| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:02
- Nahlásit
Baico
Tak jsem odedneška sama uplně sama doma
Bajkonůr má dofču a zvěřina jela do lázní nebo co?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:05
- Nahlásit
Dobré konečně letní ráno
Baico
Tak jsem odedneška sama uplně sama doma
počki já myslela že ti ta havěť nějaká zbyla
PetraK
to jako fakt?? To někdo neunese legraci? Předpokládám, že se tam neřešili Terezání a tak podobně, ale pohřep, ne?
úplně fakt, asi se jim nelíbili dotazy typu a proč sem Renata už nesmí??? A napsala tam Rea že Renata dostala tytyty a stejně si z toho nic nedělala tak jí prostě utli
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:08
- Nahlásit
PetraK
Bajkonůr má dofču a zvěřina jela do lázní nebo co?
Alexa
počki já myslela že ti ta havěť nějaká zbyla
Dobře, já myslela jako lidi. Jinak se mnou bude 16 slepic+ kohout, 28 králíků, 1 morče, 2 kočky 2 psi a nějaké rybičky v akváriu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:23
- Nahlásit
Baico
Jinak se mnou bude 16 slepic+ kohout, 28 králíků, 1 morče, 2 kočky 2 psi a nějaké rybičky v akváriu.
na pokec výborná společnost. Se fším co jim člověk řekne souhlasí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:24
- Nahlásit
pro Davítkojc
nevím, vo jakou hostinu de, ale závazně se hlásím k účasti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:33
- Nahlásit
Alexa
A napsala tam Rea že Renata dostala tytyty a stejně si z toho nic nedělala tak jí prostě utli
PRO-SÍM?????? sem netušila, že to je fórum dětí v mateřský školce , jako tohle je no snad ani ne už směšný, ale nechutný dost. Tam asi není moc dospělejch lidí s pevnou nervovou soustavou, že ne?
gabifi
Baico
Jinak se mnou bude 16 slepic+ kohout, 28 králíků, 1 morče, 2 kočky 2 psi a nějaké rybičky v akváriu.
na pokec výborná společnost. Se fším co jim člověk řekne souhlasí
má pravdu přeceda Gabifi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:35
- Nahlásit
gabifi
nevím, vo jakou hostinu de, ale závazně se hlásím k účas
to si asi holka prošvihla, fčera byl totiž u modrejch Davídkoj pohřep, a dneska měla být ta hostina, ale už nám to utli
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:40
- Nahlásit
Alexa
fčera byl totiž u modrejch Davídkoj pohřep
ještě vysvětli tupci, co je to "u modrejch"
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
PetraK
gabifi
Se fším co jim člověk řekne souhlasí
Jo to by jsi se divila, jak slepice, která kvoká (pojem, který znamená, že chce sedět na vejcích) protestuje, když jí kradu vejce a večer jí nutím, aby šla z kukaně laskavě spát do kurníku.
A králíci jsou v pohodě, ty neřvou ani když mají hlad
Alexa
už nám to utli
Mě stále ještě nepřišlo potvrzení o přijetí registrace, takže nemá smysl se tam už ani gestit, co?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
čus,hlásim se z astrálu
ale mám kvapík,posmrtnej život je docela hoňka
gabifi
ale závazně se hlásím k účasti
že dete,pani Ale máte smolíka,vaše prožranost se proslechla až na modrý foře a tak mi kuli tomu zamkli pochřep,krom toho se dočetli,že má trvat 3 dny,to se asi vorosili ,no neva,nápadůch mám celkem dost a samý svježí .vám ale povim to je šichta dělat tam vrátnýho co má vod všeho klíče Kupříkladu toho kdo měl včera pohotovost vzbudili kolem půl jedný v noci a musel jít zamykat ..asi je to dobře placený,no..
hele du pa,tak tu nezlopte at vás děd nemusí vypínat!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 09:47
- Nahlásit
Baico
Jo to by jsi se divila, jak slepice, která kvoká (pojem, který znamená, že chce sedět na vejcích) protestuje
kdyš kvoká příliš, tak si z ní můžeš udělat vobjet, ne?
davidkova renata
modrý to jsou Ruda plus kámoši?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:09
- Nahlásit
Dobré ráno lidé, co se furt skorát hádáte, bo ste emocionální a nestihli ste hostinu. Dobré ráno všem, co mají hlat a rozhodli se piknik přesunout na rozptylovou louku za kostelíkem. Také dobré ráno všem, co přišli na druhý den pohřební.
Itinerář akce:
10-11 - soupis účastníků, vybírání poplatků za parkování
11-11.30 - nahánění pozůstalých na louku
11.30-12 - obřad, rozprášení části popela
12-13- první oběd
13-14 - polední klid (lehátka fasujte v kostelíku, opalovací grémy s sebou)
14-16 - svačina
16-17 - přehrávání videjí Ze života mamky, fotografie a proslovy vítány. Počas přednášky svačina.
17-17.30 - druhý obřad, rozprášení zbytku popela
17.30-libovolně - smuteční večeře, přípitek, hudba, přípitek, tanec, přípitek, společenské hry, přípitek....přípitek....dojezení dortu od oběda, přípitek....
Varování: Znečištění jakékoli části prostoru smutečního obřadu se trestá vysokou pokutou placenou ihned na místě, popřípadě popravou - veřejnou, eventuálně pouze veselým skupinovým lynčováním. Poplatek za parkování, obřad, svačinu, oběd, večeři, dort, sboristky, tanečníky, kapelu a připitek vybírá...m... já.
Dnes nemá nikdo svátek, takže se seberte, jděte pro nějaký věnce a nejpozději v 11 na na parkovišti před kostelíkem. Jo a Bajko vezme zopcofku, mamku vyprovodíme písní ajne vajse.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:12
- Nahlásit
gabifi
kdyš kvoká příliš, tak si z ní můžeš udělat vobjet, ne?
To uš právě radši ne, protože už mi jedna stará scípla. Bych ty ztráty pak našim těžko vyvětlovala. A kromě toho nejsem schopná jí zabít.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:14
- Nahlásit
Gerda
Jo a Bajko vezme zopcofku, mamku vyprovodíme písní ajne vajse.
Kdyby nebyla už mrtvá, tak tohle jí zabije spolehlivě znova
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:17
- Nahlásit
Gerda
smuteční večeře, přípitek, hudba, přípitek, tanec, přípitek, společenské hry, přípitek....přípitek....dojezení dortu od oběda, přípitek....
ty vole, škoda, že neděláš program i u nás f práci
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:19
- Nahlásit
Gerda
hlásím, že dorazím až mezi 12.-13., předchozí body mě tak neberou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:20
- Nahlásit
Gerda
vybírání poplatků za parkování
to si beru já
druhý obřad, rozprášení zbytku popela
kdyby bylo málo popela-jako že při její konstrukci bude, můžu vybrat kamna. Abych se mohli rozptylovat pořádně. To že vysypem dvě zrnka popela, to by byla nuda.
Baico
kdyby ne, můžu hodit do placu svůj Tálinskej rybnik! Ten zabírá spolehlivě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:24
- Nahlásit
gabifi
ty vole, škoda, že neděláš program i u nás f práci
dělam ho u nás, to úplně stačí, stejnak se jim nelíbí, hajzlům.
mac1
hlásím, že dorazím až mezi 12.-13., předchozí body mě tak neberou
zapomněla sem tam připsat, kdo nedorazí na obřad, nedostane najíst....
PetraK
to si beru já
ne, to si nebereš, leda bys to vybrala a přinesla mi to.
Baico
Čék má mít jistotu, raději hraj už teď, co kdyby bya odolnější )
na vás se musí tvrdě, jinak to všecko zkazíte. Jo a přijďte slušně oblečený, vhodné jsou kapesníky, slzy, dárek smí vzít dastyho, psy veselejších barev nevoďte, leda jesi uměj výt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:28
- Nahlásit
Gerda
š, leda bys to vybrala a přinesla mi to
půl na půl!
psy veselejších barev nevoďte, leda jesi uměj výt.
a když umí říct RUM tak můžu? Moch by nám vobjednávat. Cola říct ešče neumí, to musíme zvládnout sami.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:42
- Nahlásit
Tak jsem asi první, ale krásné místo jste vybrali pro poslední rozloučení.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:43
- Nahlásit
Prosím, parkujte pouze na místě k tomu určeném.
Poplatky za parkování a příspěvky vkládejte sem.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:43
- Nahlásit
Gerda
zapomněla sem tam připsat, kdo nedorazí na obřad, nedostane najíst.... ach jo, to zas bude vopruz
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:46
- Nahlásit
Pomalu s scházejí pozůstalí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:49
- Nahlásit
Gerda
slzy, dárek smí vzít dastyho, psy veselejších barev nevoďte, leda jesi uměj výt.
Bakkonůr umí výt krásně, ale musí se mu k tomu pustit ze starý desky píseň Ó Vééélvary. To předčí i můj koncertní výkon na zopcofku.
Jednou mi takhle začal zpívat ve Velvarech na náměstí, když pustili znělku městskýho rozhlasu. Bylo to okolo poledního a město bylo plný lidí. Dělala jsem, že to zvíře ke mě nepatří.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:50
- Nahlásit
Už nám vezou naši drahou zesnulou.
za zvuku tklivých melodií
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:51
- Nahlásit
kinta
Pomalu s scházejí pozůstalí.
hele gde ste??? Vás nemůžu najít esli nejsem na špatnym hřbitově??? Bloumám mezi hrobama tady:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:54
- Nahlásit
Alexa
že vy ste jela do Žamberka, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:56
- Nahlásit
Eště že je tu kinta, jedinej rozumnej čék - ta kasička je skvělej nápat, jen je dost malá...to ešuska neunese.
Dobře dobře, vemte i psy, co uměj zpívat a mluvit, ale děcka tam netahejte, to by mamka mohla hrůzou vstát z hrobu a to nigdo nechceme. Kočárky parkovat i s pézetkama na parkovišti, ať nerušej smuteční oběd. Aleksa se přesune ke kostelíku a přestane obtěžovat mrtvoly na úplně jiném řbitovjě! Všichni sme uš u cedule! A kdo má potpatky, ulomí si je, aby nám nevošlapal trávník!!!!!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:57
- Nahlásit
Alexa
Jé, tak to jsi úplně, ale úplně špatně. Vem to za hřbitovem doleva, je tam směrovka na rozptylovou loučku. Ale dělej, Gerda už se chystá k projevu.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:00
- Nahlásit
Už Jedou
|