrel
sou blbí, že tam vůbec lezeš, když ho neumí ocenit. To jen já fšude Lilátko chválím
Sou bubý Lilátko si je píše do deníčku Tebe si píše taky, ale dělá si k tobě pochvalný červený flek
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:22
- Nahlásit
Biluška
Nemáš fotku toho Lilátka? Nějak mi uniklo, co to je za psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:24
- Nahlásit
Biluška
ale dělá si k tobě pochvalný červený flek to je dobře, že ho moc pozdravuju
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
Alexay jo tak že bych se na to vybodla?????????????? zlevněnej mám taky, ale parkovný je za kilo a hlavně sem chtěla skouknout ty přepravky jsou tam nějaký?????
Tak za zlevněnej to stojí, ale stran parkovnýho bych nechala auto někde na P+R pod Prahou a dojela tam metrem, staví u výstaviště. Bedny jako přepravky jsme tam viděla jedny, přímo před hlavním vlezem, plastovky přepravky, klasika, s madlem a nahoře dozičkama na kravinky. Ale jako třá Faunas, kterej jezdí, domkový firmy co jezdí, tak to nebyl snad nikdo co si vybavuju. A jako systémy do aut, takový ty vestavbový firmy jsme tam taky neviděla. Ty bejvaj všechny ale na MVP a nebo v Roudnici by mohl někdo bejt na výběrákách.
Jako parkovný za kilčo mě taky dostalo, nebát se o dodávku nafutrovanou psíma bednama a cajkama který střádám po roky, tak bych to nechala někde v sídláku.
Je tam výstavka morčátek, ale majičká, jsem čekala něco velikýho, takhle to je jak když se přišla pochlubit děcka z nějaký místní základky se svejma miláčkama. Snad všechno prodejný, jako morče za pětikilo ale zas jako nic moc.. paní Tichá tam něco vyprávěla o pejskách, v době kdy jsem procházela, tak říkala o Tajskejch rýčbekách, bylo to rozumný co říkala, ale asi bych si tam na to povidání taky nesedla. Paní televizníkrotitelku Žertovou jsem tam neviděla, ani nelituju. Pár novejch výrobců žrádel, .. vodítka, obojky, šamponky, oboječky vykládaný kamínkama .. piškoty měli jen u jednoho stánku před vchodem zapařený na slunku v pytlích bez ceny..
Jako jo, dobrý, pokoukala jsem, ale čekala jsem nějakou monstrakci za tu cenu. Jako třá ani HST, Gappay,.. nic. Jen Ščučka s elektrickejma obojkama tam byl, ale ani hadry tam neměl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
Venta
jistěže mám. Problém je v tom, že Lilátko většinou odchytí antivirák
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:28
- Nahlásit
Venta
Neblbni! Sebevraždu můžeš spáchat méně bolestivým způsobem. Třeba se nechat sežrat krokodýlem. Nebo tak něco.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
No hele, tak teď sem napnutá eště víc. Bude ta fotka? Vypínám si antivirák a čekám
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Páč se hned utopím
Jezis, nepis to tu, prijde nakej kolemjdouci nebo Psicek a jsi znemoznena
No, mohla bys se mnou k strejdovi do Australie, ten ma opravdickou hvezdarnu s megadalekohledem. Extra si na to koupil pozemek v pustine, aby ho nerusila svetla velkomesta. Blby bylo, ze kdyz jsem tam s nim jela, bylo cele 3 dny uplne zatazeno a v noci 5 stupnu. Rikal, ze to jeste nikdy nezazil, asi nosim smulu. Vzdycky, kdyz se stane neco mimoradneho, jsem v tom nejak namocena, teda negativne mimoradneho. Naky mimoradne vysoku vyhry v loteriich se mi samozrejme vyhybaji
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:33
- Nahlásit
leyenda
No vida! Jedině s Tebou.
hele paní, nevokupuj mi Vlčáčkovou, jedeme spolu do bitvy - v prosinci. Ale tam bys mohla jet s námi a přidat se k Francouzům?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:34
- Nahlásit
Lola1leyenda
tak pozor, mi řekla, že budeme spolu spát!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
Biluška ahoooj! toak už jste doma pani! To jste zvládly rychle!
Allnááhodou jsem svědek že dneska na terapii říkali že je Lilátko krásné ale nejdřív se ptali esli není bojové nejftipnější bylo když jsem čekala na Bilušku a Lilátko u metra - nejdřív se vyřítil splašený daf a bylo jasný že už jsou holky u schodů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
Venta
Tu ji máš, ale essi budeš mít špatné sny tak si nestěžuj. To sou nápady, Lilátko takhle na noc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:36
- Nahlásit
Biluška
woe co to má za krk???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:38
- Nahlásit
Od desíti dávaj na Prima COOL Bastardi !!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:39 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Biluška
Úplně nejlepší bylo jak před Lilátkem zastavilo to vládní vozidlo s modrým majáčkem a dalo jí přednost na přechodu
myslíš stopro, že zastavilo kvůli přednosti?
leyenda
No, mohla bys se mnou k strejdovi do Australie, ten ma opravdickou hvezdarnu s megadalekohledem. Extra si na to koupil pozemek v pustine, aby ho nerusila svetla velkomesta. Blby bylo, ze kdyz jsem tam s nim jela, bylo cele 3 dny uplne zatazeno a v noci 5 stupnu. Rikal, ze to jeste nikdy nezazil, asi nosim smulu. Vzdycky, kdyz se stane neco mimoradneho, jsem v tom nejak namocena, teda negativne mimoradneho. Naky mimoradne vysoku vyhry v loteriich se mi samozrejme vyhybaji
Žádná Austrálie, opakuju žádná Austrálie, jedeme do Slafkova.
makrel
máš smůlu taky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:40
- Nahlásit
Lola1
hele paní, nevokupuj mi Vlčáčkovou, jedeme spolu do bitvy - v prosinci. Ale tam bys mohla jet s námi a přidat se k Francouzům?
k Francouzum NIGDY, porad s nima bojuju, tak jim snad nebudu pomahat v naky bitve?
Biluška
Ja mam takovej valecek ke dverim (aby pod nima netahlo), vypada jako Lilatka krk, je moc krasnej a elegantni
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:41
- Nahlásit
Nazdar grafomanky, co je tu nového?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:42
- Nahlásit
Biluška
To je velmi povedený psík A to jí používáš na canisterapii?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:42
- Nahlásit
leyenda
k Francouzum NIGDY, porad s nima bojuju, tak jim snad nebudu pomahat v naky bitve?
jj, tak k protistraně, to byste mohla Francouzům pak vytmavit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:43
- Nahlásit
leyenda
Jsi mi čím dál tím víc sympatická. Strejdu s megadalekohledem v Austrálii má málokdo! Příští rok je tam zatmění Slunce. Nechceš mě se strýčkem seznámit? Budu se fakt moc snažit chovat se slušně a neudělat Ti ostudu.
makrel
mi řekla, že budeme spolu spát!
Ty taky všechno vykecáš!!!
Lola1
mohla jet s námi a přidat se k Francouzům?
Hele, leyendu do bitev netahej. Ještě se jí něco stane. Potřebuju jí na seznámení se strýčkem z Austrálie, který má megavelkýastrodalekohled.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:43
- Nahlásit
Venta
máš červený puntík v Lilátkofském deníčku jako já
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:45
- Nahlásit
Venta
A to jí používáš na canisterapii?
jasně, když potřebujou, aby nějakej důchodce už dlouho nevydržel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:47
- Nahlásit
makrel
woe co to má za krk???
no normální Lilátkovský. Ona si dycky tak nějak šikovně stoupne
Venta
A to jí používáš na canisterapii?
Jistě. Je naprosto zázračná. Vstoupí do místnosti, chromí vstávají z vozíků a utíkají, zahazují berle (aby mohli utíkat rychleji)...hotový lurdy
leyenda
Ja mam takovej valecek ke dverim (aby pod nima netahlo), vypada jako Lilatka krk, je moc krasnej a elegantni
Si musíme s Lolitkou rozmyslet essi to budem brát jako pochvalu, nebo ne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Seznamit te s nim samozrejme muzu, akorat ho nesmis svadet, to by mi teta neodpustila. Kdyztak si vem bratranka, stejnak to jednou vsecko zdedi.
Lola1
se nebudu motat do zadnejch bitev radsi, buhvi, jak by to dopadlo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:48
- Nahlásit
Biluška
já bych se soustředila na tato slova:
je moc krasnej a elegantni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:49
- Nahlásit
Lola1
myslíš stopro, že zastavilo kvůli přednosti?
No jistě. Řidič dupnul na brzdy a nevěřícně zíral . Možná na to teda taky měl malý vlif fakt, že Lagunin Lef už byl půlkou těla na přechodu a řidičovi bylo jasné, že gdyby přejel tohohle psa tak si rozmlátí celý předek
|