Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4185 . 4186 . 4187 . 4188 . 4189 . 4190 . 4191 . 4192 . 4193 . 4194 . 4195 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:50
- Nahlásit

nemethova5 tak to ja ybch brala i vic hafu ale misto neni makrelchaaaaaaaaaaa nooo isdpchjee diik no hele to ja nevim me to naucili kdysi jen takle tekze..ted se pokusim jinak teda

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:51
- Nahlásit

Gerda jo takze ja jeste dostala za tebe vynadano joo

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:52
- Nahlásit

ketty
máš vzkaz na ksichtbuku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:52
- Nahlásit

Holky, ten můj pes je fakt degen.

Ráno jsem Tomovi (německý pinč) hladila břicho a bylo mi divný, že je na něho nějakej citlivej, tak jsem ho obrátila na záda a on ho má úplně fijalový. Ten debil si ho tak vylízal...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

ketty
dyť už sem se přiznala, že su blbá já a ne ty símťa.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

pawLINka
Ten debil si ho tak vylízal...
Au, ho bolelo, nebo svědilo nebo co?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:54
- Nahlásit

ketty
Ale dyk ty to vkládáš taky blbě, ne? Ale huž je to spravený jsem viděla...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:56
- Nahlásit

makrel
Je to psychické...

Když si nevylizuje zadek, tak si kouše packy, a když si nekouše packy, tak si vylizuje břicho, což je ovšem novinka...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:57
- Nahlásit

pawLINka
Je to psychické...
a co mu jako vadí?

makrel
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Námt odělala fena, polštářek si úplně oskalpovala, nikdy jsme nepřišli na to proč. Nakonec jsme to řešilitak, že když byla sama doma, tak dostávala takový gumový nafukovací kruh na obojek, nevadil jí v ničem kromě toho, aby si došáhla na ty tlapky.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

makrelhura!!!!z hajana vypadl krasny hnedy bobek!!!!
kettykdyby byl barak,tak klidne,jenze moje oznosti v panelacku jsou bohuzel omezene!

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:59
- Nahlásit

nemethova5
Super, tak to už za chvíli bude moct na výlet

nemethova5
Člen
- Nahlásit

pawLINkanekouslo ho neco,nebo nema alergii na neco?ja vim,ze nektery psum vadi i blba trava,kdyz ji projdou,jsem kdysi cvicila amstafa a ten to mel bezne.

ketty
Člen
- Nahlásit

Gerdajojojo ja videla noo vsak vpoho ted mam navod sem zvedava co stim vymyslim asi hned vyzkusam pawLINkano ale ne az tak pawLINkato je mazec

pawLINka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
To netuším, ten pes je degen od přírody.

makrel
No řešením by byl i obyč límec, ale ten mu nedám. Po všech možných operacích, které prodělal, s ním prožil snad půlku života.

No docela mě to ráno dostalo...

Pokud se ty jeho psychické problémy budou zhoršovat takovým tempem, tak nevím.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:00
- Nahlásit

pawLINka
normální límec bych nedávala, to se pes ani nevyspí, ale ten gumový je fakt super, je to jak když si představíš nafukovací kruh na plavání, jsou různé velikosti a pes s tím krásně pije, i leží, má to skoro místo polštářku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:01
- Nahlásit

nemethova5
Nene, toto je psychické... Alergie jsme vyloučili už když si začal vylizovat a vykusovat ty packy...
Navíc si vylizuje i ten zadek, a to nebude alergie.

ketty
Člen
- Nahlásit

nemethova5 no jasne a ja mam sice minidomecek se zahradkou ale nejsou kotce takze to ze mam tady pet hafu vevnitr plus rafael oddelene to uz taky staci musim kotecky udelat pak mozna neco pribude nebo spis bude zas kam davat hafi na ten interni yvcvik

nemethova5
Člen
- Nahlásit

makreljj,jestli ja si nehodim maslu z te pos.ane roboty!ja to vzdavam,u tech ochranek je to sam vypocitavy ksindl,nikdo normalni,no,ale abych platila neco,co mi ukradli ze svyho a ne moji vinou???pokud vim,tak firmy jsou pojisteny,proti kradezim atd.,nebo se snad mylim???jinak hajan je uz o.k.uz terorizuje amina,dnes jsem amina naucila stekat na balonek,to je magor aporteri hajan takovy nebyl,jak je amin.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:02
- Nahlásit

A už nepište, jedu házet hrách na stěnu

ketty
Člen
- Nahlásit

makreljoooooooooooooooooo ja kouknuu

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nazdar žumpo, volal mi šéf, já se nepodívala na displej, myslela jsem, že mi volá zpátky můj kamarád gay, kterému jsem volala před 10ti minutami a nezvedl to, takže jsem to zvedla a řekla, čau ty jesenická buzno už jsem doma, na druhý straně ticho a pak se ozvalo hložek dobrý den, ale dobrý měl kupodivu dobrou náladu, tak jsem se mu omluvila, tak to vzala a zasmál se.
Biluška prosím tě jak daleko od sebe mají být ty tyčky na slalom?díky
nemethova5
gratuluju k hovnu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:03
- Nahlásit

pawLINka
Alergie jsme vyloučili už když si začal vylizovat a vykusovat ty packy...
Navíc si vylizuje i ten zadek, a to nebude alergie.

se voptej gerdy ,mařena měla ty hnáty taky furt..už je to lepší,přešly na normoš jídlo,myslim,že se to hodně zlepšilo

nemethova5
Člen
- Nahlásit

pawLINkaze by to mel psychosomaticky?co takhle zkusit nejakou prirodni lecbu?
kettytssseee,me sejrite,i tak vam zavidim,to mate upa jedno,ja bych stejne mela ty hafy doma,i kdyby jich bylo deset.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

makrel
Já ti nevím, trápit ho do konce života límcem... Když nosíval límec po operacích, tak se u něj začaly projevovat zase jiné věci... Ten pes si prostě vždycky najde něco nového.

makrel
Člen
- Nahlásit

kejtlin

čau ty jesenická buzno už jsem doma, na druhý straně ticho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

kejtlin
volal mi šéf, já se nepodívala na displej, myslela jsem, že mi volá zpátky můj kamarád gay, kterému jsem volala před 10ti minutami a nezvedl to, takže jsem to zvedla a řekla, čau ty jesenická buzno

hm,tagže na ten hajzlík uš nemusim spjechat!
mě se to stává celkem pravidelně s gerdou bo volá ze skrytýho čísla.skoro jediná,ale jen skoro,bohužel,ale neřikám jesenická buzno bo gerda nebydlí v jesenici

a du dřít,nedrásejte!!

nemethova5
Člen
- Nahlásit

kejtlinpani mocinky diky,to jse ze vseho potrebovala nejvic,aby mel uz normalni hovno,aspon,ze mi dnes hosicek udelal radost,asik jedinej s aminem.jinak gratuluju,ze mas tak spravneho sefa,ze to vzal s humorem.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
firmy jsou pojištěný proti krádeži, ale musí to být v zabezpečené místnosti, když budou mít třeba stroje pod takovou tou pevnou plachtou a někdo ji rozřízne tak má firma smůlu, pojišt´ovna jim to neuzná a firma to hodí na zaměstnance.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:06
- Nahlásit

pawLINka
no jo, ta naše bývala doma sama jen pár hodin, někdy vůbec. A co homeopatoky?

<< 1 ... 4185 . 4186 . 4187 . 4188 . 4189 . 4190 . 4191 . 4192 . 4193 . 4194 . 4195 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání