| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Dnes má svátek mamkaaaaaaa! Nic jí nedáme, bude mít vztek, sválně počkejte až příde a nic tu nenajde.
Tak Renčo šecko nejlepčí a tady máš ode mě dáreček:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:34
- Nahlásit
Alexa
pani a viděla jste nýnu v akci? jako když vidí veverku??? to je mazec...
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:35
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/174618-zene-se-z-naraz niku-tramvaje-nechtelo-pokousala-straznika.html
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:43
- Nahlásit
janika
...co třá tohle??
to smrdí až sem!!!!!!
pani!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:57
- Nahlásit
čus žumpáci, uš sem úplně uvařená a prakticky mrtvá tak si s váma nebudu ani povídat
isdpch
jen dorazím domů šmajdá po třech.
Můžete mi to někdo vysvětlit !!!!
Můžu, páč jsem gdysi měla úplně stejného josefčíka . Ten pes je prostě simulant, nejspíš na to má vliv tvoje výchova Měli by ti ho zabavit a umístit k fousáčovi, páč u tebe mu to evidentně nesvědčí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 10:58
- Nahlásit
isdpch
jen dorazím domů šmajdá po třech.
chce ti udělat radost, dědo, to je jasný!
protože sem rak, tak se ptám co to má znamenat
dyš já uš nevim, co tam bylo.....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:02
- Nahlásit
Biluška
paní hlásím že sem zasejc vonlajn... sem jela 15hodin z tý prahy hruza vlak se nam sekl nekde v ujzde kde jsme stali 7h pak jsme se posunuli do ceskeho brodu a tam stali dalsi 3h.. nenavidim vlaky.. nenavidim prahu... nenavidim cestovani z prahy a pani dosel vám mejl mate tam navrh co a jak a ja nevim co dal s tim menem oddelit nechat tak??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:15
- Nahlásit
isdpch
jen dorazím domů šmajdá po třech
gde to tak moch chytit, to je mi záhada.
janika
...co třá tohle??
esli to tu chceš vylidnit, tak fungat by to mohlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Davídkojc
todle neni ku svátku, já jen, ešivá vy co děláte eNÓno v nouzi vo Axovi víte? Asi ale jo, ž ejo? Byl odebranej ještě s kolegou, ten je na tom asi vo fous líp
http://obcan.ckrumlov.info/img.php?img=9062405&LAN G=cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:20
- Nahlásit
janika
Paní f klidu, fšichni moji psi jsou takoví . Teda tenhle způsob výchovy běžně praktikuju, takže jsou na to zvyklý. Důležitý je tomu čoklovi říct ZA CO ho mlátíte, páč jinak by v tom mohl mít zmatek
Třá moje pitomá bordera dneska - jedem do města a čokly vyhážem z části na zahradu (bordera, Arman) a z části po různých pokojích doma (zbytek saně), tak aby bylo zcela vykryto hlídání celého baráku a příslušenství. Přijedem dom za nějaký dvě hodinky, před vjezdem do brány vysílám děcka, aby chytly psy ať je nepřejedu. Děcka chytí Armana a hlásí, že borderka tu nejni. V tu chvíli bordera plavmo startuje z otevřeného kuchyňského okna a snaží se mi namluvit, že celou dobu stála u brány a vítala nás a ona osobně apsolutně nemůže za to, že jsme fšichni slepí jak patrona a nevidíme ji. Neví kdo byl v kuchyni, ona v žádném případě ne. Neví co je kuchyň. Neví co je okno, nikdy ničím takovým neskákala ani z baráku, ani dovnitř. V zásadě ani neví co je to barák. Kuchyň plná bordela z rozházeného koše. Bordera zalezlá pod višní předstírá, že tady vůbec není. A to jsem jí neřekla ani půl slova.... sakra dobře ví, že byla někde, kde být neměla
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:23
- Nahlásit
Taik tady něco pro Davídkojc k svátku, aby byla ještě štíhlejší a my už se na ní nemuseli vůbec koukat.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 11:25
- Nahlásit
nazdar lidousky a lidousky, co se delo? vcera mi nesel prout, bo tu byla bourka jako blazen (este sbiram vodvahu, ale budu muset obhlidnout skody.. posledne to byl ten smrcek a plot, toz bojim)
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 12:26
- Nahlásit
Ahoj , omlouvám se , že píšu sem nechci zakládat nové téma a tady ste hlavy otevřené ...
Mám prosbu , neříká někomu něco jméno Pěgřímová ( Hodonín ) ? Pořád se nemůžu zbavit dojmu , že sem ho už někde četla , slyšela , nejedná se o nějakou množitelku ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 12:33
- Nahlásit
cilka
a tady ste hlavy otevřené .
tak to sedí!To je velmi trefné
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 12:35
- Nahlásit
PetraK
to sem ráda že Tě to tak pobavilo a o tý Pěgřímový nic ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 12:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jablůůnko , proč se nemůžeš naklonovat?
já vím, že už jsem ho sem dávala, ale řekněte mi, jak někdo může prostě starýho čokla takhle odhodit
cilka
to sem ráda že Tě to tak pobavilo a o tý Pěgřímový nic ?
bohužel ne pomůžu, já zas nejsem takhle sběhlá
Biluška spíš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK
Biluška spíš?
mě to jméno taky něco říká, ale nemůžu si vzpomenout. Jsem na tom stejně jako Cilka a stejda gůgl totálně selhal . Ale když nemá žádné inzeráty na prodej buldoků a jorků tak to asi množitelka nebude.
Odkud je ten buldoček?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:52
- Nahlásit
Biluška
taky sem gůglila , taky prolezla inzerci , projela hledákem i Cz-psa no , dobře prodejný nejsou jen buldokové a jorci , tam je to na ústupu bych řekla , má zájem o jiné plemeno a já právě nevím , v neděli mají přijet tak sem si říkala že se optám že by ještě byl čas to případně pozastavit ...To jméno jen mohlo figurovat - její přítel - (neznám jméno) právě s bejvalkou chovali psy ...
ale díky i když odpovědˇbyla pro Petru K
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:56
- Nahlásit
PetraK
Jablůůnko , proč se nemůžeš naklonovat?
Protože by se Brutar zbláznil.
ale řekněte mi, jak někdo může prostě starýho čokla takhle odhodit
cilka
Jsem na tom stejně jako ty a Biluška.......jméno povědomé,ale jinak nic.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 13:57
- Nahlásit
cilka
Hele,našla jsem jen tohle.URL
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:05
- Nahlásit
jablunka
díky moc , no o čechounka právě běží ....ale jinak sem taky nenašla nic , tak snad to bude O.K. ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:18
- Nahlásit
jablunka
Protože by se Brutar zbláznil
já vím
pofoukejte mi někdo dušu - ve strakonicích je fena dráťáka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
tak nám snad dodělali generální opravu na elektrice a už bude běhat jak na drátkách nebo po drátkách.
Koukám, že nic nového se tu neobjevilo....snad jen nějaké srovnání psů se začátečním písmenem "B", ale to jsem zatím nenašla ( doufám, že se jednalo jen o psy a ne o páníčky, i když jsem v poslední době na tom téměř stejně jak ten můj blb:lol
jablunka
Jak jste na tom zítra? By jsme měli jet na otočku ke švagrům, tak by jsme to protáhli k vám.... teda jestli budete doma...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:35
- Nahlásit
brut
F kolik ???Jak????Gdy????
dejte vjedít jen f kolik,já to určitě nějak spáchám.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:43
- Nahlásit
PetraK
drahá petroK.
právě mi volali z O2, páč jsem jim řekla, že odstupuju od smlouvy.
a volali s tím, že právě volají všem 240 technikům z O2 a hledají ty klíče s tím, že pokud je nenajdou, už mají povolení vypáčit skříňku a namontovat novej zámek...
jen proto, aby jébatek měla internetíček ještě dneska namontovanej...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:48
- Nahlásit
jablunka
Mno, naplánovala jsem odjezd od nás nejpozději okolo 8, aby nebylo vedro... nemyslím, že by jsme někde moc stavěli, ale určitě by se musela nějaká přestávka udělat, aby čoklíci nebyli celý dopoledne jen zavřený v autě. Takže někdy dopolko, pak by jsme jeli ke švagrům a večer se synovcem dom.
Pokud ale něco máte, tak zruším poplach a dohodneme se na jindy.... snad už na tom bude švagrová natolik dobře, že budou jezdit pravidelněji.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:49
- Nahlásit
Už jsem našla debatu o "B" jménech a nejen o nich a cvrnkla jsem si opět do gatí.... ste blpky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:50
- Nahlásit
brut
Tagže nejdýl kolem 10tý u nás???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:55
- Nahlásit
jablunka
jj, předpokládám, že by jsme to mohli stíhat. Jen ještě musím domluvit dobu odjezdu s mužským, aby moc nereptal a nepřekopal program ... pošli mi prosím na mejlík tel. číslo, zbytek už domluvíme po founu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:59
- Nahlásit
brut
Fajn,budeme se na vás těšit.A číslo bys měla mít.....pokud ne,napíšu ti zprávu.
|