| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 14:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no to víš žejo, s tebou tak budu měnit, když si můžu vzít vot kejtlin, co má už narostlý a nemusim čekat další rok, než mi dorostou ty blááááázne starý )))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 14:57
- Nahlásit
Gerda
Sem zapomněla, že sem vostříhaná zrovna )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
a jaký ty máš vlastně vlasy? jsem tě nestihla identifikovat nějak na žumpamítinku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gerda
Lucie Kratochvílová
vlasy dorostou, sou sice dlouhý, ale fádní, mít je rozpuštěný málokdy snesu, mi vadí jak mi lezou do obličeje a tak je máim pořád v culíku a navíc velmi prošedivělý takže je dost často barvím šampónem nebo barvou a gerdy sestřih se mi hrozně líbí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:09
- Nahlásit
Dneska se to teda táhne. Jsem sice do práce přišla až na devátou, ale budu tu dneska až do půl sedmý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
Takový blbý, proto sem je chtěla vyměnit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já vim, kudrnatý že jo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
kejtlin
No, takový trochu, no ))) Navíc taky nosím culík, rozpuštěný jenom doma a to eště nesmim nic dělat, jinak mě to sere..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
přesně tak, a culík je vždycky jen culík,ale když máš krátkej sestřih, tak to je super.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
hele ale to, co mam na hlavě já, je dělaný pro nebohý vlásky, ty pevný, silný, zdravý a rovný takhle moc nedržej. Myslim, že jestli chceš něco pošáhlýho, vymyslela bych ti taky asymetrickou záležitost a hodila tě pak k mojí kadeřnici, ostatně, kdyby se nás sešlo víc, přijela by ona za námi a vostřihala nás všechny najednou
Já už měla i umělý vlasy, tak moc sem chtěla dlouhý, bohužel to bylo eště horší než s vlastníma. kdybych měla na palici to, co ty, nosila bych pořád různý zámotky a tak.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:20
- Nahlásit
Biluška
Paní písni adresu, ať ti můžu poslat ten odblešovák
sháním tvoji mailovou adresu na členovi, ale píše mito fatal error. Máš ňákou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:21
- Nahlásit
Gerda
mi zámotky nedržej a navíc moje trpělivost není bezbřehá
já to klidně nechám na kadeřnici, podle sestřihu tvýho myslím, že je mladá a šikovná, jen to musí bejt nenáročný na údržbu tvaru a nesmí mi to lézt do huby.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:22
- Nahlásit
Gerda
přijela by ona za námi a vostřihala nás všechny najednou
Ať žijou Mlíkojedy! )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:26
- Nahlásit
Gerda
mám super kadeřnici v roztokách, je machr na krátký účesy, vždycky když jdu z dlouhých do krátkých, tak vždycky k ní, ale jestli máš ověřenou tu tvoji tak klidně zkusím ji, mě se na té mojí líbí, že mě nepřemlouvá, abych si ty vlasy nechala, protože takhle dlouhý vlasy sou o ničem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:28
- Nahlásit
Gerda
jako by přijela do mlíkojed???
Lucie Kratochvílová
ty doufám jedeš!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:29
- Nahlásit
Lidičkové, ještě osm dní a už budu mít malou !!!!!!!!!
už se jí nemůžu dočkat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:31
- Nahlásit
Lola1
libuse zavináč canisterapie.net
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:39
- Nahlásit
kejtlin
No jisťááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kejtlin
ne, do mlíékojed jí nedostanu, leda bych jí musela odvézt hned pak zpět a na to se vám můžu víte co )
kejtlin
mám super kadeřnici v roztokách
no tak se poraď s ní, zná tě, zná tvý vlasy, bude vědět, co by ti šlo jako krátkej, nebo asymetrickej oučes. Kdyby ti je prořezala nějakym trimovákem, bude ti to nahoře trčet, po straně by sis mohla kus hlavy nechat vyholit a na druhý delší...nebo voholit vzadu a nechat nějaký trčky vepředu, nějaký ocásky, co půjdou připnout sponkou, aby tě neštvaly při běžnym provozu....a když budou s beruškama, budeš velmi rozmilá )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:43
- Nahlásit
Kdyby přišla Impact,
má u ztracené RR vzkaz od Hanči.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:47
- Nahlásit
Nechcete někdo psí sporty a pes přítel člověka a Svět psů ročníky 2004-2007 nejsou všechny čísla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:48
- Nahlásit
Gerda
zkusím ji zavolat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:53
- Nahlásit
Adam
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:58
- Nahlásit
gabifi
krásnej adámek, krásnej,už vymejšlí, co vám všechno provede, se na něj koukněte na hajzla malýho.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:01
- Nahlásit
Gerda
no, ten plyšák v díře je proto, že tam chodí okusovat zeď Asi se chce prohlodat k sousedům, esli nevařej něco dobrýho. Nejvíc mu chutnají hovna, zmetkovi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:01
- Nahlásit
gabifi
Jsem si teď poslintala klávesnici. JÁ CHCI TAKY ŠELTIČKU!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:11
- Nahlásit
gabifi
je boží
Gerda
tak mě helena v pátek ráno vezme, je sice drahá, ale ona je fakt dobrá i po dvou měsících když vlasy doůstají stále drží tvar sestřihu i účesu.
Monty
neboj, dočkáš se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:14
- Nahlásit
jo a do mlíkojed přijede asi i denisa, nééé závodit, protože její psi necvičí ani nekoušou, má leopardy sou flekatý jak lilije
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:16
- Nahlásit
gabifito je peknej adamek,no to by bylo neco pro amina,prx chce taky takoveho kamarada na hrani,kdyz ho jen pan hajan nahani a steka po nem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 16:18
- Nahlásit
gabifi
Asi se chce prohlodat k sousedům, esli nevařej něco dobrýho. Nejvíc mu chutnají hovna, zmetkovi.
tohle spojení je strašný - sousedi a hovna ))))))))
kejtlin
tak mě helena v pátek ráno vezme
to su ale velmi zvědavéééééé sa těšííííím!
Montymu už přijede lední medvídek? A může rovnou do mlékojet?
|