Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3915 . 3916 . 3917 . 3918 . 3919 . 3920 . 3921 . 3922 . 3923 . 3924 . 3925 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:18
- Nahlásit

Hnusný bílý ráno

Holky až pujdete k autu tak bacha ať nedopadnete tagle:
http://www.youtube.com/watch?v=s_QF3DLOYZc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:29
- Nahlásit

kachna
nestalo se jí nic
máš tam cedulku pozor pes
nestalo, pořádně jsem jí prohlídla, vypláchla tlamu vodou, abych tam pořádně viděla, cedulky jsem tam měla asi 3 než mi je někdo ukradl, ale půjdu dnes koupit další.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:35
- Nahlásit

do p*dele,zas*anej sníh,zas*aná zima,zas*anej svět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:58
- Nahlásit

Mucholabka
nezavřou,ale chci bejt vdaná )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:32
- Nahlásit

Mucholabkajeee,ty se budes vdavat?tak predem gratuluji!!!
kejtlinmela mu ukousnout aspon pulku prdele svini nejaky zasrany!!!!preju ti at toho dotycneho chytis!
davidkova renatacus,tady taky hnus snezi,jo a aminovy spadlo ucho,vypada srandovne jak podvratak!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa
Holky až pujdete k autu tak bacha ať nedopadnete tagle:

tak to jsem na tom byla dneska o dost líp. sice taky malej zádrhel, páč jsem vyrazila z domu....... a u zastávky zjistila, že jsem si nevzala prachy, že jsem neměla na ševce, no budiž, ale neměla jsem ani vnidru,abych si mohla koupit lístek (na černo se mi jet nechtělo, nemyslim, že by to s revizorem tentokrát vyšlo jako tehdy, když jsem jela z Mikulášský ), takže otočka a domů a zout ty obří boty, vyhrabat money a zas se navlíct do těch botouch. Výsledek je zpoždění půl hodiny . kdybych místo toho radši spala

jo a sem zapomněla :

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:20
- Nahlásit

brýtro, nic mě neba. Čerstvej sních se lepí mařeně na nohy, furt máí snížky, procházka je votrava jak blázen. Fčéra sme byli venku s Rozinou, je to velmi velký zabiják, vrčí, štěká, nechce se nechat pochovat, kouše lidi, co jí pochovávaj, chce jen chodit a tahat máňu za ocásek. Kámoška mi ukázala zadržení pachatele - zadupala, řekla BAF! Rozina se nakrčila, zavrčela zaštěkala a zakousla se jí do gatí, kde visela a visela...Máňa se poblila a řekla, že s timhle hnusem malym zákeřnym se kámošit rozhodně nebude. Jinak nic.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:21
- Nahlásit

Mucholabka
Čím krmíš kocury? Kupuješ Purina One? Jestli jo, tak pro tebe mám slevu, pošlu ti slevu 5 × 30 Kč poštou, ale musíš mi napsat tvoji adresu, nejlíp sms 720756059.
krmim Acanou a hlavne masem, ja se zeptam jestli ty slevy nekdo nechce, me to totiz moc vyhodny neprijde, jak je to maly baleni vyjde to draz nez ta Acana. Stava se ze me desnej skudlil jako davidkova

Moc dekuju za nabidku ja se zeptam jestli to nekdo nechce a dam vedet.

Alexa
me videjo nejde pustit chtela jsem se potesit cizym nestestim, me to koleno jak jsem upadla desne boliiiii. Kdyz jsem tam hacala v tom snehu tak jsem si vzpomnela na rencu a rikalasi zasrany bily sracky, ale ja mam snih celkem rada, tak jsem se mu pak vomluvovala, ze za to nemuze, ze to lidi jak po nem chodej ho zledovateli a tak jsem uklouzla.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:30
- Nahlásit

PetraK
ja porad malinko uvazuju o tom sraziku, kamoska z Brna neprijede a druhou jsem domluvena tak napul, tak premyslim, ze bych vas rada poznala. Kde se to bude konat a je to v sobotu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:57
- Nahlásit

Hele tak my dem v sobotu s Mařenou na ten seminář s klikrem, sem dost zvědavá, fakt se těšim, mám to kousek od baráku, tak aspoň nějak slušně strávíme sobotu. Třeba zvládnu pochopit základy práce s klikrem, zajímá mě to a neumim s tim ani prd, leda tak naklikat psa, to už snad nějak máme.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:05
- Nahlásit

brezen2008
jinak možná budu na konci roku už v občance jíná než svobodná
Tak Ti držím palce....

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:08
- Nahlásit

brezen2008
ale chci bejt vdaná
si normální?????? Víš, kolik ti z toho plyne problémů? Víš, jak blbě se to pak rozvádí? Máš to lepčí na hromátce, když se ti chce, prostě odejdeš...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:09
- Nahlásit

lucYnka XIII

a porad malinko uvazuju o tom sraziku, kamoska z Brna neprijede a druhou jsem domluvena tak napul, tak premyslim, ze bych vas rada poznala. Kde se to bude konat a je to v sobotu

jo.-o. je to v sobotu ve Ferdinandě. Od tří. Já zatím ešče nevím jak to bude se mnou, páč to záleží na Ričrdovi, ešivá se přivalí. Když jo, tak nejdu, páč ho pak uvidim až zase na Silvouše nejdřív, teď měl přijet v týdnu a je v Mnichově, otázka je , jestli už bude zpátky. Když ne, tak bych šla, ale až k večeru spíš - jestli tam tou dobou ešče někdo bude , páč odpolko su venku s čoklem. A to je tak na tři hoďky a víc.

Gerda

dělej si poznámky a hlavně zapisuj vychytáfky. Já sem amatér

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:12
- Nahlásit

brezen2008
ale chci bejt vdaná
Jeho dluhy.......tvoje dluhy,je ti to jasný.No nechápu,ale je to tvůj život.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:15 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

PetraK
dělej si poznámky a hlavně zapisuj vychytáfky
to tam budu jak debil s notýskem?

jablunka
Jeho dluhy.......tvoje dluhy,je ti to jasný
díky pani.
EDIT: LEDA BY SE VDALA A ROVNOU MĚLA UDĚLANÝ ROZDĚLENÍ MAJETKU MANŽELŮCH

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:21
- Nahlásit

Gerda
EDIT: LEDA BY SE VDALA A ROVNOU MĚLA UDĚLANÝ ROZDĚLENÍ MAJETKU MANŽELŮCH
Tomu sama nevěříš.
díky pani.
Není vůbec zač,vím vo čem mluvím,není to tak dlouho co sem doplatila dluhy za prvního kreténa(a to spolu nejsme 18 rokůch) a u druhýho sem to naštěstí utla fčas.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:24
- Nahlásit

jablunka
no dík za to, že si jí to řekla, protože si opravdu na svá bedra může uvázat dluhy jinýho čéka a neudělat si rozdělení majetku manželůch. Voni sou vdafka asi nejspíš teda pro někoho príma věc, ale taky si na sebe můžeš ušít bič jak ...bič...no prostě je to blbost vdávat se bez smlouvy. Keda by šlo vo ultrabohatýho chlápka, co smlouvu sám nechce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

Gerda

to tam budu jak debil s notýskem

jajko by v tom notýsek hrál nějakou roli

ne, to nemyslím vážně ,a le neda se nevyužít příležitost

no myslela jsem, že si to zapíšeš na svůj hadrdisk v hlavě jako.
Gerda
jablunka

no já jsem jí to psala už u sebe na fóře, že mi to nepřijde úplně jako dobrej nápad.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:33
- Nahlásit

jablunka
holky dík,to jsem potřebovala slišet .-),jako fakt,já právě kvuli tomuhle to nechci,jako klidně bysme se vzali,ale až bude čistej štít asi Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:37
- Nahlásit

PetraK
jajko by v tom notýsek hrál nějakou roli
tim hůř, debil se psem a notýskem. To už je tuplovanej!

brezen2008
jako klidně bysme se vzali,ale až bude čistej štít asi
anebo si udělat to rozdělení majetku, na něj by byly psaný dluhy, na tebe byt, vyjdeš z toho dobře, tak to pak jo. A proč se chceš vdávat? Jediný, co z toho plyne je, že se budeš menovat jinak a budeš zadlužená. Na nový méno si budeš zvykat dlouho a do smrti se nezbavíš dluhůch. Mi řekni, co je na tom vdávání tak bezva.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:43
- Nahlásit

Gerda
asi to,že vím že bych se vdávala v šárce,v maskáčích,psi by byli snámi a pak by se šlo na vychajdu hned

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:43
- Nahlásit

Gerda

To už je tuplovanej!

hm, ešče bych mohla přijet já tramvají, to bych tě určo trumfla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:46
- Nahlásit

brezen2008

asi to,že vím že bych se vdávala v šárce,v maskáčích,psi by byli snámi a pak by se šlo na vychajdu hned

hele březne, my se s Brtnikem taky chtěli původně vzít z dost ujetýho důvodu, ale taky nám spolu bylo echtgold dobře, věděli jsme oba už tehdy, že to opravdu chceme a proč. Tu vycházku, maskáče tu si udělejte, ale tu svarbu vypusť. Jestli nechceš skončit pod mostem. KDyž na to nebudeš nahlížet takhle kvůli sobě, tak prosim Tě aspoň kvůli těm čoklům. Ano? Slibuješ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:47
- Nahlásit

brezen2008
jako klidně bysme se vzali,ale až bude čistej štít asi
A jak na to přijdeš,že má čistej štít???Buď SJM smlouvu,nebo žádné manželství.
A proč se chceš vdávat?
Hele,tohle by mě taky moc zajímalo,páč,nezlob se,ale z obr lásky to asi nebude.Jenda do toho chce jít?Proč?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:48
- Nahlásit

brezen2008

si to,že vím že bych se vdávala v šárce,v maskáčích,psi by byli snámi a pak by se šlo na vychajdu hned
no tak kvůli tomu se nemusíš přece vdávat a můžeš tam tak jít né???? Jako chápu že mladá holka chce být asi vdaná, ale jako vdávat se jen kvůli svatbě mi přijde dost na hlavu. Momentálně mě teda nenapadá jedinej důvod pro svatbu.

Eire
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

Čus bando

mám pocit,že se mě zmocńuje depka ze zimy.Musím se voptat šerpové bachařky jaký sou příznaky.

brezen2008

Nedá mi to.Neblázni žencká a vyprdni se na vdavky.

Co ti chybí?Starosti?výčitky že jsi manžílkovi neuvařila véču?nebo se ti chce tahat horký brambory z ohně za někoho o kom jsi tu ještě nedávno moc zamilovaně nemluvila?

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:54
- Nahlásit

brezen2008
jo ještě budeš muset lítat po úřadech, vyměnit si občanku a vyřizovat změnu jména. Hele fakt nenacházím žáden důvod pro svatbu. NEDĚLEJ TO!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

brezen2008
to je samozřejmě velice zásadní důvod ke svatbě, to se musí nechat...vona jinak vycházka v šárce se špinavejma a smradlavejma čoklama bez vdavek nemá smysl, už je mi to jasný.
Neblbni dárku, nic mezi váma svatba nezmění, možná budeš mít jeden bezva mejdan, ale vdávat kůli tomu...copak nemůžeš mít mejdan a vycházku bez obřadu?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:58
- Nahlásit

no však to byl jenom návrh

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:59
- Nahlásit

Gerda
to je samozřejmě velice zásadní důvod ke svatbě, to se musí nechat...vona jinak vycházka v šárce se špinavejma a smradlavejma čoklama bez vdavek nemá smysl, už je mi to jasný.
tos řekla úpa přesně..já se radši nevyjadřuju bo nejsem naladěna tak,aby moje odpověd byla stravitelná i pro Gúta
Jarkofskýho.

<< 1 ... 3915 . 3916 . 3917 . 3918 . 3919 . 3920 . 3921 . 3922 . 3923 . 3924 . 3925 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání