| Autor |
Zpráva |
linda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 13:17
- Nahlásit
Ahoj Niniel, promiň, že ti takhle píšu, ale z jednoho Tvého příspěvku tuším, že jsi z Českých Budějovic. Je to tak? Jestli ano, bylo by možný se někdy sejít s pesanama na procházku? Vím, že jsi psala, že máš jednoho a většinou jich pár hlídáš.. Já mám ročního křížence čivavy a 4 měsíční štěně brabantíka. Z Tvých příspěvků vím, že psům opravdu rozumíš a já občas ve výchově plavu…(hlavně s čivavou, je strašně bojácný ) Nechtěla bych Tě obtěžovat svýma problémama, ale pokud bychom občas mohly spolu vyrazit, tak bych si nechala ráda poradit. Je mi 27 let. Jestli je tu ještě někdo z Budějic, ozvěte se!! Já potkávám samý důchodce s tlusťoučkýma jezevčíkama a chtěla bych pokecat a nechat pejsky pohrát si s ostatníma.
Ostatním nebudějovickým se omlouvám za soukromý výpad na veřejné fórum )
Mějte se a hezký víkend
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:04
- Nahlásit
linda
Jeee, jasny! Urcite muzeme nekam vyrazit. Bydlim na kolejich, vis, kde to je? A radi ti s pritelem pomuzeme, psi nas neskutecne bavi.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:05
- Nahlásit
linda
Pokud bude o vikendu hezky, tak muzeme treba v nedeli odpoledne vyrazit na vylet.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:08
- Nahlásit
Paráda, já bydlim na Čtyráku a ke kolejím a na pole okolo chodíme skoro každej den!! dneska se tam taky chystáme, snad nebude pršet...a dneska si na tom jak? nebo v úterý? Hurá, už se těšim na fundovanou odpověď! díky moc
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:10
- Nahlásit
linda
Parada, to to k sobe mame kousek. My mame tedy spis zkusenosti s velkymi psy, ale zkusime pomoct, jak to jen pujde. Dneska jdu od tri do sesti do prace, ale pak tu budu. Takze jestli se chces sejit uz dnes, tak neni problem. Domluvime se na pul sedmou?
|
linda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:14
- Nahlásit
Jé, dneska zrovna jdem do kina A víkendy jsme většinou taky pryč. A jinak ve všední dny můžu kdykoliv. Tak ten dnešek nebudem lámat přes koleno, já ráda počkám. Moc díky za nabídku pomoci. Můžu se teda ozvat v pondělí a domluvit příští týden?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:16
- Nahlásit
Jasne, urcite. Krom utery, to mam napln cely den.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:17
- Nahlásit
No a kdybyste tu byli v nedeli vecer, tak by to taky slo.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:17
- Nahlásit
Tak jo, v pondělí se tu objevim. Hurááá, mám fakt radost! díky moc a hezký víkend
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:18
- Nahlásit
Taky! papa
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:27
- Nahlásit
linda
Nezlob se, že se Vám do toho pletu. Píšeš, že máš problémy s čivavou, že je bojácný. Já mám doma bojácnou fenku boloňáčka. Prý je to tím, že jsem jí moc nebrala do 3 měsíců mezi lidi a pejsany. Takže si za to můžu sama. Ale přesto, kdybys přišla na nějaký fígl, tak písni, budu ráda za každou radu. Díky
|
linda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:33
- Nahlásit
Ahoj Martino, nepleteš se sem, v pohodě Naše "poločivava" je taky špatně socializovaná, my jsme si jí od rádoby chovatelky vzali až ve 13. týdnu a do té doby jí zřejmě měla někde zavřenou, protože má z lidí amok. Na ten fígl čekám už 8 měsíců co jí máme a furt nic nezabírá. Někdo poradí po mailu, ale není to ono. ňáký ten pokrok už jsme udělali, ale stejně je na ulici, kde je pár cizích lidí, takřka neovladatelný Jsem ráda, že se setkám s Niniel a třeba mi hned řekne: Jéžiš, to takhle nesmíš atd. Byla bych za to šťastná, věř mi. Když budu mít ňáký ten fígl, určitě Ti dám vědět. Pozdravuj boloňáčka!!
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 14:54
- Nahlásit
Moje fenka nemá ani tak amok z lidí, ale z pejsků. Když si s ní některý chce hrát tak stáhne ocas a zdrhá před ním, ale v okamžiku, kdy se pejsan vzdálí, začne štěkat jak pominutá a doráží na něj. Od lidí se málokdy nechá pohladit. Známá říká, že s fenkou chodila ven brzy a taky je to strašpytel. Tak nevím
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 18:49
- Nahlásit
Blby je, ze mam velky psy, takze ta socializace pujde hur. Ale zas jsou hodny, tak to treba to nejak zvladneme.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 18:52
- Nahlásit
Uz jsem na to prisla, pujcim si tu malou fenecku, ona je uzasna, velkych psu se neboji, takze zacneme s ni. Pokud si ale civava nezvykne ani na ni, tak to bude dost dlouhy proces.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 13:58
- Nahlásit
Heleďte, České Budějovice jsou ode mně napříč celou republikou, ale příští týden tam jedeme na MVP a budem tam už od pátku až do neděle. Nejede tam někdo ze starých známých firem na těchto stránkách? Docela ráda bych některé lidičky poznala osobně. Co vy na to? Stojíte o to taky?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 15:21
- Nahlásit
Evicka
Rada te poznam, kde je MVP?
|
linda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 16:02
- Nahlásit
Ahoj Niniel, dřív jsem se k netu nedostala. Jinak náš čivavák se psů nebojí, to psala Martina. Koki psy miluje a velkých se taky nebojí. Spíš jde o ty lidi, z těch má furt vítr. Brabantík Lůďa má pejsky taky rád, jen když ňákej velkej hodně doráží, tak má trošku strach. Takže velký psi jsou OK.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 16:08
- Nahlásit
MVP je přímo na výstavišti v českých Budějovicích 23.4.-24.4.05 a vystavovat budem v sobotu. V neděli máme speciálku. Takže se můžem domluvit.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 16:34
- Nahlásit
linda
Aha, tak to jo. Domluvime se treba na stredu? Ja ted uz letim, budu tu vecer.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 16:35
- Nahlásit
Evicka
Parada, kousek od vystaviste bydlim, takze se urcite domluvime.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2005 11:45
- Nahlásit
Niniel
Ahoj, jsem tu. Můžem se teda domluvit na dnešek? Mám do 17, než přijedu domů.. tak třeba ve 3/4 na šest? Někde u kolejí? Kluci už se těší!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2005 16:52
- Nahlásit
linda
Ja tu nebyla, promin. Plati to jeste?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2005 18:15
- Nahlásit
linda
Tak ja byla venku, ale ty nee Ale to nevadi, domluvime se pristi tyden, ja jedu totiz zitra domu a prijedu az v nedeli.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2005 07:14
- Nahlásit
[b][/b]niniel
Jé, já myslela že to neplatí, když jsme se nedomluvili. Já už z práce odcházela v půl 5, takže jsem tvojí zprávu nečetla. Přitom jsem šla skoro okolo... To mě mrzí, tak se nezlob! Domluvíme se tedy na příští týden. Hezký víkend
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2005 07:53
- Nahlásit
linda
Jasne, taky preji fajn vikend.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 10:22
- Nahlásit
linda
Delas kazdy den do peti? Dneska bych mohla bud od tri do peti nebo po sedme. Tak jak chces. Budu tu po treti. Tady je na me pro jistotu mobil, klidne napis SMS: 777 946470
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 10:23
- Nahlásit
Evicka
A jak se domluvime my dve?
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 11:38
- Nahlásit
Určitě se domluvíme ,tak v pátek ráno. Já budu v práci normálně asi do 14.30 nebo do 15.00. Takže s tím ale počítám.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 13:39
- Nahlásit
Ahoj, mám do pěti jenom pondělí a středa (ouřada..), jinak tak do 15, 16 hod, jak to vyjde. Nejlepší by asi byly čtvrtky, protože v pondělí a ve středu s námi na prochajdy chodí manžel (přijde akorát z práce, takže ho hned odchytnu a hurá ven jako rodina ), úterky nemůžeš a pátky většinou jezdíme na víkend pryč. Za číslo díky! Tak uvidíme, jestli se domluvíme na čtvrtek, to bych mohla tak v 16 hod. Zaskočim sem a kdyžtak se domluvíme.
ahoj
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:00
- Nahlásit
Evicka
V patek odpoledne jdu do prace zas ja, co vecer? A nebo v sobotu nebo v nedeli odpoledne. Asi do ctyr v SO a NE pracuju.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:01
- Nahlásit
linda
Ja jedu ve CT do Prahy kvuli ocim...ale snad bych se do peti vratila, to bych se ti jeste ozvala. Ale kdyztak mi dej taky cislo, at nepisu sem, net mas asi jen praci, jak tipuju.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:30
- Nahlásit
jojo, jen v práci. moje číslo je 737 423 303. Ten čt uvidíš, jak budeš stíhat, tak se kdyžtak ozvi. díky a ahoj
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:32
- Nahlásit
linda
Tak jo, bezva. Skoda, ze nemuzes dnes.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:36
- Nahlásit
Ty, tak já se na manžela dneska vyprdnu a půjdu za tebou!! Já s manželem jít nemusim, ale pro něj je veškerá starost se s pejskama večer pošmudlat a tim to končí. Takže jsem stanovila, že aspoň po a st bude chodit s náma, ať si to taky užije!
Ale dneska bych teda mohla až tak ve 3/4 na 6. A snad nebude pršet. Tak ve třičtvrtě kde?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:44
- Nahlásit
linda
Jeee, Lindi, ja mam od pul seste do sedmi skolu, tak po sedme. Rekni, ze muzes
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:48
- Nahlásit
Týjo, v sedm už mají klucí půlnoc.. a já popravdě řečeno taky. Ale jo, vytáhnu je a sebe taky. Tak po sedmé někde u univerzity?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:51
- Nahlásit
linda
Super! Diky moc. Zkusim odejit z hodiny driv, takze co ve 1/4 na 8? Kde se potkame?
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:53
- Nahlásit
Abys neměla průser Hele, ty vaše fakulty se mi motaj, ale taková ta poslední veliká budova směrem k Máji je fakulta biologie?? Tak před tim hlavnim vchodem?? Mě poznáš, jsem mrňavá a budu mít jednoho ospalýho a jednoho podělanýho pejska, oba hnědý a maličký.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:55
- Nahlásit
linda
Jo, bezvadny, tak tam. Kdyztak chvilku pockej, kdybych nemohla odejit, ale budu se maximalne snazit a 100% se dostavim. Ja budu mit flata bez ocasku A jsem velka a mam dlouhy cerny vlasy.
|
linda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:56
- Nahlásit
Ok, jsme jako na seznamce, co?
Těšíme se. Ahoj
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:57
- Nahlásit
linda
Jo Tak bezva, jsme domluveny. Tesim se!
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 09:12
- Nahlásit
Niniel, všechno je jinak. Do Budějic jede jen můj muž, nesehnali jsme hlídání na víkend pro dceru, takže bohužel musím zůstat doma. Tak snad někdy jindy. Omlouvám se. Babičky hlídají celý rok a zrovna teď obě něco mají.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 10:19
- Nahlásit
Evicka
To je skoda Tak priste, to by melo byt na podzim. Nemuze malou hlidat manzel?
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 10:59
- Nahlásit
Manžel tam právě musí být, protože v neděli je velká klubová akce a budou se tam předávat nějaké ceny a odznaky a navíc je jedním ze sponzorů. A ten pes,kterého vystavujeme se pěkně předvádí jen s ním. Pokud jde se mnou, tak se pořád rozhlíží po páníkovi. Je to manželův nejvetší a nejvěrnější favorit. Teď jsem mluvila s bábuškou, něco by se možná rýsovalo. Dej mi prosím číslo na mobil nebo tak něco. Pokud by byla náhodou změna, tak bych zavolala.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 12:23
- Nahlásit
Evicka
jasne, muzes si vybrat: 605 754925, 777 946470. Mam dva mobily. Mohla bych spis v nedeli, po te ctvrte.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 12:24
- Nahlásit
Evicka
Kde tu spite? Muzeme se sejit treba i v sobotu vecer.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 13:47
- Nahlásit
Takže čísla mám, pokud nakonec taky pojedu, tak uřčitě zavolám. Spaní je zajištěno v Češňovicích, v motorestu U Kapličky. Vůbec nemám páru jak je to daleko, jen vím, že to je za Budějicema.Takže pokud by to dopadlo, tak se ozvu. Ahojky
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2005 14:14
- Nahlásit
Evicka
Dobre, bezva. Zatim papa
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2005 20:18
- Nahlásit