Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6183 . 6184 . 6185 . 6186 . 6187 . 6188 . 6189 . 6190 . 6191 . 6192 . 6193 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

Koko
ne. Musíme postě přijet zase.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

Cigi
Ctvrtek tento na cerny most z jimlina? cas nejlepe nejak za svetla

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:20 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

hally001
sem tam normálně pod svym ménem

Maky a Trix
sama si vem toho psa...já ho nechcu a ni nemohu. A zasdílej mi ho tě řikam.

Všichni teď zasdílejte malománičku.

Fifi
hele pani, jako v tomhle ovzduší se na ty selnice nikdo nehrne, klouzalo to jako sviňa stará, ale na fb mi psala holčina, že má sousedku, co do mostu jezdí každý víkend, že by snad mohla zajet i do jimlína. Dá mi vědět zítra.

Eldoguero
Co čumíš" a "Co chceš" . Popřípadě oblíbené žumpácké "Co čumíš na můj klacek"
Á nejsem blbá sama

to ale psala Biluška, takže sééééš blbáááá samáááá ))))

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:24
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak to rozhodně jelen se uš těší. A objednáme si lepšejší počasí, abysme mohly líně sedět na zahrádce a pozorovat psy jak se vraždí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

Koko
tak ju. Ale Trix to prej chce střídat. 10minut hraní s čilinkou a 10minut s Jelenem. a když mu zbyde síla, tak Kokynka, ale ne obě! to by teda nešlo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

Koko
jelen se uš těší
já chci vidět jelena na fotce, jak zápasí s panem tryksem. Vyfoťte to, pak to sem dáme a řeknem luciiS, že je to turkmenskej opravdickej alabaj, že to teď šlechtěj na povahu. Zejména.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:28
- Nahlásit

Gerda
co do mostu jezdí každý víkend, že by snad mohla zajet i do jimlína. Dá mi vědět zítra.
Ok, tak mi kdyz tak sms, smutne dobijim po jednom dni mobil, kredit nepocitam. Brnknu ti zpet. O stavu selnic mi psat nic nemusis, proto nez jet 400 km se znamou, ocenime jen 200 km do prahe.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:30
- Nahlásit

Gerda
nenéééééééé i Biluška, takže jsme dvěěěěěě

Lidi prosím vás nejezdí někdo trasu Praha - Liberec nebo aspoň směr Liberec. Počítám tak příští týden. Potřebovala bych přiblížit tu ohrádku co mi Atush objednala.

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:30
- Nahlásit

Gerda
hele mám asi halucinace...přišlo mi žes za to "jsem tam pod svým jménem" to jméno napsala, ale nenašla jsem tam nikoho, kdo by ti byl podobný...a to jméno už teď u příspěvku není-neměla sem to kouřit, měla sem z toho udělat tu mastNajdi mě na FB radči ty Radka Humlová....já to nějak nevovládám

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:31
- Nahlásit

Gerda
bych jí sdílela, i kdybys neřekla, víš!

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:31
- Nahlásit

Maky a Trix
budeme mu je teda přidělovat jako do ringu. Gong - nastupuje pan Trix versus pan Jelen, gong - pan Trix versus Čilinka, gong Čilinka a Kokynka se perou o Trixe, gong - obě ty mrchy zavřu, ať si radši Trix hraje s jelenem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:34
- Nahlásit

Koko

mě fakt strašně mrzí, že si s nima oběma Trix nemůže hrát, jenže ony jsou fakt hrrr a on je poslední dobou hodně opatrnej... zase jsem moc ráda, že máš pana jelena, neboť když jsem ho viděla v tom autě, fakt mě vyděsil, neznám hodnýho takhle velkýho psa. Hodně nám to prospělo, mě aj trixovi.
ale bylo to super, moc děkuju za čaj, teplo a výborný cukroví.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:35
- Nahlásit

Fifi
v poho, ráno jí vyprudim a hned ti zavolám.

Eldoguero
i Biluška, takže jsme dvěěěěěě
mamka je taky dost blbá, tak už tři ))))) A aleksa je taky hodně moc blbá, tak už štyry.

hally001
už tě mám ty jelito, potvrď mě ))

Maky a Trix
šak vím, si dobrý člověk přeci.

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:36
- Nahlásit

Gerda
já chci vidět jelena na fotce, jak zápasí s panem tryksem
voni by spíš zápasili tak nějak seksuálně to je specifický znak alabajů, asi
Maky a Trix
aspoň 1 foto, nebylo by?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:37
- Nahlásit

Koko
Gong - nastupuje pan Trix versus pan Jelen, gong - pan Trix versus Čilinka, gong Čilinka a Kokynka se perou o Trixe, gong - obě ty mrchy zavřu, ať si radši Trix hraje s jelenem
))) takže ještě blbáááá moooc do party je Koko, už je vás tam pět ))))) gong pan tryks versus čilinka))))))

Maky a Trix
mě úplně stačilo, jak vítaj člověka, psa musej umasakrovat k smrti, zejména když z něj maj radost, to musí bejt triksí smrt )))

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:41
- Nahlásit

Maky a Trix
jé, to jsem ráda, že se vám to líbilo a neděkuj, dyk je to vostuda, ani sem ti neměla co nabídnout, neš to cukroví, sme hrozná domácnost A vlastně skoro žádný psi si nemůžou hrát s oběma holkama dohromady, takže to je normál

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:42
- Nahlásit

Koko
prohlížela jsem to, jedna fotka tam snad vyjde, ale nemám tu káblík. Tak o víkendu, mám ho v Brnu.
Gerda
No, Trix hlavně miluje velký klidný psy, takže se do Jelena totálně zamiloval a pak ho i nakrejval, což dělá fakt jen psům, který milákuje úplně nejvíc. Nejvíc velkejm a huňatejm. tak jsem se za ty jeho láskyplné projevy trochu styděla. Trix venku nejvíce trpěl, když ho čilinka zdravila tak, že mu nafackovala košíkem. bylo mi ho prosím líto

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška Dík. Jdu psát Pawlince. NO JO, ALE JAKÝ MÁ MAIL?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

Koko
měla jsi rooibos. Tím sis mě získala.

jo a teď jsem se dozvěděla, že jsem udělala jednu zkoušku, co jsem psala jako test před vánocema. jsem nebezpečná, už mám hotový tři. Zbejvá 6 zkoušek v průběhu ledna pak si dám v únoru prázdniny, takže to musím všechno udělat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

Koko
A vlastně skoro žádný psi si nemůžou hrát s oběma holkama dohromady, takže to je normál
jenom alabaj to zvládne, protože je pravej!

Maky a Trix
Trix venku nejvíce trpěl, když ho čilinka zdravila tak, že mu nafackovala košíkem. bylo mi ho prosím líto
proč líto? To je normální. Mařena má od Nandy vyřvanou díru do hlavy, furt na ní někdo na procházce láskyplně šlape...dneska Fanda, když běžel zakousnout Bajka a Nanda, když běžela zakousnout ty dva, co se zakusovali. Nemá ti ho bejt co líto, může bejt šťastnej, že má hustokámošky s velkejma hlavama )) Ale když může ojíždět opravdickýho jelena, potom samozřejmě nechť si vypreferuje jelena.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:46
- Nahlásit

Vlčáčková
http://www.pitbullove.estranky.cz/

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:46
- Nahlásit

Gerda
ještě blbáááá moooc do party je Koko, už je vás tam pět
Bylo nás pjet, to uš tu někdy bylo, historyje se opakuje )))
psa musej umasakrovat k smrti, zejména když z něj maj radost
Čilinka měla z Trixe vopravdickou radost, to sem vůbec nečekala, ona má depky z počasí plus navíc z hormonálního stavu (myslí si, že je v jináči). Radostně ho nejdřív zmlátila venku košíkem a doma zválcovala a okousala ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:49
- Nahlásit

Koko
Hele vono taky - z Trikse má málokdo radost, von ač přátelskej, spíš radost nevzbuzuje. Takže je to moc fajn, že má nadšenýho kamarádaˇ)) Čilinka by si rozuměla s Bůchem, mohli by se spolu strašně zmlátit a byl by od nich pokoj.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Jé už je nás pět, poďte další, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic ani jelenů a hustopsů a založíme si další klub

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Gerda
líto proto, že je maličkej. to nechápeš, ale psi v jeho velikosti už by měli ostatní psy potkávat jen z pohledu v náručí.
Né, poslední dobou jsem trochu přecitlivělá na něj, už mi na něj zase každej druhej pes vyjíždí. Dobrý je, že Trix to neoplácí, protože ihned na ně zařvu HÉÉÉJ a Trixovi povím "nevotravuj pejska, když si nechce hrát". Majitelé se pak nafrčej a odcházej, což mi samože neva...
Koko
ale přišlo mi, že když tam byli sami dva, tak mu to nevadilo, dokonce ho to i bavilo

Koko
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:51
- Nahlásit

Maky a Trix
měla jsi rooibos. Tím sis mě získala
ó, jak málo ti stačí, si výborná návštěva!! a gratulíre ku zkoušce
Gerda
jenom alabaj to zvládne, protože je pravej!
tak proto je vyšlechtili, teď ste tomu přišla na kloub

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Gerda
za to nemůže, je prostě vošklivej. Mu to vždycky říkám... "vidíš, pejsek si nechce hrát, protože blbě čumíš"

nemethova5
Člen
- Nahlásit

impactno tak jsem dostala zachvat smichu,proboha co to tam ta biluse dela tomu canis terapeutickymu pejskovy!!!!!!!!!!!!!
jsem se koukla na stranky a padla jsem do kolen

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:52
- Nahlásit

impact Díky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 22:55
- Nahlásit

Maky a Trix
už mi na něj zase každej druhej pes vyjíždí. Dobrý je, že Trix to neoplácí, protože ihned na ně zařvu HÉÉÉJ a Trixovi povím "nevotravuj pejska, když si nechce hrát".
a co dyš bude frustrovanej? Když si po ňom každej vyjede a on nesmí vůbec nic říct...dyš pokárat, tak toho vrčavýho.

Koko
tak proto je vyšlechtili, teď ste tomu přišla na kloub
jistě, jen proto, aby si měl kdo hrát se stofárdkama, to je přece jasný.

<< 1 ... 6183 . 6184 . 6185 . 6186 . 6187 . 6188 . 6189 . 6190 . 6191 . 6192 . 6193 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání