| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:48
- Nahlásit
jbat
tak nějak. každej holt není silák a drsňák, jsou i tací, co se hned pose...rou...
Nezlob se na mě, ale tyhle lidi fakt nemám ráda. Co bolest, kterou způsobili všem co tu nechali? Rodiče, prarodiče, sourozenci.... sebevrah si prostě vyřeší svoje bebíčko a vy všichni se s tím srovnejte jak umíte. Co ten chudák strojvedoucí, který je sejmul? Ten se s tím taky bude muset vyrovnat a asi to taky nebude jednoduché....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:01
- Nahlásit
jbat
tak nějak. každej holt není silák a drsňák, jsou i tací, co se hned pose...rou...
ty vado,nech toho,k čemu potřebuje bejt jeden silák a drsnák kuli tomu,že se porafe s protějškem??Co to je za důvod,proboha?To je snad normální zátěž ne? aby bylo jasno,já nejsem úpa proti tomu hópnót pod něco nebo tak,ale mám jinou hranici.Třeba když dotyčnej ví,že mu zbejvaj 2 měsíce a ty nebudou vůbec pěkný nebo je už moc starej,nemocnej a prostě unavenej,nebo jiná trága,ale todle?
janika
je pohřbívána a prosím pěkně zaživa.
Du si přečíst Poea ,nepište
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:03
- Nahlásit
janika
milý pane, neměl byste se poflakovat, ale mastit vedle dělat bordel
na hostině nikdo dělat bordel a znevažovat tak památku zesnulé nebude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:06
- Nahlásit
Gerda
na hostině nikdo dělat bordel a znevažovat tak památku zesnulé nebude.
Díky,je vidět že si fakt hodná céra,škoda že sem si tě víc nevážila dyš sem eště byla živá..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:13
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, poslete mi taky ten pochrep na maila, ja vedle nechodim.
A Kremyl tusi, ze se nekam pojede, toz si vcera servala predni polstarek a belha. Ano, chtela jsem s ni jit za zkousku. Ten cokl mi snad cte myslenky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:22
- Nahlásit
Biluška
http://www.novinky.cz/krimi/174187-zena-neprezila- stret-s-vlakem-na-opavsku.html
ti idioti v debatě pod článkem mají okavidně podobné názory.
Nezlob se na mě, ale tyhle lidi fakt nemám ráda.
no já ji měla ráda dost. a vona měla dost ráda koně. a jestli byl někdo v mém životě nesobeckej, tak to byla ona, ona se mnou sedávala a držela se mnou nastřídačku kapačky u kolikovýho Coladase, ona se se mnou střídala na nočních na porodnici a byla jediná, kdo mi donesl horkej čaj, když při porodu, u kterýho jsem byla jen já, protože vet se ožral, umřela kobyla i hříbě, protože měly obě srdeční vadu a já jim neuměla pomoct a jen jsem seděla a dívala se na dva mrtvý koně!
davidkova renata
kuli tomu,že se porafe s protějškem??
ty nechápeš, že to asi nebylo kvůli barvě povlečení? že se třeba nehádali, ale že se mohlo stát něco, co tu hádku rozvířilo a že to něco byl ten důvod? třeba ty dva měsíce života???
jak vůbec můžete odsuzovat mrtvou devětadvacetiletou holku...?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:23
- Nahlásit
davidkova renata
Nanebevzeti RD zaziva...
RD jako RD, ne RD jako RD, jestli mi jako rozumis.
škoda že sem si tě víc nevážila dyš sem eště byla živá..
Mutvola promluvila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:26
- Nahlásit
jbat
dyk sem řikala,že se to nemá rozebírat.Ale když ty jsi napsala,že po hádce s přítelem..měla jsem za to,žeto máš odněkud z první ruky,když jsi jí znala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:28
- Nahlásit
davidkova renata
měla jsem za to,žeto máš odněkud z první ruky
vod holky, co bydlí vedle ní. taky s náma dělala na remontce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:41
- Nahlásit
jbat
Jak? Úplně jednoduše. Pokud ta holka nebyla teda úplný sirotek tak po sobě nechala minimálně dva lidi, co ji měli hodně rádi. Pokud měla sourozence, prarodiče a tak dál tak jich je mnohem víc. Kdo jí dal právo těm lidem způsobovat bolest? Dokázala bych to pochopit z důvodů, která napsala Renata. Ale určitě ne kvůli klukovi, to fakt ne. Ještě snad kdyby jí bylo patnáct, to je člověk dost blbej a kraviny prostě dělá. Ale v devětadvaceti už se to věkem omlouvat nedá.
ti idioti v debatě pod článkem mají okavidně podobné názory.
Hele holka, se mnou život zametá jako s málokým jiným. Ale tohle by mě nikdy nenapadlo. Právě proto, že mám na tomhle světě nějaké vazby a ty lidi, kteří mě mají rádi by to svinsky bolelo Tohle může udělat jenom absolutní sobec a je mi úplně šumák kolik čaje předtím nanosil. I když to zní sebevíc tvrdě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:49
- Nahlásit
Psíček
měla by ses více modlit...
No dyk sem o Vánocích hodila pětikačku v kostele do kasičky. To nestačí??
Taky sem vyhrabala jakousi kovovou plastiku toho atleta na kříži když jsme kopali základy pro kotce a nevyhodila jsem ji . Teda hlavní důvod byl ten, že jsem měla dojem, že by to mohla být starožitnost a že za to trhnu nějaké prachy . Jenže Brajena do toho pak kopla a urazila mu obě ruce tak jsem to stejně vyhodila Tím jsem si to nahoře asi dost pomrvila co?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:52
- Nahlásit
Psíček
nechal zridit registraci na jeden z mych milionu nicku karel.berger, tak jsem zvedav, jak rychle to projde
No, tak to teď službu konající špion přečetl a informu štáb.Takže neprojdeš )
A jak jinak de život mutfolo?bys taky mohl písnout nějakýho zábavnýho mejla.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:53
- Nahlásit
Biluška
paní přišel vám mejl? Jak to vidíte? a kde mám další texty?
Jinac tak btw vas desensky nema opravdu rad ze? Kdyz to cloveku hlasi ze ma zabanovanej mejl a to v nem ma jen slovicko pumi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:55
- Nahlásit
leila
aní přišel vám mejl?
Naposledy ten jak v něm jsou ty staré texty.
a kde mám další texty?
už beru sešit a jdu tvořit další. Je to hrozně moc akutní. Hlavně ty profi stránky, ty čokličí můžou klidně počkat.
Jinac tak btw vas desensky nema opravdu rad ze? Kdyz to cloveku hlasi ze ma zabanovanej mejl a to v nem ma jen slovicko pumi
. Kdyby jen to, mám takový dojem, že skrz moji ajpinu je zablokovaná asi půlka Osoblažska . Co tady budou dělat ti chudáci, kteří nechtějí uplácet psa to teda nevím
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:58
- Nahlásit
Biluška
Nechci se zastávat,ani odsuzovat nebo dlouhosáhle diskutovat.Ale ta zmíněná co se rozhodla odejít z této reality na to měla právo.A je to jen a jen její volba.
S okruhem blízkých to nemá nic do činění.Taky se ji neptali,zda se jí sem chce na tenhle svět.Znám holku,je jí 22 ,vymodlená uměle udržované těhu a tvrdí,že se jí zde nechce být,že se nechtěla narodit...rodiče s ní sjezdili x psychologů a léčitelů a stejně vím,že to jednou udělá.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 15:59
- Nahlásit
Biluška
Naposledy ten jak v něm jsou ty staré texty.
Jej posilala jsem Vam odkaz na ten webhosting toz to jdu vyhrabat a poslat ze seznamu
. Je to hrozně moc akutní. Hlavně ty profi stránky
jj tak se napred vrhnu na ty profi uz to mam rozrezane a vsechno akourad nemam banner muze zustat stejny jako na psich?
Kdyby jen to, mám takový dojem, že skrz moji ajpinu je zablokovaná asi půlka Osoblažska
no jeste ze ma clovek vicero mejlu zeano, se chce jeden podivat jak se lidi inteligentne bavi a ho to nepusti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:10
- Nahlásit
Erin
Ale ta zmíněná co se rozhodla odejít z této reality na to měla právo.A je to jen a jen její volba.
S okruhem blízkých to nemá nic do činění.Taky se ji neptali,zda se jí sem chce na tenhle svět
No tak ptát se na tyhle věci jde asi jen hodně těžko. Pokud teda rodiče nemají k dispozici křišťálovou kouli. Zato o odchodu už se mluvit dá se spoustou lidí (jak v rodině, tak u nějakých těch psychologů - pokud to teda nejsou zrovna Čáryfukové).
leila
Jej posilala jsem Vam odkaz na ten webhosting toz to jdu vyhrabat a poslat ze seznamu
Ten vlastně přišel, si vzpomínám. Jsem to odložila do kolonky "příliš složité, vyžadující energii" a už jsem se k tomu zapoměla vrátit . Tak to tam asi zaregistrujem, páč to není drahé . Ale pořád nevím jakou vlastně chci adresu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:12
- Nahlásit
Biluška
Jinac jsem zapomela na novinky ze sveta pumi!!!
Zacneme odpocatku:
Annabell byla na 4xnocni show v chorvatsku a vysledky? 2xCAJC 2xBOB 1xV 1x odstoupila
Niki byla na vystave v Povode, kde byla take Afony - ta pribuzna bellinky - posuzoval Vaclavik, vysledky:
Niki CAC, BOB
Afony VD
A posledni novinka vcera jsme vezli Okosku Koroščenko na letiště - brala si ji chovatelka od Niki, jako povahove je prumerna a vzhledove myslim taky snad se bude mit ve Finsku dobre
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:15
- Nahlásit
leila
povahove je prumerna a vzhledove myslim taky snad se bude mit ve Finsku dobre
Je skoro tak ošklivá jako Bibinka
posuzoval Vaclavik
Už se okoupal? Ne, že bych se ho chtěla nějak dotknout, ale když posuzoval naposled Bibinku tak měla tendenci se o něho otírat jako o mršinu . Smrděl i mě a to už je fakt co říct, páč mám chronickou rýmu a necítím skoro nic
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:17
- Nahlásit
Biluška
no joo mas ho tam tedy jeste jednou
Tak to tam asi zaregistrujem, páč to není drahé
to je slovo sefa
Ale pořád nevím jakou vlastně chci adresu
to je blby chce to neco jednoducheho a zapamatovatelnho napr. mojipsi.com ale to je nevhodne pro tebe... volnou mas treba canisterapie.net no musis zkouset a hledat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:18
- Nahlásit
Biluška
Je skoro tak ošklivá jako Bibinka
Bibinka neni voskliva ta je canana okoska ma divnou barvu
Už se okoupal?
Tak to nepovim pac sem tam nebyla ale nikdo si nestezoval tak snad jo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:21
- Nahlásit
Jak? Úplně jednoduše.
Biluška
mluvila bys takhle i o své kamarádce? nebo o někom z rodiny? kdyby se ti to stalo, jakej názor bys měla na tak debilní kecy, jako teď vedeš ty vůči Petře?
samozřejmě - stejnej - ani nemusíš odepisovat.
mysli si co chceš, ale už se k tomu, prosím tě, nevyjadřuj. až si budu chtít přečíst hrdinský tlachy, půjdu jinam.
a pokud jsi ještě neměla reálnou chuť se na všechno vysrat, tak buď ráda, protože to je důkaz, že může bejt ještě mnohem, mnohem hůř.
vůbec jsem sem neměla lízt, můžu si za to sama, vím.
čaute
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:22
- Nahlásit
Psíček
Zeby byla Canisterapie jen cesky vynalez, ze je takovahle
domena volna?
no vono to bude asi tim ze .net nejak neleti
www.jsemmnohemlepsicanisterapeutnezdausova.cz
sice pekna adresa, ale kdo by to furt vypisoval
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:28
- Nahlásit
jbat
Jo, mluvila. Už se to u nás dokonce i stalo. Asi proto vím jak to se zbytkem rodiny zamávalo. Babička se z toho nevzpamatovala nikdy. A taky to bylo kvůli ženské
pokud jsi ještě neměla reálnou chuť se na všechno vysrat,
Takovouhle chuť mívám několikrát denně . Byli dny (a určitě ještě budou) kdy jsem zoufalstvím brečela, že už opravdu nevím kudy kam. Fakt brečela. Vybulela jsem se, oklepala a táhla to dál, protože nic jiného prostě nezbývá.
Zkus se na to podívat z hlediska jejich rodičů - jak je asi těm? A co ten chudák fíra? Jak dlouho se bude v noci budit s tím, že ji uvidí skákat pod vlak, který už nedokáže ubrzdit?
Psíček
www.jsemmnohemlepsicanisterapeutnezdausova.cz
. woe, jsem si málem cvrnkla do trikotu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:33
- Nahlásit
Psíček
Ja mejly pisu furt preci.
No to asi ano,ale ne humorný mě
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:46
- Nahlásit
davidkova renata
no pani ten póhřeb máte moc heskej, to se muší nechat. Hódně lidějů sie přišlo podívat a i něco donesli, ale nejni Vám to nějaký divný?? Měli Vás tak rádi , nebo sou rádi ? Ste si 100% jistá, že zůstanete v tom hrobě už furt, že se tam zasejc jako nezjevíte třeba v jiný podobje?? U Vás se to stává dost často, víte? Kytí pošlu mejlem, aby dorazilo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 16:53
- Nahlásit
Biluška
Kdo jí dal právo těm lidem způsobovat bolest?
Promiň,ale kdo dal tobě právo soudit někoho o kom si nic nevěděla???
Psíček
Erin
Nechci se zastávat,ani odsuzovat nebo dlouhosáhle diskutovat.
Nápodobně.
Asi tak.
jbat
samozřejmě - stejnej - ani nemusíš odepisovat.
Vzala si mi to z klávesnice.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 17:06
- Nahlásit
jablunka
díky za pochopení.
hlavně se nerozhádejte, přece se nebudete hádat kvůli nějaké na sračky rozjeté mrtvole, která skočila pod vlak jen proto, aby nasrala rodiče a Bilušku a byla ještě tak sobecká, že tím vystrašila i chudáka strojvedoucího...
jsem si nějak myslela, že mě tady lidi pochopí, jako chápou, když umře pes. a bůh ví, že mám psy radši než lidi, ale tohle je na mě fakt moc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 17:18
- Nahlásit
jablunka
Promiň,ale kdo dal tobě právo soudit někoho o kom si nic nevěděla???
A kdo ji soudí? No někdo asi jo, ale nejspíš to bude někdo kompetentnější než já. Já jenom píšu svůj názor na její čin.
jbat
která skočila pod vlak jen proto, aby nasrala rodiče a Bilušku
Víš co, napřed se uklidni a pak se můžem bavit dál, jo?
byla ještě tak sobecká, že tím vystrašila i chudáka strojvedoucího...
Tohle radši už vůbec nebudu komentovat. Možná taky někdy budeš v roli toho strojvedoucího....možná ti někdy někdo skočí pod auto a pak si můžem povídat dál
jsem si nějak myslela, že mě tady lidi pochopí, jako chápou, když umře pes
Asi to ten pes nedělá schválně, v tom bude ten zásadní rozdíl.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 17:31
- Nahlásit
Biluška
ty vole uvědomuješ si vůbec, že teď není vhodná doba na tvoje světecké projevy?
a uklidni se...? to si jako fakt myslíš, že to jde? ty máš nějakej pokřivenej náhled na svět, ne?
buď jsi začla s blbejma řečma a teď, abys nebyla trapná, v nich pokračuješ, anebo prostě nevíš, kdy přestat hlásat pravdu a racionální pohled na svět. tak pokud je to druhej případ, tak ten čas nastal o stránku dřív!
Asi to ten pes nedělá schválně, v tom bude ten zásadní rozdíl.
ne. nikdy jsi nebyla na opravdovým dně, nikdy tě nezasáhla ztráta někoho blízkého, nikdy jsi neměla přátele. protože jinak bys věděla, že je úplně jedno, JAK příjdeš o někoho blízkého, důležitý je fakt, že odešel.
a ty seš podle mě momentálně dost velká blpka, pani, protože mlčeti zlato. a to platí jak pro mě, tak pro tebe.
|