| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:51
- Nahlásit
PetraK
Tak a vobhajobu za neposkytnutí pomoci už máme sestavenou
takhle nějak jsem si to přectavovala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:53
- Nahlásit
Biluška
Rozárka šla do Ostravy a má tam svoje vlastní zrcadlo, ve kterém se od rána do večera prohlíží, svou vlastní postel, ve které se válí, svou vlastní komornou, která je na světě jen proto, aby jí sloužila a svůj vlastní email, ze kterého mi sem tam píše
A gdyž pudu do Ostravy,budu na tom stejně???
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:54
- Nahlásit
jablunka
A co gdyž to bylo poslední přání před blížící se smrtí???
Těěěěěěěžko.Toho metrákovýho Řeka bych šacovala na úplně jiný poslední přání -z toho kape testosteron na fšechny svjetový strany )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
žádnej míč už se tam nevejde
tak prej a já že sem blpka!! No ale takhle by se dalo ušetřit za obránce. Kdyby žil Pavaróti, mohli ho frknout do brány a vzít jen samý útočníky. To by byl fočus!
Neessi
takhle nějak jsem si to přectavovala
no jo halt táta byl právník, tak jsem to nějak nasávala s mateřským mlíkem
že jsem ho pokusila dorazit
no tak bysme řekli, že ste si spletla první pomoc s poslední. Halt každej se někdy splete. Sme jen lidi, ne?
Biluška
a má tam svoje vlastní zrcadlo, ve kterém se od rána do večera prohlíží
žjo tak tomu říkám sukces!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:58
- Nahlásit
jablunka
A gdyž pudu do Ostravy,budu na tom stejně
hlavně abyste nám mejlovala! To nezapomeňte -ne abyste se na nás pro samý vzhlížení v zrcadle zapomněla!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:03
- Nahlásit
Neessi
Toho metrákovýho Řeka bych šacovala na úplně jiný poslední přání
No jo,gdyž už vjeděl,že je tuhej......
PetraK
No ale takhle by se dalo ušetřit za obránce. Kdyby žil Pavaróti, mohli ho frknout do brány a vzít jen samý útočníky. To by byl fočus!
Že si to ti naši kopálisti taky takhle nesrovnaj f palici,fšechno by pak vyhráli a eště by ušetřili na vejplatách.
hlavně abyste nám mejlovala! To nezapomeňte -ne abyste se na nás pro samý vzhlížení v zrcadle zapomněla!!
To mě ale budou muset pořídit vlastní nojbůk,páč jak k tomu lehnu,už se nehnu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:07
- Nahlásit
jablunka
že je tuhej
to se musí vždycky využít
Že si to ti naši kopálisti taky takhle nesrovnaj f palici
no páč tam maj průvan stejný intenzity jako Ešůs. A to je teda mocný vanutí
vlastní nojbůk
tak to bych pokládala za samozřejmost, když budete mít vlastní zrcadlo, že k tomu přibalej i jako dárkovou pozornost nějakej nojbůk, ne? :confuse: Z toho bych si vrásky nedělala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:18
- Nahlásit
jablunka
A gdyž pudu do Ostravy,budu na tom stejně???
No, zkusím tě zainzerovat a uvidíme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:27
- Nahlásit
Biluška
No, zkusím tě zainzerovat a uvidíme
A nezapomeň napsat,že sem kastrovaná a budu mít tudíž klidný štěňata.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 23:31
- Nahlásit
zase děsně moc grafomaníte..človjek jde na chvíli na drby a už nic neví...vo co de????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 06:13
- Nahlásit
Dobré deštivé ráno fšeeeeeem ,když prší aspoň porostou hřiby
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Čen 2008 06:27
- Nahlásit
Brý den
Neessi
tady kupodivu taky ... chčije a chčije ... řikal děda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:05
- Nahlásit
dobré ráno všem
mám pro dnešek 2 dotazy:
1 - jakej je dobrej šampon na psí lupy,jako fakt dobrej
2 - jakej sajrajt používáte doma když vytíráte a nechcete aby až to zaschne na dřevě se nestalo něco psům na tlapách ?
děkuji za odpovědi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:32
- Nahlásit
Neessi
Tinta76
BYdlíte na blbém konci republiky . Tady je čananě, sluníčkově, absolutně krasívoje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:40
- Nahlásit
brezen2008
ad 2: myslíš prostředek na vytírání parket a plovoucích podlah?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:42
- Nahlásit
gabifi
jo jo,něco aby až to zaschne aby se nic nestalo na packách
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:47
- Nahlásit
brezen2008
my používáme Alex 2 v 1 na parkety a dřevo. Je to dohromady čistič a leštěnka a prý obsahuje pomerančový olej. Dávám jenom polovinu předepsaného množství, aby psi nabyli moc naleštěný. Docela hezky to voní po pomerančích.
ty lupy by mne zajímali taky, kluci teď línají a mají obadva na zádíčkách lupy. Koupila jsem jim v lékárně šampon pro lidi s tea tree olejem, tak uvidím. Je na něm napsaný, že je proti lupům.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:49
- Nahlásit
gabifi
dík,taky to má jenom na zádi,ve předu nemá nic,doma furt zametám,jsem z toho hysterik a taky líná,sindy nemá vůbec nic
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:19
- Nahlásit
brezen2008
zkus Lactaderm my na psy používáme jedině tenhle - koupem je tak maximálně čtyřikrát do roka ... a je fakt, že Rexovi to lupy vodstranilo, psové po tom maj krásnou srst a voněj čistotou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:25
- Nahlásit
čus fšicííí co se už taky balej do Vostravy,ti co nemaj co měřit kozimetrem ,ti co maj 11 psůch dyš řikali,že maj normu 10 ,ti co maj stejně těžký psy jako řeckej figurant a vůbec ten zbytek
brezen2008
sim tě uklidni se,laskavě
Nech toho čokla žít,chran tě bůh ho koupat v nějakejch sračkách,pokud líná,což je normální(Nyný už taky začla),bude vypadat jak dybys ho posypala pudrem dokud nepřelíná!Čím víc ho budeš koupat,tím to bude horší jak píše Petr.Navíc tohle většinou bývá spíš problém zevnitř než zvenku.Vytři bud tím co říká gabifi,ale bych to moc neřešila,prostě bych to vytřela něčím uplně vobyčejným a hotovo.Na dřevo je taky tekutý Pronto,ale je to zbytečně drahý
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:43
- Nahlásit
Zdarec fšicíííí......
Nestíhám,jen procházím,musím navařit a nakoupit zbytku rodiny co zůstává doma,gdyž mutr s fotr vodjížděj.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:50 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renata
heled,bylo by ještě místo v autě na zítřek? já že jsou na veterině do 24 oo,takže tam mohu kdykoliv večír skočit na výplach
na benzín přidám
on je jenda doma,el nedojde tam,blb jeden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:52
- Nahlásit
Dobrý ráníčko
to máme ale chnusně ,co? ale zas se nebude muset zalejvat a vo to víc se budu moci nalejvat - o těch kdo jedou srázovat nepochybuju, ty se nalejou ať bude Sahara a nebo Londón.
gabifi
ty jsi chtěla nějaký rady dědy porady ohledně zahrady? Já sem totiž děsnej botanik-zahradník-amatér, tak můžu třebas poradit. Jen už nevím na co ses to ptala?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:59
- Nahlásit
isdpch
to je kuááásný, kdes to vzala ... jinak zdravím .........................................taky zdravim noo tak konecne sem sehnala stene oriska a nemusela sem daleko stacilo do kolovrat sranda byla ze tech stenat bylo jedenenact byli to dve mamky teda male , alwe asranda je vtom ze kazde to stene vypadalo uplne jinak kratkosrsty dlouhosrsty ruzne barevny mazec to sem jeste nevidela takle rozdilny stenda v jednom vrhu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:00
- Nahlásit
brezen2008
davidkova renata
ahoj holky vas taky zdraviim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:02
- Nahlásit
brezen2008
no hele,my s gerdou čekáme ale,jak bé zejtra páč dyby lilo,nejedem nikam,nejsme cvoci jet venčit do deště 300km,budem se domluvat na poslední chvíli.
ketty
čaaaaaaau,copa dělá Lentilka?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:04
- Nahlásit
davidkova renata
ok,poslaa jsem gerdě sms
ketty
čauky,jdu k vám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:06
- Nahlásit
davidkova renata aspol
ok,tak já mu nic matlat na to nebudu,líná jak prase to je fakt....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:10
- Nahlásit
brezen2008
teď mě napadlo - někdo někde zmiňoval na srst myslím pupalkový olej????- nevěděl by někdo, jestli to nefunguje i na ty lupy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
PetraK
pupalkový olej
to klidně může,nebo třá lněný semínko a taky ten pangamin,ale v ničem bych ho necachtala
|