Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mořské řasy
Autor Zpráva
jajinax
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

Ahojte,
chtěla bych psici začít do žrádla přidávat mořské řasy, můžete mi nějaké doporučit, kde to kupujete a jaká je cca cena?
Díky moc

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

Algolith od Beapharu,většinou je mají v každém větším zveráči a plechovka stojí okolo 130,150 Kč

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

Algolith od Beapharu
ty a nebo v sámošce koupím mořské řasy, které jsou určeny na úpravu pokrmů a kořením tím maso

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:54
- Nahlásit

U nás ve Zverimexu zase prodávali mořské řasy a vypadalo to jak zelené kuličky, a jen se to spařilo horkou vodou. Tryskomyši hrozně chutnají

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:10
- Nahlásit

já jsem jeden čas dávala pejsovi na klouby přípravek z mořských řas GAG, ale už si nepamatuju cenu, jen vím, že jsem to brala od firmy Nutri Pets.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:35
- Nahlásit

Evik
Teď jsem GAG forte kupovala od Nutripets a stál kolem 900 kč. Prý je hodně dobrej, tak uvidíme. Pro nás je to balení na tři měsíce.

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:41
- Nahlásit

jorkaAmálka
já ten GAG dávala starému pejsovi a mlaďochovi jako prevenci kloubních onemocnění....Staříkovi opravdu zabíral a výsledky byly vidět...dříve hodně artrotické klouby byly pohyblivější, pejsu tolik nebolelo při vstávání.....

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:46
- Nahlásit

Evik
Já ho mám pro pětiměsíční štěně ČCHP na přechodnou dobu přezubování. Je to prý osvědčený i na tento problém ( padání již stojících uší atd. ) Všechen vápník prý teď jde hlavně do těch zubů.

Evik
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:50
- Nahlásit

jorkaAmálka
no a co přidávat i vápník? Samozřejmě tohle bych konzultovala i s vetem...

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 15:57
- Nahlásit

Evik
Já myslím, teda bylo mi řečeno, že tohle je dostačující a vápník to obsahuje v dobře stravitelné formě ( CA-stearát ) Uši jsou na rozdíl od jiných štěňat zatím velice pevné a nemají tendenci padat. Třeba to není GAGem, ale každopádně spokojenost.

Gabriela Tomková
Člen
# Zasláno: 8 Led 2015 10:13
- Nahlásit

Mám vyzkoušený Algolith od Beapharu a mohu ho doporučit. Pes má po něm krásnou sytou barvu srsti, takže je výstavně velmi úspěšný a celkově je ve skvělé kondici. Určitě vyzkoušejte, stojí kolem 100 Kč.
Gabriela

AlexxAla
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2016 13:40
- Nahlásit

Dobrý den,
vím, že je tento příspěvek už hodně starý, ale píši pro případ, že by někdo měl stejný dotaz v současné době.Mohu doporučit Kelpu - Má vysoké antioxidační vlastnosti
- vysoká podpora pigmentace kůže a srsti
- podporuje imunitní systém vnitřních i vnějších orgánů
- prevence infekcí a ochrana celého organismu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání