Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:40
- Nahlásit

davidkova renata

jsem nějak nenapsala, že ta zkušenost s vodvedením psa na fízlárnu je staršího data, tohle jsem teda chtěla, ať si vyřešej sami, no uvidim zejtra, esi tam bude, tak něco zvorganizuju ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:43
- Nahlásit

želva
Těbůh,marode tak jaká?
Tinta76
to je fuk,voni sou to blbcííí v každý době.Něco udělat musíš,nejlíp ho vodchytni a pak uvidíme.Co nechápu,proč je na křižovatce

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
Řekni nám něco co nevíme
Třá nevíš, jaký je hlavní město Burundi.

rosnička
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:46
- Nahlásit

Slíbený potenciál do linií pro Biluši a Davídkovou:
fena odchycená mezi párii v Řecku, pětiletá, figura hodně subtilní (po kastraci ovšem s bachratým pasem), vybarvení australský ovčák trikolor s nepravidelnými znaky- jedna půlka gziftu bílej základ, jemné merle (nijak vzhledné, v jádru permanentně vypadala jako čerstvě vytažená z popelnice). Oko barvy světle zelené olivy, pohled strnulý a upřený, důvěru nebudící.
Povaha fantastycká: nesocializovaná, bázlivá až k poeání. Psů jakékoli velikosti se bála, jak čert kříže, ne-li víc. Jakmile však zjistila, že je dotyčnému ukradená, vorazila a při nebližší příležitosti ho hryzla do zadku, po kteréžto akci se okamžitě uklidila do nejzazšího kouta připravena k obraně na život a na smrt. Vztahy k lidem vzor výše zmíněné vztahy k psům.
Výcvik: balonky nezájem, ostatní hračky taktéž, vazba na lidi 00prd, pamlsky- krajní odpor.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:47
- Nahlásit

Gerda
Třá nevíš, jaký je hlavní město Burundi.
To je fakt,ani nevim co je Burundi,něco k pití?
Hele a co dochtorka na hubnutí Mě totiž napadlo tě přihlásit(hned po kastráci ) do toho pořadu Ste to co jíte Co ty na to?Zhubneš a eště na tom vytřískáš nějaký prachy ,který z nás furt mangelíš

Tinta76
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
Co nechápu,proč je na křižovatce
Nějaký vysvětlení se nabízej ... Zejtra se jen tak odbejt nenechám!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:49
- Nahlásit

rosnička
No a vo todle my přišly.. Biluše se voběsí..

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:50
- Nahlásit

davidkova renata
no heled,já jsem totální chudák,nesmím,jogurty,jenom mátovej čas,štávu s karotky a fláky normálního masa,jsem chudák že jo?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Tinta76
Zejtra se jen tak odbejt nenechám!
Správně!!!Nemůžou tě s nim vyhodit!!!Bud asertííívní až nasertííívní!

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
To je fakt

Bužumbura

zejtra ráno jdu k tý dochtorce, uvidíme. Teď kupříkladu žeru čokoládu, tak bych jen nerada, aby mi navážila víc, než minulý týden. Už mám z tý dyjety hlad, vypotřebovala sem si všecky zásoby, jen tak si umim představit, že sem ten týden mohla vydržet.
Do pořadu nechci, to by byla strašná vostuda a navíc by Marie pokousala štáb, co by to přijel natáčet, takže by rovnou musel přijet i Srstka s pořadem Chcete mě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:51
- Nahlásit

rosnička
Ty woe, kdes ji našla? To musíme mít, to je matrošek tohlencto Zní to skoro slibněji než Brajenka .
Davídkovic
Kým nakrejeme takový zázrak? Nevím jestli na tohle nebude i Overdog krátkej . MOžná bysme měli vyhlásit výběrové řízení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:51
- Nahlásit

želva
jsem chudák že jo?
Prožraná seš!Víš co by za to děti f Africe daly??!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
MOžná bysme měli vyhlásit výběrové řízení

No já mám furt v zásobě Standu, jestli eště neumřel na to srdce. Má luxusní dysplázku, je dost nesocializovanej, někdy žere i fenky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Kým nakrejeme takový zázrak

No pani,ničim,ta čuba nejni k mání .Co dybysme zajely do toho Řecka?mi neřikejte,že tam byla jediná...dyš se může jezdit krej t ven co my bysme nemohly...Ofšem štěnda budou drahý tim pádem

rosnička
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:57
- Nahlásit

Biluška
Ty woe, kdes ji našla? To musíme mít, to je matrošek tohlencto
To měli naši sousedi a my to měli hlídat. Jak ten muj zjistil, co je to zač, bryskně přehodil péči VO TO na mě.

rosnička
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
Ofšem štěnda budou drahý tim pádem
.....a eště drašší, jesi si k tomu napočítáte štrnáctidení dofču ól inkluzíf!
Uznejte, že se tam čék muší i chvíli pobejt a né hnet po příjezdu hrrr krejt, že jo! By čuba eště byla ve štrééézu a nemuselo by se to zadařit!

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
a já čekala že se mě zastaneš,když jsi moje maminka, JÁ CÍÍÍÍÍÍ JINÉ RODIČE

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
No pani,ničim,ta čuba nejni k mání
Fakt? To je bordel teda Ta skvostná dalmatinka s rozštěpem patra taky ne To je hrůza jaký matroš nám utíká pod rukama

Co dybysme zajely do toho Řecka?mi neřikejte,že tam byla jediná...dyš se může jezdit krej t ven co my bysme nemohly...Ofšem štěnda budou drahý tim pádem
To se mi jeví jako vynikající nápad. Mě na cvičák kdysi přišla čuba, vypadala skoro jako krátkosrstá kolie, taky to byla tadlencta řecká pária, holka ji propašovala z dovolené. Nevím jak je na tom zdravotně, bo měla demodex takže jsem je musela fofrem vyšupajdit a když se uzdravila tak už nepřišly . Řecko pro nás patrně bude země zaslíbená, musíme tam navázat bližší kontakty. Nejlépe nějakou delší služební cestou

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:09
- Nahlásit

davidkova renata
co vás vytočilo v loveckým psu?já to nesleduju bo to přesahuje moje chápání a navíc je to dlouhý
To je chyba to se musí přečíst a mě se dneska povedlo se virtuálně vytočit!!!POPRVÉ!

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:11
- Nahlásit

lidi ,taky jsou fakt ženský magoři:
jsem se dověděla,že jsem Dárečka nechala uspat kvuli tomu abych mohla mít dastyho

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:12
- Nahlásit

Dámy a páni,dneska sem s toho počasí jaxi unavená,tak to balím.
Přeji brou noč fšem......

Můdr......nočnočnočnočnočnočnoč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:13
- Nahlásit

rosnička
Uznejte, že se tam čék muší i chvíli pobejt a né hnet po příjezdu hrrr krejt, že jo
No jistěěě,to nejde tak hrc prc!
Biluška
Řecko pro nás patrně bude země zaslíbená
To je jistý ,pani,jak to tak čtu...Hlavně ty povahy asi budou super To mušíme mít!Krom toho je tu zima jak f pr...i a kámoška se vrátila fčera z Korfu,je tam 35 st.!!!!! Tepla ,pochopitelně,aby nenastala mejlka Tagže to považuju za hotovou věc,de vo to,gdo nám to zatopí.Máte nějakej typ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:14
- Nahlásit

želva
jsem se dověděla,že jsem Dárečka nechala uspat kvuli tomu abych mohla mít dastyho
Gdo to řek???Nějaká sousedka né?Kašli na ně,dyk sou to hovada.
jablunka
je chyba to se musí přečíst a
Tak mi aspon řekněte stránku,celý to louskat nebudu
Tož brou no...

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:19
- Nahlásit

davidkova renata
jo baba vodnaproti,je fakt že mě to naštvalo,ale pak jsem se tomu zasmála a myslím si svoje,každej ví jak to bylo

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:28
- Nahlásit

davidkova renata
Vona mě ta krafka prudila dlouho,ale tentokrát sem vycákla.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_7024_10.html
A teď už vopravdu du.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:34
- Nahlásit

jablunka
ale tentokrát sem vycákla

No jo,pani,ste vystříkla jak švestkovej knedlik
To je ale JITKA!! Já si Dejavu hodně vážím,je chytrá,má přehled a dost širokej záběr,eště že sem to nečetla.
Fšicííí du,brou...hodim se do komatu a třá mě napadne,gdo nám zacáluje to Řecko,kam s Biluší ALE NUTNĚ musíme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
třá mě napadne,gdo nám zacáluje to Řecko,kam s Biluší ALE NUTNĚ musíme.
bysme mohli zkusit požádat EU o grand. Jako výzkumný projekt Gdyž do toho zapojíme nějakou tu národnostní menšinu (puma dodá), zanedbávané děti (jablunka dodá), sociální péči (máme overdoga) tak to prostě musí vyjít

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to je bezva a já jako svámi nemohu jet do Řecka,já tam nikdy nebyla

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:52
- Nahlásit

želva
Se uvidí jak velký grant dostaneme. Když na to EU uvolní pár milionů tak tě vezmem taky

želva
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 21:55
- Nahlásit

Biluška
bezva,už jdu balit kufry,kdybyste mě zavolali třebas 2 ráno

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání