| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:23
- Nahlásit
Marush
halooooooooooo nestíhám! co teda zejtra??????????????
gdo dělá vejcuc????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
já a makrelin pes jsme KO, Sophyje nebyla a řádila, teď už naštěstí usla a gerdička tady dává odhazy ze kterých jsem mrtvá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
a doplním, že dnes nikam njedu, tudíš nebude vostuda a ani mi nebude zítra ráno blbe.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:32
- Nahlásit
makrel
a doplním, že dnes nikam njedu, tudíš nebude vostuda a ani mi nebude zítra ráno blbe.
zásrak, zásrak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:32
- Nahlásit
Monty
no tak mi bude blbje až v nedělu no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:37
- Nahlásit
Monty
makrel
ok,ok,ted eště maruš a mám to f kupje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
marush má nějakou lepru na ruce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:42
- Nahlásit
makrel
marush má nějakou lepru na ruce
a to je mi fuk ,mám míč pro zlopsa a potřebuju vědět esi zejtra jedu s ní anebo s kryčem
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:50
- Nahlásit
Gerda
muj pocitac blondynu nepobere, vypne mi Firefox
Objednala jsem krasny krematoryjovy tapety do jedovate pudicky,
hus se to rysuje!!! Akorat me teda zmatlo, ze pri vypoctu potrebnych roli se rozchazim s dodavatelem o 2 role tos nevim, ale trvam si na svym, dystak si privobjednam
Mam taky vyrazku na ruce, ale na pravy, myslim, ze me slehl palmovy list, svedi to hrozne
A Katynka spadla pri TV a ma vyron v kotniku
A jeste jsem nasla 2 dalsi netopyri mrtvoly, fujtajbl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
leyenda
A Katynka spadla pri TV a ma vyron v kotniku
normálně jsem teď minutu přemyšlela, jak se dá spadnout u televize, než mi došlo, že tobyl tělocvik
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 19:57
- Nahlásit
makrel
jsem teď minutu přemyšlela, jak se dá spadnout u televize
simte, snad si nemyslis, ze maj moje pezetka cas se divat na televizi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:00
- Nahlásit
Zdar dámy!
Doufám, že mi nikdo nic na poslechních 50 stranách, co jsem tu za posledních pět hodin nebyla, nechtěl. Pokud ano, ať to sem dá nyní znova.
Co nového?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:02 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Vlčáčková
Co nového?
stranku z5 ukazuje gerdicka kozy
edit Makrelka a Monty se umyly, no asi je to neco mimoradnyho, kdyz to tu hlasej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:14
- Nahlásit
leyenda
Ty brďo. Tak ty kozy, to je teda síla!!!
Makrelka je snad rybka, měla by se ve vodě ráchat furt, ne? A co Ty a voda? Konkrétně v moři? Už si s tou vilnou kapalinou víc rozumíš?
Znáš to, ne: Jak plave plavec v moři a najednou cítí, jak z něho někdo tahá plavky. Tak si je natáhne a za chvíli zase. A když je to potřetí, tak plavec říká: "No, kdo to je?" A ozve se: "To jsem já, teplý golfský proud...".
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:15
- Nahlásit
Vlčáčková
já sem netradiční lypka. já vodu nerada.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:24
- Nahlásit
makrel
Ale. Já taky ne. Nejhorší představa dovolené: pláž u moře.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejhorší představa dovolené: pláž u moře.
tož tak kdyby tam byly nějaké dobré noční podniky, tak by se to přežít dalo. ve dne bych spala na pokoji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
makrel
To bychom asi spaly spolu. Tedy jako né tak zcela... No, chápeš, ne? Ale v noci bych brala spíš ticho a tmu, než noční podniky. Bych si tam postavila dalekohled a nutila Tě do něj zírat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejhorší představa dovolené: pláž u moře.
ráj na zemi..dovolená u moře ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:31
- Nahlásit
Vlčáčková
akorát nevím, kde bys nás vzali s čoklama, já rači hory a lesy. to je ráj na zemi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
Píšu si Tě do deníčku (jako Lilátko) - s Tebou tedy na dovolenou nikdy nepojedu.
makrel
Já jezdím jenom tam, kam můžu s čoklama. Akorát do Egypta a Číny mi to nějak nevyšlo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:39
- Nahlásit
Vlčáčková
já nejezdím nikam. teda jo, do Beskyd a Jesníků s čoklem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:42 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
FUJ mam plnej ksicht bolfopudru. ´Poznamka pro priste, extremne mazlive kocky osetrovat necim jinym. chutna to hnusne a v ocich to stipe.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:43
- Nahlásit
Nazdar pakovině
sem zpjet z vystoupení, byla to dobrá atrakce, dokonce sme dostali tašku plnou dobrot a Baruška proběhla několikrát kolem p=zetek a žádnou ručičku ani nožičku nedonesla
dovolená ideál pláž u moře, ofšem nééé severního!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crysa
co na veletrhu povídej, přeháněj
Gerda
supr fotka to je z toho maškarního minule žejo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:44
- Nahlásit
čus dámy, sme doma Lilátko bylo velmi rádo, že vidělo Prahu a různé památky . Myslím, že Pražani byli velmi rádi, že viděli Lilátko . Zážitky vám popíšu až zítra, sem úplně mukef
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:52
- Nahlásit
jo a tady máte motto dne:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:52
- Nahlásit
děckááááá
děsná hlína!! na barandovje dávaj Bič boží je vyžene ,jako strašný ,mám úpe vánoce!!!
Alexa
zejtra v 1 vobrany jako dycky
Biluška
Myslím, že Pražani byli velmi rádi, že viděli Lilátko
to si nemyslim
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 20:53
- Nahlásit
makrel
Beskydy jsou fajn. Lepší než moře.
Biluška
Pražani byli velmi rádi, že viděli Lilátko
Jasně. UFOna ti pražští magoři ještě neviděli.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:04
- Nahlásit
Vlčáčková
A co Ty a voda? Konkrétně v moři?
ja se rada prochazim po PRAZDNE plazi, treba i po kolena ve vode, rada se na more koukam, ale plavat moc nemusim, nebavi me to. Nekdy se do toho nutim, ze je to zdrave. Jeste min me bavi se opalovat, to je nastesti nezdrave, takze se nutit nemusim. Klidne bych radsi pozorovala ty hvezdy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2011 21:09
- Nahlásit
Alexaco na veletrhu povídej, přeháněj
jako za vstupné 60Kč dobrý, sem se zeptala paní, jestli je nutný na studentskej lístek mít u sebe průkaz studenta a aniž bych řekla esli je to pro mě nebo jen potřebuju tu informaci, podávala mi studentskej za 60Kč místo plného vstupného 120Kč. Známá si zas sekla rovnou na důchodcovskej, je rok před důchodem a vypadá na padesát
Takže jako zážitek za poloviční vstupné dobrý, za plný bych byla nasratá jak záchod, páč je tam jen jedna jediná hala se stánkama co jsou na výstavách, předchozí hala je plná sraček typu VS kráječe, cestovky, vysavače, peachoviny prostě co bejvaj na zahradě čech.. :-/ Pak je tam jedna velká hala plná harantích věcí, matek se řvoucíma harantama, páč všude jim nasáčkujou balonky a jak jim bouchaj, tak tam porát něco ječí a kvičí, že jim bouchl baloooneeeekkkk mmmaaaaammmmmíííííí , kde jediný co je fajn, je uprostřed stánek, kde dělaj hezký potisky triček, za velice rozumnou cenu, pěkný vobrázky, kvalitní trika, přímo před gezichtem to přicucnou na tryko. Maj tam heskýho německýho vlčáka toho si nechala dělat Kamila, ta druhá známá tam zas pokukovala po kočičkách.
Takže vlastně skoro nic, koupila jsem dva kovový řetízky na ty služebácký paka, páč si je někam degeni uložili a něvím kde jsou.. pak jsme Cryse koupila ještě jeden hezkej obojek polstrovanej na obrany (má jen dva ), pak Harýskovi aby měl za 14 dní na cestu, tak sušenou tracheu a pak na teď sušený nepratý držky. Nasomrovala jsme tam pro známou vzorky kočičího (chodák známá, se žinýrovala, že prej je to blllllllbbýýýýýýýý .. tak jsem si hrála na zvědavce já a jako esli by vzoreček, pro zmlsanýho kocourka, esli pa by to dobytek vůůbec papáál
Takže asi tak. Myslím že na MVP v Praze toho bude víc
|