Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3915 . 3916 . 3917 . 3918 . 3919 . 3920 . 3921 . 3922 . 3923 . 3924 . 3925 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

Fifi
Hele, ty ses jedna z mala zde, kdo ma jen jednoho cokla, ze?
no ale vono je to tak lepčí, víme? Přece jen se snažíme psí rase nějak pomoci ku lepšímu životu, proto mám místo psíka plyšového plyšovou Maryji.
Jo a jinak teťkanc čtu kníšku-detektífku, kde maj strašlivě zlou bestii Chána a je to dortík. A fšichni se bojej chodit okolo farmy, dyby Chán náhodou nebyl uvázanej, píšou vyloženě, že je to bestie. Ale obávám se, že ho ty krysy uš kously.

Eire
Nechci žádný vovčáky
děláš chybu, vofčácí sou nejlepčí psi....

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:26
- Nahlásit

Gerda
zlou bestii Chána
Šéééééééér Chááááááán. Miluju Kiplinga.
Přece jen se snažíme psí rase nějak pomoci ku lepšímu životu, proto mám místo psíka plyšového plyšovou Maryji.
Hele, tak ho vyhod do samostatnyho tematka, at je vic na ocich, chudatko ubohe zanedbane..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:27
- Nahlásit

doma se nic neslaví
davidkova renata
ted jsem dojedla placičky

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 14:30
- Nahlásit

Fifi
Šéééééééér Chááááááán. Miluju Kiplinga.
no to neni úplně vo rotvajlérovi detektífka....

tak ho vyhod do samostatnyho tematka
no vono těch témátek vo help nějakýmu čoklu už je tu tolik, žepochybuju, že to ještě někdo čte. Mám to u golyjí, tam sou aspoň slušný lidi, přímo golyjáři. Eště se du mrknout na nouzáky, jestli už si ho někdo nevzal.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:05
- Nahlásit

Co je novýho žumpo?
Sem dneska dostala zdrba v autobuse, že prý včera pan řidič po Megyně vymetal chlupy. To si teda dovolila, sviňa jedna, pouštět chlupy v autobuse Řidič teda neodhadl moc přesně situaci, páč zdrbávat Biluši co má péemes, čekala hodinu na autobus, řekli jí, že Hesinin nádor je neoperatibilní a ráno se KVŮLI TOMUHLE ŘIDIČI nedostala do práce nebylo to pravé ořechové. Takže jsem ho sjela tak strašlivě, že mi na konci nějaký děda zatleskal a řidič trasu Krnov - Liptaň sjel v rekordním čase, abych si nemohla nikde stěžovat, že měl zpoždění Hajzl jeden škaredej

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:14
- Nahlásit

Biluška
že Hesinin nádor je neoperatibilní
A doprdele. Co to je za obdobi, furt se nekde neco kaka.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jsem myslela, že dogforum se necenzuruje
Biluška
Hesinin nádor je neoperatibilní
ach jo a řekl ti vet nějakou prognózu???

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:23
- Nahlásit

Fifi
Alexa
¨Hesinin nádor je neoperatibilní
ach jo a řekl ti vet nějakou prognózu???

Je to nějak šíleně hluboko prorostlé, někam do svalu, do lymfatického systému a bůhvíkam ještě. Říkal, že si není jistý essi to při operaci dokážou vybrat všechno, spíš mám prý počítat s tím, že to nedokážou. Ale řekla jsem, že operovat, páč kdyby mi umřela tak bych si děsně vyčítala, že jsme to nezkusili. Takže to v úterý zkusíme. Prognozu vůbec vědět nechci a on mě zná, takže mi ji neřekne. Od teď to bereme tak, že každý den může být ten poslední . Až začne mít veliké bolesti tak to prostě skončím .
Stejně těm jejich prognozám nevěřím, Rozárce v červenci říkali tak dva týdny až dva měsíce a je tu furt . A jakou má radost ze života, třá dneska roztahala všechny psí hračky a bacilovi utrhla nožičku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:27
- Nahlásit

Biluška
držím palečky

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:28
- Nahlásit

Biluška
Ale řekla jsem, že operovat, páč kdyby mi umřela tak bych si děsně vyčítala, že jsme to nezkusili.
Vis, tohle je dvousecny, zrovna tak ji ta operace muze hodne oslabit a pak se to rozjet jeste rychleji. Presne o tomhle jsem dumala, kdyz se kuchalo Sadlo, kdyz to neudelas - budes si to vycitat, kdyz to udelas - a neco se rozjede rychleji, tak si to taky budes vycitat. Jenze pak ji to zacalo bolet, a kdyz po me sekla pri letmym dotyku, bylo to vyreseny.
Hessku to boli? Omezuje ji to v beznym provozu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:31
- Nahlásit

Fifi
Hessku to boli?
Na omak určitě ne. Ale včera zařvala bolestí když jsem ji chtěla posunout o kus dál. Těžko říct.
Omezuje ji to v beznym provozu?
Jo, už na tu nohu začíná kulhat. Ten nádor je veliký a je pod kolenem, takže tu nohu nemůže ohýbat. Teda může, ale míň.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:37
- Nahlásit

Biluška
Tyhle rozhodnuti jsou tak strasne tezky. Drzim palce, at se ji ulevi a zvladnete to.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:42
- Nahlásit

Biluška
v úterý jdete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:44
- Nahlásit

Gerda
jj, v úterý.

Fifi
dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:46
- Nahlásit

Biluška
jj, v úterý.

budu držet všechno co půjde. Do hajzlu s takovejma věcma

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
hele to je jediná možnost..jablon!!

Jabloň dlouho žádný psa chtít nebude.Za á)nevím co bude od května ,za bé)mužskej chce zase placatku a za cé)tohle bude bolavý dlouho
Biluška
budu na vás myslet a držet palce

jinak sem to docela dobře vodsrala,v pondělí večer bolest svalů,úterý přez den už svalová horečka a dneska přez noc zimnice a 40°c teploty.Tom musel zůstat doma,ale příroda k nám byla mírně ohleduplná,pod metrem sněhu byla zem nezmrzlá,takže Bůca už odpočívá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:27
- Nahlásit

jablunka
co plánuješ od května?

All
jste všichni moc hodní, ale prosím vás neřešte to. Snažím se na to nemyslet, bohatě budou stačit ty nervy v úterý.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:30
- Nahlásit

Biluška
co plánuješ od května?
Konec mateřský!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:37
- Nahlásit

jablunka
Konec mateřský!
Tak to je prekérka Na psy se mateřská brát nedá... (i když by s tím měli něco udělat, já ty prachy nutně potřebuju ). Co třá nějaké děcko adoptovat? To je prej taky slušně placený. A když ti haranti nevadí..... U nás má jedna paní v pěstounský péči osm děcek a vede se jim docela dobře

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:01
- Nahlásit

Biluška
All
jsem blba jak traky, ja porad resila, kdo je to ta All co ji pises a pak mi to doslo, starnu a blbnu

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
A když ti haranti nevadí....
Jáááák nevadí.......nevadí mi jen vlastí,vod kolíbky vycepovaný.

Ale vážně,vo pěstounský péči sme uvažovali už dávno a teď s obr barákem by to bylo reálný,ale má to pár háčků.......řidičák,ten já v životě mít nebudu,páč hrozivjejší neš já na silnici sou jen střely země vzduch.
.......moc psůch a těch se nigdy nevzdám
.......moje výchova by asi taky neprošla,sem ke svejm dětem velmi přísná a tvrdá(ale běda gdyš se mi na ně něgdo jen špatně podívá) a některá PZtka by to nemusela psychicky unést

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:13
- Nahlásit

jablunka
.řidičák,ten já v životě mít nebudu,páč hrozivjejší neš já na silnici sou jen střely země vzduch.
Ten je povinný?

.moc psůch a těch se nigdy nevzdám
To by asi záleželo na dotyčné socijální pracovnici co by šla zkontrolovat situaci, ne? Některé by to třá nepřišlo nějak divné. A o některých psech bys mohla říct, že je hlídáš kámošce...nebo je naopak někam uklidit v den kdy má přijít ta sociálka. Dva-tři psi jsou normoš standart, ti jim snad nemůžou vadit.

.moje výchova by asi taky neprošla,sem ke svejm dětem velmi přísná a tvrdá(ale běda gdyš se mi na ně něgdo jen špatně podívá) a některá PZtka by to nemusela psychicky unést
pézetka jsou trénované, neboj To vidím na klientech a na gulakových děckách. Svým způsobem jsou šťastní když mají nějaký mantinel a jasné hranice. Občas se teda najde tak rozmazlený a zničený pézet, že už s tím fakt nic nenaděláš, ale většina se dá ještě ochočit

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:19
- Nahlásit

Biluška
Ten je povinný?

jj,co gdyby se něco stalo a já nemohla dítě vodvézt do nemálu,nebo i jinam
To by asi záleželo na dotyčné socijální pracovnici co by šla zkontrolovat situaci, ne? Některé by to třá nepřišlo nějak divné. A o některých psech bys mohla říct, že je hlídáš kámošce...nebo je naopak někam uklidit v den kdy má přijít ta sociálka. Dva-tři psi jsou normoš standart, ti jim snad nemůžou vadit.

zapomínáš na sousedy,kteří jsou obcházeni
Občas se teda najde tak rozmazlený a zničený pézet, že už s tím fakt nic nenaděláš, ale většina se dá ještě ochočit
já ti neví,stačí mi děti mých kamarádů a kamarádek......s jednou sem se dokonce rok neviděla,páč sem jí řekla,že jestli to svoje dítě nedá utratit ona,udělám to s radostí za ní.....to byl pitbull Kája,jak ho překřtili moje děti.Naštěstí si mezery ve výchově zavčas uvědomila ona i její muž a je to dítko celkem snesitelné,ale doma bych ho nechtěla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:26
- Nahlásit

jablunka
jj,co gdyby se něco stalo a já nemohla dítě vodvézt do nemálu,nebo i jinam
To je teda debylní nařízení, znám mraky matek co řidičák nemají a nejsou o nic horší matky než ty co ho mají. Navíc od odvážení kamkoliv jsou snad v rodině otcové

zapomínáš na sousedy,kteří jsou obcházeni
A jo, tak nic teda . Až budu chtít udělat sousedům radost tak si požádám o pézetko do pěstounské péče . Konečně bude někdo poslouchat jejich stížnosti na moje psy

já ti neví,stačí mi děti mých kamarádů a kamarádek...
Stárneš

pitbull Kája
My máme v rodině Sarančata

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:41
- Nahlásit

jablunka
co gdyby se něco stalo a já nemohla dítě vodvézt do nepálu
no tak ho tam pošleš letadlem...

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:47
- Nahlásit

Biluška
To je teda debylní nařízení, znám mraky matek co řidičák nemají a nejsou o nic horší matky než ty co ho mají. Navíc od odvážení kamkoliv jsou snad v rodině otcové

otcové sou taky smrtelní
A jo, tak nic teda
vidíš
Stárneš

Tak na tohle se vyloženě těším s prací........paní,vy uš ste pro nás stará(39) a navíc máte dvě malý děti
Gerda
no tak ho tam pošleš letadlem...

A může si tam začít vydělávat jako šerpa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:26
- Nahlásit

jablunka
Tak na tohle se vyloženě těším s prací........paní,vy uš ste pro nás stará(39) a navíc máte dvě malý děti
řekneš - no a dyby jen dvě, a to eště nevíte, kolik mám psůch. Čéka s pevnějším nervem prostě neseženete.

A může si tam začít vydělávat jako šerpa
čéče to neni tak marnej nápat...mohli bysme tam začít krs tvý haranťata pořádat výstupy děcek na K2, takže tvý děcka by nosily jen dětský batohy nahoru...na tom vyděláme, to promyslim. Bude to něco jako Děcký sen...nebo Překonej své děcké limity...Staň se dospělým či prostě jen bojofka Nekecej a lez!

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:29
- Nahlásit

Gerda

bojofka Nekecej a lez!

tak nějak mi to připomíná mou pouť v týdle životní realitě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:32
- Nahlásit

Gerda
Eire
prostě jen bojofka Nekecej a lez!

úplně si mi to vzala z klávesnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

Eire
tak nějak mi to připomíná mou pouť v týdle životní realitě
super! Budeš jim dělat šerpu-dozor a v základnim táboře vyprávět příběhy s ponaučením. Já je budu číslovat na zádíčkách, Jabloň krmit, Biluše kontrolovat hmotnost nákladu (je to ekonomka, takže pohlídá, aby nešidily), mamku bych do toho moc netahala, protože přímotopy s sebou nepovezem.

<< 1 ... 3915 . 3916 . 3917 . 3918 . 3919 . 3920 . 3921 . 3922 . 3923 . 3924 . 3925 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání