Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:49
- Nahlásit

nebo vlastně já vůbec nevim kam sem to chtěla ject

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

Jablunka

Tady máš puli- Franknstainku

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:57
- Nahlásit

Biluška

Tak to je krásnej kritrsáček

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:58
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek

Když jste tak hezky narazily na spaní.... nevíte, jak se mám naučit spát dýl než šest hodin? Postelí to není, chrním takhle málo všude ( někdy ještě míň) a od malička ... z postelí mi akorát bolí záda a to pak nespím skoro vůbec

Biluška
puli je super... někde má Martin vyfocenou obdobu při coursingu

Bassi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:02
- Nahlásit

dobré ráno ,
se vám sem vetřu jdu za ...

brut

nehodila by se ti k pesanovi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:11
- Nahlásit

Bodré podoledne fšem co nespěj, páč ty vostatní si to skorem nezasloužej

Koukám, že jsem fčéra večír prošvihla kůldůrní kroužek
Ale ty Jablůnčiny fotky jsou naprosto gůtový! A jak psala rosnička bílej boxér v trávě mi taky připomíná někoho, koho občas letmo zahlídnu zrána v zrkadle - je naprosto s sežrání. Ten boxér, ne ten xicht ze zrcadla. Na něm byste pani mohla vydělávat, páč von se tváří tak, že by mu dal člověk z fleku bůra. Tak ho někde posaďte, mrskněte před něj klobouk a do tejdne máte vyděláno na přestavbu baráku.
Hele paní mám pro vás návod jak usnout - u mě nefunguje knížka, ale sůdoků. Jak tomu nerozumim, furt do toho brejlim, tak se mi pak najednou začnou ty čísílka řadit a pochodovat krz sebe. upustim noviny, tužku a je to. Ovšem nesmím se vzbudit v noci jako dneska. To pak ani ešče nevotevřu voči a ty čísílka tam pochodujou furt, páč jim nikdo neřek, že to už je zbytečný, tak to mě zase probudí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:12
- Nahlásit

Biluška

tý jo co to je za přerostlej depešáckej tenisák?? To je skvělá fotka

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:14
- Nahlásit

Krásné ráno lide trpný, svázaný, nesvobodný, utlačovaný, hrdý, s hlavou vztyčenou - Když svý černý tělo necejtíš, máš tejden hlad, žízeň a v blátě spíš, musíš jít, tak neváhej, musíš jít s hlavou vztyčenou!
Jak se tu máte bando flákačů?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:16
- Nahlásit

PetraK
Nevím, sem to před lety sebrala někde na netu. Nějakej puli

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:18
- Nahlásit

Bassi
to je úžasné stvořeníčko ... myslíš, že by přežila hrátky Bruta a Alušky?

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:25
- Nahlásit

PetraK
A jak psala rosnička bílej boxér v trávě mi taky připomíná někoho, koho občas letmo zahlídnu zrána v zrkadle - je naprosto s sežrání. Ten boxér, ne ten xicht ze zrcadla. Na něm byste pani mohla vydělávat, páč von se tváří tak, že by mu dal člověk z fleku bůra.
Hlejte, to neni původní! Vodjakživa tvrdim, že jak uš tak pjekně vypadám, jak mi to bravůrně myslí, že by mě měli vozit po poutích a ukazovat za peníze!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:28
- Nahlásit

čus spafci i nespafci,zas nějak nestíhám bo co,připadám si už monotématycká
PetraK
psalas jí??

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:29
- Nahlásit

rosnička
Tož se dejte dohromady, ve dvojce to bude účinnější 2x a můžete rovnou na Karlůf most a ne na poutě.Tam trhnete mnohem víc. Enem nevim esli vám vystavěj živnostňak voběma?????????

Biluška
Depešáckej lítací puli. To musim ukázat Brtníkovi. Že by se nám šiknul do rodiny

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:31
- Nahlásit

davidkova renata
připadám si už monotématycká

fur lepčí než apatycká! Ale zase... mohla byste si votevřít Apatyku, nosit bílej plášť a přehrabovat se v krabičkách a skleničkách vod léků!!!

Psala jsem jí, ona mi i odpověděla, je teď ale problém, že se začlo kolem toho baráku něco dít, takže psa nemůžou lupnout Snad se to podaří?? No musí!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:33
- Nahlásit

Gerda
Jak se tu máte bando flákačů?
Woe, dobře, pani, co Vám mám bublat!? F práci na chvílu, co nevidět vypadnu na cígo a večír společencký závazky! Nevařim, nenakupuju, nežehlim, co si víc přát?!

PetraK
Člen
- Nahlásit

rosnička
MOMENT!! MOMENT!! Teď mi to došlo, jak to, že když máte změněnej nick na Excrement, nezměnila ste si ho pani i tady??

A vůbec - můžu se u Jablůkový taky zaregistrovat? Páč když je tam Excrement, mohl by tam být i Dement. A pak případně že by se přidal i Cement???

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
hm,tak holt uvidíme,hlavně že ste ve spojení a je reálná šance toho psa někam aspon zatim nacpat,snad to vydrží.
mohla byste si votevřít Apatyku, nosit bílej plášť a přehrabovat se v krabičkách a skleničkách vod léků!!!
to zní celkem slibně,mohla bysem se přehrabovat třá v lékách na hubnutí

Bassi
Člen
- Nahlásit

brut
hele to nevím

ale hodila by se ti do línijí a ještě bys na tom vyrejžovala ..takovej malinkej australáček ! RARITA

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:35
- Nahlásit

PetraK
jak to, že když máte změněnej nick na Excrement, nezměnila ste si ho pani i tady??
A to myslíte, že TO UMIM?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:43
- Nahlásit

davidkova renata
zas nějak nestíhám bo co,připadám si už monotématycká
No já si spíš myslim, že seš neschopná, bo to neni možný něco nestihnout s tvojí pracovní dobou. Měla bys navštívit kurz time menedžmentu, bo když si neumíš zorganizovat svůj čas, nejsi profík....Dybys aspoň vařila a uklízela a navštěvovala babičky v domově důchotcůch, ale ty se jen flákáš u libo a dyš ti na sibiři slezou z vedení, zjistíš, že je večer a nestíhla si koukat na telku. No to je pak těšký, no.

rosnička
F práci na chvílu, co nevidět vypadnu na cígo a večír společencký závazky! Nevařim, nenakupuju, nežehlim, co si víc přát?!
No aspoň šecko stíhneš narozdíl vot mamky - ta ani tomu psu neumeje nohy, aby mu nesmrděly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

rosnička
A to myslíte, že TO UMIM?????

To bych si nikdá nedovolila Vás tagle urazit!! To ne!! ALE! Je takový zařízení menuje se pan Moderátor a dyš mu napíšete, třebas se smiluje a hudělá to? Z čistý lásky k bližnímu svýmu???

P.S. - je těžký, se u Jablůnky zaregistrovat? Že bych to taky prubla, abyste tam s tím Excrementem nebyla jako sama?

davidkova renata
mohla bysem se přehrabovat třá v lékách na hubnutí

pani k vám by se spíš šikly ty krabičky, gde sou pilule na makovici

Já doufám, že se to nějak s tím pesanem podaří.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:46
- Nahlásit

Bassi
ale hodila by se ti do línijí a ještě bys na tom vyrejžovala ..takovej malinkej australáček ! RARITA
no jó vlastně.... mohla bych si založit něco jako mají ti s těma jorkšírama a čivavama .... tak to chci vědět hned, kdo to je, co to je a kde to seženu

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:49
- Nahlásit

Čus fšicííííí.............
Nespím,neflákám se,uš mám posekanou půlku zahrady,nakrmený fšechny čokly a teď du vařit pro ten zbytek.
Biluška
Ta fotka nemá jedinou chybku,je naprosto dokonalá.
PetraK
Na něm byste pani mohla vydělávat, páč von se tváří tak, že by mu dal člověk z fleku bůra.
Njn,jenže von se tak tváří furt.
paní mám pro vás návod jak usnout - u mě nefunguje knížka, ale sůdoků.
Sudoku umím a uš mě nebaví,ale takhle dokážu sedět hodiny u Mahjongu,to mi taky trochu pomáhá.

Bassi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:51
- Nahlásit

brut

to je jedna "chovná" fenečka (čivava) u nich

hele ,ale za to,že jsem ti dala tip,chci provizi!!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

Bassi
teda, chudák čivavička ....ale zase když můžou křížit blue merle zbarvení, tak by jí Brut vadit nemusel, že?
Provizi? Ti nevím ......

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

Bassi
To je jako čivava blú merle????

Bassi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:59
- Nahlásit

brut

jen musíš počkat,až jí budou 2 roky,tak bude na prodej

jablunka
paní,to jste nepoznala ???

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 09:59
- Nahlásit

PetraK
P.S. - je těžký, se u Jablůnky zaregistrovat?
Já teda vůbec nevím,asi né,gdyž se to povedlo vostatním.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:01
- Nahlásit

Bassi
paní,to jste nepoznala ???
Sem si najivně myslela,že je to ňákej lukcusní kříženeček........a vono né!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:01
- Nahlásit

jablunka
To je jako čivava blú merle????
sem se taky musela podívat ....

Bassi
jen musíš počkat,až jí budou 2 roky,tak bude na prodej
to vydržím, budu mít nové línije, tak co bych pro ně neudělala ... fakt chudáci psi

<< 1 ... 1368 . 1369 . 1370 . 1371 . 1372 . 1373 . 1374 . 1375 . 1376 . 1377 . 1378 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání