| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Dub 2005 09:11
- Nahlásit
Moje 5měsíční štěně žere klacíky takovým způsobem, že žere jeden za druhým. Hovínka má tvrdá a skoro samé klacíky, tak nevím zda to vadí nebo nevadí? Ze začátku to nedělala, teprv teď s tím začala
|
Břetislava
|
# Zasláno: 25 Dub 2005 09:33
- Nahlásit
Podle mě je to nebezpečný .. našemu hafanovi jsem jednou nechala doma klacek na hryzání, aby se nenudil, ale on to přímo žral. Pak měl krev ve stolici. Kadil třísky asi 3 dny a pak další 2 dny měl strašnou srajdu. Spíš by mě zajímalo, proč to dělají, snad jim to nechutná??
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Dub 2005 15:35
- Nahlásit
Vitamín D, dřevo... Moje fenka taky kousala klacky, ale vzhledem k tomu, že to nežrala a nechávala třísky na koberci, odkud se horko těžko dostávaly, tak jsme od toho upustili.
Největší riziko a nebezpečí je v tom, že se pejsovi může tříska někam zapíchnout...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2005 22:53
- Nahlásit
Tak mu ty klacky berte a davejte mu misto toho treba kosti z buvoli kuze. Kdyz slupne maly klacik, tak to jde, ale pokud je zere soustavne, tak se akorat muzete bat problemu.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2005 23:03
- Nahlásit
niniel
Já mám tak atipickýho psa, že když jí nechám doma na zemi cokoli dřevěnýho - količkem počinaje, klackem konče, tak je 100% jistota, že odpoledne to najdu rozkousaný na malinkatý kousíčky. Když ji takhle ale dám buvolí kuži, prasečí ucho apod. Tak to tam zustane ležet kdo ví jak dlouho. Prostě moje psice je asi přikřížená i s bobrem ) Ale je fakt, že pro jistot všechno dřevěný držím od ní co nejdál...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2005 23:04 - Změnil/a: niniel
- Nahlásit
Eimy
no ono asi nic jinyho delat nejde. jeste to mozna potrit nejakym odpuzovadlem-kdyz by to treba neslo oddelat(kdyby se treba vrhla na nohy od stolu ).
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2005 11:56
- Nahlásit
niniel
No, stul máme v obývaku konferenční, takež stolek a ten má místo 4 nho dvě desky a tak je to krom stolu v kuchyni se všema stolama, takže by mohla bobrovat docela dlouho To by snad za dopoledne nestihla )
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2005 12:12
- Nahlásit
Eimy
Uvidite, jestli nekdy zacne
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Dub 2005 09:09
- Nahlásit
Taky ji davam tycinky z buvoli kuze, ale moc ji to nebavi. Ono by ji to bavilo, ale musela bych ji to drzet, klacik se ji asi lepe hloda
Ale budu muset na ni davat pozor, protoze to bylo nemozne, kazdy klacik sezrala
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2005 00:04
- Nahlásit
niniel
Kdepak, ona si zrovna dneska, když jsem byla pryč našla jinou zábavu Ráno byla krátká prochajda, protože panička se nebyla schopná vykopat z postele, psice s e doma nudila, tak se "pomstila" na takových košíčkách, ve kterých bývají kytky do akvárií. Já je "chytře" nechala na zemi, přišla jsem odpoledne domů a jeden ten košiček rozkousanej a zbytek (asi tak 15) roztahanejch po pokoji. No jo, byla to moje blbost
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2005 23:52
- Nahlásit
Eimy
Ja zas vzdycky kontroluju, jestli jsem nenechala na stole jidlo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2005 07:07
- Nahlásit
niniel
No, to už psici naštěstí jakž takž přešlo, ale občas se "podaří", když necháme na stole něco moooc dobrýho... To pak je podstolem olízanej rohlík bez všeho....
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2005 09:31
- Nahlásit
Eimy
Tak muj spunt mi sezere vsechno, rozhodne by tam nenechal rohlik
|