Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:19
- Nahlásit

Brý ránko fšem.......
Je mi tak blbě,že nemám ani tužku!Chřipka je sviňa a gdyž ji maj navíc i děti,tak sviňa na druhou!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:44
- Nahlásit

NeessiJinak dyž je zase řeč vo dyjétě,tak se blíží ouplněk,dámy.
Takže od zítřka jen 4 litry vody denně,max, trochu mrkvové šťávy,jedno jablíčko a vydržet do čtvrtka a v pátek je 4 kg méně.
A žádný pětipívo,žádný vínko nebo becherofku

Pani, vy ste se nadobro zbláznila?????? No to už sem dneska porušila bílkovinou a navíc jdu večer na premiéru nové desky Milana Kroky, co hraje s Věrou Bílou, no a uznejte, že s cigánama bejt na suchu nelze, tam se pít musí, minimálně připít na úspěch.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:45
- Nahlásit

ahoj všem
isdpch
nerozumím kvuli Hyeně,co se děje? něco vo čem bych měla vědět?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 09:59
- Nahlásit

Dobré ráno všichni bolaví a zdraví

Marie vykonala strašlivou pomstu - zeblila mi celej pokojíček, nabila mi i na přehoz/deku přes postel (tu tam mám kvůli jejímu hárání) A pro jistotu mi ještě ráno předeslala, co strašného mě čeká po příchodu z práce - měla poměrně jasný průjem. Dobré je, že máma přijde z práce dřív než já .-))))))))

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:11
- Nahlásit

all

také přeji dobré ráno ,

ten hnusnej virus co na cz psu řádí, už dostal i mě, bolí mě v krku, záda, mám rýmu a vůbec...

želva
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:14
- Nahlásit

maixnerova
ahoj,tak si dej čajček,rum a máš to

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

želva
ahoj,tak si dej čajček,rum a máš to

asi to dneska tak pojmu... čaj, rum,... bum

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:17
- Nahlásit

maixnerovaten hnusnej virus co na cz psu řádí, už dostal i mě, bolí mě v krku, záda, mám rýmu a vůbec...
Hnus,viď???A to mám jít příští týden pod kudel,tak nevim,nevim....

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:21
- Nahlásit

jablunka
A to mám jít příští týden pod kudel,tak nevim,nevim...

tak snad se do tý doby uzdravíš... S přesunutím termínu bejvá problém, viď? Zas ale nemá cenu riskovat, když nebudeš v dobrý kondici...

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:23
- Nahlásit

maixnerova
S přesunutím termínu bejvá problém, viď?
Mi nemluv,už mi to jednou přesunuli kvůlivá nemoci doktora,tak teď bych to nerada prošvihla kvůlivá sobě.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:32
- Nahlásit

hmm, tak to držím palce... rozdej úkoly a šetři se...

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:37
- Nahlásit

jablunka
Jablunko, teď by tě měly všechny ratolesti obsakakovat a na rukou nosit - sou 4, když tě chytnou za těžiště, měly by tě v pohodě donést z postele do vířifky přes lednici se šampaňskym až k plazmový telce s filmama, co se pouštěj rekonvalescentům. Nehledě na to, že by ti mohly vařit litry čaje a říkat Drahá maminko, nepotřebuješ něco? )))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:41
- Nahlásit

Pro všechny rekonvalescenty a nemocňátka hraju mou oblíbenou písničku:
http://www.youtube.com/watch?v=w4nrP8vUMaY

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:43
- Nahlásit

Gerda
teď by tě měly všechny ratolesti obsakakovat a na rukou nosit - sou 4
Ty dva co sou zdravý sou ve škole a mrňavý stůňou semnou...Ale takovýhle stonání by se mi líbilo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 11:19
- Nahlásit

Děcka, víte, co je hnus? Že už teď vim, že budu v práci smrdět dnes do cca tří do rána - budete někdo vzhůru?
Jo a jak dopadl včera House, Já usnula ve chvíli, kdy přítelkyně tý nemocný holky nabídla svý játra k transplantaci.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

Gerda
a jak dopadl včera House

taky nevím, měla jsem ke konci nějaký telefony, tak mě to uteklo... ...v tomhle díle mě dostal tím svým tričkem s nápisem Death Valley

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 12:54
- Nahlásit

maixnerova
Gerda
Játra transplantovali a přišli na to,že je to černej mor,kterej chytla vod blechy z toho štěněte.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 12:56
- Nahlásit

jablunka

díky, ..... no to je pointa

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 13:48
- Nahlásit

Sem takovej ignorant, že sem vůbec nevěděla, že blechy přenášej mor, myslela sem, že krysy. Ty vado, mor? Neměl by bejt už zlikvidovanej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 14:15
- Nahlásit

Gerda
Paní, prosím vás, víte kolik to má dílů? A musí mít pořád něco nového, aby se to neokoukalo. Uznejte, že tolik chorob ještě neměl ani Isdpch, tak co mají pořád vymýšlet?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 14:30
- Nahlásit

Biluška
No jo, ale přece nemůžou dát do nemocnice ve velkoměstě mor a dělat, že to člověk přežije a nikdo jinej, ani operatér s játrama se nenakazí....neni to divný? Neměl by tam být nějaký opravdu průšvihový díl? Nebo se mor dá fakt i v tomhle stádiu přežít? Mě přijde blbý, že vždycky ty pacienty zachráněj a vždycky najdou správnou diagnózu za minutu dvanáct.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 15:27
- Nahlásit

Gerda
Mě přijde blbý, že vždycky ty pacienty zachráněj a vždycky najdou správnou diagnózu za minutu dvanáct.

No tobě to příjde blbý,mně taky,bo vím,jak to doopravdy chodí,ale hódně lidí tomu rádo věří a žádají zázraky na počkání.
Pointa je v tom blbá,ale House je nepřekonatelnej( něco podobného mám doma ,ale House má sem tam lepší hlášky)

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 15:35
- Nahlásit

Biluška
To se vám to pracuje paní, když máte na všechno techniku

Taky jsem si ji musela vlastnoručně nakoupit.Jinak jsem zjistila,že jsem tam ty matky na šrouby vůbec nedala a měla je položený vedle.No nic-to se stává a vim proč jsem to nedodělala:gaučák chtěl okamžitě namazat bolavá záda
tak jsem ho namazala a pak už se k práci nevrátila.Chjo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 15:51
- Nahlásit

Neessi
Pointa je v tom blbá,ale House je nepřekonatelnej( něco podobného mám doma ,ale House má sem tam lepší hlášky)
Jako televizní postava je nepřekonatelnej, já bych to doma mít nemohla, zabili bychom se, ani jako k doktorovi bych k němu nešla

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:07
- Nahlásit

Gerda
já bych to doma mít nemohla, zabili bychom se

I nezabiliJen to je takový doživotní trénink asertivity,tolerance,naučíš se dělat úplně všechno,páč od takovýho exempláře nemůžeš nic očekávat.Maximálně dobrou radu,po které bys normálně vybouchla jak kyslíková bomba,ale ty nevybouchneš,páč nic lepšího jsi nečekala.
Např.včera-přijel odpoledne z práce,podíval se na prázdné místo po bazénu a pravil:My už jsme uklidili bazén? Já na to-Ne, jsem uklidila bazén.On:A já pořád,od čeho mne bolí záda! A tak to u nás chodí denně

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:22
- Nahlásit

Neessi
Fakt ho někdy nechceš třeba jen trošku přetrhnout? Vyvažuje tu Houseovost něčím trochu lidským? .-))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:33
- Nahlásit

Se na to vyse.u!!!! Sem se překonala,vyprala asi 6 praček prádla(včera sem nám fšem přecejchovala),pověsím to ven,páč je krásně,no nezatáhlo se jak kráva a neleje??!?!?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:41
- Nahlásit

jablunka
Pravděpodobně ti to neuschne a zřejmě můžeš prát znova, že? )))))))))))))))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:47
- Nahlásit

Gerda
Pravděpodobně ti to neuschne a zřejmě můžeš prát znova, že?
Neprovokuj!!!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 16:49
- Nahlásit

Gerda
Fakt ho někdy nechceš třeba jen trošku přetrhnout? Vyvažuje tu Houseovost něčím trochu lidským? .-))))

sice to není to není na mne, ale přispěji se svou troškou do mlýna... s podobným exemplářem jsem hodně let fungovala, no fungovala... tedy v rámci možností. Navíc nebyl doktor, ale echtumělec, takže si tu samostřednost vynásob pěti . Do dneška jsme kamarádi, ale kdybysme spolu zůstali, von by byl mrtvej a já v kriminále

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání