Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:44
- Nahlásit

Gerda
tak mi je kdyžtak pošli meilem,přepošlu dá

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

brezen2008
ty nejsou z žádnýho útulku

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:17
- Nahlásit

davidkova renata

já necííí do moskvy

proč? Dyby tam volili tu Zmiss Mockba,jak vo tom zpívá Jirka Kornů, tak byste mohla soutěžít ale. A třebas byste vyhrála něco? Matrojšku na klíičetk třebá!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:21
- Nahlásit

PetraK
Gerda
http://www.youtube.com/watch?v=TsPuVX2PjTs&amp;fea ture=related

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:23
- Nahlásit

PetraK
A třebas byste vyhrála něco?
Nepřeceňuj jí! Mamka by získala cenu silného hlasu. Si měla vidět, dyš houkla na Mařku, aby nepapala bobrmana, co strčil čumák do dveří auta. Mařka si z toho chudák lehla. Asi měla anafylaktický šok.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:33
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=VClfpUUNEoA&amp;fea ture=related

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

brezen2008

ááá březen pohotově paní Davídkojc přidala vobrácky pro inšpiraci . Třebá už rovnou začne balit a jede na letiště!

Gerda
Asi měla anafylaktický šok
chudák pani Davídková, vona má takovýdle anaflekatý šoky, když vidí bobra a řve ešče u toho? No to musí bejt maso teda. To se ani nedivím,že si chudák Maruška lehla. Spíš se divím, že rovnou nešla poslušně do lesů shánět 12 měsíců. Kdyby to vzala přes cz-pes. mohla mít rovnou Březen 2008, jako první počinek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

tohle nemá chybu
http://www.youtube.com/watch?v=1rD-5vEAPeI&amp;fea ture=related

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:56
- Nahlásit

jdu nakoupit na zítřejší vejlet .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

Gerda
Mamka by získala cenu silného hlasu
jo tak to jo,lidičky jak já umim na čokla řvát
anaflekatej šok je to nejmenčí co ho může potkat
Gerda
já v Mockvje mám hoodně dobrou kamarátku,akorátdže vona se před lety z Mockvy nasádlila sem a ted je už asi 6 let v Losendžels,tagže f tý Mockvje vlastně vůbec nejniTak nevim esi nám bé něco platná...
saraks
no je v nabítce,sem tam nevolala dyš ho nigdo nechcete!!! Přeci tam nezavolám a neřeknu...brý den ,vy tam máte furt toho naháče,jen vám cííí říct,že u mě na foře ho nigdo nechceMi přijde zbytečný jako...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:08
- Nahlásit

PetraK
Voná má chudák mamka anaflekatý šoky už vod děctví, proto jí nevzali na operní spjev a musí řvát jen tak po lesích a u splavůch. Kromě Mařky lehl aj Babylon - popelem-, se tam chudáci zmátli v řeči, jen co jí slyšeli, jak hlučí. Ani fénix nevstal z popela, si řek, že nevstane, dokud mamka nepřestane řvát. Se pak nedif, že ten nebohej pes nemoh jít ani pro maliny do lesa, si nemoh následkem šoku spomenout, kolik těch měcíců má prosit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:11
- Nahlásit

Gerda
PetraK
Vy ste trupky))))))))))))))))))))))))))))))))))
eště byste prstíčkem hrabaly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:12
- Nahlásit

isdpch
dyš bude Gerda na hajzlu, tak bude pjekně, ale to nikam nemůžete ject a když z toho hajzlu vyleze, že pojedete, tak začne lejt a nepojedete taky nikam ... se uvidíme v neděli
no logiku to má,ale nevim jaxtoho ven

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:13
- Nahlásit

Gerda

Ani fénix nevstal z popela,
voni sou ty ptáčci vobčas halt nějak nespolehlivý . Hlavně, když se na ně řve.

To by měl někdo paní Davídkojc říct, nějak taktně

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:15
- Nahlásit

davidkova renata

eště byste prstíčkem hrabaly

aní náhodou, páč pak bych mohla taky chytit ten flekatej šok,kdybych do vás dloubala prstíkem. Gdoví, jak se to přenáší tadle choroba? kdepak, nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

PetraK
No pani, já vám prozradim jedno tajemství. Sem si minule povidala s nuny, dyš byla mamka v klubovně. A ta řikala - Hele, mě to neva, že na mě řve...a vytáhla z uší maličký špuntíčky, poťouchle se usmála a mrkla levym vokem. Takžeeeeee, až se to doví aji ptáčkové, kliďánko vstanou, to si pište.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

Gerda
mrkla levym vokem
Ha!!! Ted ses prozradila!!!Vona totiš Nuný umí mrkat jen pravým
a vůbec...bud pjekně sticha,páč aš zas béš mít histerák s picbumůch co sou picbumové asi jako já Klaudyja Šifr,tak já jen zařvu a picbumové co nejsou picbumové upadnou do anaflekatýho šoku a ty můžeš bejt f klidu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:29
- Nahlásit

davidkova renata

paniiiiii a hele, nemůžu si vás pučit? My to máme podobně, jak Ešusa pohryzal ten picbům a rydžbék. Že byste jako zařvala a já byla f klidu? Sice nevyvádim, ale f klidu rozhodně nejsu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:30
- Nahlásit

Gerda

aji ptáčkové, kliďánko vstanou
a to bude mít paní Davídkojc radost, bude mít ptáčínky a nebude muset schánět chlípný józefce co choděj po návštěvách do bytů

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
Vona totiš Nuný umí mrkat jen pravým
Hmm, pravym mrká, jen dyš lže, takže levym ty to fakt znát nemůžeš, to je pravda.
Co se picbumůch týká, saraksová ti potvrdí, jak statečně byla mařena s trinitkou v kufru a společně štěkaly na psa venku, aniž by štěkaly na sebe. Takže my už picbumovou terapyji děláme. Až příště picbumy, co nejsou picbumové, potkáme, pudeš první, jako to něčí dítě, co sem si hrdinně přet sebe postavila, dyš sem česala koňa, aby mě dyštak nekopl jako prvního.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:36
- Nahlásit

PetraK
nemůžu si vás pučit
Ne!! Páč ste ne mě drzá!!
Gerda
jako to něčí dítě, co sem si hrdinně přet sebe postavila, dyš sem česala koňa, aby mě dyštak nekopl jako prvního
to je velmi rozumnej postup,nejednala bych jinak

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:38
- Nahlásit

čau lidi,
zítra budu betonovat tak bych prosil tady paní Gerdu aby byla hodná a nezlobila deštěm. Předem děkuji a přeji hezký výlet všem výletníkům

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:39
- Nahlásit

davidkova renata

Jak jako drzá? Enem nechci hrabat prstíčkem, abych se nenakazila. Gdo by se pak staral vo Ešusa, Kosťu a Brnika, dybych humříla? Byste si je vzali?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:40
- Nahlásit

Benda

trochu zlobit může,ale jen malíínko, aspoň vám to nebude praskat., ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:42
- Nahlásit

Benda
No j, ale to nebudu moct nikam jet....holt si pořídíš votrprůf beton, no.

Benda
Člen
- Nahlásit

PetraK
to jsem zapomněl dopsat, od pondělí potřebuji průběžně aby pršelo aby ten betom vyzrával pomalu.

jablunka
Člen
- Nahlásit

Ste toho zasej naflákali,číst sem to stihla,ale každýmu zvlášť vodpovídat nebudu.

Tagže abyste vjeděli,fšihni dohromady,ste úplně bubý,páč se tady řechtám jako kůň a málem sem polkla cigáro!

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:43
- Nahlásit

Gerda
mi nejde o beton ale o mě, nechci u toho zmoknout

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:44
- Nahlásit

jablunka
Jednou mi spadlo cigáro za jízdy v autě na klín.
A co se včerejšího faux pas s čili omáčkou týká, řekla bych, že jak v palp fikšn slibovali něco o středověku v řiti, dokážu si to celkem přectavit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

Gerda
A co se včerejšího faux pas s čili omáčkou týká, řekla bych, že jak v palp fikšn slibovali něco o středověku v řiti, dokážu si to celkem přectavit.
Až tak horký to bylo???

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání