| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:42
- Nahlásit
Baysha
je asi v pátek sežeru tak bavlna to asik nebude (mají drsnou srst) možná šmirgl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:44
- Nahlásit
gabifi
děkuji
34°C ????? Neee, balíme se a jedem na sever, Grónsko apod.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:44
- Nahlásit
Baysha
to je bavlna nebo chemlon?
si děláš prdel,ale vidělas zprávy na nově??? nějaká pypyna prej přinesla údajně nalezený štěně jezefčíka na veterinu..totál otrava,bojuje o život,na hlavě a po tělíčku měl odbarvený skvrny..prý moda z východu už je tu ,vet řikal,že to bylo nejspíš na bázi amoniaku a ten jaxi pejsci nedávaj vrcholem bylo,že komentátor držel to štěněna závěr v náručí a měl řeč...nevim,asi bych ho nechala ležet kurva!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:45
- Nahlásit
Hele, když má rambík ten hotspot a nesmí se koupat, múžu ho prez den postrikat hadicí, když se vyhnu tomu místu, že jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:47 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
davidkova renata
já už jednou před nějakým tím rokem, viděla chudáka pudla, který měl obarvenou hlavu na fialova jak pánička
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:47
- Nahlásit
davidkova renata
Na zprávy na novē se už dlohou dobu nedívám maj asi tak stejnou uroveñ, jak drby naší sousedky, co má jeden pokoj v baráku narvanej senem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
no tý bláho, lidská blbost vážně nezná mezí obarvený psy uš sem viděla, prej v číně je to móda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:51
- Nahlásit
obarvený psy -
Lidi jsou hroznē zfušovanej druh
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
když se vyhnu tomu místu, že jo?
taxnat jo..pokud ho nemá aji jinde..eště zejtra,paxe má na víkend vochladit tak to bé lepčí
Na zprávy na novē se už dlohou dobu nedívám maj asi tak stejnou uroveñ, jak drby naší sousedky
já to mám jako kulisu stejnak,ale jak slyšim vo zvířatech,tak zapnu poslech,no..
Monty
pudla, který měl obarvenou hlavu na fialova jak pánička
to sou fakt mr*ky ty lidi,sou momenty kdy mi kobercový bombardovaní přidadá celkem přiměřená akce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
byla!!!!
no klasika. Ale vono bych stejně možná zdechla u brány, je mi hrozně, jako bez přehánění. asi tak jak bylo vám v zimě. Včera jsem málem v autobusu zkolabovala, jen představa, že mě bude zachraňovat nějakej umatlanec mě udržela při vědomí. A i teĎ je mi fest blbě. Už je to dlouho, minulej tejden sem přežívala, teď už dožívám. Snad mě zachrání víkend. Jinak infakrt za dveřma
mhd se psem cestovat asi nelze,
no to navrch, i když pro něj by to nemuselo bejt až tak šílený- není do dlouho a on by se těšil, ale já bych nevydržela ani minutu navíc.
Hele a proč máte dvě fóry? nejste trochu rozcapená?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:55
- Nahlásit
Baysha
prej v číně je to móda
no to tam právě řikali a eště ukazovali toho růžovýho pudla,pandu a nějakýho tygra..jako live.mluvila nějaká pracovnice psího salonu,že prej po ní někdo chtěl,aby mu z belgána udělala zebru.bohužel nějak nebylo zřejmý esi jo nebo ne.Liga na ochranu zvěrstef chce aby to bylo klasifikovaný jako týrání.Každopádně bych řekla,že to jede uži tady docela slušně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:56 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
davidkova renata
ale jak slyšim vo zvířatech,tak zapnu poslech,no..
Já jak slyšim nēco vo zvíratech a neni to zrovna že se narodili v zoo treba tygratka, tak okamžitē prepínám, nemám na to nervy ! Mužu vidēt jakykoli drastaky, mrtvoly atd, ale zvírata nedam, jsem z toho pak v pi*e treba tejden
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
jako tygra nedávám teda vůbec ale tak pokud chce něgdo vobarvit psoj třá vršek hlavy jenom a veme na to barvu, u kerý je ověřený, že neškodí, tak nakonec proč ne... v zájmu krásy se psum uš teťka dějou mnohem horší věci...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
představa, že mě bude zachraňovat nějakej umatlanec mě udržela při vědomí
třá by ti nějakej uleželej bezdák dával umělý dejchání anebo nějakej rumun třá
mi hrozně, jako bez přehánění. asi tak jak bylo vám v zimě
no vidíte!!! mě je teda gůt,to jo
Hele a proč máte dvě fóry?
no páč nikdo asi nepočítal s počtem příspjefků přes 5 000 ,tagže se to dál přestalo normálně zobrazovat než to Víta spravil založili sme novou páč něgde si přece povídat musíme!!!!!!!!!!!! uš to fachá,tak tamto nový děda zamk aby nebyl bordel
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
ale koukala jsem jak puk, kupodivu to nebyla nějaká mladá barbie blllbka, ale té babě mohlo být tak nad 50 let
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:03
- Nahlásit
Monty
blbost qete v každém vjeku dyk z těch barbín žádné ajnštajnky vyrůst nemůžou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:04
- Nahlásit
davidkova renata
uleželej bezdák
tak naštěstí tetkon voni necestujou, páč jim kupodivu neni zima
anebo nějakej rumun třá
a nebo cizinec
mě je teda gůt,to jo
no protože ste přírodní úkas stejně jako moje ségra, která se přes poledne vyplácne na slunko /bez čapky!/ usne a ve čtyry je auf a svjéži. A nescípne
no páč nikdo asi nepočítal
se přepočítal
nový děda
máte novýho dědu???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:04
- Nahlásit
Monty
ale té babě mohlo být tak nad 50 let
tak tu sem neviděla vůbec..
Baysha
vobarvit psoj třá vršek hlavy jenom a veme na to barvu, u kerý je ověřený, že neškodí,
no jo,jenže lidi sou hovada! tedle měl taky jen flíčky,na hlavě trojúhelník,ale co voni by se srali s nějakejma extra barvama že jo..dyš si to barví timdle Mařka vod vedle,tak pro čokla je to fdobrý taky kolik z takovejch kreténů se bude starat vo to co to může s čoklem udělat?!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:05
- Nahlásit
čus babizny
tak jsem se vrátila ze cvičáku. Normálně jsem dorazila vypečená z Prahé a dostala jsem do ruky štětec a barvu. Natřela jsem jednu stěnu boudy, kousli jsme strejdíka a jeli jsme zas dom )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:08
- Nahlásit
PetraK
a nebo cizinec
třá právje z rumuncka by moch bejt
která se přes poledne vyplácne na slunko /bez čapky!/ usne a ve čtyry je auf a svjéži.
no to su přesně já!!! chodim tak v půl 11 a ležim na přímým slunku jak vyvrženej vorvan a tak ve 4 du dom..svježí ale nejsem.. ..to sem nebyla nigdy ofšem musim se máčet,to jako jo!
P.S. čapku nemám..co to je???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
lidi sou trupky, a esli šlo eště o štěně já se tu stresuju, esi malé neškodí to a tamto a něgdo hnetka s amonyjakovou barvou
navíc silně pochybuju, že by byla něgde k sehnání barva určená na psy, možná f číně, ale tam si asi s neškodností moc hlavu nelámou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:13
- Nahlásit
davidkova renata
třá právje z rumuncka by moch bejt
v rumuncku sou taky cizinci?? jo?
..svježí ale nejsem..
no protože ste jak imunitní pečená rakef, ty taky nebyl svježí.
Vono po pohřbu žehem taky těžko čekat, že budete svjěží.
čapku nemám..co to je???
to je Četník a mimozemšťani, taková hláška. V tomdle počasí se dost hodí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:18
- Nahlásit
Baysha
navíc silně pochybuju, že by byla něgde k sehnání barva určená na psy,
i dyby tak bude jistě dražší,tagže
PetraK
v rumuncku sou taky cizinci?? jo?
ty sou fšude kolem nás
Vono po pohřbu žehem taky těžko čekat, že budete svjěží.
mě nežehali přece!! sem byla uložená do hropu jaxem tu měla ten pochřep!!
V tomdle počasí se dost hodí
nevim k čemu asi...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:18
- Nahlásit
Eštē že nemusim čokle barvit, jsou naštēstí prirodní blondyni, takže se ke mē hodēj. Jinak nevim, co bych dēlala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
a nemaj špatnej pigment? jako vážně sem gdesi četla dotaz, esi něgdo dělá tetování nosní houby krz špatnej pigment
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale melírek bys jim mohla udělat ..víš že máš bejt trendy!
du se svalit,volové,máme spravenou foru taxe podle toho chovejte laskavje..nevim dogdy je to v záruce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:23
- Nahlásit
ted´ jsem dojela z veteriny, čekali jsme tam jen hodinu a půl to jde, zprávy jsem viděla v čekárně, lidi jsou fakt hovada.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
ale melírek bys jim mohla udělat
Nene, musej bejt takle platinovy, aby nigdo nezapochyboval, že jsou to blby blondyny, treba Rambik mi dnes rozflákal sklenēny dvere 2 krat dva metry, 2 hodiny jsem uklizela 100 kilo skla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:24
- Nahlásit
kejtlin
a co ta noha, už je lepší?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 21:26
- Nahlásit
Baysha
tetování nosní houby krz špatnej pigment
.?? Co?? Jakože aby mēli frñák černej? Tak to je moc!
|