| Autor |
Zpráva |
Koko
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:55
- Nahlásit
Eldoguero
taky nezapomínejte na ten klub chytrejch, co v něm bude jelen, kanárek a Áťa od Atuš!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/220791-horlivec-zastre lil-psa-zranene-fence-hrozi-utraceni.html
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:58
- Nahlásit
Gerda
no já řvu héj na toho druhýho a Trixovi řeknu v klidu tohle a pak spolu toho druhýho psa pomlouváme. Jinak prostě Trixem cuknu na vodítku za mě a vykročím na druhýho psa... Nechci, aby na ně vrčel, ani naoplátku, lidi mi pak vykládaj, že to začal ten můj. Může vrčet na mě, třeba. ale nesmí mě kousat ruce jako čilinka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:00 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
nemethova5
Co by dělala.. Hraje dementka na dece. No, i když u ní by se o hraní dalo polemizovat, že.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Děcka, jdu domki, zkusim se připojit z domku, ale nevim, na balgoně už bude velkozimka.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:01
- Nahlásit
Gerda
ano, jelen to vydrží, i stofárdí potomky vychovává, je to dobrý alabaj )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:03
- Nahlásit
Koko
no jo vlastně, tý vole to je ale kluvbůch
Hele nechcete si taky někdy udělat´ňákou procházku ve Frýdlantě, u nás v prdelovicích není nikdo kdo by rozdejcával naše psi a naši psi je
Teda mimo Velkého pana Dozáka, ten by měl pocit, že má výročí, kdybych mu přivedla aspoň 15 psů, už vidím to nadšení v jeho očích, jak říká: "První půjdeš ty, ty, ty a ty a ten malej vzadu, ostatní připravit a za minutu nástup!" Nechcete mu někdo udělat ty narozky?
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:03
- Nahlásit
Já uš jdu hajat, jsem slušnej člověk, nevydržim ponocovat.
Dobrou noc pipky
A Trixovi ať se zdá o jelenovi!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:04
- Nahlásit
impactjj,tuhle fotku,ja se jeste drzim ted za bricho a mam zas oprskanej monitor,no nevim tohle delat na hajana nebo amina,tak to by asik neproslo!
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:06
- Nahlásit
Eldoguero
Aš bude léto, i na Frýdlant dojde! Ale pokrm pana Dozáka bejt nechceme, chceme se družit s kanárkem )))
Dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:12
- Nahlásit
Koko
HM, tak zas nic no, dobře chudáka malýho zavřu a vypustím chytrého kanárka a šílenou smrdutou Bonninku, Kaly dle nálady, ale raději na místě jí neznámém a ne s ňákým vobšourníkem, onehdá mi sjela i 7 letýho leona, že k ní byl příliš impertinentní. Ona je dáma, nesnáší sprostý vočuchávání
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:14 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
mám odvčera rozečtenou docela zajímavou knížku, tak beru krysy a jezevce a jdu číst a chrnět.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:19
- Nahlásit
impact
To je tady velice běžný udivuje mě že vůbec něco dělaj asi že byly tak drahý ináč tady sřílej běžně bo je tu středověk a vidláci já se děsím kdy někdo vypálí na pakůn jak mě táhne na běžce a trefí nás voba:mad u obejít filajové peklo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:29
- Nahlásit
Opět jsem měla v kuchyni myš, ale obří exemplář Žrala asi granule co mi vypadnou z misky, když krmím vořišky, ale byla fakt obří, to snad do těch granulí přidávají růstový hormony nebo co. A taky byla tlustá jak prase, ale už není
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:35
- Nahlásit
No nic lidi půjdu to asi taky zalomit. Všem, kdo trpí na noční přeju klidnou službu a ostaním dobrou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:43
- Nahlásit
tak hokej stojí za hovno - bo nechápu co tam dělaj chlapci do 20 let,čekám až budu mkoc sklidit obil,dokoukám na Pelíšky qa jdem chrupkat
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 07:10
- Nahlásit
impact
já myslela že v dnešní době už si to kluby dokážou ošetřit.
Já mám tedy obří plemeno takže fena může být nakrytá až ve dvou letech.Další nakrytí nejdříve za 10 měsíců a za život maximálně tři vrhy.
Gerda
Vymýšlíte velmi luxusní jména až se jednou rozhodnu k B tak Vám je nechám všechny pojmenovat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 07:37
- Nahlásit
Brý ránko děfčata,
jakpak se máme?
Mě se chce spát, vstávali jsme dneska o půl páté
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:04
- Nahlásit
Montyahojky,je mi desne,taky te zdravim,jsem sam obrovsky opar,opet po viroze!ja uz jsem vzhuru od sesti,zacina me bolet hlava!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:07
- Nahlásit
nemethova5
ty jsi zase nemocná? to já musím zaklepat na dřevo, já nějak dlouho ne. Jako špatně mi bývá často, ale nemocná už jsem dlouho nebyla
A co pejsci?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:34
- Nahlásit
tak tady mrzne jak na jižním polu,psiskům to nevadí a jdu jim dát najíst
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:35
- Nahlásit
brezen2008
u nás bylo jen - 6°C a nefoukal vítr, takže parááááááááááda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:38
- Nahlásit
jo a vůbec nezávidím naproti v baraku život: jim dělaj kotel,tak budou 4dny mrznout a oznámili jim to až včera večer
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:40
- Nahlásit
Monty
no tady mám -12.vítr není,ale je fakt zima - už jsem dala topení místo na 2 na 3 a už nosím pod bundou svetr a to už je co říct u mě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:47
- Nahlásit
brezen2008
nám dělali tento rok v únoru topení, taky jsme mrzli, ale naštěstí už mám evšude teplo, předtím jsme měli jen v kuchyni gamata a v koupelce, fuj to byla zima u nás, teď už doma máme příjemně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 08:53
- Nahlásit
čau lemuří, co děláte? je adydasce blbě?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 09:02
- Nahlásit
makrel
já nedělám fůůůbec nic a plánuju dneska zdrhnout dříf
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 09:04
- Nahlásit
Monty
odpoledne učím. blé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
makrel
snad mi to projde a výjde, ten útěk
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 09:08
- Nahlásit
Monty
no škoda, že zrovna nebudeme moct jít s váma ven. a jak to chceš udělat?
|