Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4797 . 4798 . 4799 . 4800 . 4801 . 4802 . 4803 . 4804 . 4805 . 4806 . 4807 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:55
- Nahlásit

Alexa
i v neděli má pršet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:56
- Nahlásit

prý mě doma sháněl starosta, chtěl telefoní číslo na mě a dny kdy budu doma, tak mě asi ve čtvrtek nebo pátek navštíví komise. doma jsem nebyla, tak se prý ještě staví.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 12:08
- Nahlásit

kejtlin
že se na to navs_erou takhle lidi buzerovat

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no nevim, normálně jí stačí čůrat po 4-5 hodinách, navíc nešla spinkat, ale lítala tu jak motorová myš a trochu se zklidnila, až když dostala na bobrování lískovou větev ta potvůrka strašně okřála, jak se ochladilo, skoro nespí mi z toho vychází fakt asi jenom to značkování... to je fuk, ať si do pelechu čůrá, její problém

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:32
- Nahlásit

už se tu začínají sbírat mraky

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:44
- Nahlásit

Baysha
to mi dělal malej šoltyje, že si čůral do pelechu, ale pak ho to přešlo....naštěstí. Jsem na něj dycky houkla, když jsem ho viděla, ale prt si z toho dělal

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:45
- Nahlásit

skvělý počasí, konečně sem hepy a golije taky. Bych teploty nad 28 úplně zrušila.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:47
- Nahlásit

gabifi
nápodobně, fšak už budou max. do 1/2 srpna a pak 7 měsíců chládku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:48
- Nahlásit

ted´ jsem zažila fakt šok, stará vendulka spala tak divně, že vypadala trochu jako mrtvá,měla jen přivřený oči a asi spala hluboce nebylo vidět že dýchá, zamlaskala jsem, všichni psi se pohnuli a ona nic, tak jsem zaječela, rychle ji popadla do náruče, chuděrka se tak lekla, že mi málem z tý náruče vypadla, ještě ted´ kouká výrazem proboha paničko proč jsi mě nenechala v útulku, tam jsem měla klid

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:50
- Nahlásit

gabifi
makrel
už aby období chládku nastalo.

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:50
- Nahlásit

kejtlin
no to znám, když jsem měla psy po operaci, tak jsem je taky pořád pozorovala, jestli dýchají a šahala na ně.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:51
- Nahlásit

Baysha

Sem myslela, že psi značkujou až když začnou dospívat

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:52
- Nahlásit

kejtlin
takové září třeba bývá fajn, přes den na triko a v noci už celkem kosa. To mi vyhovuje.

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:53
- Nahlásit

makrel
ne že bych musela dlouhodobý deště nebo dlouhodobý mrazy, ale v těch se dá vegetit aspoň doma. V 35 můžu být v poho leda tak v mražáku A mrzí mne to i kvůlivá psům, jsou pak jako mrtvolky a navíc bez nálady

kejtlin
už aby období chládku nastalo
podle dlouhodobý předpovědi je tady

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:56 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no já právě taky... ale napadlo mě, že se snažila přebít ten strašný smrad pelechu čerstvě vypraného v Tixu to je fuk, třeba měla jenom nějakou slabou chvilku

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 13:56
- Nahlásit

gabifi
jo, přesně. Když prší, tak člověk vyběhne a pak zaleze domů. Když je vedro, tak se nedá nic. A s tím psem děs, přes den se vůbec nehýbe, chodíme jen ráno, dneska od 6.30 a přes den pak jen vyvenčit k prvnímu stromu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:01
- Nahlásit

makrel
září mám taky ráda i z navíc důvodu-ubydou komáři, u nás jich je hrozně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:07
- Nahlásit

děte do řiti s posranou zymou,počkite aš příde aleksa,ta vám taky vycinká
kejtlin
chuděrka se tak lekla, že mi málem z tý náruče vypadla
tagže vono jí nic neni,ale ty jí zabíš úpa regulérně,chudinku malou
hele číhni na emila

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:07
- Nahlásit

kejtlin

zamlaskala jsem, všichni psi se pohnuli a ona nic, tak jsem zaječela, rychle ji popadla do náruče, chuděrka se tak lekla, že mi málem z tý náruče vypadla, ještě ted´ kouká výrazem proboha paničko proč jsi mě nenechala v útulku, tam jsem mě

Rambík taky nēkdy hroznē tvrdē spí, treba prijde domu manžel, Rocky ho vítá a Rambík nic, leží, taky jsem mēla strach, že je snad po nēm, tak jsem s nim zatrásla a on vylít uplnē v šoku, co se jako dēje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
máš odpověd´

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:27
- Nahlásit

STE NORMÁLNÍ MAGOŘI ZIMA FŮŮŮŮJ ZIMA FŮŮŮŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
zamlaskala jsem, všichni psi se pohnuli a ona nic, tak jsem zaječela, rychle ji popadla do náruče, chuděrka se tak lekla, že mi málem z tý náruče vypadla, ještě ted´ kouká výrazem proboha paničko proč jsi mě nenechala v útulku, tam jsem mě
No a ty dvojnásobnej, ani toho čokla nenecháš v klidu vyspat

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:28
- Nahlásit

Alexa
magoři ste vy co se pečete a dusíte na slunku

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:29
- Nahlásit

Alexa
dyk je hyc eště, su zpocená du si dat studenou sprchu (dala bych si vlažnou, ale tenhle tejden teplá neteče) a těšit se na zejtřek, to bude báááječně, uděláme si s bajšou vejlet do přilehlého lesíka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:34
- Nahlásit

Baysha

Kolegyně, co se mnou sedí v kanclu bydlí ve Strašnicích a taky jim neteče teplá a bydlí blízko tebe )) ale nemá psa

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nojo, normální pravidelná údržba či co, by mě fakt zajímalo, proč je potřeba teplou vypnout na celej tejden jako osprchuju se studenou, ale mytí vlasů, nádobí... je to naprt
a eště navíc tvoje kolegyně nemá psa promluv jí do duše

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:42
- Nahlásit

Baysha

Už má promluveno, za dva roky jde do předčasnýho důchodu a poříděj si s přítelem psa )) Chodí se k vám do parku procházet )) je malá, štíhlá akorát, černý dlouhý vlasy, usměvavá a hodná, možná už si jí potkala, 56 lét, ale vypadá na 30 a míň! )))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:49 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
nás si hladí tolik lidí fakt nevim, já si pamatuju akorát psy bych se musela optat přítuly, ten kouká po babách se jí třeba zeptej, esi potkala labradoří štěně, sme tam docela populární

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 14:59
- Nahlásit

tak jsem vostříhala sindynu,sama ,sem tam nějakej ten zub,ale to neva

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 15:03
- Nahlásit

Holkíííí u nás v druhym patře sou dortíííííííí! Mňááááááááám! Mám vovocnej, bylo to strašný dylema, bo sem se musela rozhodnout mezi čískejkovym a vovocnym s borůfkama. Prohloupila sem, bo sem vzala jenom vovocnej, dešto kolega, co šel po mě, si vzal půl vovcnýho a půl čískejkovýho. Ach jooooo!

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 15:07
- Nahlásit

Gerda
pani nejste vůbec taktyk
co to malovýmařátko? uš ste domluvený, gdy pudeme řádit? bajša uš tři dny nepotkala nikoho na řádění a je z toho neščastná

<< 1 ... 4797 . 4798 . 4799 . 4800 . 4801 . 4802 . 4803 . 4804 . 4805 . 4806 . 4807 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání