Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / mobil pro psa
Autor Zpráva
Evik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 13:39
- Nahlásit

Zde je odkaz na článek o psích mobilech http://www.novinky.cz/05/24/56.html Dost by mě zajímaly názory vás, kteří sem pravidelně chodíte, co si o tom myslíte?
Já osobně si myslím, že je to jen tahák na střelené psí páníčky. Psům to dle mého názoru nijak nepomůže, spíš je to zblbne.....Jednou když jsem byla pryč mi dal přítel pejsu "k telefonu", já mu řekla "ahoj Akíí" a do telefonu se mi ozvalo funění, jak pejsa nejspíš olizoval sluchátko a pak kňučení. Takže tohle už jsme pak nikdy neopakovali, abychom pejsovi neblbli hlavu.

nefer
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 13:46
- Nahlásit

Podle mě je to kravina a tvůj argument: abychom pejsovi neblbli hlavu, mi přijde ještě slabý

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 14:22
- Nahlásit

nefer

no já ten svůj názor nechtěla napsat tak na plno, ale myslím si to samé, co Ty.... Ale vsadila bych se, že obzvlášť američtí psí páníčci se na to chytí a za chvíli bude běhat po americe spousta pejsů s mobilem

nefer
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 14:27
- Nahlásit

já si to myslela , ale když jsi u té Ameriky - tam mi hodně často zůstává rozům stát, pořád mám před očima fotografii nabarvené kočky, která měla pod ocasem vykresleného Chaplina

Martina
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 14:29
- Nahlásit

Evik
My říkáme v práci: "Někteří u Microsoftu ji zase museli mít jak prase cvičky"

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 15:21
- Nahlásit

Evik
Dost by mě zajímaly názory vás, kteří sem pravidelně chodíte
Sorry že se vymikam tomuto kritériu, ale tenhle vynález je dost ujetej... Chudáci psi kteří mají takové "aktivní" páníčky... Až takovej pes uslyší svýho pána od někud z obojku tak z toho bude určitě nadšenej...

ola
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 15:34
- Nahlásit

Moje psice,když volá páníček a já si dám na mobil nahlas "repro" ,tak lítá po bytě, bublá a hledá ho jak v amoku... Nikdo by mne nepřinutil uvázat jí něco takového pod krk,natož to pak použít a blbnout jí hlavu tím,že do toho budu vytrubovat,jak se tam asi má,když nejsem doma???

stremka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 16:00
- Nahlásit

kdysi jsme zkoušeli v záchranařině,jestli by nešlo ovládat psa na dálku při práci v sutinách.Měli jsme specielně udělané vysílačky,které se dali psovi na obojek.Několik psů to zvládlo,že se dokázali na dálku odložit ale jinak to bylo na nic.Většina psů z toho byla vyplašená a nechápali to.Takže výrobci mobilů už asi neví jak je prodávat,ale věřím že se lidi nachytají a koupí.

*sara.*
# Zasláno: 6 Kvě 2005 16:27
- Nahlásit

Už jsem o tom slyšela dřív, ale je to totální blbost, akorát psi budou zblblí.
Ještě nedávno psali, že v Americe je hitem běžící pás pro psa. Pes se tam uváže, pod ním běží pás a pes nemusí na procházku, tedy spíše páníček se nemusí namáhat. Ještě prý doporučují pustit na zeď ubíhající krajinu , aby pes myslel, že je v přírodě.
Chudáci pejskové!

Majkl
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2005 19:25
- Nahlásit

Také s tím nesouhlasím a to hlavně kvůli SAR (záření z mobilů), protože psi jsou na to citlivější než lidé!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání