| Autor |
Zpráva |
Břetislava
|
# Zasláno: 5 Kvě 2005 22:12
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s těma hračkama, jak se dá dovnitř pamlsek a hafan se baví tím, že se ho snaží dostat? Je to i pro větší psy? Viděla jsem to na internetu a zdá se mi to pro menší plemena. Taky by mě zajímala odolnost, protože náš blázen překouše uplně všechno. Díky.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 05:12
- Nahlásit
Bretislava
Ja ten micek mam doma a rekla bych, ze je spis pro vetsi psy. Mam osmi mesicni shibu a ten micek je skoro tak velky jako jeji hlava, ale rada si s nim hraje. Jinak je dost tvrdy a velky takze ho pes do tlamy nevezme, maximalne, ze by ho zacal okusovat u tech otvoru ze kterych ty pamlsky padaji.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 06:44
- Nahlásit
známí si to pořídili pro štěně NO a ty jeho jehličky to stihly úplně zdemolovat během jednoho odpoledne, takže asi záleží hodně na tom, jestli se pes snaží dostat ven ty pamlsky, že si s tím hraje, anebo, jestli je ničitel a jde mu vysloveně o to hračku rozkousat. Já sama jsem si myslela, že svému chodovi, když byl ještě štěně, pořizuju nezničitelné hračky, ale to jsem se pěkně zmýlila. Dneska mu nemůžu nechat na hraní bez mého dohledu skoro nic kromě gumového kroužku, ten jediný ještě nerozkousal.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 09:24
- Nahlásit
Evik
nápodobně, "zaručeně nezničitelné" má během hodinky fuč. A ten kroužek už je poloviční . Osvědčilo se mi takové hrubé kolo (co vypadá jako zmenšenina kola auta) - ale to ho zase nebaví, protože to nejde rozkousat
Tu hračku s těma pamlskama bych docela zkusila. Břetislavo, máš please odkaz na net přímo na tu hračku, ať se tím nemusím "prokousávat"? Nebo aspoň jak se to jmenuje...
|
Břetislava
|
# Zasláno: 6 Kvě 2005 11:10
- Nahlásit
Ty hračky jsou na www.hafbezobav.cz - doručení by mě ale stálo víc než hračka, protože nejsem z Prahy. Ptala jsem se na to v Ostravě ve Zverimexech, ale nikde to nemají. Tak se asi vydám do Prahy
|
Maya
|
# Zasláno: 6 Kvě 2005 11:40
- Nahlásit
Já má doma jiný od barona a ten je opravdu masivní, nerozkousatelný, a těch děr tam má míň, takže pejsa se musí víc snažit.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 18:00
- Nahlásit
Ja ho mam tez od Barona a jsem s nim spokojena a ta moje potvurka taky.
|
Majkl
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 19:28
- Nahlásit
Mohu doporučit hlavně pro menší plemena. Náš jorkšír z toho byl úplně vedle. Pro NO nedoporučuji
|
malika
|
# Zasláno: 20 Kvě 2005 17:19
- Nahlásit
Břetislava
no jo tak s tim zkušenosti máme... investovali jsme asi 350kč ale předem se nikdy nedá odhadnout jestli se to pesaně zalíbí nebo ne... no a z týhle hračky byla ze začátku teda dost rozpačitá a teď už ani neví že jí má.. prostě se jí nelíbila. Je z dost odolnýho až tvrdýho materiálu takže ji prostě nepřitahuje (mám zlatýho retrivera) a navíc vydává zvuky. Buď mám tak línýho psa a nebo tak inteligentního, kterej ví že najíst dostane i bez práce ...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2005 09:35
- Nahlásit
Ja to nazivo nikdy nevidela, ale premyslim o tom, ze to poridim.
malika
Nechces mi tu svoji prodat? Mam teda taky retrivra, ale toho myho by to treba mohlo bavit
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 10:47
- Nahlásit
Trošku odbočím, četla jsem, že hračky gumové nejsou vhodné pro psi s již vyměněným chrupem, že guma má neblahý vliv na stav zubů, že je škodlivá. Jaký s tím máte zkušenosti? Našemu štěndu je moc nekupuju, protože po následném rozkousnutí to žere. Nejradši má hračky - uzly nebo dřevěné.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 11:21
- Nahlásit
Kupuju jen tvrdé gumové hračky-tj.plné, ne duté. Duté naši psi zlikvidujou do tří minut. Oblíbené jsou také zauzlované ponožky-naše 5členná rodina je trvalým zdrojem lichých ponožek, které pak slouží k tomuto účelu. Taky je fajn PET lahev asi do půlky naplněná vodou-pes to musí vybalancovávat a učí se uchopovat v těžišti.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Kvě 2005 14:36
- Nahlásit
Ketrin a tu PET lahev ti neprokousnou?
To mi zrovna prijde jako dost nebezpecna hracka - prokousne - a vy mate doma potopu
|
Eli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 14:40
- Nahlásit
Omlouvam se, nevsimla jsem si, ze nejsem zalogovana
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 14:43
- Nahlásit
Jasne že ji za chvíli prokousne. To dávám jen venku na dvorku.Anonymní
|
Eli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 15:02
- Nahlásit
Nejsem anonym, jenom jsem nebyla zalogovana, promin
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2005 20:03
- Nahlásit
My taky dáváme petku - bez vody a doma - protože ho strašně baví jak to dělá šílený hluk (na dlažbě, v prostoru). Snaží se to kousat (má tlamu menší než to), skáče po ní, honí ji a hlavně na ni dupe a kouše a tak úpěnlivě, dokud to nepřestane chrastit a neprokousne se (nebo dokud nám nepřetečnou nervy . )
Tj. 10 minut
|
ola
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 08:40
- Nahlásit
Naše psice má rozdělené hračky "na doma" a "na ven"! Doma má od gumový kachničky (původně vydávala zvuk ) až po různý balonky. Venku má pletený uzel,gumovou kočičku,slepičku,pár balonků,klučičí kopací míč... Fakt je,že moje čubina svoje hračky nelikviduje. I ty gumový zůstávají v celku. Zásadně se snaží rozkousat to co najde "omylem" Např. takový ten nástavec na hadici,kropáček od konve,plastový květináče... Která hračka se osvědčila vám,jakože nejvíc zaujala vašeho hafana???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 08:51
- Nahlásit
Bohužel jedině žrádlo...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Kvě 2005 08:52
- Nahlásit
nejvetsi poteseni ma moje hafina z kvalitniho kozesinoveho polstare,takze uz je trvale jeji
|
Mirka L
|
# Zasláno: 24 Kvě 2005 09:26
- Nahlásit
Mému psovi se líbí všechny hračky,které mu přinesu, ale všechny je musí okamžitě rozkousat. Takže ty pískací už nepískají a z těch plyšových vytahá tu vatu. Všechno rozkouše na malé kousíčky, ale pečlivě je vyplivuje.
Jinak rád trhá papírové kapesníky, vždycky mi někde sebere jelení lůj, ponožky, podprsenku, prostě všechno co najde, a pak to nosí po celém bytě.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 15:17
- Nahlásit
Naši psi bez výhrady všichni milujou smetáček s lopatkou, nevím proč
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 15:18
- Nahlásit
Mirka L
to vypadá, že bydlíš u nás doma
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 15:23
- Nahlásit
Ebony
Mirka L
A nebydlíte holky náhodou u nás?
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 15:25
- Nahlásit
Naši psi bez výhrady všichni milujou smetáček s lopatkou, nevím proč
Ebony, při tvých výcvikových schopnostech, bys téhle vášně mohla prakticky využít
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 16:00
- Nahlásit
Ebony
Moje feňule se jako štěndo "zamilovala" do koštěte Takže když jsem byla doma, vždycky byla slyšet jen rána a už sem věděla, že feňule zkouší "zametat"
|
handula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 16:07
- Nahlásit
Tak to já se k vaší diskusi taky přidám. Máme doma plyšovýho pískacího ráčka. Náš pacholek ho chodí kousat zásadně v momentně, kdy má vztek, když něco chce a my ho ignorujem např. když chce jít ven, když něco loudí...atd. Už to máme vypozorovaný, je to asi divný, ale on si chodí na něm vybíjet zlost a jak píská, tak si asi představuje že kňučí já nevím, asi má nějaký tyranský sklony nebo co...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 16:10
- Nahlásit
Ale jinak k hračkám... Psice má hrozně ráda pískací kostičku, kterou dostala od přítele k vánocum... I když z jedné strany to už nepíská, rpotože to psice rozkoušala, když to z toho vyžrala...Potom má ráda gumovej kroužek s rolníčkama, to je hračka, která jí nerozkousaná vydržela spolu s hadrovým uzlem nejdýl... Jinak PET flašky má ráda, ale to se neosvědčuje, protože to dělá randál... Na míčky moc není, ty ji zajimají jen když jí je schovám na balkon, když sou mokrý, to je pak nosí do bytu Taky je neomylnej vyhledavač použitejch ponožek
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2005 17:26
- Nahlásit
nefer
no to je fakt, já tak nerada uklízím, asi je zapřáhnu, prevíty, ale ten výsledek bude stát určitě za to ...
|