Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4797 . 4798 . 4799 . 4800 . 4801 . 4802 . 4803 . 4804 . 4805 . 4806 . 4807 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:05
- Nahlásit

to byla krásná bouřka co? )))
jsme se na tím rozplívali,votevřený vokna a dveře dokořán,to byla náááádhera,chodili jsme čumět ven a hooooooodně jsme vykouřili cigaret
jinak dobré ráno všem

psům se dejchá líp a jenda říkal,že dasty hupsnul na mojí část postele a chrněl tam do rána,občas koukal co to je s ušima nastraženejma,ale jinak chrápal... eliška se sindy byli v klidu i když občas sindy zavrčela,jak to prásklo
je tam teplo,na opalování to sice není,ale je tam teploučko
přeji krásnej den a víkend

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 08:42
- Nahlásit

u nás celou noc obrovská bouře-nádhera
jinak dobré ráno všem

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:01
- Nahlásit

Bré ráno

včera jsem žádala deštík, ale chtěla jsem ty rajčátka zaLít ne zaBít. Asi nějakej šum v drátech)) To byla taková bouřka, že to i mě vzbudilo a to je co říct))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:06
- Nahlásit

Dobrý ráno,
kdyby chtěl někdo zase dneska zahlasovat:
http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier.de/ve reinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungarn-e-v- pfotenhilfe-europa

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:06
- Nahlásit

bodre rano, konecne je venku dychatelne

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:10
- Nahlásit

Vlčáčková
kliknuto

kejtlin
a nějaký byliny třá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

BrendaBenji
byliny? nevím nezjišt´ovala jsem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:48
- Nahlásit

Alexa
ty woe co s tou chudinkou děláte???? mě krásně roste, ale nechala sem jí teda v původním květináči od lejendy a dala na terasu, až přijdu domky tak vám ji vyfotim jak pjekně kvete
já jí mám taky v původnim květináči od lejendy, ale je prostě zdechlá, no. Zatimco Libuše roste jako blázen, chlastá tak, že mi dělá velkou radost, už má 3 modré květy. Ale jak se pěstuje lavendr fakt nevim. Co s ní děláš na té terase?

kejtlin
Boha ženo, jak dlouho tady píšu, že připojení nemám přes nikoho, že doma se připojuju na nezabezpečenou wifi, co chytim v dosahu, doma intronét nemám vůbec, jenom ten nezabezpečenej, co kde chytim. Takže když je hnusně, nebo moc fouká, tak ten signál nechytnu vůbec.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 09:57
- Nahlásit

kejtlin
tak koukni sem

http://www.bylinky.eu/znate-byliny-pro-posileni-im unity.html

nebo toto, ale je to trošku držší http://www.intra.prodejce.cz/index.htm#003

možná by stálo za to něco zkusit, aby ses nemusela tak často trápit s pásofcem

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:00
- Nahlásit

zdaréééc fšici!
konečně normální počasí, i bajša pookřála, venku lítala kalužema a bahnem a byla hrozně hepy, asi s ní pudu vodpoledne do lesa
hele nevíte něgdo, proč se příšerka pár minut po příchodu z procházky vyčůrá do svýho pelechu? byl čistě vypranej, to si ho značkuje nebo co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:05
- Nahlásit

Gerda
Co s ní děláš na té terase?
no jak bych to řekla, sem jí tam prostě postavila a gdyž si fspomenu a zdá se mi moc suchá tak jí zaleju
Baysha
to si ho značkuje nebo co?
nebo se venku nestihla vyčůrat. hele mě baruna chodila tak yčůrat do postele, asik se jim do toho měkkýho dobř čůrá, to víš nic jim necáká na nohy
kejtlin
byliny zkus. Vemu ti až se uvidíme, mám takovou supr mastičku bylinkovou na normální opary a zatím všichni kdo jí použili jsou s í moc spokojení jak parádně funguje. Sice pásovec není normál opar, ale třá titaky aspoň zmírní příznaky ju.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:07
- Nahlásit

Alexa
vona se venku vyčůrala normálně, v pelechu to byla jenom malinkatá loužička, pár kapek

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:07
- Nahlásit

kejtlin

Ježiš, já to jen tak prolítla a myslela jsem, že máš to zvíre pásovce jsem si rikala, že seš stejnē máklá jak Ketty, ta zas chtēla nepíchcího ježka

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
nepíchací ježek by semi taky líbil, akorát nevím, co bych s ním dělala

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:20
- Nahlásit

makrel

Jako von je ale šílenē roztomilej, Ketty tady dávala fotku!

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
jakej nepíchací ježek? co to je, to neznám

malinka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:24
- Nahlásit

Alexa
napiš méno masti. Potřebovala by jí i nemethova5 i já jí užiju. Děékujíí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

malinka
napiš méno masti.
menuje se to Herpason Vyrábí to Cosmetics Atok a je to fakt bomba. Pak maj ještě takovej smrdlavej krém Atopic nebo tak něco a ten je taky bezvadnej, se mi dělaj takový praskliny do krve na rukách a když pravidelně večer před spaním mažu tim krémem tak sem to už asi rok neměla
A vůbec nejlepší je že ta mastička na opary stojí stofku a vydrží mi tak rok

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:33
- Nahlásit

Baysha

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10888_19.html

Zde nepíchací ježek

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 10:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
impotentní ježek je moc pjekný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:21
- Nahlásit

BrendaBenji
ty byliny jsou jen vitamíny a to nemyslím, že by mi nějak pomohlo a intra to do sebe neinvestuju, stejně mě nefunguje jedna ledvina, to bych musela prokonzultovat s doktorem, ale díky.
Alexa
tu mast neznám, znám herpesin a zovirax, jsou takový malý a protože mažu větší část než je obyč opar tam ni vydrží asi 4 dny.díky

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:26
- Nahlásit

kejtlin
tu mast neznám, znám herpesin a zovirax, jsou takový malý a protože mažu větší část než je obyč opar tam ni vydrží asi 4 dny.díky
no ty mě na opary už právě vůbec nazbíraly tak sem si stěžovala kosmetičce a ona mi dopučila todle a je to fakt bomba. Když to chytnu a začnu mazat jak mě začně svědit pusa, tak se mi opar vůbec neudělá a když už se mi udělá a začnu mazat tak je za 2-3 dny úplně zahojenej a taková ta bolavá mokvavá fáze s praskajícíma pupínkama tam vůbec neproběhne.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:29
- Nahlásit

kejtlin

A co herpesin tablety? Je to jen na predpis a tatovi mymu to hroznē pomâhâ, taky míval často pásovce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:29
- Nahlásit

Alexa
já když to podchytím včas, jako že po letech už to poznám, tak mi to taky nestačí zmokvat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
šak herpesin tablety jediný mi pomáhají, naše doktorka je tam až v pondělí, známej doktor slouží až v neděli, v lékárně jsem je uprosila, at´ mi je dají, že v pondělí donesu recept, tak mi dali oproti záloze jedno balení.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:32
- Nahlásit

čuf lidi neco důležitého?

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Akky0Aime
čuf lidi neco důležitého?
Kejtlin má pásofce, Gerdě a Bilušky chcípá lavender a je hnusně
jo a bajša se vychcala do postele

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:42
- Nahlásit

Alexa

no a to si to představ zítra to bude vo_rd
kejtlin
pomazat domácí marihuanovou vodičkou (fakt to pomáhá) nebo mě zabrala mastička antibiotická na opary a to bys musela asi na kožní

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:43
- Nahlásit

Baysha

Asi se dovyprazdňuje než pude papat a spinkat )))) aby měla příjemně a nic jí netlačilo

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2010 11:44
- Nahlásit

Akky0Aime
jo přijedu až v neděli

<< 1 ... 4797 . 4798 . 4799 . 4800 . 4801 . 4802 . 4803 . 4804 . 4805 . 4806 . 4807 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání