| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:09
- Nahlásit
Baicono hele,amin taky vypadal,ze bude hunatej jak hajan a nebude,jako je chlupatejsi,ale chlupac jak hajanek neee,i tak je moc peknej amin,hlavne,ze je cernej,toho uz se kazdy boji,ho musim vyfotit,silene roste,bude z nej kolohnat jak blazen!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:09
- Nahlásit
Baico
Jen je možný, že nbude nějak extra chlupatej
no snad jo, kdyžtak mu nějak pomůžem no.....Hele a co bude s původní štamprdlí?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit
Baicohele,ty si neberes toho sileneho chlupace????mas vybranyho jinyho?????a jak to?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit
nemethova5
jsou tam postupy pani,nebojte budu se tak snazit a splhat,ze se z toho poeate!
no já bych ráda, abyste se z toho radostí poeala vy, právě )) Ty postupy jsou fajn v tom, že si pak nemusíš zvykat na nový lidi, novou práci, nový prostředí atd atd. Moc ti to přeju! Doufám, že ti to pořádně zvedne náladu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:14
- Nahlásit
Gerdajo me to i tak zvedlo naladu,az me z toho boli hlava samou radosti!hele baico bude mit jinyho stenika?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit
nemethova5
to je super, vždycky to potěší, když je takováhle věc pořešená tim nejlepšim možnym způsobem! Mám z vás radost, paninko.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit
Gerda
Hele a co bude s původní štamprdlí?
Buď půjde do Polska nebo do Čech, když ho budou chtít. Jinak se bude hledat jinej majitel. Ono je možný, že to bude o.k., ale já už hraju na jistotu. V sobotu jsem tam byla skoro 3 hodiny a bylo to jak Sophiina volba. Nakonec jsem se rozhodla, tak jak jsem se rozhodla. Je roztomilej, mazlivej, ničeho se nebojí, ale neni to takovej rváč a divoch. Jen je oproti ostatním míň chlupatej, ale to může být po přelíníní taky jinak. Jsem si jistám že si sedneme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:16
- Nahlásit
Baicojak to?beres si klidnejsiho,nechces drajvaka?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:17
- Nahlásit
nemethova5
ty si neberes toho sileneho chlupace????mas vybranyho jinyho?????a jak to?????
Nastala situace, že nechci vstupovat do stejný řeky 2x
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:17
- Nahlásit
Baico
Hlavně aby byl hodně chlupatej a hlavatej. Nechceš voba?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit
nemethova5
nechces drajvaka?
Drajváka jsem nechtěla nikdy, protože s touhle povahou neumím dělat. Nebyla bych šťastná ani já, ani pes.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit
nemethova5
zona ostrava-hrabova
tak to budeš kousek ode mě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:20
- Nahlásit
Baicojako ten hunac je moc drastak?nebo je zas moc klidnej?hm,ja jsem taky puvodne mela vybrany stene z jiny chovky a pak raz naraz,jsem si vybrala jinyho,no muzu ti rict,ze amin bude daleko vetsi hajzl agresivni,nez je hajan,jako na lidi,na psi a zviratka je super amin.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
Baico
Drajváka jsem nechtěla nikdy, protože s touhle povahou neumím dělat. Nebyla bych šťastná ani já, ani pes.
to je hezky řečený, mám to úplně stejně, jen k tomu přidávám ještě malej vzrůst pro vysokou pravděpodobnost pokaždení psa )))))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
Gerda
Nechceš voba?
Nejste vy s Evou domluvený?
Hlavně aby byl hodně chlupatej a hlavatej
Neboj, on bude. To jen tak vypadá oproti těm extrémním chlupáčům. Myslim, že bude jako Bajkonůr.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:22
- Nahlásit
makreljo?ty tam bydlis???nekde pobliz???jako muzu rict,ze ja z dneska mela totalni hruzu,ze zas budu krouzit kolem bauhausu jak satelit!!!!!!a cipovat jak ta krava,celou noc,aniz,kdyz bude chcat,abych se nekam schovala!maximalne na smradlavy hajzl!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit
Baico
Nejste vy s Evou domluvený?
no kéž bychom byly, mohly sme tě pořádně ukecat a já bych ti štamprdli první hlídala.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:24
- Nahlásit
nemethova5
jako ten hunac je moc drastak?
Ten huňáč nemá ještě sestouplé varle, proto hraju na jistotu a beru si toho, co je má už teď obě pěkně v šourku. To je ten důvod. Nechci mít doma znova krypťáka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:25
- Nahlásit
Gerda
no kéž bychom byly, mohly sme tě pořádně ukecat
No se mnou byste zas až takovej problém neměly. Horší by to bylo s mojí matkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:30
- Nahlásit
Baico
Horší by to bylo s mojí matkou
jo to je jasný, ve chvíli, kdy potřebuješ spolupráci dalšího čéka na péči, je nutný brát ohled na jeho názor.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:36
- Nahlásit
nemethova5
no tak úplně vedle ne, ale asi 15 min
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:36
- Nahlásit
Gerda
ve chvíli, kdy potřebuješ spolupráci dalšího čéka na péči, je nutný brát ohled na jeho názor.
A taky musí být člověk rozumnej. Zase tolik času nemám, abych se mohla zodpovědně věnovat dvěma štěníkům současně. A to moje práce neumožňuje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:46
- Nahlásit
Baico
A taky musí být člověk rozumnej
bože to je požadavek....snad abych to vůbec rači nečetla. )
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
bože to je požadavek....snad abych to vůbec rači nečetla
Dobře, opravím to, člověk musí být realista
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:56
- Nahlásit
Baico
Dobře, opravím to, člověk musí být realista
jo, to už zní líp, ani mi moc neva, dyš nejsem ) Ale vy ste, tak si vemete jen jednu štamprdlu. Ach jooooooooooo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:59
- Nahlásit
Gerda
tak si vemete jen jednu štamprdlu. Ach jooooooooooo
No tojo, ale mysli na to, že už jednu přerostlou štaprdlu doma mám a k tomu dědka jezevčíka a navrch 3 kočky. A i když máme barák se zahradou, tak neni nafukovací.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:02
- Nahlásit
Byla jsem si přečíst posudek od oponenta ke své diplomce. Měla jsem se asi vyspat i s tou ženskou, co mi to oponuje, pač totok je mazec jako.
Vedoucí mi ale řekl, že se nemusím bát, že s ní o tom už mluvil...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit
Baico
dyť si jen povzdechávam, ne? Ach joooooooooooooo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit
tě bůch kreténi,zas je hnusně
co je novýho krom toho že bajko nechce drajvovýho psa?????? nechápu...nána je eště furt jak zpomalenej film ,doufám,že už rychle dohárá páč já su z toho na prášky ..necííííííííííííííí klidnýho psa,zbláznili bysme se voba ,cíííí svýho drajvovýho kripla a hnet a eště víc jak puve!!!!!
pawLINka
Vedoucí mi ale řekl, že se nemusím bát, že s ní o tom už mluvil...
taxe s ní asi vyspal,no
nemethova5
du na chvíli pa ,zkusim to pak essi béš doma nebo večíŕ
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
taxe s ní asi vyspal,no
No to je u něj klidně možný.
Ať se spolu klidně vyspí znova, mi je to fuck. Hlavně když to obhájím. Ale nechápu jak může jeden něco chválit a druhej ty samý věci kritizovat... Mno prý mi pomůže vedoucí s obhajobou - to se s ním jako budu muset zase vyspat?
Mě ten titul teda přijde draho.
Děcka, jede vám FB???
|