| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:06
- Nahlásit
nemethova5
pozor můj šéf je naprostej idiot, mě to tak překvapilo, že to vzal s humorem že jsem nebyla schopná odpovídat na otázky.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
Krmím ho masem...
A nemůžu mu dávat nic jiného, bo má chronické záněty žaludku a střev. Má strašný zažívací problémy...
Já prostě nevím - ten pes se projevuje jako magor i chováním, ale na ty jeho výlevy jsme si už tak nějak zvykly (i když se zhoršují)... Po stránce zdraví je to horší. Rozhodla jsem se ho už prostě neléčit - byl to začarovaný kruh...
Musím teda zaklepat, že už je to lepší než dřív, kdy jsme na veterině byli fakt pořád. Buď operace nebo zánět čehokoliv... Po jedné operaci jsem se prostě rozhodla už dost!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:08
- Nahlásit
kejtlinzajimave,ja jsem s tim problem nemela,u zadne firmy,ale nezlob se na menezajisteny objekt,velikosti stadionu a otevrene sklady,ja na druhe strane?????trochu brutal,nevim,proc bych to mela platit ze svyho,nezajisteny objekt,uz se o tom nebudu bavit,bo me to jedine se.e,jenom jsem zbytecne vztekla a mam pak z toho migrenu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:09
- Nahlásit
makrel
Homeopatika jsme zkoušeli na zvýšení imunity...
Jenže tady u nás nikdo homeopata nedělá a byl docela problém se k něčemu dostat. Tak jsem nakonec vzdala i to... A popravdě mě překvapila i finanční stránka...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
neřikám jesenická buzno bo gerda nebydlí v jesenici
stejnak už to brzo bude praha, tak to máš jedno.
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
makreltaky uz mas fskaz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:10
- Nahlásit
pawLINkahajana taky nemuzu krmit masem,ac bych chtela,a silene problemy a kus streva pryc,takze je na granulach,amina krmie masem,to zas jo,jak rikam,hajan trpi dost casto na zanety strev a nevi se z ceho.homeopatika jsou beh na dlouhou trat.
kejtlintak asi byl tak prekvapen a neschopen slov,bo to necekal.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:12
- Nahlásit
pawLINkajj,jsou prekerne drahy a jak jsem psala,je to silene nadlouho,a chce to nekoho,kdo opravdu zna a umi davkovat a dalsi veci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:13
- Nahlásit
nemethova5
Ty záněty jsem u Toma vyléčila právě tím, že jsem přešla na maso... Sice to bylo složité, ale teď už je to super.
Použila jsem vylučovací dietu a postupně jsem zjistila co může a co ne...
Od té doby zánět neměl... Klep klep klep.
Ke granulím bych se už na trvalo nevrátila...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:15
- Nahlásit
nemethova5
No právě, nikoho takového jsem tady nesehnala, tak se moji vetové informovali jinde a něco objednali. Jenže to je k ničemu takhle...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Hele čoveče mařena si taky hlodá nohy, vylizuje si packy, kůži mezi prstama, má to tam pak zanícený a kulhá. Teď se to hodně zlepšilo tim, že krmim už celkem delší dobu masem, nedávám žádný umělý pamlsky, jen občas jí dám pindíka, úplně sem se vyprdla na prasečí uši, na jakýkoli pamlsky krom piškotůch či sýra, dávám zeleninu a ovoce, holky - fyfyjová a můdr - mi radily, jak to s tim krmenim udělat. Teď se to děje málokdy, nechávala sem dělat krevní testy, bylo v nich vše v pořádku. Nejdřív sem si myslela, že to má souvislost s análníma žlázkama, s háráním, s nějakou trávou na louce, nebo hlemýžděma, ale nic z toho se mi nepotvrdilo, u veta mi dali peroxyderm šampon, koupu jí v tom nohy, když jí to svědí, koupu i v hypermangánu + v betadině, vystříhám to, ale jen na úroveň polštářků, protože pak jí svědí, jak to dorůstá, a pořídila sem i lékařskou zeleň, která řeší rychle akutní rozlízání, protože hbitě udělá stroupek a pes může v poho chodit dál.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Můžu potvrdit, že Pawlinky pes je fakt magor. V lékařským slova smyslu. Je to na něm vidět na první pohled. Stejně jako na ulici poznáte mentálně postiženého, ale když se vás zeptám čím se liší od normálních lidí tak to nedovedete popsat. To samé je to i u psů. Tom není normální pes, stejně jako třá Puma, nebo Aidan. Prostě jsou mentálně postižení, no. Nemá smysl u nich řešit co a proč dělají, prostě to dělají a tečka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:16
- Nahlásit
pawLINkaac jsem zkousela jak jsem zkousela,a to mam rozumneho veta,ktery hodne a hlavne dobre poradi a netaha z lidi prachy,tak prave maso by nedoporucoval,stacilo to srani i s krvi,to bylo silene,ted bude hajan dlouho na ryzi a mrkvi a masu,to tam je minimum,amina jo,ten po masu prospiva a muze se po nem umlatit,hajan uz je dedous,tak nebudu zkouset,stacil ten tyden sileny s nim,kdy nemohl poradne dojit ani na zachod pred barak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:17
- Nahlásit
Gerdaamin jeste mimo to zere jablka,banany,i zeleninu,takze ma pestrou stravu,ja vim,maso je maso,ale u haji radsi ne.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:19
- Nahlásit
pawLINkaje to k nicemu,kdyz o tom aspon trosku neco nevi,jo a to se amin pretahuje s morcetem o jablka vzdycky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
Tak to jsem ráda, že nejsem sama komu se pes zlepšil když přestal dávat ty zasr.. hnědý kuličky...
S análníma žlázama jsme to spojovali do té doby, než jsem mu je nechala vyoperovat... Stejně tak má vyoperovanou slezinu - obojí dle veta počátek rakoviny...
Ten pes je prostě diagnóza sama o sobě. A jak psala Bilu - je to na něm fakt poznat.
Příklad - umí docela dobře cvičit poslušnost - přesně ví co se po něm chce. Z ničeho nic mu hrábne, že to prostě dělat nebude a když dostane kopanec do zadku, tak je nakonec ještě šťastnej a jede dál...
Příklad 2 - Když si usmyslí, že chce ojet nějakou fenu, tak to bude dělat i když ho budete mlátit. Na chvíli toho nechá, a pak jede dál..
Příklad 3 - Když si usmyslí, že někoho pokouše, tak to prostě udělá...
Příklad 4 - Dokáže celé hodiny pískat a kňučet. Jen tak...
Možná to vypadá jako nedocvičenost a má nedůslednost, ale věřte tomu, že to tak není... On není z dobrých podmínek a už jako štěně nebyl socializován. Podle mého názoru má prostě sklon k tomu, aby byl magor a ta nesocializace a mlácení to v něm umocnilo...
Na druhou stranu je ale strašně chytrý. On dokáže vymyslet hodně věcí sám a taky se strašně rychle učí třá nějaký kousky a nový cviky, což mi k tomu všemu prostě nesedí. Nechápu to...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:26
- Nahlásit
tak s volnym si moc nerozumim ale ono se to do vecera podda
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:31
- Nahlásit
Pro představu - to je Tom
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:35
- Nahlásit
pawLINkapekne zvirooo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:38
- Nahlásit
ketty
Na první pohled je docela líbivej... Horší jsou jeho projevy...
all
Jsem debil - ráno jsem s ním byla u rodičů a chlápek tam obkládal schody. Říkal mi, že dlouho pinče shání, ale že jsou drazí, tak jestli ho nechci náhodou prodat. Ale že má podmínku, aby byl doma ostrej..
Hmmm, že já blbec jsem mu to neodkývala, mohla jsem ještě vydělat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:41
- Nahlásit
pawLINka
Na druhou stranu je ale strašně chytrý. On dokáže vymyslet hodně věcí sám a taky se strašně rychle učí třá nějaký kousky a nový cviky, což mi k tomu všemu prostě nesedí. Nechápu to...
To je relativně běžná věc. Mám klienty, kteří nedokážou říct jak se jmenují, ale zpaměti znají televizní program předloňských Vánoc. Prostě jim funguje jiná část mozku, než na kterou je běžná společnost zvyklá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:44
- Nahlásit
Biluška
No to je taky pravda...
Ale tak budu válčit dál. Už jsme přežili skoro 8 let, tak to zvládneme nějak i dál... Jen pořád doufám, že se to nebude dál zhoršovat...
Onehdá jsem měla takový špatný pocit, že to jde fakt hodně k horšímu - propískal a prokňučel několik nocí po sobě tenkrát. Opět jen tak...
Někdy bych mu chtěla vidět do hlavy.
Docela mi připomíná, podle toho, co tady popisuješ, pumu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:52
- Nahlásit
pawLINka no jooo no se stava stim uz bych se nak taky poprala ralf je taky krasnej nooo a mazlivej pokud zrovna se nerozhodne nekoho sezrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:53
- Nahlásit
pawLINka
Docela mi připomíná, podle toho, co tady popisuješ, pumu.
On je jí hodně podobný. Fakt hodně. Použijem ho do lýnyjí a upevníme tento vzácný gen
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:54
- Nahlásit
Biluška
Použijem ho do lýnyjí a upevníme tento vzácný gen
Haha, zase bys vydělávala, co?
Ale joo, dej vědět až bude puma hárat. Víš, že Tom nemá problém cokoliv kdykoliv obskočit. A budou malincí debílkové, hurááá!
Ale puma to má získané, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:55
- Nahlásit
Biluška
nedělej zas lýnyje a radši mi prosím prozrad´ jak daleko mají být od sebe slalomový tyčky? děkuju
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:59
- Nahlásit
pawLINka
a jakykoliv jiny projev mi je celkem jedno krom agresivity na lidi to se musim o sebe bat pak ,to moc nemusim teda jako ze to jedine povazuju za projev co mi vadi, ani ne tak agresivita ke psum, ale ty psi sou vetsinou taky milacci noo ikdyz o me znamo ze ja mam rada vsechny hafi , kdyz neco takoveho ke mne jede ,tak znami vzdy tak coo jaky byl haf... mazlik viid?? neb vetsinou po popisu zkoncim u toho ze je to vlastne mazel jen panici sou paka kdyz zrovna neceni tak maj ze me srandu jako ted v nedeli pitka chteli ji utratit teda uvazovali o tom kvuli agresivite a nejhodnejsi pit co tu byl jako u me jen holt nemeli poslusnost
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:01
- Nahlásit
vyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycviik paaa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:02
- Nahlásit
ketty
Ono je to ale taky hodně o tom jestli je pes jen rozmazlenej, nedocvičenej a pod. a nebo jestli je to jak u Toma prostě psychická vada...
Taky mi na individuály jezdí všechno možný, hodně psů i páníčky pokousalo, ale většinou je vidět, že to prostě není ve psovi, ale v pánečkách... Tam se dá správnou výchovou udělat hotový zázrak.
Jinak agresivitu ke psům neřeším, bo mám pitbully.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:03
- Nahlásit
jo byla mi udělena výjimka od obecního úřadu, u nás musí být venku psi bud´ na vodítku nebo mít košík, skoro nikdo to nerespektuje, kromě mě, po vsi bud´ nna vodítku nebo s košem-kromě malých takový malý koše se nedělají, ale já mám tak agresivní psy , že musí mít vodítko i košík to je mazec, asi zas brzo cáknu na úřadě.
|