Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:19
- Nahlásit

jablunka

a nemůže to bej Blemondo? Vod B je. Sice nejni z Hálývůdů, ale Frantící maj stejně lepčí filmy,ne? A Blemondo byl dycky ftipnej.

JÁ HLASUJU VŠEMA PRO BLEMONDA!

vodešel do vječných lovišť Ijáček

Tak asi aby jim to nebylo líto? Tak to maj za sebou společně!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:21
- Nahlásit

davidkova renata

tak tady máte taky jeden

pane Bože! To bylo první co mě krom Ku*va já bych ty hajzly střílela! napadlo. Ach jo. Tady bude klid jedině, až lidi vychcípaj skorem dojednoho . Je to smutný to takhle vidět, ale je to pravda

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:22
- Nahlásit

jablunka
Navrhuju "Brian" - z Bévérlyhíls (časem si k němu můžeš pořídit ještě Brendu ), nebo Britanik - jako Titanik, ten je z holyvůdu taky

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:24
- Nahlásit

Biluška
a co dylen ten byl pro brendu důležitej

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Náčelnice Vohnutá Neessi s pjestí

Ale prej to čistí mozek

a nestačí, dyš to bude čistit mozkovnu? Já sem na tom s mozkem stejně jako vy Náčelnice Vohnutá

se mi tam do citace uložila blbost nějaká, to bude tím Merlotem asi , tak jsem to musela upravit

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Navrhuju "Brian" - z Bévérlyhíls (časem si k němu můžeš pořídit ještě Brendu
Briana si nepamatuju,jenom Brendona a Brendu.......Steva,Andreu a Dylena!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:34
- Nahlásit

jablunka

a co
BENDA?

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:36
- Nahlásit

PetraK
díky vždy jsem si říkal že Brenda a Benda jsou ta pravá partíííjeee

At jde Dylan k čertu ve hře je Benda

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 22:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Benda

esli nevyjde můj Blemondo, nebo posléze navrhovaný Benda, tak pak už mě napadá iba Bedna

Ale náhodou (Benda promine, na Brendu kašlu), dyby to byl ten Belmondo, tak se mu může pak říkat i ŽánPóle! To taky nejni špatný. JÁ CI BLEMONDA! a nebo BENDU.

Dodatek - aby nedošlo k mýlce - chcï ¨jako ty jména nic dvojsmyslnýho

leila
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 23:06
- Nahlásit

Biluška
hele pokud neceš nebudu zveřejňovt číslo ani PP .... Tudíž u tebe mi buse stačit akurát jméno a titul ... já to fakt nemyslela zle

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 00:44
- Nahlásit

hele
jako to byl blbej nápad...moje haranti chtěj taky svojeho malýho psa ch jooo...to je fakt blbý...

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 05:42
- Nahlásit

Biluška
Navrhuju "Brian" - z Bévérlyhíls
pani, takovejdle vomyl, to je (skorem) svatokradez!

jablunka
neni z holyvuuudu, ani vot B, ale pri pohledu na fotky...co Milos Jakes? ...(jako Miloš Jakeš myslim) (jinak je videt, ze nejste zaaanej rasista, pani... ale co ta fawnka..kousek pod Milosem? :confused

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 05:45
- Nahlásit

sarax
svojeho malýho psa
co ta fawnka.....?

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 06:11
- Nahlásit

jablunka
sarax

moje haranti chtěj taky svojeho malýho psa

Holky,holky-jen hezky podlíhejte přáním harantůch.Za pár let budete furt jen nadávat.Teď jste doma na mateřský,tak je na psáky času dost a pohoda,klídek,tabáček.Jenže až béte v rachotě a lítat denně do kolbenky a harantí vypadnou z baráku,tak vám doma zbydou zvířátka a nebudete vědět,co dřív.

Jinak přeji hezký ráno(venku je jak v prádelně) fšeeem

Tinta76
# Zasláno: 4 Čen 2008 06:44
- Nahlásit

brý ráno všem

Neessi

u vás pršelo??? u nás se schylovalo k buřině, přiblížila se na půl kilometru a zřejmě když viděla, jak se blaženě usmívám, tak si to rozmyslela ukápla tři kapky a vodtáhla

jablunka

koukám, že se už vymejšlí jméno ... ještě tady nepadl Bruce Lee, ten má hodně společnýho jak s Holyvůdem, tak s Čínou

Tinta76
# Zasláno: 4 Čen 2008 07:16
- Nahlásit

pražácíííí, můžete mi, prosím, poradit ... potřebuju vědět, kde je v Praze Fajtlova ulice ... mapa na seznamu selhala - ukazuje někam na starý město, trubka ta ulice by měla bejt na Praze 6

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:30
- Nahlásit

StaHi
co ta fawnka.....?
U mě je to jasný,je to fena,tagže né!
Neessi
Za pár let budete furt jen nadávat.Teď jste doma na mateřský,tak je na psáky času dost a pohoda,klídek,tabáček.
Nadávám už teď a pohodu sem nigdy neměla!Ale já to beru jinak,Bobině je přez 7 let,to je na angličanku úctyhodnej věk,dlouho už tu s náma nebude a Bůca s tou spondylkou....už před třema rokama mi říkali,že ji mám nechat utratit,je jí šest a někdy je vidět,že jí ten zadek nechce poslouchat,ale bolesti zatím nemá a chodí i žere a prostě je v pohodě....zatím,taky to může bejt za chvilku jinak.A psy sem měla i gdyž byly děti nepomáhací a já do práce chodila,z toho strach nemám.

Tinta76
ještě tady nepadl Bruce Lee,
Nepadl,páč máme už Bruce Willise,to by se motalo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:31
- Nahlásit

Hád léze z díry, výstrkuje kníry, za ním leze hadice, má červené střevíce
dobré ráno fšem
ráno jsem našla zmiji. přejetou. přímo před barákem. byla velká, ošklivá a placatá. jestli mám ty mrchy na zahradě tak mě asi klepne

Taky u nás hořelo. Né teda u nás, ale u nás jako v dědině. Shořel nám vlak, nejspíš i s nádražím . Budu se modlit, aby nikdy nehořelo u nás doma, protože jak jsem sledovala tuhle akci tak by barák lehl popelem dřív než hasiči otevřou vrata od garáže
V sedm ráno houkala požární siréna na hasičárně a svolávala dobrovolné hasiče. Houkala tak nějak divně, poněvadž jim nešla nastartovat. Takže výsledný signál vypadal jako něco mezi povodní a jaderným útokem. Se sousedkou jsme se zasmáli, že na nás útočí radioaktivní voda a vypravily děti do školy. Cestou na zastávku nás doběhly dvě paní, vysvětlily nám, že vlak hoří, že je vyhodili z vlaku s tím, že pro ně přijede náhradní autobusová doprava, ale že nemají čas čekat, protože by nestihly přípoj. A že jdou teda na autobus. To bylo tak deset minut poté, co hulákala ta siréna. Hned u zastávky je hasičárna, tam byl akorát Boris, čekal venku, obouval si ty jejich bagančata a hulil. Zašla jsem si nakoupit, pokecala s prodavačkou, které se ztratil jezevčík, odvedla dítě do školky a když jsem šla zpátky tak kolem mě prosvištěli dvě hasičské auta. Asi po 30-ti minutách od doby co u nás ječela siréna . První auto nějak minulo odbočku k nádraží, prosvištělo vesnicí a jelo dál do Polska. Asi v Polsku taky hořelo, nebo co . Druhý jel za ním, těsně za odbočkou si ale uvědomil, že soudruzi z NDR někde dělají chybu, dupnul na brzdy a zacouval zpátky. Stála jsem na návsi, držela zmítající se Lilátko, které chtělo jít taky hasit a nevěřícně jsem zírala. Už po půl hodině tady byli hasiči. Jedno auto dokonce trefilo tam, kam má. Možná, že bude mít i vodu, ale to si nejsem jistá.... Odpoledne si s pejskama zajdem na procházku k nádraží a zjistíme co z něho zbylo

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:34
- Nahlásit

jablunka
Briana si nepamatuju,jenom Brendona a Brendu.......Steva,Andreu a Dylena!
No, přesně toho myslím. Říkám Brian, myslím Brendon, to je snad jasný ne? Gdo si má všechny ty mladý a neklidný pamatovat, gdyž je jich tolik

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí nas*aný ,páč gerda vylezla z kadibutky
Tinta76
hele,já na 6 bydlim,ale neznám,vovo to taky může bejt přemenovaný,máš to dobře???Co je poblíž,nevíš?

Tinta76
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

jablunka
Nepadl,páč máme už Bruce Willise,to by se motalo.

určitě nemotalo, chobotničky taky byly Ferda a Ferda

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

davidkova renata
to úplně vidím, Gerda tancuje v kapkách deště a má zlověstný úsměv

Tinta76
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:52
- Nahlásit

davidkova renata

co je poblíž nevim, ale má tam bejt prodejna Lush - nějaký OC šestka ...

Walda
Člen
- Nahlásit

Tinta76

Fajtlova ulice

To je úplně nová ulice, páč generál Fajtl umřel tepve nedávno. Proto to není na mapě. Je to u obchodního centra Šestka.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Benda
to úplně vidím, Gerda tancuje v kapkách deště a má zlověstný úsměv

no šak jí ten úsměf přejde až se voteplí

Tinta76
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:53 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Walda

no a to mě právě zajímá, kde je to obchodní centrum Šestka ... jak se teda ta ulice jmenovala dřív?

edit: jako úplně ale úplně nová ulice, nebo má jen nový jméno?

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

Biluška
No, přesně toho myslím. Říkám Brian, myslím Brendon, to je snad jasný ne?
Tak teď už mi to jasný je!

Zatím vedou Bogárd(Bogíííí) a kupodivu Bardotka.Bébela(myslím Belmonda) bych chtěla já,ale nigdo jinej.

Jo a dobrýýýýý ránko fšem.......

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:02
- Nahlásit

Tinta76
http://www.mapy.cz/#x=132781920@y=135978112@z=15@m m=ZP

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:03
- Nahlásit

Tinta76
chobotničky taky byly Ferda a Ferda
Fridrich und Fridrich,byli malej a velkej a né chobotnice!Paní máte f tom bortel!

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:03
- Nahlásit

Biluška
Téda, u vás na dědině se dějou věci... Tady je celkem nuda, možná je to tim, že tady nejdezdí vlaky, natož aby tady bylo nádraží. Ráno mě teda nevzbudila hasičská siréna, ale zvonek. Zvonil tady nějakej chlapík co nám před barákem zaparkoval auto s nápisem Zdravotní ústav. Nechtělo se mi vstávat a jít mu otvírat, tak sem se tvářila, že tu nejsem a čekala až chlípek nastartuje a odjede. Neodjel. Zvonil v půl 8 a ještě teď tady pobíhá s čímsi co vypadá jako stativ na foták, před chvíli byl v zahrádce - to bude mít máma radost. Nechápu co tady dělá, nikdo mi neřikal, že by se tady něco takovýho mělo dít. Teď nevim, jestli mam čekat až si sbalí ty fidlátka a odjede nebo se vyplížit a jít venčit pejsky. Nebo na něj vypustim medvěda...

<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání