Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Amir
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:43
- Nahlásit

Jirikovo
no von spojenim tebe a Kajinka za asistence Garfielda nic jineho nez poradnej bejk vzniknout nemuze ....
uplně to vidím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:45
- Nahlásit

abby

já taky neznám Kozoroha, Stíra jiné, jenom ty nejbližší, ale moc tomu nevěřím, protože jsou znamení co se k sobě nehodí a stejně "navzdory všemu" jim to klape

abby
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:46
- Nahlásit

Jimmi

Tak to já jako zamilovaná sedmáctka,jsem si pěkně zjistila,jestli se k sobě hodíme.Naštěstí jo,jinak nevím,nevím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:48
- Nahlásit

brut

já mám doma taky Rybu holčičku, ale tam bude určitě ještě důležitej ascendent a vo tom vím prd každopádně, někdy jsou ta znamení na nás vidět

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:48
- Nahlásit

Jimmi
No a Lev je Lev
to jsem jáááá

Garfield
hele, ty máš teda u mě celkem mínus, já se vo takový novině musím dozvědět až z druhý ruky??? Jinak teda veeeelkááá gratulace

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:49
- Nahlásit

abby

hmmm, já jsem se zamilovala a všechno ostatní přestalo existovat...

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:50
- Nahlásit

Jimmi
hm,tak to já znám jenom ty naše - a docela to sedí no - asi jinej by mě kop do řiti už dávno totiž

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:51
- Nahlásit

Mel
No a Lev je Lev
to jsem jáááá
no jasně, z tebe to sálá

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:52
- Nahlásit

Mel
No pro útěchu Ti mohu říct, že já se o té novině dozvěděla taky až z druhýho testu

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:56
- Nahlásit

Garfield
já z toho budu mít snad psychický trauma.... svatbu jsem si naplánovala jako první a když už jsem do toho zahrnula i to mimi, tak se mi to posralo a teď budou všichni kolem mě rodit a vdávat a ženit se.... asi začnu přemejšlet vo chocholouškovi...

Jimmi
hele, mě to řiká hodně lidím, ale já to na sobě nepozoruju

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:57
- Nahlásit

Hele jeden příklad za všechny:

....na zemi leží člověk postižený ebrietou, na hlavu mu svítí sluníčko, jeho černý psík se peče...

Lev - leží vedle, opaluje se a směje se, jaká to bude prča až si o tom pokecáme v hospodě

Býk - roztáhne deštník aby si ebrieťák nepřipálil buňku,... no a protože je v jádru cynik a rád se směje se Lvem, tak požádá ty okolo aby udělali fotku

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:58
- Nahlásit

Jimmi
kozoroh fotí

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:58
- Nahlásit

a co říkáte na vodnáře, znalci

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

Mel
No vidíš, já bych se ráda vdávala za krásného jarního květnového dne (to budu řvát a kopat doktory v porodnici, vyjde-li vše OK) a myš jsem chtěla až po prožití nádherného adrenalinového léta. Adrenalinové léto bude, o tom nepochybuji

Vydrž, s Tvým elánem a zevnějškem..., no comment.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

Garfield
No pro útěchu Ti mohu říct, že já se o té novině dozvěděla taky až z druhýho testu

Jimmi
tak to my už snad máme nejhorší za sebou...přece jen jí bude za chvíli osmnáct, tak snad..... , ale zase na druhou stranu na ní opravdu "ryby" sedí ( když odmyslím to držkování, flákání dveřma atd.).

brut
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:01
- Nahlásit

Mel
žádnej chocholoušek..... však se ten pravej najde i pro tebe

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:01
- Nahlásit

blanulinka1
že by ses ke mně, ségra voe, aj hodila možná

Amir
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:02
- Nahlásit

Jimmi
Mar
já se z vás pos...u, to je dost dobrý a fakt to sedí ... kozoroh fotí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:04
- Nahlásit

Mel
já z toho budu mít snad psychický trauma.... svatbu jsem si naplánovala jako první a když už jsem do toho zahrnula i to mimi, tak se mi to posralo a teď budou všichni kolem mě rodit a vdávat a ženit se.... asi začnu přemejšlet vo chocholouškovi...
no vzdyt jsi to tak i rikala - koupila jsem si fotak, svatbu odlozime. no a v tu dobu jsi netusila, ze ji jaksi odlozite doufam na furt ...

brut
žádnej chocholoušek..... však se ten pravej najde i pro tebe
ze by se pro ni nasel ten spravnej chocholousek????

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:04
- Nahlásit

Mar
voe a já ti to říkám furt, vys*rem se na všechny borce a dem do teho
Mel
jen aby si se nedivila, třeba by si se zaláskovala právě do toho chocholouška... a pak už nebude jen doktor, ale i doktor dvě

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:06
- Nahlásit

blanulinka1
srry, ale s tím běž někam..., toho zmetka nechci už ani vidět... teda myslím v mužském rodě, žensky bejvaj fajn

Garfield
woe, sem fčéééra v letadle prohlížela seznamovací inzeráty

Jimmi
myslíš, že jablunka je kozoroh? bo kdo to fotil?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:08
- Nahlásit

blanulinka1
jen aby si se nedivila, třeba by si se zaláskovala právě do toho chocholouška... a pak už nebude jen doktor, ale i doktor dvě
ti reknu, to by byl na srazech servis. vlastni zubar, vlastni psychiatr .... i kdyz jak vas tady damy tak ctu, vy byste spis potrebovali vlastniho gynekologa ....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:08
- Nahlásit

Mel
tak já teda du

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:10
- Nahlásit

Mel
sem fčéééra v letadle prohlížela seznamovací inzeráty
gdo by to byl do tebe rek ....

isdpch
když jsem rak .... vožralej debil
no to ses me mohl zeptat a ja bych ti to rekl i bez znameni ....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:12
- Nahlásit

Mel

Lev má vysoké nároky - to rozhodně není myšleno ve zlém, spíš je pro něho obtížnější se vyrovnat s partnerem a je jedno jakým, nerad slevuje, nerad se povyšuje, rád soupeří, má rád společnost, trocha luxusu taky neuškodí že?

prostě si klidně počkej, s vdavkama nechvátej on si tě někdo vyboxuje, páč Lvi se musí lovit

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:16
- Nahlásit

Já už chci ve svém životě mít taky jen ženy...

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:17
- Nahlásit

Jimmi
No a štír - ženská?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:17
- Nahlásit

Jimmi
nerad se povyšuje
tak to je jasny, to zname vsichni z Mrazika, ze ten kdo se povysuje byva ponizen ....

trocha luxusu taky neuškodí že?
hele tak to snad nikomu bez ohledu na znameni, ne??

páč Lvi se musí lovit
hmmm, takze to bude nejakej lovec ze safari ... jen je riziko, aby si to nespletl, nezamiloval se do ctyrnohyho lva a tu dvounohou lvici nezastrelil a jeji kuzi si nedal pred postel .... ono totiz neni lovit jako lovit ....

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:19
- Nahlásit

Jimmi
čéče, já si počkám, mě taky ani nic jinýho nezbejvá... ale abych neskončila jako stará panna obklopená a ve stáří sežrána svou smečkou psů...

No a tímto se s vámi loučím, páč můj ntb mi píše, že má vybitý baterky.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2007 14:21
- Nahlásit

Mel
ale abych neskončila jako stará panna obklopená
hele tak von byl semik krome vseho jinyho i takhle divnej???

tak si uzij ten sklipek a moc se tam neopij, abys nenarazila na nejakyho vodnare zase ....

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání