| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:19
- Nahlásit
brezen2008
Želvičko mi když jsme ještě chovali NO většinou byli tahouni, ale když se jim dal postroj- kšíry tak ta síla se roztáhla, nebyla jen v tom obojku a můžu zodpovědně říct, že to bylo lepší. Tak že já hlasuji pro kšíry. Byla jsem s nimi hodně spokojena a psům to vyhovovalo.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:27
- Nahlásit
isdpch
,tatko neměl žádné,včera měl volno a dneska jdem zas plavčit,já byla tedy včera, ale bez něj
no já vím jsem děsná,jenže já bych mu strašně ráda pomohla
no dobrá,takže ty bys nepořizoval,mě napadlo jak táhne.......
no nic
a psala jsem tý gárfírdový a měla jsem krásnej dlouhej email a je fakt že mi to hodně zas dalozas mě to postrčilo o kus dál
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
VELKÁ ZMĚNA
heled sejdem se dole na Floře na tu 18,30 a pak pojedem taky na přehradu,ale jinudy ,ne po silnici,ale po lesní cestě
nevadí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
Neessi
Myslíš,že by měli i na Bordžínku? Jen jestli by se do toho našeho baráčku vešel,to nevim,a jestli by už na to nemuselo být stavební povolení,že jo?
No v nejhoršim koupíme 50 metrů celtoviny, vemem kladiva a kovářský hřeby, porazíme pár statných borovic a nějakou boudičku na nějakém menším letišti v okolí Božence stlučeme, no....dyby jí nestačilo koupit unimobuňku size XXXXL...
davidkova renata
no hlavně abyste na mě f tom kravíně eště nechtěly množit
Možná by se z tebe dali vypjestovat chrtíííí
Ty ale to neni špatnej nápad! Jen by byly asi děsně uštěkaný, museli bychom jim v prenatálu kromě kastrace provést i odstranění hlasivek. Rozhodně by mamka byla pěkný chrtí! Teď už jen rozhodnout, jesi dlouhosrstý, nebo krátkosrstý. mě by se mamka líbila jako salukové. Chce to ji ještě přetáhnout traverzou, aby měla trošku hrp. Jen nevim, čim doženem svaly na nohouch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
Nevíte,gde je PetraK? Jestli ještě bobruje?
Nebobruje, páč to tak dlouho nevydrží . Den je maximum. A ešče mi to dalo fušku Páč jsem vám pani dochtor chtěla napsat, jak jsem byla v sobotu ščastná, dyš sme pseudostopovali! . Byla to krása - teda no asi ne pro profíka, ale šlo nám to moc hásky. Poprvní jsem udělala dlouhou stopu a vzala si na to štyry pomocníky. Krásně mrholilo, jen malinkatě, tak akorát. Neměla jsem syrečky, tak jsem do sítě uvázala kus mrtvýho kuřete, zalígrovala Zrzavohubce a vyrazila. Začla jsem na naší louce za zahradou a vzala to sválně kolem zajímavejch míst, abych si dala majzla a dotáhla Ešusa k tomu, že bude čuchat i tam, obťapala jsem louku po obvodu a stáhla to do pole a tam nastoupil první pomocník, zarazila jsem ho do země a navlíkla na něj bílou fusekli, abych už z dálky viděla, kde ten kůl je, takhle ještě dvakrát (zde jsem zcela pozapomněla neplánovaně jednu z krabiček od kinofilmu s kusem masa a pak marně přemýšlela, kde takhle konkrétní je ), poslední pomocník byl slavnostně zaražen a byla na něj navlečena slavnostní fuska s pruhy a ponechán ve společnosti síťky s kuřetem. Pak jsem si uvědomila, že jestli se chci vrátit, mám to celkem komplikovaný, páč vzhledem k tomu, že jsem tu louku obešla po obvodu a sousedí s tím polem, tak když se chci vrátit, budu muset asi jet vlakem a přesednout navrch na autobus, abych stopu nekřížila Nakonec jsem to vykoumala, ale byla to fuška. Ešus byl celej jurodivej a.... jako že jdeme???? 30 minut mám čekat?? No to je hotovo! Jdu si lehnout..... Asi má v sobě hodinky, páč za 40 minut (já na to zapomněla a matlala v kuchyni snídani) si mě došel z pelechu vyzvednout! Pak si dřepnul ke stopce a výzmamně pokukoval. Oznámila jsem mu, že jestli to zmastí-půjde do guláše , aby byl aspoň ňák užitečnej. Ale nezmastil toooo, byl šikovneej! Jen teda, když jsme došli k prvnímu pomocníkovi, tak mu chtěl tu fusku sundat, že si ji vezme jako trofej z bojovky asi . No ale mám dotaz: on chodí hodně do strany- víc než půl metr. A někdy jakoby na tý stopě kličkuje a někdy jde kousilínek i s jakoby zvednutou hlavou (u zvěře to taky dělá). Ale tentokrát fakt neblbíkoval, po tý stopě šel a pak na konci bylo i na něm vidět, že má sám radost, jásali jsme oba . Bylo to úža!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
Zdarec fšicííííííí..........
Uš sem dneska stihla dojet do Kolína a z5.....sem dobrá! Tedááááá,já neřídila,páč to by uš hlásili na Novje,ale stejnak sem dobrá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:46
- Nahlásit
Gerda
Chce to ji ještě přetáhnout traverzou, aby měla trošku hrp
. Jen nevim, čim doženem svaly na nohouch
anabolika a nebo kuřata do ní narvem
Jinak se omlouvám a přeju fšem dobrýho rána sem byla tak rozdováděná z toho popisku pro Neessi, že sem ani neposlala zdravici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
jablunka
ale stejnak sem dobrá.
to je přeci jasný, páč jinák by nemohl existovat TOP Jablůnkov, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:49
- Nahlásit
isdpch
tak ti useknu i tu druhou ruku
: no a Dastík se bude muset chudák vycvičit na asistenčního psa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:51
- Nahlásit
isdpch
ok
tak se dává na vědomost,že dasty hubenej nejni,že je tak dělanej od přírody a že doted byla panička jenom za blba
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:52
- Nahlásit
brezen2008
Takže mam zůstat dole v metru? Né nevadí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:59
- Nahlásit
isdpch
měli taky DKK 4/2 ??!
Jo a měli, ale je pravda, že nikdy až 4.
Tady jde hlavně o to, že někdy toho psa musíš připnout a v tu ránu začaly táhnout. Tahaní na obojku je určitě jiné než v tom postroji. Když bys to měl v ruce tak to poznáš.
Tak že když se mě někdo zeptá jestli postroj a nebo obojek tak u mě určitě postroj- kšíry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 10:59
- Nahlásit
isdpch
Ty strécu, kdy mi řeknem tomu velkolinařovi, jesi by to moch přijít položit? Velkokoupelnisti asi skončej max do 14 dnů nejpozdějc.....A kdy řeknem panu velkoelektrikářovi, že potřebujem zvýšit ampéry z 16 na 25? Dyk já vůbec neviiiiiim.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:01
- Nahlásit
PetraK
to je přeci jasný, páč jinák by nemohl existovat TOP Jablůnkov, ne?
No fšak taky každýmu na počkání říkám,že mám svou vesnici.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo jo,zůstan dole,pojedem na skalku a vodtamtud busem a projdem jakoby zadem,ale po lesní cestě,já a dsty se vykoupem,pokecáme,zaházíme míčkem a zas můžem zpět,připrav si tak 2 hodky minimílně
a ty si vem plavky taky a povinně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:18
- Nahlásit
PetraK
on chodí hodně do strany- víc než půl metr
No jde tam,kam vítr zanese nejsilnější pach,to je normál.Důležité je ,aby nepřešel předměty.Jinak vás musím pochválit- mooooooc zajímavá a pro Ešúsa zábavná stopa.Tak to ma byt,soudruzi,tak je to spravne.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:26
- Nahlásit
brezen2008
Já žádný kuwa nemám ouky douky a už se těšim na pokec!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ty vo.. tak si vemeš náhradní kalhjotky + podprdu anebo se budeš koupat na vostro,no bože,takle tam plavou taky lidi
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:35
- Nahlásit
brezen2008
Tak už mi konečně došly argumenty
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:37
- Nahlásit
Dobré ráno-den
isdpch
brezen2008
ale hubeles, nejsi za blba, jen to s tou starostlivostí trochu přeháníš, já chápu, že chceš pro něj to nejlepší, ale čeho je moc ... přirozenej, klidnej pohyb, přiměřeně, jasný !!
Zdar draku, hele co to slyším ? Ty takový sportovní metodik a vadí ti tahání pneu, vždyť je to základní tréninkový výcvik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Benda
Nazdar taťko, ty ještě žiješ, nebo seš duch jako rosňa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:40
- Nahlásit
Neessi
No jde tam,kam vítr zanese nejsilnější pach,to je normál
O. Kéj, tak tohle teda řešit nebudu! Stejnak ví von všechno líp než já , jen mi pak vadí, když má tendenci si ze mě dělat někdy čurinu
Důležité je ,aby nepřešel předměty
předměty já nedávám -zatím teda - páč jednak jste mi psali, že zatím nedávat, tož jsem poslechla a druhak - vůbec nevím jak na to , takže dávám cestou dvě krabičky od kinofilmů s masem. Ty najde pochopitelně vždycky - a to i cestou zpátky, když jsou prázdný a hásky mi je podává, abych je nemusela hledat, dyš sem taková blbka a nenajdu je
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
Gerda
sám nevím, ale piju, jím a kouřím takže asi žiju. Ale projistotu se zkusím mrknout po Rosně jestli jí nepotkám.
Jak se ti jelo do chorvatska to už jsi ted PANÍ řidička
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:51
- Nahlásit
brezen2008
nevidim důvod proč by měl tahat at na kšírách tak na vodítku!! Kolikrát ti eště máme řikat,co máš dělat?Furt vymejšlíš peachoviny akorát.Normálně s nim chod ,plavat taky může to je na to nejlepčí a furt něco neřeš dokola!!
Darinka 1
jako pravdu máš v tom,že pokud čokl táhne,je snazší ho udržet na kšírách než na obojku,což bych nikdy neřekla!Pokud držim Nyný na vobraně jen na řetízkáči,nemám moc šancí ,ale na kšírách se něgdy i udržim na nohou
Du zas dřít
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:54
- Nahlásit
přeju všem krásnej den, právě vyrážíme směr Vrchlabí mějte seeeeeeeeeeee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
Uš jsem zpátky Sem byla ve špitále na převaz. No moje nervy. Hodinu a třičtvrtě v čekárně a dvě minuty v ordinaci. Teda v čekárně jsem nebyla celou dobu, páč jsem vytáhla ze sestřičky, že přede mnou je 16 lidí. Tak jsem jí oznámila, že si skočím do Hypernovy na velký nákup, do zveráku pro granule a na tržnici pro nějaký nový kytičky. Vrátila jsem se za hodinu a přede mnou bylo ještě 8 lidí. Šílené Doktor je nějaký afričan co se ještě nestihl naučit pořádně česky. Ono je to docela roztomilé, ale rozuměla jsem mu každé třetí slovo. Sundal obvaz, řekl "hm, hm,pžijit sa tyden" . Tak jsem mu řekla
že na tohle nemám nervy a že mu za týden pošlu fotku toho prstu mailem. Mazat a zavazovat si to můžu i doma a nestrávím u toho půl dne No moje nervy, kam to zdravotnictví spěje.
A to vůbec nepočítám fakt, že kdykoliv mi to zavážou ve špitále tak ten obvaz do půl dne spadne. By se alespoň mohli naučit dělat to pořádně Za tohle platím 30,-Káčé Su nasraná a jdu plevelit rajčata, abych vybila vztek. Kdo má dneska na starosti výcuc?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:01
- Nahlásit
Biluška
Fakt nemáš kus prstu?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:06
- Nahlásit