| Autor |
Zpráva |
malinka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:52
- Nahlásit
Biluška
musela sem jít pro dětský mlíko, páč tu nic nemám na kašičku. Byla sem u veta, ten řekl, že štěníkovi je +- 4 týdny, je to asi roťák v pozadí s ovčákem, dostali sme nějakou 1/2 tabletku a druhou 1/2 tabletu dáme zejtra.(asi odčervení) Máme dávat kašičky a taky opčas kašičku z granulí. To štěndo sme našli aš po 18 hodině. No našli, přišel mi říct jeden pán, že nám uteklo šťendo,že je na silnici a že ho tam může něco přejet. Abych si pro něj šla. No, tak sem šla a řekla mu, že sice žádný štěníky nemáme. Ale že uš teda asi jedno jo. V tý tmně vypal spíš, jako morče. Byla to zase rychlovka. A ani sem nevěděla, co na to domácí pesan. No zatím dobrý, moc si ho nevšímá, ale když sem ho odnesla k sousetce a vrátila se bez něj, tak lítal ,kňučel a hledal. Tak snat.....
Jen sem byla překvapená, že v takovym věku umí lízat z talíře. Zejtra nafotím a pošlu Davídkoujc, ta to sem umí dát.
Ví někdo od kdy může to syrový maso?? Díky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:59
- Nahlásit
malinka
Přikrmovat by se snad měli začít od třetího týdne, a dělá se to postupně, když se naučí dobře jíst kašičky, mělo by se přecházet na tužší kousky v kašičce a pak jen kousky-a syrové maso zařaď hned, jak se naučí zacházet s kašičkama.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 06:48
- Nahlásit
davidkova renata
eh...a jaxe mandželky menovaly??Pičová nebo to je nesklonný?
Jo. Všechny jsou Píčový.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:08
- Nahlásit
malinka
Ve čtyřech týdnech se tak zhruba začíná přikrmovat, takže už by to měl zvládnout i bez štěněcího mlíka. Já přikrmuju štěń. granulema, které rozmočím v horké vodě. Tím pádem to udělá takovou hrubší kaši. Tak +- od pěti týdnů jsem začínala dávat i maso (vařené, na syrové jsem nějak neměla odvahu, ale vím o takových co dávají i syrové). Začínala jsem s krůtím, nemlela jsem to, ale prstama jsem to roztrhala na kousíčky. Pak játra (nakrájené na drobno) a pak už úplně všechno.
Bacha na ně, oni ty štěněčí mrchy vypadají, že nedokážou nic spapinkat když to není rozmixované. Ale mě kdysi tři šestitýdenní štěňata NO na zahradě zabily a sežraly zlatého bažanta. Našla jsem z něho jednu nohu, zobák a trošku peří. Sežrali ho i s kostma Od tý doby jim na nic nenaletím
JInak dobré ráno fšem, jdu dřít a nenávidím to
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:12
- Nahlásit
dobré ráno všem
malinka
nevím vo co gou,ale držím palečky malinkému
Biluška
netýká se to štěnat,ale jsem si myslela jak Eliška má malou tlamu,že jí tam niic nevejde,prdlajs,vejde velká kost kterou žužlá asi 4 hodiny,velké granule velké klacky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:44
- Nahlásit
dobré ráno všem, co maj dneska asi rande...
a taky všem oslavencům, cecko nej nej nej!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:45
- Nahlásit
brezen2008
netýká se to štěnat,ale jsem si myslela jak Eliška má malou tlamu,že jí tam niic nevejde,prdlajs,vejde velká kost kterou žužlá asi 4 hodiny,velké granule velké klacky
jj, Texík dokáže do huby narvat půl krávy a ještě ji odnese pryč . Normálně velké kusy zmraženého masa, celé kuřata a tak... Texál to krade a tahá na zahradu Oni se ti trpaslíci nezdají
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:58
- Nahlásit
dobre rano vsem argoskum reinkarnovanejm i pravejm dnes mu napisu jestli ho nezavreli pedofila porad kecal jak bude muj zetak a kdyz bych potrebovat zetaka na praci na chate tak neni buznicka jedna
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:58
- Nahlásit
No tyvole!!! Tak Artušek včera vodjel do Prahy a hned se vrátil zpátky, páč si označkoval fenu majitelky To snad ani nemůže bejt pravda!!!
Jinak teda všem přeju fakt skvělej den ... ještě že je pátek ...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:03
- Nahlásit
Tinta76
... ještě že je pátek ...
tak tak...
co to je to mailnký černobílý krásný co vypadá jak malá bordelgolyje??? nádherný ňuňu...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:05
- Nahlásit
Tinta76
no tak nic, uš jsem si to přečetla... peruán...
ale heskej, moc!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:07
- Nahlásit
jbat
jsem to tu psala peruánskej naháč
|
Tinta76
|
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:08
- Nahlásit
jbat
no tak nic, už jsi na to přisla sama
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:11
- Nahlásit
Tinta76
njn, pátek, ráno, je toho na mě moc...
lidi, nebyl úplněk náhodou? jsem spala asi hodinu. po pětiminutovkách... měla jsem sny jak Maxipes Fík, začnu psát snáře asi...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno .... letím s klukem na kontrolu, tak jen doufám, že nezůstanu někde na trati neb včéra byl opět nějaký velký výpadek, takže holka přišla do práce o hodinu později
Moc nepište, ať to nemusím louskat, až se odpolko vrátím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:17
- Nahlásit
Vůbec nic nepište, jdu na policajty Sem dostala předvolání, že se mám dostavit a vysvětlit jim gdo se 9.9. v 17.45 v obci Lomnice u Rýmařova dopustil dopravního přestupku. Můžete mi něgdo říct jak to mám vědět?? Si jako myslí, že mám křišťálovou kouli, nebo co???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:19
- Nahlásit
hele není teď o víkendu ta akce náhodou...?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:21
- Nahlásit
Biluška
Sem dostala předvolání, že se mám dostavit a vysvětlit jim gdo se 9.9. v 17.45 v obci Lomnice u Rýmařova dopustil dopravního přestupku
ty seš Sybyla, že jo? v Lomnici mám kakamaráda Erika, co je docela hloupej chlap, ale má úplně modrý voči. úplně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:23
- Nahlásit
jbat
sice nespím po pěti minutách, ale sny mívám taky hezký a zajímavý. Většinou jsou barevný a plný krásných věcí, zkrátka takový pohádkový
Tinta76
jsem to tu psala peruánskej naháč
mno, chlupatej peruánskej naháč šmrncnutej borderkou
Biluška
Můžete mi něgdo říct jak to mám vědět?? Si jako myslí, že mám křišťálovou kouli, nebo co???
asi ste někdo jet moc rychle a vyfotili vás .... to my známe.... Martin takhle miluje Králíky - Červený potok, kde na konci dostal litřík pokuty za to, že jel rychle
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:26
- Nahlásit
brut
sice nespím po pěti minutách, ale sny mívám taky hezký a zajímavý. Většinou jsou barevný a plný krásných věcí, zkrátka takový pohádkový
to ti závidím, já jsem třeba dneska v noci plnila jitrnice...
mno, chlupatej peruánskej naháč šmrncnutej borderkou
huš jsem psala - je pátek. ráno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:29
- Nahlásit
Krásné slunečné a pozitíívní ráno všem. A nejvíc Malince
malinka
paní -huš se těším na vobrásky, ste čičkovná
Neessi
sem myslela, že Ajšadlo plašadlo kočenky ráda, že jak chce být furt maminkou tak je adoptovává. Sem si to evidentně myslela naprosto chybně. To asi nebude adopce, to co dělá . řekněte jí, že je teda chnusnej pes, že jsem jí oblibovala, ale že teda klesla hluboko, trouba jedna
Tinta76
Tak Artušek včera vodjel do Prahy a hned se vrátil zpátky
pane bože ten pes má smůlu!! Co si ho to vzalo za chytrý pejskaře???
Peruánskej řidič je moc čananej
jbat
lidi, nebyl úplněk náhodou? jsem spala asi hodinu
já nevim, spala jsem tentokrát, jak když mě do vody hodí. A Brtnik taky - spal tak tvrdě, že si myslel, že zacvakne budíka zvonění tim, že rozsvítí lampičku.F pjet ráno!! Von nebude úplně normální
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:32
- Nahlásit
Biluška
Si jako myslí, že mám křišťálovou kouli,
vy nemáte kouli? Tak zkuste vzít s sebou tu trupku! Dyš nic jinýho, tak hodit se bude určitě
jbat
to ti závidím, já jsem třeba dneska v noci plnila jitrnice...
Jébat uzenářkou- nový český film
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:33
- Nahlásit
PetraK
si myslel, že zacvakne budíka zvonění tim, že rozsvítí lampičku.
to bych ráno nepřežila.
mně stačí, když Blbís ráno skočí z postele na chrochtací prase, to bych ho něčím švihla... kdyby to nebyl Blbís...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
nesměj se, já v první chvíli myslela, že se mi konečně po letech rozsvítilo
mně stačí, když Blbís ráno skočí z postele na chrochtací prase
Tohle jsem eliminovala založením hračkárny, kam musí být večer všechny hračky Ešusem nanošeny. Někdy tedy pravda neošéfuju všechno a pak se ozve v noci šílená rána. To když z pelechu vykope svou morkovou "kostičku", kterou si tam usyslil a já si jí nevšimla. To je taky dobrej trénink na nerf. Když tohle člověk zvládá, tak mu hned tak neprdne céfka, jako některejm
Psíček
pane - nepite to takhle zrána hnetka!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:40
- Nahlásit
jbat
ty seš Sybyla, že jo?
No doteď jsem si myslela, že jsem Biluška Kotková, ale policajti si evidentně myslí, že jsem Sybila
V pondělí mě chytli taky Měla k nám přijít tchýně s rodinkou. Oni jsou docela fajn, uznávám, že jsem mohla mít daleko horší tchýni... jenže se děsně bojí psů a štítí (fakt doslova štítí) psích chlupů. Takže já jak vůl od půl desáté do půl třetí odchlupovala barák. Vysávala jsem dokonce i obrazy . Tchýně byla nahlášená na čtyři, já o půl třetí skákala do auta a jela ke Kotkovi vyzvednout děcka a nakoupit,páč doma nic k uctění návštěvy jaksi nebylo. Samozřejmě jsem to nestíhala, páč v Kaufu byli fronty za tři rohy, Kotek neměl děcka nachystaný a oblečený a navrch jsme u každýho semaforu stáli snad hodinu Ve čtyři jsem vyjížděla z Bruntálu (domů je to tak 45 min ostré,nepředpisové jízdy). Hned za Bruntálem je nádherný široký obchvat, takže Biluše šlápla na plyn a hnala Amálku 140 (víc Amálka nedokáže ani s větrem v zádech ) . Najednou za náma policajti, zmetci jedni škaredí zelení. Blikají, troubí a snaží se mě předjet. Nešlo jim to . Chvíli jsem uvažovala jestli jim mám ujet, ale pak jsem slušně zastavila. Vytáhla jsem řidičák, občanku a nahodila ksicht č. 15 - blondýna v nesnázích. Policajt si vyžádal ještě techničák. Beze srandy, já fakt nevím který z těch papírů je techničák. Tak jsem jich z šuplíku vylovila asi pět, včetně pojistky, zelené karty a nevím čeho všeho ještě, všechny mu je podávám a povídám "pane nadporučíku, já opravdu nevím, který z nich je techničák, vemte si všechny co potřebujete prosím". Policajt se díval jak kdybych byla mimozemšťan, vzal si techničák (už alespoň vím jak to vypadá ) a zbytek odmítl. Pak důležitě obešel auto a povídá "ukažte mi lékárničku paní řidičko". V duchu jsem ho poslala do tmavých míst a hodně hluboko Vylovila jsem lékárničku. Máme dvě. Starou (prošlou) a novou. Vozíme obě, páč tvrdím, že ty obvazy se přece nemůžou zkazit . Stála jsem tam s oběma lékárničkama, brejlila na ně a říkala jsem si, že jestli si ten vůl všimne, že nemám brýle (v řidičáku mám napsané, že je musím mít) a že bez nich nepřečtu ani bilbord tak jdu odsud domů pěšky. Pak jsem to šalamounsky vyřešila tím, že jsem mu podala obě Druhý policajt se rozhodl být taky hnusný a chtěl náhradní sadu žárovek. Vzpoměla jsem si na mládí v dramatickém kroužku a sehrála jsem etudu na téma "náhradní žárovka"
- "pane kapitáne, určitě máme náhradní žárovky, ale já opravdu nevím kde. Já ani nevím jak to vypadá. Fňuk. Můžete mi, prosíííííííím, poradit jak to vypadá? Když budu vědět jak to vypadá tak je najdu " .
První policajt:
- :"vy nevíte kde máte náhradní žárovky?"
Já: " no nevím, vy víte kde máte doma vysavač?"
První policajt:
(naštvaně) - "a co budete dělat když vám nějaká žárovka praskne"
Já: "nic, protože to ani nepoznám"
Druhý policajt:
- "paní řidičko, vy musíte vědět kde máte v autě rezervu, výstražný trojúhelník,lano, žárovky a podobné věci. Víte vůbec kde máte výstražný trojúhelník?"
Já: (nadšeně, jásavě) "to náhodou vím. Tady pod tím nákupem....to mám vážně vytahovat?"
Druhý policajt: - "ne, to nemusíte. Vy někam spěcháte paní řidičko?"
Já: ( s brekem) "spěchám. Mě přijede domů tchýně. Už tam nejspíš je. A já nemám hotové chlebíčky... fňuk, fňuk,fňuk...."
Větší dítě z auta..."mamí, už jsou čtyři, babička už tam určitě je"
První policajt se soucitem v hlase) "tak jeďte paní"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:44
- Nahlásit
Psíček
Si bubej. Tu kočku jsem přejela jak jsem jela do Hradce a to bylo 1. října. Jak jsem kvůli ní vjela do příkopy. To tam byli policajti taky, páč jeli náhodou kolem a viděli mě tam. Jsem je požádala, aby mi pomohli a chránili tím, že mě vytáhnou z té příkopy páč musím být v devět v Hradci. Oni odmítli Ale předvolání mi eště nepřišlo, tohle bude jiný dopravní přestupek
brut
asi ste někdo jet moc rychle a vyfotili vás .... to my známe....
Mě vyfotit nemohli. Maximálně osobu blízkou co je mi neuvěřitelně podobná Ale to se u osoby blízké předpokládá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:48
- Nahlásit
Biluška
Můžete mi, prosíííííííím, poradit jak to vypadá? Když budu vědět jak to vypadá tak je najdu
ty seš komedijant, pani!!!! já z tebe pojdu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:02
- Nahlásit
Biluška
Ale to se u osoby blízké předpokládá
to se rozumí samo s sebou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:04
- Nahlásit
jak je to s tou akcí teda?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:20
- Nahlásit
Brý ráno fšem,co maj dneska narozeniny.................
Tinta76
Tak Artušek včera vodjel do Prahy a hned se vrátil zpátky, páč si označkoval fenu majitelky To snad ani nemůže bejt pravda!!!
Paní je nějspíš pjekná píííííííííšťala!!!
|