Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / foxlíci
Autor Zpráva
klara
# Zasláno: 25 Dub 2005 09:42
- Nahlásit

Pro Evičku z Hanušovic
Vážená paní - doufám,že má dedukce je správná a píšu té pravé osobě Před nedávnem jste se zamýšlela nad tím, zda pokračovat v chovu, já Vás prosím - Vy v chovu určitě pokračujte. Včera dopoledne jsem totiž na procházce se svou roční bláznivkou potkala paní s hladkou foxlicí jménem Kordulka - podle řeči jsem usoudila,že je od Vás. Je náááádhernáá, milá a správně střelená - s mojí fenkou (střední pudlice) byly hned kámošky a perfektně se prolítaly (Kordulka občas nestíhala, ale to s věkem ještě určitě dožene) Je pravda,že se mi teriéři moc líbí obecně, ale Kordulka je tak úžasná,že jsem Vám to musela napsat. Byla by věčná škoda, kdyby jste nechali chovu kvůli byrokracii a zkorumpovanosti při soutěžích. Výstava nebo soutěž by přece neměly být hlavní metou chovu - aspoň podle mě. Myslím,že nejdůležitější je mít krásné,zdravé, pohodové pejsky,kteří se dostanou k milujícím lidem a těm budou pomáhat nebo jen dělat radost.
PS: strávila jsem s Kordulkou sice jen něco málo přes hodinu, ale myslím,že v novém domově už vládne pevnou packou
Mějte se hezky Vy i Vaše smečka

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2005 14:30
- Nahlásit

Kláro, Kordulka je skutečně od nás, z našeho chovu. Je to zatím pětiměsíční slečna a páníčkové ji opečovávají opravdu velice dobře. Ze své skepse už jsme se s manželem vzpamatovali a jedem dál, tak díky za podporu a moc hezký příspěvek. Ani nevíš, jak mě takové články dovedou nádherně pohladit na duši. Pro tohle a takovéhle lidi a články má smysl náš chov. Ještě jednou dík.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání