| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:33
- Nahlásit
davidkova renata
Tak příště na to myslete
tak na tohlencto já myslím furt,ale je mi to prdlajs platný,gdyž jezdí makat po republice a okolí.
Biluška
Měli jsme podobný žážitek,gdyž jsme se nastěhovali na ves,jen s tím rozdílem,že drahý je lovil z potoka!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:33
- Nahlásit
Neessi
Mě se tahle dijéta nelíbí paní dochtor. Já má při ní hlad. To už se mi mnohem víc páčí ta Gerdina, jak musí jíst samé bílé věci. Tu budu držet taky. Začnou bílou čokoládou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:36
- Nahlásit
isdpch
Nemůžeš si uhnat pořádnou nemoc, když seš furt někde zalezlý. V kanclu, doma, nebo v hospodě . Musíš ven, do terénu a trochu se snažit. Třeba posekat dřevo, vysekat ostružiny, postavit kotec a boudu...... Jo ty nemáš kde? Abys věděl, že jsem kamarádka tak ti pomůžu. Můžeš u nás
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:37
- Nahlásit
Biluška
koťátka pod koly aut a autobusů zachraňovat-to je vjec.Taky jsem takhle jedno vytáhla ve městě zpod kola auta a dcérenka na mne:Mamíí,to si necháme.No ,hodila jsem ho do auta,bylo to tak 3měsíční zrzavé kotě,kocourek,podivně klidný.Páč byla tma,tak jsem ho doma prohlídla a za každým chloupečkem měl jednu blechu.Odblešila,odčervila,zasytila a přidala k našim venkovním kočkám(v té době jich bylo asi 15)do kočičího domečku.Za rok se změnila barva vesnických koček z černobílé
na zrzavobílé.Myslím,že se tenkrát dobře "uved"v kočičím společenství a jako správný kocour v dospělosti odtáhl jinam,jen v zimě se vracíval na krmení.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
Biluška
Začnou bílou čokoládou
"s bublinkama"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:42
- Nahlásit
isdpch
já hypochondr nic,
No to se nesmíš furt vnitřně desinfikovat,to je pak těžký chytit nějakou scíplitídu,když se nemaj ty baktérie čeho chytit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 08:54
- Nahlásit
isdpch
Směřuju to k tomu, že bysme v sobotu navečír mohli přijet. Ale znáš to.... 100% to nebudu vědět dřív jak v sobotu odpoledne
Neessi
Klidně s bublinkama, mě je to jedno, hlavně kdž je to šokoláda
Venkovní kočky nemáme, máme jenom půdovou kočku Jůšenku a z té se můžou všichni šakali zbláznit. Puma už je celá nemocná z toho, že ta kočka už je tady dva týdny a ještě ji nezabila. Obávám se, že koťata nejsou tak zběhlé jako Jůšenka a že by puma teda brzo měla svačinku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
Dobré ráno všichni chcíplí a zablešení
Tak takovej hlad, jako mám já po tý ouplňkový dyjetě, sem eště nigdy v životě neměla. Myslim, že nás Můdr pjekně natáhla, bo to se nedá vyržet. Eště že sem si večer dala aspoň mojito, že tam byl ňákej cukr. Dnes sem sežrala dvě kostky cukru, bo bych jinak zhynula na hlad. Ale cukr je taky bílej, takže je to v pořádku. Biluš - ty už jdeš i do koček? Já takhle našla na sídlišti nejhnusnější koťátko na sídlišti, tak jsem mu dala aspoň pjekné jméno, jmenovalo se Brus Vilis. A vnutila jsem ho kolgyni z práce. Až budeš mít zas koťátko, vnutim ho mojí kamarádce, který umřel Stýví Vondr (černej slepej králíček)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:13
- Nahlásit
jablunka
tak na tohlencto já myslím furt
Taky máte proto tolik harantůch
Biluška
Mě se tahle dijéta nelíbí paní dochtor. Já má při ní hlad
Zase musim souhlasit,pani,mě se taky nelíbí a vůbec mi ty dochtořííí dou na nervy ,to je furt nežer,nekuř,nepij,zhubni...ale léčit neuměj!todle dovedu poradit taky
isdpch
Jak bylo v normadii?
Gerda
všichni chcíplí a zablešení
Taky tě zdravim
Ale cukr je taky bílej, takže je to v pořádku. Biluš
Tě vobdivuju,jak ty to dokážeš vydržet!Tomu řikám síla vůle
Můžu vám taky vnutit nějaký kotě až ho nandu?Je mi fuk esi ho někdo pojmenuje třá Topolánek nebo Stýf Mekkvín,hlavně dyš se vo něj bude starat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:16
- Nahlásit
dobré ráno všem
isdpch
já taky nemarodím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
Taky máte proto tolik harantůch
S těma už sem skončila,ale na to myslím pořád!
Gerda
Já takhle našla na sídlišti nejhnusnější koťátko na sídlišti, tak jsem mu dala aspoň pjekné jméno, jmenovalo se Brus Vilis.
móóóc pjekné méno,i moc pjekný pán!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:23
- Nahlásit
davidkova renata
Tě vobdivuju
Smíš mě vobdivovat, to je jasný, když budeš chtít podpis, dám ti ho po cestě na Vofčáry - ale prosím jen žádné novináře ))))))))))))))))))
Kočičku zvládnu vnutit jen jednu, teď sem si eště zaneřádila jednoho kolegu jedním opuštěným králíkem, ale ten už se jmenuje Liduška (ten králík teda)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:27
- Nahlásit
Gerda
jé,ty máš králíka? jakej je ,jak vy padá a co je to za plemeneo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:32
- Nahlásit
želva
Nemám králíka, nejsem blázen, Marie by ho asi spapala. Potřebovala ho umístit jedna kolegyně, tak sem ho vnutila jinému kolegovi s tím, že si nemá pořizovat hned pejska, ale nejdřív toho králíka, aby viděl, jestli na to má vůbec čas.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:47
- Nahlásit
Gerda
jo takle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:03
- Nahlásit
Gerda
Ste se zbláznila paní,ne? Do žádných koček nejdu, puma s Lilátkem by je měli na svačinku. I když, kdyby se jmenoval Fox Máldr tak bych ho možná ubránila, poněvadž pro toho pána mám slabost (ale nesmí to vědět Mášenek, on žárlí ).
davidkova renata
Zase musim souhlasit,pani,mě se taky nelíbí a vůbec mi ty dochtořííí dou na nervy ,to je furt nežer,nekuř,nepij,zhubni...ale léčit neuměj!todle dovedu poradit taky
Že jo, blbě kecat, to umí. Ale aby člověku dali nějakou mastičku, která by sežrala špeky, to ne
A vůbec jsou to dyletantí. Mě jeden před lety říkal, že se buď musím vykašlat na agi, nebo ať si pumu cvičím jako asistenčního psa pro vozíčkáře. Pumice má zkoušky skoro tři roky a furt houby praktický využití. . Dokud nebudu mít papír od dochtora, že su úplnej krypl tak toho psa nemůžu ani zadara vozit vlakem. No chápete to? Takovej nápor na mojí peněženku. Můdr, nemůžeš mi napsat to lejstro? Aby ten pes byl jako využitej, víš?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:14
- Nahlásit
Biluška
paní,už jset zjistila jestli je vaše lilátko vip hvězda v časopise? myslím šarpejku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:23
- Nahlásit
želva
není to ona, ale je jí neuvěřitelně podobná Škoda, že tam není napsané kdo to je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:48
- Nahlásit
Biluška
a víš, že kdybys pjestovala hnědý kozy, který maj protirakovinový mlíko, že by to bylo taky dobrý? Jezdily by k tobě nemocný děti na tábor a kdybys jim ukázala, jak se dojí koza, neměla bys s tím žádné starosti...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:56
- Nahlásit
Že jo, blbě kecat, to umí. Ale aby člověku dali nějakou mastičku, která by sežrala špeky, to ne
A co takhle mastičku,co sežere kůži?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:59
- Nahlásit
Tak jsem vlítla do lesa s cérou a krakenama a nebejt krakenek,který v tom lese lítaj,jak zběsilý,tak nám velkej koš nestačil.Rostou houbičky jak zběsilý-samý hřiby(pravý),křeměňáci a kozáci.Ach jo,co s tím zase budu dělat?Ráda sbírám,nerada čistím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
Neessi
A co takhle mastičku,co sežere kůži?
Netřeba mastiček,stačí H2SO4.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
tak jsem si koupila na dvd za 38 kč film Dovolená s Andělem ,takže mám na co koukat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:07
- Nahlásit
Neessi
tak mě nějKÉ HOUBIČKY POŠLI PO kurýrovi,ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:10
- Nahlásit
Neessi
Jojo, taky bych houby brala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:13
- Nahlásit
želva
Gerda
HOUBY dostanete!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
želva + Gerda
Jo dodávku až do domu,jo?
Ste se snad pominuly,ne?Koukejte natáhnou holínky a mažte do lesa sbírat.
jablunka
HOUBY dostanete!!!
Správně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:19
- Nahlásit
Neessi
A co takhle mastičku,co sežere kůži
To sou fšecky ne??
Tak znova...jak to,že nejsi f práci????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Neessi
Jo dodávku až do domu,jo?
No dodávkou to bejt nemusí, klidně to můžou přivézt třeba na motorce....Ale když jinak nedáš...po příchodu z práce o půlnoci se pokusím nějakou tu houbičku najít ))) ba ne, vyrazím o víkendu, stejně potřebuju hárafku vyvézt někam mimo lidi na vylítání.
A proč nemakáš přes den?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:33
- Nahlásit
Gerda
a mi jdem lítat ted na kopec,ferdu ostříhám hlavičku,páč už skoro nevidí jak má velký chlupy přes voči,Dasty bude lítat se sindy a morčatům naškubu travičku
tak se tu mějte hezky a pa tak za 2 hodky
MÁM VÁS VŠECKY RÁDA
|