klara
|
# Zasláno: 25 Dub 2005 09:42
- Nahlásit
Pro Evičku z Hanušovic
Vážená paní - doufám,že má dedukce je správná a píšu té pravé osobě Před nedávnem jste se zamýšlela nad tím, zda pokračovat v chovu, já Vás prosím - Vy v chovu určitě pokračujte. Včera dopoledne jsem totiž na procházce se svou roční bláznivkou potkala paní s hladkou foxlicí jménem Kordulka - podle řeči jsem usoudila,že je od Vás. Je náááádhernáá, milá a správně střelená - s mojí fenkou (střední pudlice) byly hned kámošky a perfektně se prolítaly (Kordulka občas nestíhala, ale to s věkem ještě určitě dožene ) Je pravda,že se mi teriéři moc líbí obecně, ale Kordulka je tak úžasná,že jsem Vám to musela napsat. Byla by věčná škoda, kdyby jste nechali chovu kvůli byrokracii a zkorumpovanosti při soutěžích. Výstava nebo soutěž by přece neměly být hlavní metou chovu - aspoň podle mě. Myslím,že nejdůležitější je mít krásné,zdravé, pohodové pejsky,kteří se dostanou k milujícím lidem a těm budou pomáhat nebo jen dělat radost.
PS: strávila jsem s Kordulkou sice jen něco málo přes hodinu, ale myslím,že v novém domově už vládne pevnou packou
Mějte se hezky Vy i Vaše smečka
|