Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4464 . 4465 . 4466 . 4467 . 4468 . 4469 . 4470 . 4471 . 4472 . 4473 . 4474 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:18
- Nahlásit

ooo jste výborné, drahé dámy!

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:20
- Nahlásit

Kdyby aspoň viděla něco pořádnýho, to bylo pořád vidím město veliké... ale jaké bude zítra počasí jsi z ní nedostal.

A už fakt jdu. Mějte se tu žumpovsky!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit

Dáška
...an ho brní nohy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

hmmm myslela jsem že je to jen dojem, ale není už druhý den mě bolí špatně fungující ledvina, prolejvám se vodou co to dá, nerada bych změnila dočasně ubytování třeba na nemocnice bulovka, to by se mi nechtělo

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:44
- Nahlásit

malé ryby, taky ryby a kámen se na jednom místě neobalí....

Gerda

...sem hrála, Kazi, bodejť bych neznala

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:53
- Nahlásit

Pumpa
jo tááááák, Kazi, tak to sme amatéříííí

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit

Gerda

byla to jen taková sranda, ale dostali jsme se i do divadla a hráli jsme na Budějickým výstavišti, když bylo Hobby pak země živitelka a nakonec i práce a řemeslo
hned bych si to zopakovala, byla to sranda

impact
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit

Děcka je tu někdo, kdo je z OVy a bere Vetamix? Nebo kde tam kupujete maso pro čoklidy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:09
- Nahlásit

Pumpa
No tak přijeď, secvičíme to, děda bude Přemek, Walda bude panic Ctirad a táááá Svatava? a mamka bude pohřbená Líba, ty budeš Kazi, dyš uš to umíš, sežeň si Bivoje, každej něco si dál vyberte, já chci bejt Okof Rakef.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:14
- Nahlásit

Gerda

hmm, to je dobrá role, aspoň se nemusíš učit text

Svatava?, Šárka ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit

Pumpa
jooo to nebyl Ctiraaad, máš recht. Kdo bude hrát dvojroli Oty Jiráka, když Walda je panic a děda Přéma?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:22
- Nahlásit

Gerdano,nebudu v tom nechavat rejpat,nema to smysl!hajan uz ma deset let,poradim se s vetem,cim to popr.mazat,kdyby mu to fest vadilo,tak u to necham udelat pod lokalni anestezii,uspat ne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:23
- Nahlásit

nemethova5
a poznat se nedá nic třeba stěrama z toho boláku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit

Gerdaee,on si na to nenecha ani sahnout,nemuzu mu dat ani kosik,nesnese ho na tlame chudak,ja jdu stejne pristi tyden s hajanem na vzteklinu,tak se poradim primo s vetem.vis co si ale myslim,jak on furt bojoval s tim streptokokem a pastorelou co si dlouho pestoval v tom nose,jestli to tra nema taky z toho???

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:54
- Nahlásit

nemethova5
tyjo, vůbec netušim ani vzdáleně, fakt se poraď na tý veterině.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit

nemethova5
může to mít něco z oslabený imunity.jako já často se opakující pásový opar, může to být i něco vzdáleně nesouvisející.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit

Gerdano me to prave napadlo,byl dost dlouho na atb a jeste se dlouho na atb prelecoval,a jak byl na tom dost blede v lednu,tak jestli z toho oslabeni mu neco nevyskocilo.no stejne tam jdu,stejne se musi na nej podivat,jsem moc zvedava,co mi na to rekne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

kejtlinno prave jsem o tom dost jako uvazovala,jak byl na tom silene blede v lednu,jak jsem nevedela,jestli o nej vubec prijdu,nebo,jestli se z toho zmatori,no asi ho to dost boli,nahubek nesnese,ani se mu nedivim,chodime na voditku bez nahubku,se.u na kazdyho,vsak to ma jak lampion,sviti to na dalku,zkusim to vyfotit,hele v tom lednu to byla jenom svetla skvrna,si rikam naka ztrata pigmentu a ted tohle.jinak uz mi dokonce napsali i sms,ze at zitra nezapomenu,ze mam jit na to skoleni!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit

lidi co se mi stalo, byla jsem v krámě-to se mi občas stává, ale to není ono,potkala jsem tam ženskou, znám ji od vidění, tak divně kouká, když jdu se psama, hnala se ke mě a že se jí líběj ty moje flekatý jezevčíci, já na to nic , že takový ještě neviděla, já na to, že jich už je dost a ona jestli bych jí je nemohla dát!!!!!když mám tolik psů, já čuměla sem nevěděla jestli si dělá srandu, a ona že by mi mohla dát za jednoho až 1000kč, já n a to, že nejsou na prodej, a kdo má štěňátka tygrů tak je cena mnohonásobně vyšší, ona, že si všimla, že je nechávám i několik hodin venku-vždycky s KAO a NO a že chodím se psy do lesa i s těma malýma a dokonce i na 2-3hod jak to je hrozně náročný, pro ty malý psy, já na to, že jezevčík je lovecký pes a potřebuje ke spokojenosti pohyb, ona jak když neslyší pořád mlela svou, že u ní by leželi na gauči-to u mě leží taky, a že by s nima chodila ven tak na 10min, aby se neunavili, nestačila jsem to všechno sledovat tak jsem šla pryč, přišla jsem domů, říkám to dědovi a on jó ta už tady byla když jsi byla v práci se zeptat. je to normální?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:06
- Nahlásit

kejtlinto je naka krafka ne?zadara?no to by chtel kazdy,to snad neni ani mozny,jak jsou lidi blby!!!no zrovna tehle bych psa prodala,to jo,to by za chvilku vypadal jak parni valec,nebo salam s nozickama!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:06
- Nahlásit

kejtlin
Být tebou tak si dávám bacha ať se je nepokusí ukrást

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:09
- Nahlásit

kejtlin
mě to přijde jako ráj. Kdyby slevila z těch jazvečíků, šla bych k ní na gauč eventuálně sama. Melíru sem dyštak ochotná. Zkus se jí zeptat. Jen jí řekni, že nesnášim mák.

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit

nemethova5

dokonce napsali i sms,ze at zitra nezapomenu,ze mam jit na to skoleni!

vidíš,?! Tak to máš huš spočtený.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit

malinkacus pani,jj,uz to mam spocteny a jsem moc rada,se.u na cele hlidani,se divim,ze jsem jeste nezesedivela,bud to byl magor,ktery si myslel,ze ja a pes jsem robocop a za ty prachy at jdou do prdele!!!!protoze ja jsem byla vzdycky takova krava poctiva,ktera vse delala poctive,obchuzky a dalsi veci,ne s hlidanim koncim totalne!nebo me bud nechteli,ze jsem zenska,nebo si nasli tra neco jineho,takze pani diky za vse,uz nic nehledejte kvuli me,jeste jednou dik.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:15
- Nahlásit

a jeste jednou diky vsem,co v zumpe meli snahu mi najit,nebo rict o nejake praci stran hlidani,jeste jednou diky a vazim si toho!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

Biluška
dávám pozor obecně, ale přes KAO rozhodně nikdo neprojde a NO řve jak kráva za plotem, o to strach nemám, vždy, když jdou na zahradu tak vždycky s velkejma.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:18
- Nahlásit

nemethova5
jeste jednou diky vsem,co v zumpe meli snahu mi najit,nebo rict o nejake praci stran hlidani,jeste jednou diky a vazim si toho!!!!!!!!
a co ja?!? Sem vam furt drzela palce!

rozdavaj se mista na gauci? Bych si taky jedno prosila, staci misto meliru nepravidelnej vysis od slunicka? Mak mi nevadi ale vetamix nemusim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit

nemethova5
neházej flintu do žita, může přijít šance na hlídání, ale ted´ máš práci nechci zakřiknout nic!!!!!takže tě nic netlačí vzít jakýkoliv místo.
a to divný u hajana na čenichu bych nechala prohlídnout veterinářem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit

leyendacus pani,jsem psala cele zumpe,tak logicky do zumpy patrite taky,bo kdybych tu mela kazdeho vypsat,tak bych tu sedela do vecera,takze jeste zvlast podekuji i vam za poradne drzeni pesti a palcu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit

leyenda
nerozdávaj koukni se na můj delší příspěvek na předchozí straně, jen nevím, jestli to je k smíchu nebo k pláči.

<< 1 ... 4464 . 4465 . 4466 . 4467 . 4468 . 4469 . 4470 . 4471 . 4472 . 4473 . 4474 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání