Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4932 . 4933 . 4934 . 4935 . 4936 . 4937 . 4938 . 4939 . 4940 . 4941 . 4942 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:32
- Nahlásit

Alexa
proč sem dáváte fotky stejnech čoklů a tvrdíte že je každej jinej????

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no on je jako, ještě docela akční, ale milovníka psů už z něho asik neudělám

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:34
- Nahlásit

Monty
no fakt, skoro samý feny, když ho necháš s lilijema a kryskama, bude jako v ráji. Hele starýho psa ti tam vážně nikdo osírat nebude, sou to normální lidi, co chápou, že starý zvíře může mít blbej návyk, koneckonců mařka je taky někdy celkem vysíravá, raději ji pouštím s malejma fenama, teď, když tam bude víc staršopsů, můžem chodit spolu - sindinka od kejtlin (golyje starší), maryje, montík, lilije...mladovlčáky a velké psy necháme lítat společně jako kretény a ty naše blbounky hovadské mezi ně nemusímep ouštět. To je na tom to príma, že když se ti pes s nějakým jiným nesnese, nebo se krs to necejtíš, no tak ho s nim prostě nepustíš a hotofson a pustíš ho s tim, se kterym se snese. Nikdo ti nebude řikat, že MUSÍŠ psa zvládnout tak, aby běhal s jinym radostně pláněma podél vody, prostě když ne, tak ne, bude běhat s tim, s kym ho budeš chtít pustit ty. Jediný, co bdue muset zvládnout - skupinový foto. Ale to se může fláknout mezi feny, na pohodu, neboj.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:34
- Nahlásit

Monty
simtě nevyšiluj, moje golije má na ostatní kluky svůj specifický názor a neřeším to. Prostě na majitele psů zakřičím, ať si toho svého nechají, že nemáme zájem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:36
- Nahlásit

Alexa
proč sem dáváte fotky stejnech čoklů a tvrdíte že je každej jinej

vidim to stejně

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:38
- Nahlásit

vy blbky jedny, vy mě asi i přemluvíte
naposledy se ptám- kdy to je a kde?????
ale jestli to Monty nepřežije ve zdraví, tag m,áte na svědomí i mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:40
- Nahlásit

Kejtlin - hele jak to přešíme se spanim? Pokud pojedou tito všichni, co mají jet, budou mít hajánki? Myslíš, že by mohli někteří i ke Gustoj do maríny? Postelí je 5, z toho já mám jednu, to si zabírám, Aleksa má tu svou, co minule, kdyby spinkala Lucynka, ta by musela mít taky svou, ale ta nespinká, že jo?

Máte někdo nafukovací lůžko? Mohli bychom koupit nafukovací dvojlůška, sou za pár šušní, aby nemusel nikdo spát na zemi...pojďme pořešit i totok!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:41
- Nahlásit

Těšký závot O Pohár Mléka, Mlékojedy 29/8-30/8 2010
Soutěží se ve třech kategoriích, rozpis dyscyplýn bude samozřejmě na dohodě mezi soutěžícími. Zde jsou návrhy od Aleksičky:

Návrch:
Kategorie 1.
Přivolání libovolné (ke mně, k noze) Chůze na vodítku, obraty za pochodu i na místě
Odložení za pochodu vleže
Sedni-lehni-vstaň
Aport libovolného předmětu
Štěkání na povel u nohy psovoda
Kladina
Dlouhodobé odložení

Spešl disciplíny:
Přivolání psa psovod sedí na židli
Aport buřta
Převoz psa v kolečku
Pes u nohy, psovod na 4 – vzdálenost 10m

Kategorie 2.
Poslušnost:
Přivolání libovolné (ke mně, k noze)
Chůze na vodítku (pomalá chůza a rychlá chůze), obraty za pochodu i na místě
Odložení za pochodu vleže
Odložení za pochodu vsedě
Sedni-lehni-vstaň
Aport libovolného předmětu
Kladina
Metrovka
Dlouhodobé odložení

Obrana:
Revír – 2 makety
Vyštěkání
Výslech
Přepad při výslechu
Doprovod na vodítku
Hladký
Všechno bez klacku

Spešl disciplíny:
Přivolání psa psovod sedí na zemi
Aport buřta
Pes u nohy, psovod na 4 – 20m
Převoz psa v kolečku

Kategorie 3.
Poslušnost:
Přivolání k noze
Chůze bez vodítka (pomalá chůza a rychlá chůze), obraty za pochodu i na místě
Odložení za pochodu vsedě
Odložení za pochodu ve stoje
Sedni-lehni-vstaň
Aport (činka) přes překážku
Kladina – nízkej žebřík
Áčko
Dlouhodobé odložení

Obrana:
Revír – 4 makety
Vyštěkání
Prohlídka
Přepad při prohlídce
Doprovod bez vodítka
Hlídačka a IPO útěk
Protiútok přes celej cvičák
todle může bejt teoreticky celý na ringáč, ale jak chcete

Spešl disciplíny:
Přivolání psa psovod leží na břiše
Plazení – psovod plazí, pes může taky nebo může jít vedle, nesmí obtěžovat, musé se držet u levé nohy
Odložení s králící
Aport činky z prostoru s buřtama

Medaile budou pernikové pro všechny, poháry budou pro všechny, pro vítěze závodu bude tento:

pak jsou ještě pohřební a další poháry, ale ty nevim, jesi aleksička uš koupila, takže sem dávám zatím jen ten pohřební s vařínem:

Pro děfčata budou červená ferarijová tílka, velikostě musíme doplnit, takže pohněte těma svejma línejma pazourama a pyšte velikostě:
S - Maky, Mamka, Koko
M - Pavliii
L - Kejtlin, hancaw, Irena
XL – Gerda, Malinka
XXL - Aleksa, Bajko, Lucka, Lucynka
Kraťasy s nápisem O Pohár mléka vpředu a Těšký závot vzadu - Honza Šmoula, Bambi, Malinka_muš, Gustaf
Pro pejsky budou ručně vyráběné obojky, které stvoří stvořitelka Maky, na její mail všichni píšou údaje:
jméno, pohlaví, dýlku (OBOJKU!!!) a případně šířku (OBOJKU!!!)

Počet závodníkůch:
Alexa 2x
Davítková 1x
Gerda 1x
Maky 1x
Baico 2x
Lucka Kratochvílová 1x
Lucynka 1x
Malinka, Malinka_muš – min 1x
Kejtlin????????
Mlékojedští ??????
Koko??????
Honza ?????

Monty 2x
Nemethova 2x

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:45
- Nahlásit

Gerda

Šiš kolikrát tady ještē uvidim tu holou prdel?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
jedeš taky adidasko? DOufám že jo!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:49
- Nahlásit

Gerda

Manžel v tom datu plánuje ñákou malodofču ale beztak to dopadne tak, že nepojedem nikam a já budu nasraná, že jsem nejela do Mlíkožer ale závodit bysme stejnak nemohli, bo umíme velké H

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:49
- Nahlásit

proč to vždycky děláte tak daleko? gdyby to bylo aspoň v půl republice, ale vono to je skoro přes celou republiku
no musím to ještě zvážit

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale závodit bysme stejnak nemohli, bo umíme velké H
my též velké H umíme a všichni mě tu překecávají
A myslím, že malá ještě bude hodně malá, aby něco jiného než velké H uměla

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
prosimtě, poháry sou pro všechny, je úplně putna, jestli něco umíte nebo ne, medaili a pohár bude mít každej. Pojeďte aspoň na jeden den, ne? Ať neni monty smutnej, že tam nejsou žádní psi-psi ))

Monty
proč to vždycky děláte tak daleko?
my to právě děláme blísko, to jen vy ste z řiťákova.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:56
- Nahlásit

Monty

A myslím, že malá ještě bude hodně malá, aby něco jiného než velké H uměla

Moji už jsou dvulety, ale i tak umíme hovno. ba ne, umíme dost dobre odložení a na popáty privolání a aport z vody

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:56
- Nahlásit

Monty
co nemá rád??? velký psi, problém vodsranim zavřem ho s kyrou ( KAO) do odkládačky

néé si dělám samo prdel, neboj, nic se mu nestane, máme všichni zvládnutý psy.
zuzanarosakova
páč mě sralo, jak na tebe sral

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 18:58
- Nahlásit

Gerda

Hele já se mužu pridat max tēsnē pred, až mi manžel zruší dofču stran ñákyho veleduležityho byznysu, šlo by to?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:01
- Nahlásit

kejtlin

páč mě sralo, jak na tebe sral

No dyk já vim, že to nebyla ukázková poslušnost, ale my na tom dēláme neboj, akorát pomalu, abysme se nezapotili, víš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:02
- Nahlásit

Montyno pokud pojedes ty,tak pojedu ja s aminemkdyz nam tu cestu nekdo zafinancuje,pojedu samo,ze s aminem,hajan ne,ten uz blbe chodi,i kdyz matka davidkova chtela videt hajana nazivo,no,hele amin se bude aspon spolecensky vzdelavat,pojede za cechackama!jo,klidne bych jela,upa klidne,ale vlakem to s nim nedam,sijou s nim vsichni certi,jsme byli na prochajde,tak nemetka jaksi neodpovidala,co se ti nelibi na poharu,me se ta hola prdel silene libi!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:03
- Nahlásit

Montyse tesis na malou co?nemuzes se dockat,to ti verim.fajny fota!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:04
- Nahlásit

Gerda
gustaf vyhrožoval ňákou svatkou, že de, ale myslí, že je to v sobotu a má blbý datu jako že sobota je 29.8.
jasně ke gustavoj se vejde někdo mě je jedno, kde budu spát, jestli pojede jeden můj kamarád zabírám si CELOU starou klubovnu
zuzanarosakova
mužeš
Monty
je to 29.8.-30.8.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
mě krapet sere, když vidim psa co by dělal a páník je línej, se ti dodatečně omlouvám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:07
- Nahlásit

kejtlin
gustaf vyhrožoval ňákou svatkou, že de
von tam nebé?????

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:08
- Nahlásit

nemethova5
no já to musím ještě zvážit, ani nevím jestli malá bude podruhé očkovaná, protože teď půjde u chovatelky 7-8 týdnu poprvé
jo už se na ní moc těším, jak jsem tam byla v neděli, tak se mi od ní vůbec nechtělo, jse jí málem upusinkovala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:08
- Nahlásit

nemethova5
přijed´určitě a co, že hůř chodí, bude vevnitř na dece-klidně nějakou zapůjčím, abys ji nemusela vláčet. parádně si to užiješ ty i oba psi, nebudeš muset řešit, zda máti haju vyvenčila apod..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:10
- Nahlásit

Montyno,to se ti nedivim,ja dostala zachvat smichu,jak jsem poprvy amina videla!vypadal jak kdyz ho nekdo ukradne medvedi matce z brlohu!
kejtlinhele,ale ja s obema vlakem nepojedu,to by byla moje smrt!a pet hodin cestovat taky neminim,kdyby nekdo nahodou jel autem,tak klidne,ale takhle ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
snat jo, sem psala, že má asi blbý datum, že má svatbu v sobotu a má tam datum 29.8. což je neděle., sem řekla, že neexistuje aby tam nebyl.
Monty
nic nezvažuj, počítá se s tebou, i kdyby nebyla podruhý očkovaná, tak všichni psi co tam budou jsou pravidelně očkovaní, odčervovaní a blechy nemají

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:12
- Nahlásit

kejtlin
sem řekla, že neexistuje aby tam nebyl.
s mu řekla přesně a eště mu řekni,že essi tam nebé tak má v neděli né svatbu ale pochřep

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:12
- Nahlásit

kejtlinhele,kdyby nas nekdo s monty vzal autem,klidne,penize bych na to nekde mozna vyskrabala,ale takhle cestovat,to asi nepujde.nevim jak monty,pochybuju,ze by jela taky takhle vlakem pet,sest hodin.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:13
- Nahlásit

kejtlin
a jede něgdo autem z Moravy?

<< 1 ... 4932 . 4933 . 4934 . 4935 . 4936 . 4937 . 4938 . 4939 . 4940 . 4941 . 4942 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání