Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4788 . 4789 . 4790 . 4791 . 4792 . 4793 . 4794 . 4795 . 4796 . 4797 . 4798 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:27
- Nahlásit

jinak někdo přivezl vetovi 3 štěňata někdo jich 5 vyhodil u útulku a všeh 5 má parvu, 2 už pošli a 3 tam měl na kapačkách.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
fakticky, nekecám...
pevně doufám, že ta dotyčná 3,14ča nenašla nikoho, kdo by to jejímu psovi proved

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:29
- Nahlásit

Baysha
noha o 10000% lepší, jen min imálně oteklá, ale mám mazat ještě 3
dny kafrem a má na 10 dní atb.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:29
- Nahlásit

kejtlin
Baysha

Lidi jsou fakt pi*e!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:30
- Nahlásit

kejtlin

Taky máme atb a Rambík je po nich hroznē skleslej, je to normální myslíš?

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:32 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zuzanarosakova
Lidi jsou fakt pi*e!
to rozhodně...

kejtlin
tak to je super

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:33
- Nahlásit

davidkova renata
ty sou fšude kolem nás

to nejsou ufoni?

mě nežehali přece!!
nemluvim vo pohřbu na fóře, ale vo žehu u rybnika

nevim k čemu asi...

kdo de bez čapky na slunko, má úžeh a mele nesmysle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
to je normální, že je skleslej a rychle se unaví, moji psi, když mají atb, tak s nimi necvičím ani nechodím na procházky, je to jak u lidí, když bereš atb tak je lepší, když ležíš.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
mělas vidět tu moju piraňu, v pondělí měla očkování a včera furt jenom chrápala, ven vůbec nechtěla, když byla násilím vynesena, tak se vyčůrala a pelášila zase ke vchodu... ATB jsou to samý, velkej zásah do imunitního systému

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:47
- Nahlásit

ty vole, spartak moskva i s hasanem trenuje v havlickove brode - asi zitra sednu na kolo a pojedu se podivat.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlin
Baysha

Jj, chodíme jen zlehka na procházky a jen ve stínu. Zejtra teda budu muset vzít Kokyho samotnyho, aby nemēl roupy, když on je zdravej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:59
- Nahlásit

argosek
nevím jak daleko to máš do brodu, ale už aby si vyrazil

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:01
- Nahlásit

Fšichni chrápete, či co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
já jsem před chvílí nakrmila a nechrápu, za chvíli půjdu do sprchy

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:08
- Nahlásit

kejtlin

My máme taky nakrmeno, kluci spinkaj a Rambík má ponožku, aby si neškrabal hotspot

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám ted´ 2 dny volna, tak dlouho jsem neměla volno, že ani nevím, co podniknu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:14
- Nahlásit

kejtlin

Doporučuju spát, jâ dnes vstávala v 5 ráno, tak mē nic jinyho než spánek nenapada

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
to nevydržím a bude vedro, asi budu u vody, mmě stačí v noci 5 hodin spánku bohatě a jsem odpočinutá, přes den po nočních potřebuju víc spát a stejně jsem jak zbitá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:26
- Nahlásit

Číňani jsou jak zamrzlí puberťáci. Všechno spást, využít, brát za hračku. Život nectí ani lidský natož potom zvířecí. Už začínají mít psy jako domácí mazlíčky, ale ne proto, že by je měli rádi, ale proto že napodobují západ, kterým ovšem pohrdají. "Já jsem Číňan, kdo je víc!?" Huskyho v Šanghaji!!! Stupňu skoro 40, vlhkost skoro 70 %! Vůbec se ke svým domácím zvířatům neumí chovat. Číňanka měla bišonka, úplně maličkýho pejska, seděla na židli venku, pes bloumal těsně kolem a voják proti němu kopal vojenskou botu. Jen tak, aby byla prdel. Pes se bál. Šla jsem tam a psa pomazlila, a ona ho chytla za přední nohy a začala ho bít. Ne až tak moc silně, ale to je jedno. Pes se bál. A víte proč? ABY SE PŘEDVEDLA!!!!!! HVězda. Psa jsem vzala a odnesla k nám. Chvíli jsem ho chovala. Dala jsem mu kousek jídla, to nechtěl, takže najedenej byl. Ale bylo to takové ustrašené zvíře, jak nějaký toulavý psík.

Obdiv k Číňanům, který u nás tak nějak začíná zavánět, je pěkný kreténismus. Krok o pár set let zpět. Asi by ty chytráky rychle přešel, když by je někde na vsi kvůli kanibalismu rituálně zavraždili, což se v Číně děje. Krom jiného: pojídání lidských potratů, prodávání nadbytečných dětí do otroctví, jejich mrzačení sekáním rukou, lámání nohou apod., aby je západní turisti lidovali a dávali jim víc peněz. Atd. Kdo nevěří, ať tam běží, uvidí je sám.

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
co se týká baref na psíky - prodávají se na netu běžně a uš dost dlouho - jako šampóny, řasenky, pudry, a něco jako rtěnky. Používají se na výstavy a hlaně na uchovnění.
Zakrejvaj dobře vady barvy, srsti a i nosní houby. Sou docela dobře dostupný.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:28
- Nahlásit

kejtlin
Je něco nového s tou komisí?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin

Ty voe noční bych nedala! Já mám v životē jen dvē základní potrby a to je spánek a teplo. Nemusim žrat, ale tyhle dvē vēci jak nemam, tak jsem v hejzlu!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
A já noc miluju. Radši bych prospala den, kdyby to šlo.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
zatím nic, to už bych žhavila cz-psa,ale bojím se pořád.
zuzanarosakova
noční taky těžce dávám

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

malinka

šampóny, řasenky, pudry, a něco jako rtěnky. Používají se na výstavy a hlaně na uchovnění.

Šampon ok, ale zbytek?? Jakože čoklovi namaluju rasy, napudruju ho a dám mu rtēnku ( kam proboha?? ) a jdu na vystavu?? Tak to diky bohu, že máme nemocny klouby a na vystavy nemužem teda!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:35
- Nahlásit

Vlčáčková

Radši bych prospala den, kdyby to šlo.

Já uplnē nejradši den i noc!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:35
- Nahlásit

Vlčáčková
já dřív taky žila v noci, bud´ stárnu nebo už mám imunitu tak v hajzlu, že mi to dělá problém

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:39 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

kejtlin

bud´ stárnu nebo už mám imunitu tak v hajzlu, že mi to dělá problém

To je stárí. Já na sobē poznala stárí tak, že jsem začla hroznē špatnē snâšet kocovinu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
nevím, co je kocovina-nikdy jsem ji neměla a dokážu pít, půl litru vodky a nic mi není nejsem opilá ani m i není zle

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2010 22:44
- Nahlásit

kejtlin

Tak to mâš kurva štēstí! Moje tēlo strašnē špatnē spaluje alkohol, jednou jsem si den po kalbē na benzínce v 10 dopo koupila ze srandy alkohol tester a nadejchala jsem 0,8 promile, což neni málo, když zrovna ridiš

<< 1 ... 4788 . 4789 . 4790 . 4791 . 4792 . 4793 . 4794 . 4795 . 4796 . 4797 . 4798 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání